träningsväärk

lär väl erkänna att träningen var liite för dryg idag, med tanke på att jag inte tränat överhuvudtaget sen viking line, som var i maj.. hähä så imorgon får nog jag lida lite med träningsvärk lite här å var.

skorna har jag också köpt och imorgon bire rättvik!!

night

klantigt

jag är världens klantigaste!

har nyss ätit lite mat för jag ska iväg och träna, och var tvungen att värma köttfärsåsen i mikron för den var kall, och när jag skulle ta tallriken och ställa in den där så tappar jag greppet och den halkar ur handen på mig och jag fångar den intryckt mot diskmaskinen som blir brunfärgad och geggig, och tallriken gick sönder lite -.-

good jobbb!!!


bjuder på en liten sommarbild från visby!

<3


tröttis

nu har jag nyss vaknat, klockan är halv 2 ungefär. haha och jag är trött som en gris!!

snart börjar skolan!!!!!!!!!!11 helt sjukt vad snabbt det gått.

har inget vettigt att skriva som vanligt så baj baj


nattis

som de flesta vet har ju jag hittat på min pukkod igen, så nu är jag lyckligast i världen!!

förtillfället är jag nu trött som ett svin och klockan är mycket också ser jag. imorgon ska jag träna för första gången på 2 månader, det svider lite.

men nu har jag lagt upp gotlandsbilderna på facebook iallafall, så ni får roa er med dom nu!
+ att jag sitter och lyssnar på sveriges bästa band :


och snyggaste!!


blääääääääääääääääääääääääääääääääääääää




hejhejhej

just nu är jag jätte arg om inte ännu argare
har just låst min mobil för jag slog fel pinkod, IDIOT
sista gången när jag skulle slå in koden såg jag verkligen att det var fel, men ändå trycker jag OK, och då är man då bra jävla slut i huvudet.

så mig lär ni ju inte hör av på ett tag :'(

pindis<3

matilda igår matilda idag
wiho.¨

det blev en tripp till malin igår där man mötte sin best amigo!! som man direkt fick leka sjuksköterska till, eftersom hon skulle vara så snäll och plocka upp glas från gatan, och typiskt nog skära sig på glaset så blodet sprutade från finger toppen. eller det rann lite iallafall, men det var nog en nära döden upplevelse för  linda ;)
annars var kvällen goodie!


idag får vi se vad som händer. hoppas på nå skoj!

-

hoj!

fick veta igår att färjan som vi åkt med till och från gotland hade krockat ihop med en annan gotlandsfärja samma morgon som jag kom till falun, helt galet!!!!!! tänk om jag setat på den? kan lova att jag inte skulle klivit på en båt till efteråt isåfall.

meeen jag satt ju som sagt inte på den utan var hemma i sköna gröna efterlängtade falun. slocknade omkring 22.00 igår och sov till 12.00 idag, det tar på krafterna att missa tåg ska ni veta!

for ner på stan sen med mamma och ella, och träffade även en sötis där för den delen = maddis!! kuligt =)

nu ska jag till matilda och där får vi se vad som händer.

baj bajj

ja vi hade iallafall tur med vädret

för mer tur än det kunde man inte hitta på min och johannas hemresa från gotland.
eller ja, den började ju super bra med en snuskigt torr muffins och mycket skratt på ett café i nynäshamn. då upptäckte vi också att vi skulle åka buss första bytet och inte tåg, haha vilket hade varit liite krisit om vi kommit på det försent.

men på bussen satte vi oss i allafall som skulle ta oss till södertälje, och sedan därifrån till upplands väsby. väl framme i södertälje traskar vi på ner till stationen och tar oss igenom biljettkontrollen, med vissa omständigheter medtanke på att nån nästan tappat bort sin biljett, *host* birkehag.. ;)
när vi står ute på perrongen så står det typ "Stockholm Märsta 23.42" och vi skulle ju till "Upplands Väsby 23.42" så vi började fundera lite på varför inte vårt tåg stod med, men vi tänkte att det kommer väl efter stockholmståget. men inte det inte!!
det där förbannade stockholmståget skulle ju vi på för att byta för att komma till upplands väsby, och det stod ju inte på våra biljetter. så där stod vi, sjukt sura och tokiga för vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. så med full fart sprang vi in och ställde oss framför gubben som satt inne i sitt lilla bås och sa att vi missat tåget, och han ringde till taxi och alla möjliga saker som skulle ta oss till dit vi skulle. men taxin kostade 2000 så den var väl utesluten ganska fort. fast i södertälje en torsdag natt kändes ju inte heller helt okej..
ett tåg kom vi iallafall på till slut, men dom andra tågen vi planerat att ta kunde vi ju bara se oss i stjärnorna efter för dom hade vi ju toottttalllt missat. tekniskt sett var vi fast i stockholm.

träffade en väldigt snäll kille på tåget som hjälpte oss och hitta nya tåg som kunde ta oss hem och sådär, men dom gick halv 7 på morgonen, och mcdonals fick man ju inte sitta inne på heller, så vi la oss på gatan med våra filtar klockan halv 2 på natten och sov och spelade kort med en tjej som hette helena som höll oss sällskap, haha där satt vi till klockan 5!! helt sjukt vad rutten man kände sig, haha.

men hemma är jag nu iallafall, tog ju bara 17 timmar??!!? cp drygt, sjukt skönt att vara i falun!

gotland!

nu har jag packat klaaaaaaaaaaart:D


imorgon bär det av!! 05.15.............

bye en vecka, hare bra!

pack

hej

packningen går sämst i världen och jag är så förbaskat trött.
fattar inte varför jag inte gör klart saker och ting och lägger mig.:S men jag antar att min hjärna inte hunnit så långt i utvecklingen ännu så den dagen kommer nog snart den också ska vi se.

annars så har dagen varit väldigt seg. men världens bästa emma förgyllde verkligen kvällen när hon berättade om sina klantigheter, haha vilket var sannerligen roligt!

och när jag packade idag så fick jag lusten att rensa garderoben, haha så mitt rum ser förtillfället ut som en garderob, för alla kläder ligger på golvet. -.-

baj baj

blä

hello!

sitter här med min närmsta vän, haha godispåsen!
har noll lust att packa men jag antar att jag måste göra det snart :((((

jag har även kollat klart på alla harry potter filmerna nu också! haha riktigt bra, lär väl säga att jag missat en hel del!
nu äre dags för att packa.

baja baaj

tröttis



haj haj

nattugglan är tillbaka, dvs jag.

har börjat skriva min packlista nu, och imorgon börjar jag packa för på torsdag far vi!!

sitter framför datorn och ska snart slå på den sista delen av de sista avsnittet i vänner :'( sorgligt men sant..
innan dess ska jag packa väskan till mamma.

baj baj

n c cn

börja kommentera mera här tycker jag!
och läs jämt jämt jämt:D

maraton



vet inte riktigt om vi hann med ett sådant storslaget maraton eftersom vi bara hann se 2 filmer totalt, men det var väl strunt samma, imorgon blire 2 till om inte flera! för dessa filmer är GRYMMMMAAAA

varför har jag inte sett dom förr? knäppt.

men nu blire vänner, baj baj

dum hund!!!



en dag ska detta kryp få igen!!

att duscha på kvällen, eller morgonen(?),. aja innan jag går och lägger mig är nog det  bästa jag vet, nu är klockan halv 5, pinsamt nog och jag har nyss duschat och ska se på lite vänner innan jag slocknar.

nu kommer detta inläggs syfte.
när jag precis klätt av mig och ska gå ut ur rummet för att komma till badrumet möter jag den lilla krabaten på bilden vid dörröppningen, pissandes på golvet.
vem får torka upp det då?????? jag !!!

nånting lär den där hundsaken ha emot mig, för gör han det inte på mitt rum på mina saker, gör han det så nära mig som möjligt, pissar skiter eller spyr, spelar ingen roll vad han än gör, det gör han kring mig eller på mina ägodelar!!

och jag lovar er, hade jag gått i den där pisspölen imorgon när jag hade vaknat skulle den där hunden få se på andra bullar.

jag är galen



haj haj!!!

har nyss kommit hem från johanna, har spöat sönder henne och johanna i kortspel, och har även beslutat mig för att börja kolla på harry potter!
eftersom jag inte sett en enda film och 7 möjliga känns det som om jag borde göra det och majoriteten av mina kompisar tycker att filmerna är grymma, så kanske dags att jag kommer med min åsikt också.

så imorgon blire harry potter maraton med baggen! är nån på? ;)


suuuuuuuurrrrrrr



alltså!!!
det räcker tydligen inte med att man gråter över att den 10 säsongen är den sista av vänner, nej nej inte alls!
det bör ju vara hyfsat synd om killen som har skapat denna (underbara) serie, med tanke på att han har gjort 6, 666666666666666 mindre avsnitt i sista säsongen, och eftersom varje avsnitt är 22 minuter långt ungefär, och om jag använder min geniala hjärna så kan vi räkna ut att vi går miste om 132 minuter av vänner!!! tragiskt..

han lär ju mist ett ex antal hjärnceller när han föddes. grym värld vi lever i säger jag bara!

blää.

Älskade

var och hälsade på dig idag, hoppas du har det bra! det har iallafall jag, men det hade varit bättre med dig nere på jorden.
har inte riktigt förstått att du inte längre finns, vill inte förstå det heller.

jag saknar dig  farfar, en dag ses vi igen<3

 
jag vet inte om ni ser så bra vad det står, men det står "Älskade farfar (L)".
den stenen ligger hos dig nu så du får sällskap<3

sjukelibuki




tjoflöjt.

denna torsdag har varit en HELT värdelöst torsdag, men min säng gottgör det mesta!
ställde klockan på 11 för jag inte skulle sova bort hela dagen, (haha som om jag skulle göra det? ..) 
men halv 1 vaknade jag, hehe klockan sket man väl i! vaknade upp med en hittills 12dagars förskylning och jag tror jag snart kommer bli galen på den, särskilt om jag inte är frisk när vi ska till gotland!! :@ 

har precis klivit ur sängen för första gången idag, och nu är klockan snart halv 5, till frukost/lunch/middag, eller kalla det vad ni vill blire tacos!! gottigottgott.
duktig som jag är har jag även lyckats tappat bort mobilen i sängen som jag bäddade så fint igår, så den har jag letat igenom som en tok, ni som känner mig kan väl tänka er hur det kunde se ut..  mobilen låg dessutom nere vid mina fötter ovanpå täket, gaanska synligt :)

men iallafall. nu ska jag äntligen se på vänner, var länge sen sist!

bajbaj

bio!



tjohojsan

gårdagen var bra skruvad men rolig! men det gav ett resultat på att jag inte sovit på snart 30-35 timmar, så jag är bra trött nu så det blir tidigt ikväll! hoppas jag.

bio vart det idag med familj och linda snibbis!! ice age 3 stod på schemat och den var fett bra, haha riktigt kul.
har nyss käkat upp min mat som var himmelsk god och påbörjat funderingar på att bli kock, haha vem vet. om inte det kan jag ju bli hushållerska, för nu den senaste timmen har jag: diskat, lagat mat, tvättat, städat rummet och bytt sängkläder och sådär. 
bara för jag varit så duktig så tycker jag att jag förtjänar en massa timmar med vänner innan jag somnar på min kudde.

baj baj

moppekrash



hejhejhej

har inte kunnat skriva av anledningen att jag varit på västkusten i en vecka, vilket var väl behövande!

haha på måndagmorgonen innan vi skulle åka så ville jag ställa bort min moppe lite så det inte syntes så mycket på gården ifall nån fuling fick för sig att förstöra den och göra den fulare än vad den redan är. när jag var påväg att åka iväg med den så kommer min syster och frågar om hon får testa köra den en gång lite på tomten, och hela hennes ansikte skiner upp när jag säger ja.

när  hon väl sitter på moppen drar hon i fullgas, rätt in i balkongen, hahahaha.
krossade en kruka och sen satt hon där livrädd, haha fy vad roligt det var. mamma bara skakade på huvudet när hon kom ut och såg vad hon gjort.
sen bar det iväg!

och nu är jag hemma =)

RSS 2.0