iver

Just nu känner jag mig som ett litet barn på julafton. Imorgon när jag vaknar är jag bara SÅ 18 och det ska bli SÅ skönt!! haha fast nu känns det som jag har längtat så himla mycket till morgondagen att jag typ glömt bort vad jag längtar efter och om det egentligen är sån grej:)

och när jag tänker efter - JA det är en sån grej jag gjort det till! Haha soo nu äre sovatime för mig :) puss på er alla hjärtan <3





Losing control

Hejsan!! detta är johanna som skriver sitt nästsista inlägg som 17åring!!!! (Jag) :)

Borde gå och lägga mig snart av många anledningar!
1. kommer ligga vaken hela natten och vänta på att få vakna så kan lika gärna börja få det överstökat
2. var upp till 3 inatt så borde sova
3. vi ska ha äckliga-mördar-spy-cooperstest imorgon så bör vara utvilad. Hurrayy!!... :(

Imorgon blir det tårta och presenter :):) Nu blir det two and a half men och varm choklaad:):)
PUssss!!!

This thing is breaking me down, we almost never speak

Ja eftersom jag bara släppte allt och låste in mig på rummet igår har jag lite å ta reda på i vardagsrummet nu haha :) Sen väntar frukost, nåra timmars lugn och sen åker jag till stan och städar och pluggar :)

Förövrigt är det värre i min tumme idag, ska inte träna idag! Måste lägga mig i tid så jag är pigg imorgon :-D:-D (you knooow!!) + att jag är barnvakt haha :)
 

Nu säger det kurrkurr!! pusss


Mardröm

Fy fan rent ut sagt. Ni som såg på wallander igår och ni som vet hur mörkrädd jag är kommer förstå hur jävla rädd jag var i natt. Har knappt ord haha!!

Till er som inte såg på w: Det blev strömavbrott i hela stan där programmet var och då blev det folk mördade
Till er som sov innan klockan 1 igår: (Lyllo er!) Det var strömavbrott i (vad jag vet) hela hosjö, hälssingården och sundborn, antagligen fler ställen, igår och det var verkligen KOLsvart. Jag såg inte ens gatan om jag tittade ut genom fönstret. Och jag var ensam hemma, nyss sett en 'skräck'film och jag är så mörkrädd att jag skulle kunna svimma av det, jag vågar knappt gå på toa på nätterna om jag vaknar haha..

När jag insåg att telefonen och alla eluttag hade slutat fungera fick jag verkligen panik, vågade inte stå där någon kunde se mig så jag stod och tröck mot vår ytterdörr och skakade haha!! Grät när mamma äntligen såg mina sms och ringde upp mig


Efter 50 minuter var det ÄNTLIGEN över och strömmen kom tillbaka men det tog nog fram till 3 innan jag hade samlat mig och somnade haha:) det var nästan det värsta jag varit med om och jag kan konstatera att jag ser på tok för mycket på tv!! :)

I guess this time you're really leaving

Jag tog mig i kragen och tittade klart på wallander som slutade halft lyckligt! Nu har jag ätit nudlar för första gången på minst ett år och ska lägga mig i sängen och se på two and a half men :) Det dåliga med den serien är att det är så drygt att skriva haha..

Först!: Varm mjölk :-D
Godnatt alla<3
(23 timmar och 39 minuter kvar!!!)


You can't be replaced

Mor min har åkt till jobbet och jag har fått nog på körkortsteori nu, den kommer dö med mig..
Nu tänker jag lägga mig och se fortsättningen på wallander som för övrigt snart skrämmer livet ur mig, det är läskigt som fn!! haha:-)

Och idag tog time out tillbaka sin naturliga glans! Vilka glädjetårar det rann på mina kinder :')
Puss!!


Love has a reason

En sak är säker! Tippning inför mina matcher ska aldrig mer ske på denna blogg. Ever
Vi förlorade mot bondlaget med 11-6 och var faktiskt inte ens nära en vinst.... stukade tummen gjorde jag också så denna match söög!!!!!!

Mor och jag åt mc donalds sen när jag äntligen var hemma i falun iallafall, gött vare. Nu ser vi på handbollsfinalen och jag väntar på solsidan, time out och wallander! Guldkvällen idag:-) tyvärr ska mamma jobba!

Imorgon är jag ledig, verkligen apskönt! Blir att städa på morgonen och nöta på körskolan några timmar. På kvällen ska mamma jobba igen och då blir jag barnvakt åt ellis! :)

Nu ska jag teoria mig igen :) Pusss pusss


Det blir vad man gör det till

Godmorning!
Här sitter jag, duktigt som jag är, och äter världens bästa frukost för att heta johanna eg! Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte ställde klockan och gick upp bara för att äta frukost, min tränare väckte mig 10 och då blev jag så pigg att jag lika gärna tyckte det var bra haha :)

Ska gå upp till hosjöskolan snart och få hämtning där. Vädret suger idag så det blir skönt att inte vara ute och se det så mycket haha:)

Nu ska jag se klart på första avsnittet av 2 and ½ men och göra mig klar! :) Ha en bra dag pusss!

(asvärt en bild)


You can't keep us apart forever, cause my heart is wherever you are

hej vänner och ovänner
är supertrött och hemma från hannah nu! det var mysigt men alldeles för mycket onyttigt! :)

Ska när jag flätat klart håret lägga mig i sängen och ta mig till drömmarnas land och ska försöka hålla dom på en normal nivå inatt haha :)

Match mot insjön i leksand imorgon! Tippar på vinst med 9-3... Ungefär haha

Puss godnatt!!:)<3

Now or never

Har äntligen lyckats sy in mina byxor och grejat, gick nästan i taket men jag klarade av det till slut haha :)
Nu väntar jag på emma som ska köra oss till gamla berget till H!

Önskar verkligen att jag tog tag i mitt rum och städade det nu så jag kommer hem till något fint men jag ooooorkar inte!

Om inte ikväll hörs vi imorgon kväll, har match i leksand 14.00 imorn så blir borta hela dagen.. Kul!
puss hej :)


Nu har jag tagit mig orken till att ta fram frukost. klockan är snart 15.00 men har ännu inte tagit orken till att klä på mig så det kommer väl om nåra timmar de med haha.

Nu ska jag se på väännner och invänta kvällen!!
:)


I don't get it

Godmorgoon
Börjar återhämta mig från min hittills värsta jobbdag haha. Och svenskan är klar!:)

Ikväll ska jag hem till hannah och äta mat och vara med massa asbra kompisar så det ska bli mysigt och kul! Nu sitter jag och glor på bandy VM. Sverige mot äckelryssarna! 1-3 just nu ..

Frukost vore en fin idé också men orkar inte ta fram allt. hähä. Slöö! :)

Och ni håller väl räkningen?
t r e dagar kvaar :D

Trött!

Snaart klar med min debattartikel :-)
Och jobbet var verkligen hemskt idag. Fick stå i kassan i 3 timmar och det blev fel och fel och fel och folket bara blev mer och mer och mer. Gud jag var svimfärdig haha
Bättre blev det ju inte när jag tappade en 50:- lapp på maxi............


Nu ska jag iallafall pigga upp mig med fruktsallad! Matilda, anna och sofia är här och let's dance är på TV! Fredagsmysmys:)
puss hej!!
 

untouchable like a distant diamond sky, i'm reaching out and I can't tell you why

Duschen gjorde mig inte annat än blöt igår, har inte börjat på svenskan än och jag har sån ångest att göra det. Ska jobba om 2 timmar i 3 timmar så sen är det väl bara hem å skriva.... Den ska vara inne 23:59 59!

Drömmen jag hade igår förresten var anledningen till att jag försov mig för jag ville verkligen veta hur den slutade, mitt alarm blev i drömmen polisbilarnas och ambulansernas siren. Haha! Jag vaknade gråtandes för det blev så sorgligt. Sött:)

Och idag hade min naturkunskaps lärare rättat min extra uppgift och jag fick vg wooho! Asbra slut på fredagen :-)

Nu måste jag börjaahaahhhhhhha..... :(

At least I try

Min andra skoldag för denna vecka och även min andra försovning. Drömde en så sjuuuuuuk dröm inatt så det är verkligen inte ens rimligt. Haha den är för lång för att berätta här, tyvärr haha

Sitter nu med min vidriga svenskaläxa som ska vara klar imorgon:-( Har inte börjat och vet inte vad jag ska skriva heller så det känns bra...... Inte
Ska nog ta en dusch nu och rensa huvudet lite så kanske det släpper.
Puss:)


Skulle bara vilja krypa ner i sängen och säga förlåt för de blev som det blir. För jag kommer som ett yrväder med ett höganäskrus runt halsen och vinner ditt hjärta men flyr iväg

Nu har jag setat med symaskinen i 2 timmar och körkortsteorin lika så. Är dötrött men har lärt mig lite och även fått hela byxor haha:)

Nu ser jag på 2 and ½ men (som jag även tänker ladda ner till datorn nu) och ska äta en macka och avsluta dagen med min goda varma mjölk. Imorgon är det äckeltorsdag = slutar 4 och sista lektionen är religion.. Blä! Men sen ska jag fika med johanna så jag har något att längta till åtminstone! :)

Annars blir dagen som vanligt = Lång jobbig och tråkig.
Längtar till fredag för då ska jag jobba :-)


Och nu längtar jag till min macka. Puss godnatt!!!! :)


Something changed

Ååh vilken dag! Sitter och gäspar

Men har fått mycket gjort:-) Städat och köpt massa saker, är meganöjd! Och nu väntar jag på makaroner och tonfisksås, mums!!!!! Älsklingsrätt utan tvekan

Om ni vill ha lite musik! med mina favoriter :) och det är verkligen blandad musik haha
:: Mmmmmmmmmm
 
Mat nu! puss


All that I know is I don't know

Godmorgon :) ja jag vaknade nyss! haha eller för en timme sen. Jätte irriterande, somnade direkt när jag la mig igår så glömde helt bort att ställa klockan! Men tur jag bara missade skridskor:) är ju -14 ute så..

Men hur fint väder som helst, kallt och sol! Min favvo. Ska äta min frukost nu sen åka till stan och uträtta en hel del ärenden, bl a några av dom jag nämnde igår :)
hörs later:*

Vi två är som en

Eftersom te smakar rövhål så har jag börjat dricka varmmjölk på kvällarna nu, haha känner mig som en 3 åring. Men det är såå gott!!! + att det sägs ju att man ska somna lättare av det men jag vet inte:-)

Nu ska jag iallafaller stänga av datorn och ta duschen jag skulle tagit för 3 timmar sedan. Seeen, sen: äntligen lägga mig och sova! Imorgon börjar jag 10.20 och har en timmes skridskorlektion! Sen slutar jag, woho. Då ska jag ner på stan, städa och ställa min klocka efter min arm och köpa ett linne och en väska av sofia :-) Sen körskolaaan!

Lång dag:-) Dessutom är det nu 6 dagar kvar till min födelsedag. 6 dagar!!!!!!!!! Ingenting
Puss godnatt!!:-)

klockan jag köpte!

Bästa på länge måste jag säga :)


You make me wierd. Wierd in a good way

Heejjjj!!!
Är hemma från en asnice dag i stockholm nu:-) Vi fick gå vilse på stan i några timmar och bränna pengar! Köpte 2 nagellack, en asskön tröja och en klocka som jag är totalt såld på haha :)

sen väntade studiebesök i riksdagen och på dramaten, roligare än väntat och ganska intressant :-) Lätt intressantast på riksdagen! (på riktigt)

Nu ska jag duscha och senare lägga mig i en nybäddad säng, sov ju inte hemma igår så är sjukt trött nu. Kan aldrig somna när jag sover med andra och verkligen inte när jag inte sover i min säng. Sen var jag så sjukt orolig och har seriöst varit det heela dagen att jag ska bli magsjuk. Men inte det :-D Men kommer väl i natt bara för jag säger såhär.. puhuhu!! Men jag tror faktiskt inte det:-)  

Bye sandviksv

Fortfarande livrädd och vill sova så länge som möjligt imorgon bitti så ikväll sover jag hos sara som bor i hälsinggården. En viktigt 15 minutare tjänar vi in på det haha:)

Så får göra plugget där hemma istället så åker dit nuuu!
Och hon har icke internet så puss och godnatt vänner:)


Rädd

Jag är LIVRÄDD. Ella är magsjuk och 3 av mammas kompisar är magsjuka som hon varit med i helgen. Jag har sovit med ella inatt så jag har nyss bytt sängkläder och spritat händerna osv haha. Tänker fan inte bli sjuk och speciellt inte imorgon!! Ska jag bli sjuk får jag bli det imorgon kväll

Hann iallafall klart med upggiften i skolan idag och allt annat som jag planerade :) så nu sitter jag och faktiskt äter frukost. Hann inte imorse och lunchen i skolan var blä

pusss:)

Schooltime

heloj
sitter i skolan nu och försöker göra klart en uppgift i idrott och hälsa B. Snart klar och då ska jag åka och städa sen dra till körskolan och plugga lite teori:) Ikväll blir det ingen träning så jag ska plugga istället och försöka komma i tid i säng så jag orkar mig upp imorgon. 3:orna på idrottsprogrammet ska till stockholm och avresan är 7.00........... ahh

Men det ska bli kuul :) Har däremot knappt en aning om vad vi ska göra där men haha. Kan återkomma med det på tisdag kväll :)

Nu skallll jag fortsätta! Pusss


Avslutar dagen söndagen helgen and so on

Med detta goda!


Bland det godaste som finns att äta men jag är allt för slö 9,5 av 10 gånger för att göra det. Tar för ovanlighetens skull och smakar på te också, kanel, orientalisk kanel te. Haha får se hur det smakar.. Det är för hett än så länge :)

Vänner som kvällsunderhållning!
Ofc
<3

If i knew it would be our last kiss, I had never stopped



söndagsmys

hej vänner

har precis kommit hem från jobbet och ska duscha av mig min pizzalukt nu sen slänga mig i soffan och invänta solsidan och time out!!! :) imorgon är det skola och jag har nästan ledigamåndag och på tisdag sticker vi till stockhoolm woho

Kärlek vid sista ögonkastet

Godmorgon:):)

Ella väckte mig 9 imorse så jag är väldigt trött just nu men fick iallafall somna om till 10 haha:) och jag glömde bort att hon sov i min säng i natt så jag har i sömnen slagit till henne för jag trodde någonting låg i vägen, haha så hon har en blåtira runt högra ögat nu.. :)

Nu ska jag klä på migggg:) Puss



Give me some lovin

Heeej!!

Har haft fullt upp heelahela dagen idag! Nå otroligt jobbigt var det att gå upp imorse iallafall men värt var det. Vi vann våran match mot hofors med 10-5 och det gick as bra faktiskt :-) Efter det blev det hem och duscha och äta och sova lite innan jag skulle åka till american take away och testjobba i 5 h.
Och vet ni vad!

Jag fick jobbet!!!!! Är överlycklig :-D Känns sjukt bra och det var verkligen kul att göra pizzor! haha

Ska upp och börja jobba redan imorgon så jag ska i säng nu:-) Mamma är uppe hos sina amigos i vårt gamla hus så ella sover nog med mig inatt vilket är mysigt. För övrigt har mamma fått, (FÅTT), en "ifooon" om vi ska uttala det som hon gör.
haha hon fick alltså en iphone ikväll av en kille hon känner. Kommer få sitta hela dagen med henne imorgon och lära henne haha :-)

Men det var imorgon! Nu är det sova:-)
Puss puss pusss <3


Right now

Så här underbart har jag det nu. montazami-mums på allt! Och har precis blivit klar med specialidrotten, snabbt och smidigt och bra!:)


Men har som sagt match imorgon så ska dricka upp min (perfekblandade) oboy nu och sen lägga mig och bli trött! Sov gott mina kära and wish me good luck med alla mina upptåg imorgon! :):)

Puss puss puss på er

Favvo

Svävar på moln just nu! :)
Weise är vidare i le'ts dance trots juryns och mammas sågning! Suck on that


Nu blir det rostmackor med leverpastej och oboy!! Back-in-the-days<3

I just realized everything I had is someday gonna be gone

Helloj
är hemma från lugnet nu, sitter i fi's oversize tröja och linne + hennes stora zebra tofflor och myser. såg på fotboll en timme för en ovärd femtiolapp som jag inte hade - så nu ligger jag i back till malin haha.

Ska innan jag somnar göra klart specialidrotts kursen och skriva en årsplan för en innebandysäsong. Den blir nog gjord snabbt så kan man somna ännu göttare än vanligt sen:) Längtar till matchen imorgon, ska spela så ska bli mycket roligt:)

Ett lite låttips till en mysig kväll som denna!:
Taylor Swift - Never grow up

Blivit veckans repeate låt:)
Puss

Fi

Har förresten pratat med asien två gånger idag!! :) Haha hon berättade så roliga saker och det är så sjukt alltihopa! som på film.

och dom har det 40 grader varmare än oss i falun, det var kul att höra.... Dom är iallafall i goa just nu :)

Haha min nyblivna indiska syster! Miss u


Freedag

Först och främst! Ni är bedrövligt dåliga på att kommentera:)

Och vidare. Idag har jag haft en pissdag i skolan. Har bara haft samhällskunskap och träningslära, kan inte bli värre! Sen tog jag en fika med johanna men bjudningen sker nästa vecka pga min tomma plånbok haha:)

Sofia har precis varit här också, har slingat hennes hår och jag hoppas det blev bra för hon åkte nämligen hem och ska skölja ur det själv så håller mina tummar och tår:)

och snart ska jag till lugnet med Mb och sofia! Nå fotbollscup eller nått där uppe haha :) sen ska jag hem och soova! match 11 imorgon, samling 9.30! Okej samlingstid faktiskt haha:) Sen ska jag testjobba!! iih kul :D

Kommentera!!!!

Behöver lite hjälp:)
funderat länge länge på att tatuera in "Non mollare mai" i min högra handled och det betyder "Ge aldrig upp" på italienska men är fortfarande lite osäker och nervös haha :)

skriv gärna vad du tycker så är ni assweeeeeeet! :)

(förlåt för mina olagligt dåliga bilder och fina nagellack hehe)



Love is such a crazy thing

Ja och just när man inte trodde dagen kunde bli bättre så får man väl läsa på facebook att vi har sovmorgon till 10.10 imorgon. Aaaah hur bra??
Bra som fan! :)

Tänker lägga mig nu och se på solsidan innan jag somnar. Nästan glömt hur avsnittet var så kan lika gärna se det igen haha :)

*Glädjetårar*



Godnatt alla zuper braaaa! <3

Älskar livet idag

HEJ!
avslutar denna vecka såååå himla bra. Älskar denna dag

: fick sluta 4 timmar tidigare i skolan, gick bra bra på körskolan, är sams med både mamma och sara, och nu till det bästa!!!!!!!
Tog mig en joggingtur till vivo och fick med mig min mobil heeem!!!!:-D:-D:-D Lycka! och nu till det nästan ännu bättre: Ska testjobba på american take away på lördag! Där jag sökte jobb i måndags :-D Vet inte om jag får det men är på god väg:) hoho!

och jag botar min sofiesaknad med att använda hennes kläder bokstavligt talat: 24/7! Haha :)

Och nu ska jag på träning som jag längtar till :-) Pussssss är så glaaad!!!!

Sömnlös

Har ingen lust att sova. Sitter här och bara lyssnar på musik och saknar pappa.

har jobbigatorsdag imorgon. slutar 4! puhu.. men sen ska jag nog plugga körkort så får lite kul imorgon tycker jag! Älskar när man klarar alla frågor på ett ämne! Händer för sällan för mig däremot haha :)
men träna eller inte träna imorgon bitti, det är frågan..

P u s s


En miljon på banken men ingenting att leva för

Känner mig socialthandikappad utan min iphone. Hatar verkligen tanken på att jag måste ha denna dryga mobil minst en dag till.

När jag gått 99.9 % av vägen till bussen imorse kom jag på att jag glömt mina kängor hemma som jag skulle ha på mig efter träningen. Var bara att dra en fetlöpning hem och en fetlöpning till bussen som man otroligt nog faktiskt hann med!

Men har trots det missat 2 bussar (handlar om sekunder!!!) idag iallafall, pluggat lite på körskolan och spelat curling med laget. Sjukt svårt i början men sen var man ju king :) Det är fullt upp nere i indien också. tyvärr kan jag inte prata med sofie utan min mobil så får kanske ringa imorn!!

Nu ska jag göra en svenskaläxa, åtminstone börja så jag får den ur världen snabbt :) imorgon ska jag tala med en chef där jag lämnat in mitt cv! Nervis hihi:)


Har dessutom varit dum nog att slå vad med johanna om en grej som jag naturligtvis förlorade. Så henne ska jag bjuda på fika på fredag haha:)

Och 1 feb närmar siiiiiig!!!!!


Trött tjej. Riktigt trött tjej

Börjar dagen som jag avslutade igår - disneylistan :-D haha

Och i natt har jag på riktigt varit sjukt dum. Somnade omkring tolv och sen vaknade jag klockan 3 och trodde jag skulle upp, så jag sätter mig upp i sängen och sen börjar jag fatta att jag inte ska upp, men trodde klockan hade gått sönder eller något så jag smsade mig själv för att se på smset vilket klockslag det var (haha..) och då var hon 3 som det stod. Så jag gick å la mig igen

Nästa gång vaknar jag vid 4 och är ännu säkrare på att jag ska gå upp så då går jag upp först och klär på mig sen sätter jag mig i sängen och börjar sminka mig!! Jag sitter och tar på mig mascara klockan 4 när jag skulle upp 9 hahaha. sen gick jag och la mig IGEN och Så nu när jag vaknade hade jag ju redan smink och kläder på mig.

Haha detta är så kuul! Herregud vad trött i huvudet jag måste varit :-D
Men nu ska jag till bussen på riktigt så måste packa klart. Pusss pusss!!


Helt nära dig

Ja om jag inte sagt det än: jag HATAR den här dagen!!!

Har endast bråkat med mamma och då tycker jag alla dagar bli förstörda.. Något bra är iallafall att jag kommit igång med körkortet, köpt mina efterlängtade träningsbyxor och skrivit klart och gjort klart hela naturkunskapskursen. EVER! :)

Johannas spotify listor har iallafall gjort mig gladare. Extra cred till den med bara disney låtar haha:)
Puss å hej nu ska jag packa min väska inför min träning imorgon.

morgondagen: träning, städa, träning, herrmatch och barnvakt. Fullt hålligång haha:) sov gott mina <3
Dagar som denna jag saknar dig


Tillägnar bilden till dig dagen


Orättvisa

Har precis kommit hem från stan igen. Lämnat min mobil på posten :( och köpt ett par träningsbyxor!


just nu vill jag inte ha småsyskon!!!!!!!!!! Är sjukt arg att mamma ska jobba natt och jag måste vara barnvakt första helgen jag väl är 18 och får gå ut. ÅH skulle kunna slå sönder en till iphone just nu :P

Hatar redan tisdagar som dom är men nu blev det ännu värre.

Stackars liten mig

Nu är dagen kommen....... Min mobil ligger djupt inpackad i ett kuvär som ska skickas iväg ikväll och jag har bytt ner mig till en lila sony ericsson. Yäää!!.. :)

Rip mig dom kommande dagarna! Tack pontus :)


Last time

hoho!!
min kropp klagar över gårdagens träning idag, kan knappt röra mig haha. Har som tur var ingen träning ikväll :)

Och när jag kom till körskolan idag fick jag reda på av tanten som jobbar där (som för övrigt är den tråkigaste människan jag någonsin träffat) att den tydligen skulle läggas ner och jag måste flytta till en annan skola. Haha lite paff blev jag men är så sjukt nöjd!!! Pluggar på TM nu och ångrar att jag ens klev in i skunklokalen på axamera! 

Sitter och pluggar hemma nu över datorn istället så ska fortsätta med det så jag kommer igång någon gång :) Fick dessutom prata med sofie över telefon och sms idag! dom hade det jättebra :) 

puss å heeeeej


Nära

Godkväll mina favoriter

sitter och häller i mig mat efter en nära-döden-upplevelse-träning. Tappa luften på fysen å kändes som jag dog men jag överlevde. Lyckligtvis:) Alldeles för dåligt med mat idag

Ska äta upp framför vänner sen bums i säng! Imorgon blir det mer springning och plugg på körskolan :) Puss godnatt !! <3

Nån slags verklighet

Har precis skrivit ihop ett asslarvigt nk arbete på en a4. haha får se om detta kan höja mitt betyg......

Träning NU!:) Pussss

Tusen nålar

Hejsan:)

Har sjukt nog inte gäspat en endaste gång idag. Tror jag. Trött är jag iallafall inte :) Testerna var lite jobbiga men gick bara fiint och städningen lika så!

Har precis bokat en frisör som ska fixa min frisyr på studentbalen också :) iih det närmar sig nu!!! 4 månader och 2 veckor... Det är galet kort tid! :)

Ska på träning om nån timme ocksåå. Är för trött för det men ska dit ändå sen blir det hem och sova sova sova! Nu ska jag skriva om regnskogarna... Funnie!
PUSS:)

Fool again

Godmorgon!!:)

Kunde inte somna förens 2 tiden igår så jag höll på att bli tokig.. Men Det finns nog fler som brukar ligga och dra sig i timmar som jag?:)
Jag trodde iallafall det skulle resultera i att jag skulle ligga och sova och snooza ända tills min buss går men det visade sig att jag skulle vakna 2-3 timmar innan jag ens ska gå upp. Haha så nu har jag legat och dragit mig på morgonen också :) Vääldigt skönt!!

Och vädret ute är piiissssss och det är verkligen snorhalt ute. Ni skulle se våran uppfart! 
Den har jag redan sett så nu ska jag istället se på vänner å sminka mig :) puss pusss!
<3

Still counting

Solsidan, solsidan, solsidan. Vad ska man säga! Det är FÖR bra! får aldrig nog :) Time out gjorde mig däremot besviken ikväll..

Har varit sur och bråkat med mamma varje gång vi pratat idag tror jag. så nu för att bli glad har jag provat kläder (jag ÄLSKAR kläder!!) i två timmar och är jättevarm så jag ska lägga mig i min kalla säng och sova nu!

Imorgon ska jag söka ett jobb, vilket det är tänker jag inte säga itufall någon snor det för jag vet att det finns lediga platser hehehe. Tomorrow!:) i skolan har jag bara mina andra tester för 3an och lite städjobb att göras. Fysträning på kvällen sen åxåååå!!

Än så länge ingen update från indien heller.. :(


Puss puss <3
:):):)


I just had sex and it felt so good

Denna dag har varit hur tråkig som helst och jag är glad att den snart är över. Det visade sig att a laget satt fast med bussen i 3 timmar och vände sen hem igen. Gjorde ett bra val att stanna hemma haha:)

nu äter jag rostade mackor å yougurt som är min lunch för mamma kommer aldrig hem så vi kan göra middag

men nedräkningen till solsidan har börjat!!! 2 h och 45 min kvar.. :-D

:(

Varför ska det vara snöstorm och -15 ena dagen och sen PISSregn och +1 dagen efter?! Värsta är att det blir +gradigt ända till onsdag...... Hatar slasken!

Blind love is true love

Godmorgon:)

började denna dag att bli väckt klockan 7 av alagets tränare som behövde en reserv målvakt på deras borta match som spelas 7 timmar härifrån och jag visste knappt vart jag var när dom ringde haha. Som ni ser stannade jag hemma och av rapporter från emma gjorde jag ett bra val, dom har setat fast i 2 timmar bakom en lastbil som inte kan åka ner i en backe som är ett istäcke.. Lider med dom! :(

Men nu har jag i alla fall ätit lite och ska börja skriva en debattartikel i svenskan om saker man irriterar sig på. Kan låta asenkelt för mig eftersom jag stör mig på vart enda lilla fenomen.. haha men det äre inte!! Tips någon? :)

My love

För en gångs skull avslutade vi en av tusen myskvällar tidigt. Johanna gick till bussen halv 2 och då gick lovisa också :) Vi såg på en film som hette My best friend's girl, drack kaffe, spelade kort och gjorde dom absolut slemmigaste, kletigaste och mjukaste chokladbollarna ever. Men det dög så bra så haha :)

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Måste bara berätta en kulig grej först haha
idag när vi var ute och gick med laget innan matchen så sparkade johanna på ett oöppnat ciggpaket som låg på marken som hon tog upp, var ju lite kul tyckte vi att någon nolla tappat paketet. Var däremot ett riktigt B ciggpaket. Aja!
Vi gick vidare i typ 5 min och sedan sparkar jag själv på ett exakt likadant ciggpaket som också var oöppnat!! Haha det tyckte vi va ännu kuligare och ganska sjukt så vi tog de med.

Hur stora är oddsen att någon köper två paket och tappar båda på 100 meters mellanrum och hur jävla stora är oddsen att två olika personer köper varsitt paket och tappar dom i samma område?

Hihi kul för idag!!! Tyckte vi :)
Nu ska jag sova och imorgon har jag sovis!! Asa bra
Puss my love! Snart är fi i indien

(Älskar kate hudson!)


ÄLSKAR

ÄLSKAR att solsidan börjar imorgon. ÄLSKAR att time out börjar imorgon. ÄLSKAR att weise är kvar i let's dance. ÄLSKAR att johanna kom precis och vi ska göra chokladbollar och kaffe :-D


HATAR däremot att lovisa kommer snart -.-

Haha närå :) ska bli mysigt!
puss

Vill vill vill

Hello
är äntligen hemma efter en nagelbitarmatch som vi förlorade lite väntat med 7-4! Fick inte spela men var nästan svettig av nervositet ändå haha

Johanna och lovisa kommer nog hit ikväll och chillar med mig! har precis beställt pizza till mig också :)

och är jävligt sur just nu

Då var det gjort

Åhå jag har precis kramat sofie hej då. Ville inte släppa taget haha. Det är nu jag inser när jag inte bor med någon av mina syskon hur syskonkär jag är. Love them!!

Och där åkte bilen iväg från gatan.. är lite tårögd haha. Men är så sjuuukt avundsjuk också för dom kommer va med om så jävla häftig grej så jag vill inte ens tänka på det :D Dom ska först till indien, sen sri lanka, vidare till thailand, laos, kambodja och till sist vietnam!! Aviiiis

Nu börjar jag få bråttom också. Har varit så upptagen med att laga mat till sofie och bara roa mig åt hennes packning och osv. Ska gå till macken i hosjö om en halvtimme typ och sen dra till sandviken på el matcho!! Vet inte om jag ska spela ännu men kul ändå:)

Hörs när jag kommer heeem! Vilket är runt 7. Nu ska jag packa och leta sällskap för kvällen:)
Pusss fina

10

Om 10 timmar lämnar sofie sandviksvägen för dom 3 närmsta månaderna.

Har ont i magen

För er som orkar

Innan jag ska skriva det jag tänkt skriva ska jag bara säga att det förra inlägget jag skrev blev mitt 1111:de inlägg ever. (ett ett ett ett var det coola i detta)


nu till inlägg ett ett ett två!
Har haft utan tvekan den roligaste sjukaste mysigaste läskigaste och skönaste kvällen någonsin! Gråtit av skratt, gråtit av rädsla för skräckhistorier (sanna och "osanna") haha på riktigt alltså. var så jäkla rädd haha. jag har ätit pizza, godis, chips, tårta, KAKOR i drivor, hällt i mig pepsi och allt detta bland mina bästa vänner.. och ja ni fattar. Kvällen var så grym som den kunde bli helt enkelt!!!:) tack saris!<3

Men vi pratade om skräckhistorierna i slutet av kvällen kring 23.00-0.00 där nångång och jag satt hela tiden i bakhuvudet "du ska vara hemma själv hela natten, du ska vara hemma själv hela natten, du ska vara hemma själv hela natten..." och antar att det var de som gjorde mig så otroligt rädd haha. Så när jag kom hem ringde jag mamma direkt som är på jobbet för att prata med någon medans jag kollade huset och kollade under sängar och sånt (haha är verkligen så rädd ibland) och sen började jag diska och ta reda på sofies och hennes kompisar ölburkar osv från tidigare ikväll, bara för att lugna ner mig haha!!

Min behandling fungerade utmärkt och nu ligger jag avslappnad och pisstrött i sängen. Imorgon är det match, sjukt viktig dessutom så det blir askul!! 15.30 i sandviken! :) Mamma jobbar imorgonkväll så jag vet inte vad jag ska göra.. Tråkigt!

Nuu orkar ni inte läsa mer och jag vill se vänner hehe. Puss


High and dry

Jag håller på att bli HELT jävla tokig just nu!!! Min mobil har förstört hela denna vecka. Hatar glasskärmar

Ska skicka in den på lagning imorgon iallafall och enligt hemsidan jag skickar den till ska jag få tillbaka den till söndag eller måndag. Håller tummarna för det!!! Kommer bli som julafton igen haha:) Bara att min julklapp kostar 797:- ........

Sitter och försöker få tag på sofia nu, vi ska åka till sara om nån halvtimme:) Vilket betyder att jag bör fixa till mig lite hehe. Köpte tröjan idag också:) I like it a lot!
Pusss


Är glad

Niclas är världens bästa kompis!!
höj:):)


Overdosing with you

Hej helgen :)

bra idag: fick vg på religions provet!!! (och läraren sa att hon var hård när hon rättade. King av mig! hehe :D) sen så fick vi sluta 2 timmar tidigare än vanligt=asa skönt

dåligt idag: har inga pengar som är ett väldigt behov just nu, fick ej fika med linda och det börjar bli kallt ute igen


Ska iallafall om nåra timmar åka till sara och äta pizza ååå så. Längtar! Innan dess ska jag maybe köpa en tröja om jag hinner och kan hehee:)

nu ska jag göra lite naturkunskap och svenska! PUSS på er
:)

me 2 day right now

You got me

Åh jag är för snäll. Ville precis gå och lägga mig när jag ätit klart och läsa en tidning men nu vill sofie ha hjälp och slinga håret och jag kan inte säga nej. haha:)

Så nu äre bara å äta upp och hjälpa till. Sen säger jag godnatt men nu säger jag godnatt till er:) puss puss puss!!

Secret love

Jackan återlämnad och veckans sista träning avklarad! Asa bra. Nu luktar jag helvete igen, haha mina målvaktskläder luktar verkligen hockeyomklädningsrum!

Sitter och lyssnar på musik och ska värma på mat nu iallafall:) Ris och mors kycklinggryta! Mums!! 
En sjuk grej denna vecka som är värt att nämna är att jag hållt mitt rum städat i 3 dagar i rad, bäddat sängen varje morgon och ätit frukost dom två senaste dagarna. Hur sjukt är inte det om man heter johanna jag? Mycket!:)

Imorgon ska jag träffa linda för första gången på 2 månader tror jag. Mycket dåligt som hänt mellan oss men det är glömt nu lyckligtvis:) ska fika med henne och sen på kvällen ska jag hem till sara med massa omtyckta tjejer och tillbringa kvällen där! Lördag spelas seriens viktigaste match, måste verkligen vinna!!

Och söndag har sofie lämnat Sverige. Händer för mycket denna helg tycker jag haha..


Medmänniska

Förresten. Trots att min dag var total förstörd igår kunde jag faktiskt glädja andra!!
Efter vår träning igår skulle jag duscha på lugnet och väl inne i omklädningsrummet hittar jag på en fjällräven jacka som jag tog med mig hem. 

Smsade ett nummer som stod i jackan när jag kom hem och så ringde dom upp lite senare och var så glada för jag tagit med den hem osv hihi. Ska upp till lugnet snart och ge tillbaka den :)

Kände mig snällast på jorden. Vilket jag även tyckte jag var :)

Arg

Okej. Jag bryr mig verkligen verkligen inte om att jag blev klar med projektarbetet igår och fick ihop min klädställning. Gud ville sabba min glada dag då och gjorde så att min iphoneskärm tog livet av sig

Med andra ord: min mobil ramlade ur min tröjficka igår när jag böjde mig ner för att ta upp någonting från mitt golv och fick sprickor över 1/3 av skärmen........ Åhåhåhåhåhåhåhå!!! så jävla tråkigt och irriterande så jag får magsår. Det absolut mest irriterande är att jag stannade upp och tänkte innan jag böjde mig ner: "borde kanske ta ur mobilen ur fickan nu? Eller nej, den ligger så långt in så den ramlar inte ut"
Ne fan heller....

Puhuh. Och jag var så glad att det inte var min mobil som gick sönder när sofies gjorde det. Men jag sa som sagt att en dag skulle ju den göra det och det tog väl cirkus en vecka efter jag sa det. Olycksbådande.. Suck :(

Men jajaja. Är ju redan gjort så nu får jag sluta klaga och skicka in den helt enkelt! Ska snart på träning och när jag kommer hem är jag nog hemma själv så det blir skönt:)
Pusss!!



You better watch out, 'cause i like you

Hejsaaaaaaaaaaaaaan
Idag är jag gladare. Mycket gladare! En anledning till det är att jag blev klar med mitt projektarbete idag!!!!!!! Så jävla fett!! Satt två timmar i skolan och gjorde klart det och biblotikarien fick till och med be mig gå därifrån för dom skulle stänga skolan, haha plugghäst? Kanske! Men det sket jag fullständigt i nuuu

+ att jag äntligen, ääntligen fick ihop min klädställning igår. Eller jag- min syrra haha. Men sak samma:D


Mamma börjar bli livrädd, sofie åker om 2 dagar. Men jag är väl inte direkt lugn av mig själv heller, kommer sakna henne hur mycket som helst..! Får sträckläsa bloggen dom ska skriva under tiden haha.. (http://asiensomviserdet.blogg.se
 

<3 <3 <3

Nu ska jag göra mig färdig för träning och längta till morgondagen då Emma kommer till skolan!! ÄNTLIGEN :) Frisk och kry igen! Puss och kram på den braiga grejen.

Och puss på er braiga. Hörs maybe later:)

I think that everything is gonna be alright - someday, somehow.

Goddag tisdag.
Som just nu är sur tisdag och ingen bra dag för blogg. Är så arg så jag kan inte ens prata med någon utan att låta sur haha. Mamma retade upp mig så nu är vi osams ocskå.

Ska sura ner mig snart och åka till lugnet så fort jag fått mat i magen och träna med a. Kul å jobbigt men kul :) Sen ska jag hem duscha äta sova.

Känns som man lever som ett kretslopp. Enda man gör är att gå i skolan, träna, hem och äta och sova osv. Haha men det är ändå rätt skönt :)


Nu vill jag och har inget mer att säga här och jag säger nog förmodligen godnatt nu med och hoppas på alla glada får sova och ha det bra å mysigt i natt för det får inte jag. Så: Enjoy!
Sovmorgon imorgon också!! Asabra och behövligt right now, som alltid :)

Puss hej då och godnatt :):)
mysigt!


The day we fell apart

Nu säger jag godnAtt!! Innan tolvslaget och allt. Framsteg:)

Läste just också att jag ska till långshyttan på en träningsmatch med distriktslaget på onsdag. Woho kul säger jag:)
Kan sova gott ikväll!
PUSS godnatt<3


You bring out the best in me

Kan ärligt talat inte hålla mig. Haha det går ju hur lätt som helst att vara utan datorn när sofie har den eller liknande, men när den står på mitt rum och skriker "slå på mig" kan man ju inte bara låta bli! Så.. here i am:)

Träningen var bjöd på skratt med J1 och alla andra. Avslutades med 40 minuter svettig och äckligt dryg fys. Men störtskönt efteråt:) Har ätit nu men luktar helvete fortfarande av mina målvaktskläder så duschen skriker högre än datorn nu hihi :)

sååå pUuuss på er!


För övrigt lämnar min syster sverige och europa för asien på lördag och kommer hem 10 april. Fattar ni hur långt det är eller?? Vem ska jag skälla på när mina kläder är borta och vem ska jag bråka med om datorn?
Blev ju tomt när sara flyttade hemifrån och sådär men hon bor ju 10 minuter härifrån, men kommer bli aptomt nu när sofie sticker också. ÅH
Det blir jag mamma och ella mot världen. Haha :)

Bland det bästa jag har! <3

Jag kan inte skilja på

Nu har jag ätit och bytt om och har blåa naglar. Ska snart gå till bussen och åka till lugnet :)
Ska försöka låta bli att sätta mig här när jag kommer hem ikväll, måste verkligen sova direkt då men det vet vi väl allihop att det aldrig kommer hålla! Men värt att hoppas haha:)

ten minutes to go! PUSSS


I love beth cooper

hello :)
har precis kommit hem från en olyckligt kär danne. vi såg en film som hayden panettiere var med i och danne mådde inte så bra när han insåg att han verkligen inte kan få henne haha:) Jag lider med han, för snygg är hon!!
Tillägnar denna bild till dig dan! :)



Men nu ska jag laga någon mat och göra mig klar för min träning som är om tre timmar. Asdrygt för den är så sen! Men jaja:) Sånt är livet

Före maten ska jag måla mina naglar blåa hähä.
Puss

Schooool

Ahh vad arg jag var igår. Det gick inte alls bra att skriva haha

Nu sitter jag i skolan för första gången på 3 veckor eller vad det är, och det är på min lediga dag och jag pluggar, duktig tycker jag. Försöker göra klar mitt projektarbete som är så sjukt tråkigt så jag vill bara ha det ur världen.. Men på fredag så!:)

Hungrig som jag vet inte vad är jag också, fatta inte att jag skulle till skolan imorse när klockan ringde så hann inte äta när jag väl var klar - som vanligt haha:) Men mat om 20 min! Gottis

Tills dess ska jag försöka blir klar. Hörs senare:)


I guess it's all over. But my memory still play our tune, the same old song

Är tokig. Denna blogg vill inte som jag vill och inlägg kommer här och där och fel och fel.
Vi vann iallafall matchen med 6-7 och fick 3 behövande poäng! Det var inte särskilt bra resultat om man tittar på tabellen var vi respektive vårt motståndar lag ligger haha, men men vinst är vinst! :)

Nu har jag bytt om och sitter i min mjukisdress och tofflor. Ska laga någon mat och jag funderar på mos, brunssås och köttbullar:) Inte ätit middag än så är döhungrig! Kollar också på legally blond 2 nu, i like den :) Blir tidigt i säng idag! Ska ju upp 7 imorgon till skolan. Äntligen, äntligen skola alltså! Ska bli så skönt tycker jag, men alla läxor kan ju någon få göra åt mig.

Men mat och film nu. puss alla söta fina fula tjocka smala långa korta and so on:)


Vi tog självklart tillfället i akt och solade lite idag hihi :-)
Haha snömulning på g i bakrunden :)

Gamedaaaay

Nu: MATCH!!
Wish me good luck!
pussss

Creepy

Godmorgon :)
Börjar dagen med att inse att jag kunde ha dött inatt. Eller åtminstone bränt upp en del av mitt rum haha :)
Igår när jag stoppade i plattången (av någon konstig anledning, skulle ju inte använda den) i uttaget såg jag inte att den redan var satt på on-knappen, så att den gick igång och började värmas upp osv. Den har legat påslagen på min matta bredvid kläder sen ungefär 2-3 inatt.. Mår dåligt när jag tänker på att den kunde fattat eld!

Men det gjorde den lyckligtvis inte så jag lever! Inte bokstavligt däremot, mina ögonlock är svällda av trötthet och min mage är frukostkurrig! Tröttheten försvinner väl så småning om, har ju 40 minuters bilresa framför mig så!:)

Men frukostkurret ska jag bota nu! :)
<3

I'm tired of talking to an empty space of silences keeping me awake

Har fått i mig mat nu och ligger i sängen! Det blev lite tacogratäng och en macka :)
Sen var ju det de där med att sova också.. inte min grej! Iallafall inte innan jag slocknat, sen kan jag ju sova i år och dar haha:) Som längst har jag faktiskt sovit till 17.00 på en söndag, haha visserligen vaknade jag nåra gånger under dagen men i helhet sov jag till 5 på eftermiddagen. Underbara minnen..

Nu sitter jag och lyssnar på james blunt. Snygg, kan sjunga och gör bra musik. Kan inte sluta avguda hans låtar:) passar bra till en kväll som denna


Har även fått läsarrekord idag hoho :D keep on!! Massa :) 

Bus eller godis. Eller båda två

Hej efter ett hastigt hej då inlägg:)
Nu kan jag berätta varför jag har så sjuka och knäppa vänner

Jag stod inne på toaletten då mamma sliter upp dörren och frågar vad det är som pågår utanför huset och jag fattar inte vad hon pratar om och säger väldigt oskyldigt att jag inte har en aning (vilket jag inte heller hade, men det lät som jag hade det för att jag lät så "nääe jag vet inte?) haha aja iallafall. Då säger mamma att det står tre stycken på vår balkong och tittar in i fönstret och har skrämt ella och sen åkt iväg från huset.

haha då äre matilda med nylonstrumpa över huvudet, sofia med tomtemask och anna med en halsduk virrad över huvud och ansikte som trott jag varit hemma själv som jag brukar vara rätt ofta och tänkte skrämma mig.
Tyvärr misslyckades dom väldigt mycket men om dom gjort detta om jag varit hemma själv på riktigt hade jag nog ringt polisen hahaha.

Dom ringde upp mig när dom åkt ut från min gata och hämtade upp mig och bjöd mig på godis och så åkte vi istället vidare och gjorde samma grej mot jullan, vi gick med snö nästan upp till knäna för att komma runt hennes hus till vardagsrummet där hennes familj satt. Haha dom lyckades vi däremot skrämma :-D

Nu är jag iallafall som ni märkt hemma och jag ska ta mig något och äta och sen komma i säng så fort som möjligt. Samling 12 i enviken imöra! :-) Ska spöa skiten ur aston



Har det bra

Hahaha har världens sjukaste och knäppaste vänner. Som också skrämde skiten ur min lillasyster precis :-) Oväntat nog så ska jag ut på äventyr med sofia matilda och anna nu, dom väntar i bilen med rånarluvor hahaha.
PUSS HEJ DÅ!!

2

Glömde en grej igår,
min fina wexen fyllde ju 2 år då!! minns till och med var och när jag skrev mitt första inlägg i denna blogg hehe :D awsome

Det kommer alltid vara alltid. Som det alltid varit

Heeeeej
hemma nu! Blev kött och potatis som det jämt blir när vi äter hos farmor, och med jämt menar jag att det varit det i alla år jag ätit där haha:) Men gott är det så man ska inte klaga inte.

Nu sitter jag här och sysselsätter mig med det bästa jag vet - musik! En sak man aldrig någonsin kommer få nog av:) dessutom sitter jag och längtar tills jag får min lön. Då ska jag köpa en klocka och troligen köpa min peace and love biljett!!
Woho. Perfekt 18års present till mig själv hähä (och JA! jag lovar jag ska sluta tjata om min 18 åriga födelsedag. Ungefär 2 februari ska jag sluta tjata)



All this time

Hej darlings
Ella mår bättre idag hihi och hade en mysig kväll med johanna och sofia igår:-) vi pratade om våran tid på hälsinggårdskolan då johanna mobbade mig, haha hemska minnen!

Sen vaknade klockan 5.15 imorse och visste varken ut eller in, haha. Helt borta! Somnade halv 3 så har bara sovit 2-3 timmar inatt så det kan förklara saken. När jag kom hem vid elva tog jag en dusch och la mig igen och har nyss klivit upp:) Ska träffa pappa idag, vi ska hem till farmor och äta hejdå lunch för sofie som åker till asien om 7 dagar!!!!! Fy. 7 dagar :-(


Ikväll tror jag att jag ska vara hemma och se på fångarna på fortet och john tucker must die. Asbra tv och borde sova tidigt ikväll så. Har match imorn!!! :-)
Nu till min smink och göra klart timme haha. PUSS!!

Haha sofia skickade en bild till mig imorse. Det är från när vi gick i förskolan och hade en föreställning om alla möjliga ting. Min klass var fantasiplaneten haha :-) Sofia är trollet i blått med toapappersrulle som näsa och jag är den röda saken med flätor och med byxor som sitter uppe vid armhålorna på mig haha :-)




Tomorrow

Stackars ella har fått allergichock för hon kommit i närheten av jordnötter :( tycker så synd om henne!! Hon är helt röd och bara gråter. Åh :(

Imorgon ska jag upp klockan jävla 5 igen. Ska stå i kiosken på en tråkig handbolls cup klockan 6 och måste åka buss hemifrån för att komma till lugnet :( till 9.30. Kuuuuuuul


Engman!

Förresten!! Jag heter Johanna Engman Gustafsson nu hihi :-D fick papperna idag om att det var godkänt så nu är det mitt namn. I like it!


Sitter och ska bestämma mig för en pizza nu. Hatar att beställa pizza, har aldrig någon självklar jag vill ha så då tvekar jag hur länge som helst och när jag väl bestämt mig ångrar jag mig när jag börja ätit. Haha ett av mina största dilemman här i världen

Dessutom måste jag gå till pizzerian. Åh..
Haha puss! / från en slötjej som bor 100 meter från pizzerian:)


Today

Idag har jag som sagt städat och det gick zuperbra! Sen hämtade sofia och lovan upp mig och då åkte vi vidare hem till sofia där vi skulle färga hennes hår:)

Kan ni fatta, inom loppet på 1 vecka har jag både slingat och färgat någons hår för första gången och har fått förtroende av den jag färgat håret på?? Ett mirakel! Och det har ju blivit bra båda gångerna också hehe :D



Puss!

Nu ska jag snart beställa en pizza till mig själv och kolla på let's dance! När det väl börjar.
Johanna kommer hit också :) och möjligen sofia!
får se får se får se:)


Yesterday

hej hej hej!!
Måste säga att jag saknat denna skrivning sen jag skrev sist. haha börjar bli bloggberoende:)

Iallafall fick jag inte städa som planerat igår! Mamma kom på att det var stängt pga trettondagsafton så jag fick göra det idag istället:) På kvällen kom alice hit och hade med sig dipp, gurka, godis, läsk och ostbågar och så tänkte vi se på dumpad! = Alice somna efter en kort stund och jag låg och asgarva själv haha.

Sen la vi oss kring två och eftersom mamma jobbade så kom ella in till mig och la sig för hon inte törs sova själv. Och det slutade med att jag och ella låg vakna till klockan 5 för att vi inte kunde sova för alice tog upp halva sängen.

Så idag är jag och lillasyster aptrötta!!




<3

Nu ska jag åka och städaa. Sen vet jag inte vad som väntar :-)
Puss å hej alla gullos

Tänker på dig mitt hjärta!! <3
Puss

How could I know what you meant?

Heeejsan och godmorgooon
Jag vaknade kvart i 2 idag vilket var så himla skönt! Men tyckte det var lite illa också så jag straffade mig själv med att skotta hela uppfarten på vår tomt för att göra mamma lite glad när hon vaknar :-) Känner mig mega stolt och är mega svettig

Johanna och lovisa blev kvar till 4 inatt, vi kollade på hockeyn och jag höll på att tappa hakan. Äckel ryssarna vann som jag trott från början och kanada sög i 3dje period och jag har aldrig sett sån sjuk vändning någonsin!! Tv underhållning:-D

Idag tror jag dom kommer hit med, i don't know, mamma ska jobba iallafall så jag blir barnvakt ikväll och innan det ska jag försöka komma iväg och städa så jag gör någonting vettigt. Annars finns det ingenting att göra idag så chilledill på det hehe :-)
Nu ska jag äta frukost/lunch what ever
PUSS


Erase me

Hello:)
Är så dödstrött så jag nästan knappt kan stå!! Haft två träningar i rad så det säger väl sig självt då. Gick sådär :(

Har ätit mammas underbara mat nu och duschat. Johanna är här nu och det är så skönt å mysigt! Efter många om och men kom hon iallafall, hon hade ingen bil och hon tyckte det var drygt att sova kvar här, därför hon tveka. Men cykla hem ska hon, för det är ju inge drygt??? Haha lite kul värdering ;) Men birkehag är birkehag

Vi ska hitta på något och baka och sen spela spel :D Asabra! Think lovisa kommer snart också :)
Puss å kramizzz


Tidig morgon

Hello:-) Haha la mig runt 1 igår men tammefan ska man väl ligga och hålla på med mobilen till 3 ändå. Tror jag ska sluta klaga på att jag är trött, känner mig som ett vrak just nu haha.
Men det kommer jag aldrig klara så vi lovar inget sådant:-)

Vaknade iallafall av ett sms från a-lagstränaren som frågade om jag ville träna med dom ikväll och det var nog lovets bästa väckning trots klockslaget. Kulkul:-) Sen blir det en myskväll med johanna!!

Nu ska jag fortsätta sova lite och ella ska fortsätta sitta här. Hon har blivit sån datanörd, hon suckade så djupt när jag sa att jag ville skriva här nåra minuter och jag undrar vem hon tagit sin lärdom ifrån till det.. Hehe! :-D En underbar syster kanske?

Ajaa puss och hej!! :-) ♥

Gotland förra sommaren:-)

Lycklig

Sitter och pratar och skrattar ihjäl mig med johanna. Vi pratar om gamla minnen från när vi var mindre:-D Kan ju inte annat än sakna mellanstadietiden!!
Hon är så himla bra att jag inte vet vad jag skulle vara utan henne, på riktigt!

hahahaha detta fotot kan vara världens roligaste bild. Den är en riktigt back-in-the-days bild och jag blir så glad över den!!! Vi var power puff pinglor och jag minns att vi först åkte till johannas hus och plingade på dörren och sen ställde upp sådär för att bli fotograferade och så vidare till alice hus och gjorde samma sak och till sist till mitt hus. (hahaha förlåt alice och johanna för denna publicering, vet att ni kommer h a t a mig men i don't caaaaaaaare!!) men tror de va i 6an så lite får man skämmas hahaha<3

Fan vi hade ju till och med grön rosa och blåa färger som power puff pinglorna har. Väl genomtänkt! ;-)

MEN nu ska jag bre skinkmackor och hälla päronyougurt på dom och äta framför vänner i sängen. Kan inte avsluta denna dag bättre än så. Imorgon ska jag vara med johanna och träna:-) (Sovmorgon btw!!!)

Så puss och godnatt alla underbara!

Puhu

Det absolut enda jag vill ha vill ha vill ha just nu är en gitarr!!!! Önskar mig de sååhära mycket i 18års present..

Är så avundsjuk på alla som har en så jag kan kräkas.
Så om någon mot alla odds har en till salu gör det ju ingenting om du hör av dig to moi!! :-):-)
Tills vidare får jag lida av denna gräsliga avundsjuka och ledsamhet.......


king

Vill bara säga att HV71 just blev serieledare!! 
Och jag antar att alla bryr sig lika mycket som jag:-)

Önskar jag kunde få veta vad du tänker på

Hej guyssssss
En lång dag har snart nått sitt slut. Mamma håller på att rensa kylskåpet av tråkighet och godissug utan godis haha :-)

Jag sitter här i en stor ullfilt och är trött och lyssnar på oskar linnros och är kär. Gick bra med a laget igår, uppvärmningen och bänksittandet tog på krafterna haha:-) Och hockeyn kan ha varit den bästa och mest spännandeste (nytt till ordlistan) match jag sett på länge, var mer inne i den än vad jag är i mina egna matcher haha. Men tvn åkte av i samma sekund som äckelryssarna vann på tråkiga straffar

Gick asbra med dalalaget också så jag kan sova gott ikväll!! :-)
Och nuuu ska jag göra ingenting


Jag känner dig så väl.
Jag ser direkt om nåt är fel.
Du vet det


Säg mig att det är nått mer, mer än bara droger och dan efter. Säg mig att vi har en överraskning kvar

Heejsan
Nu vet jag varför jag försov mig igår. Och det vet väl alla andra också men det är iallafall för iphone mobiler har drabbats av något som heter bugg, något jag inte vet ett smack om men jag har mina lösningar så jag kommer upp på morgonen nu iallafaller:-)

Inventeringen höll på från 6.00-11.30, pisstråkigt. Sen åkte jag och tjänade egna pengar genom att städa, efter det en snabb vända hem för att sedan åka ner på stan med MB, proppen och annala. Blev en tröja som i love (randig, ofc) och jag gjorde världens kap!! Min nyårsklänning köpte jag för 350:- förra veckan och behöll kvittot osv för att kunna lämna tillbaka den, men idag hittade jag den på rea för 150:- så jag köpte den och ska lämna in den andra imorgon och få pengar hehehe :-D

Och tidigare idag blev jag frågad om jag ville vara med på a-lagets träningsmatch ikväll, däremot på bänken men såklart man sa ja!! Så är påväg till lugnet inom kort:-D Sen blir det bakelser och JVM hos anna! (Bra uppladdning för distriktsträningen imorgon hehe) Ops!

Puss nu blev det ett långt och jobbigt inlägg. Förhoppningsvis tyckte du de bara var långt:-)

Tröjan und me!!
pussis

Nighty

Time 4 me 2 sleep! Blir en lång dag imorgon!
puss alla


Home is where you're heart is

Pigg för träning var man inte imorse som jag tänkt. Vaknade 1 timme försent och fick stressa på 15 minuter efter att jag vaknat och sen åka. Slutade med att jag glömde skorna hemma :-) Sen var det herrmatch och falun kissade på linköping, ledde med 7-0 men tappar självklart till 9-5! Men vinst anyway

Imorgon ska jag upp 5.00! 555555555. och ta en buss vid 6.00 och åka och inventera. Längtar så mycket!!
Nått jag på riktigt längtar till är min tacotallrik som står på bordet om 2 minuter! puss:-)


Gbye

Nä nu lämnar jag den här lådan för dagen. Måste göra någon mat nu vilket jag absolut inte orkar vill eller nått. Kommer sluta med rostade mackor eller liknande:-)

Mamma mia på tvn ikväll! Sen ska jag sova om nåra timmar så jag är pigg till träningen! :-)
Puuuusss Puuuusss


You're love is sweet

Denna dag har varit hemsk och hemsk.  En stor fråga är vad jag gjort med min nacke, ont gör den iallafall haha!
Å bättre blev den inte nu när mamma sagt att vi ska äta tacos och så kommer hon hem nu och har ätit pizza!! Besvikelse x1000 :-( 

Vill bara gå och soova! Och imorgon har jag min första träning på 3 veckor, haha ska vi ha fysträning kan jag säga att jag inte lever imorgon kväll!!

Saknar min lugg lite :-D

010111

Hoppas ni hade det bra igår :-) Det hade jag! Med roliga lekar som sofia och lovan fixat, förrätt varmrätt och efterrätt som också stod härliga till!

Sen åkte jag till stan och därifrån kom jag inte under kvällen och tidigt vaknade jag och då mådde jag okej. Men när jag kom hem vilket var vid 11 imorse slog bomben till. Jag har bara legat i soffan och mått precis som jag förtjänar:-) Ligger här än och nu börjar jag åtminstone kunna stå upp haha.. Här äntligen fått i mig lite frukost iallafall:-)

Nu ska jag ligga kvar här i nåra timmar till sen vara med johanna lovisa och erika å bara prata om igår och det kan ju ta sin tid så det blir en mysig kväll :-)
(1 MÅNAD KVAR TILL MIN 18ÅRSDAG!!)

puss 2 U


RSS 2.0