I miss the scratch of your unshaved face on my cheek

Det blev allt en kort vistelse i Borlänge idag, gjorde mig dock inget, men fick inte med mig något fint hem så det var lite tråkigt :)

Ligger i sängen nu och surar lite över idol, men mest njuter jag av desperate! Ska jobba imorgon och sen vara barnvakt. Skön dag faktiskt! Loppis med mor ska också hinnas med

Å ella fick ha lite kul när hon äntligen valt sina vinterskor idag. Haha :)


Heja heja heja heja hv

http://www.jnytt.se/nyhet/42786/hv71-hade-ny-malfest-och-krossade-modo

Det bjöds på mycket hockeygodis igår, så man somnade bra gott! ; )


2.55....

Gääääääääsp.
Ja fy tusan vad tunga mina ögonlock är för tillfället. Var helt enkelt tvungen att se klart gårdagens och kvällens idol och mina favvosar gick vidare!!!! Värt!

Nu ska jag slockna för imorgon ska jag på kupolen med mor och syster :)

Pussinusspuss


Lost and insecure. You found me, you found me

Haft en bra och dålig dag idag. Arbetsförmedlingen är dagens dåliga, hatar det stället! Dock blev man gladare av god mat, en bra vän och av en påse med en gosig halsduk med hem :) köpte även fina blommor till mamma som jag tyckte hon förtjänade!<3

Och jag måste bara säga till er Johanna och Lovisa, idag tog jag läsk till maten, ni vet, jag var inte snål idag...! ; )

Nu ligger jag i sängen framför DH, älskar det! Fast måste snart släppa in GG i rutan, nytt avsnitt ute jag inte sett än och det är ej okej!!!


Göttar

Sitter och äter lunchbuffé på golden palace med niclas, mycket mycket gott!!! :)


Just nu

Är det stänging på subben som gäller för mig! Och det går sjukt bra, allt är nästan klart och det är kundfritt, underbart :)

Denna kväll är det jag som kommer vänta på bussen, inte den på mig! Mirakel?

Nu ska jag städa vidare! Ciaooo :)


Never say never

Godmorgoon
Fick sova ut idag, ingen klocka som ringde 8 här inte! Börjat jobbet 15.00 så ska slappa mycket denna förmiddag

Har precis sett på gårdagens idol också, och det visade sig att jag läste för snabbt i tidningen och en annan än vad jag trodde gick vidare! Glad, glad:)

Nu ska jag leta på mamma. Hemma verkar hon inte vara för telefonen har ringt 3 ggr nere i köket. (vägrar svara om jag ligger i sängen..)
Så bye :)

Dagens väder.... Njut Lovisa, NJUT! ; )


Finally

Det tog då blogg.se nästan över 1 år att fixa bloggappen som dom lovade som "julklapp" 2010.
Men jag får se den som en tidigt julklapp 2011?:)

Nu sitter jag alltså och mobilbloggar! Askul och soft. Är dock skitsur för jag råka läsa i aftonbladet vilka tjejer som gick vidare i idol ikväll.. Moorrr! Dock 2 jag gillar så det var väl okej hehe

Idag fick jag löneförhöjning på kontoret också!! Wooho! Plötsligt blev städning en kul grej!!

Nu har jag gjort ett premiär inlägg i mobben då. Räkna med fler sånna:)

Och eftersom älskade gossip girl hade säsongspremiär igår förtjänas en bild på två heta!


How can you be so heartless?

hejsan på eeerrrr

Har genomlidit en 9 timmars lång arbetsdag, pjuo! Duktig har man varit :) Har lärt mig en ny grej med kassan och är fettstolt över mig själv som klarade av det själv. Och! Jag har klarat av det omöjliga.

:Jag har bränt mig på en plåt som sekunden innan var inne i ugnen, mellan näsan och munnen.. Ja det gjorde förbannat ont, japp jag råkade svära inför kunderna, och jo jag är klantig! Jag vet :)
Som tur var stack chefen min lika snabbt som vinden bort till ica och köpte någon salva åt mig, hur snäll?! Så nu har jag inte ont mer! Han sa att jag såg ut som hitler, med en vit och röd mustasch :) Roliga dar!

Nu sitter jag i sängen och ska avsluta mitt desperate avsnitt och sen krypa ner längre under täcket och blunda. Lär gå upp runt 7-8 imorgon, måste städa kontoret innan subben börjar 11.30, taggad!!

Nää men sen får jag iallafall träna, längtar!!!!!
Godnatt på er, skottland, norge och sverige, och god eftermiddag california! :)


Bleed out

hej hejjj!

har försökt mitt allra bästa (nästan) till att inte bli sjuk, men i fredags slog det till. Nu sitter jag med lite halsont, en dryg näsa och är sjuk träningssugen. Bra kombo :) Har inte tränat sen i torsdags och det är fan så det börjar krypa i benen på mig..!

Igår var jag annars barnvakt hela dagen och nu ska jag jobba hela dagen. 11-20, det drygaste passet man kan få! Men jag hoppas alla är lika trötta som mig idag att ingen orkar komma och köpa för då blir detta en skön dag :)

Håller tummarna.. Nu ska jag äta gröt och äppelmos!
(btw, majas hår blev bra till slut hehe)

Såklart

Jävlar i helvete vad sur jag är nu. Varför?
1. Jag är klantig
2. Iphonen är för ömtålig
3. JAG ÄR KLANTIG!

Ni förstår säkert vad som hänt. Mobilen fungerar än men jag riskerar att få glassplitter i mina öron framöver............. :mad:

Och vet ni vad matilda sa igår?
"Sjukt att din mobil fortfarande fungerar gson, att du aldrig tappat den"
En nöjd och glad jag svarar: "Har gjort sönder den en gång men har haft den ett helt år nu så har varit duktig!"
Neej men, in, my, FACE!

Aja jag har ju iallafall haft en bra dag på jobbet?
Nu ska jag sitta framför tvn under min filt och inte kolla på min mobil......... :)

Right now


Jag och emma har varit frisörer hela kvällen, vi är inne på 4 timmen nu och jag håller på att dö av trötthet. Vill bara skölja ur dreadsmajas hår och sen gå och sova! Bussen till jobbet går 8.15 imorgon... :(

Det har varit katastroffärgning ute i vår hall kan jag lova er! Det slutade med att vi stod och plockade ur egna slingor med fingrarna och gnugga in färgen, så maja har sett ut som the grudge! Söt :)

Klipp klipp klipp...

Här är min sjukt galna grej jag gjort!!!

Kliiiipppt av mig håååreeee!

Före:

Efter:


Trots den sjukt korta kortheten är jag faktiskt nöjd! Nu växer det ut jämt och fint och inge konstig längd :)



Det löser sig

Tjena heejjjjj!! 

Sitter och kollar på hockeykväll och äter digestivechoklad och är glad. HV vann sin match precis, yes!!!!!!, och den kommande innebandysäsongen känns bra lovande efter mötet vi hade ikväll! Nya träningsställen kom idag och mitt nya målvaktsställ kommer nog om någon vecka också, feettt! :)

Ska snart (för tredje gången idag) laga havregrynsgröt, har insett hur lätt och snabbt det går att göra och hur goooootttt det är så det kommer nog lagas flitigt var dag av mig nu... :)
Sen ska jag bara ta det lugnt med seriemyys



Stanna världen en stund

Haft en bra dag idag. Tjänat pengar, ätit bra grejer och kört ett långt pass På löpbandet och tänkt på att jag är ledig i två dagar nu. Mycket skön känsla!!

Herrrarna storförlorade dock med 4-10 och släppte in 3 kassar på 2 min. Tur man gick innan det rann iväg totalt.. Hoppas damerna bjuder på lite bättre i helgen! :)


Och på fredag ska jag göra nått helt jävla gaaalet!!! Men det är heeemligt!!! Så ni får stå ut tills dess :D


Nu ska jag se på desperate och tänka på lovisa!
Sorry johanna, jag har inte riktigt lust att se på morden i midsomer.. Men du vet att jag tänker på dig ändå min vän! ; ) ♥


Adorable

Halloo!!

Full rulle igår och idag. Jobbade till 22 så orkade inte logga in igår när jag kom hem och idag har jag bara haft sköna lunchpasset och sen har jag tillbringat nån timme på löpbandet! Mycket skön dag och den blir exakt likadan imorgon + lite seriepremiär för herrarna!! :)

Nu ska jag äta lite glass i soffan och se på vänner och sura för ännu en hvförlust, 3 matcher 3 förluster!! buuuu!!!!!!! 

Men är lite glad iallafall, fått en ny plånbok idag av fina lovisa berglund :)

Den finaa lilaaa!

Jobbiga dar

gomorron goomorrooon

Det är riktigt pissigt väder idag. Regn och blåst! Skulle bara vilja ha en soffdag med varm choklad nu.. 

Meen det får jag inte! Så drar snart ut i skiten.. ush!
ni får ha en bra daag :)


saknar lovisa och johanna mycket idag ♥


Fina id3b

Måste bara visa några sidor ur studentboken! Det är jättedåliga bilder men ni måste få se hur den ser ut :)



Blir man inte glad?? Bästa klassen, bästa minnet! :)
Godnatt babes

If I said I want your body now, would you hold it against me?

Oj oj!! Final blev det allt :D Jävlar vad nervös jag var på jobbet under kvartsfinalen och semifinalen, vi vann mot 94orna med sköra 2-1 men en jävla vinst blev det iallafall och 5-2 i semin! Sen tog det stopp mot ryssland i finalen. Vi tog tag bra i matchen med 2-0 men förlorar på sudden med 4-5.. Tråkigt men vi ville inte vinna lika mycket som dom så det fick bli ÄNNU ett silver till vår samling!

Och det var det mest blandade och osportigaste laget jag någonsin sett, och nu har jag spelat innebandy i snart 11 år.. :) Ena spelaren var kanske 15 år och den andra 48, rödtottar med lugg som hängde i ögonen och skrikrosa pannband och ankelstrumpor till skor som var lika gamla och ruttna som gatan. Men trots det så hade dom allt lite innebandylir i fingrarna!

Dock har det varit en grym helg! Så nu har jag lagt mig i sängen och är snortrött. Sov lite inatt så det måste tas igen nu :)

Och sofie har åkt "hem" till oslo.. :thumbdown:

Fast jag inte saknar dig, så känns det som om världen skulle rasa om du glömde mig

Hello :)

Nyss hemkommen från en lugnetdag, en favoritdag. Första matchen gick väldigt bra för mig, dock blev det tråkiga 2-2 men vi vann andra med 3-0! :) Kvartsfinal mot faluns 94or (förlust ej tillåtet) imorgon runt lunch och jag jobbar.. buhu!! Semin är runt 2 så den missar jag också men vinner vi den så hinner jag upp till finalen, så jag hoppas hoppaaasss!!!!

Och idag! idag idag idag, fick jag en efterlängtad sak. Emil och rikard har satt ihop massor med bilder och gjort en liten "student-id3b-bok" Skitfin och grymma kort, som jag fick hem idag. Kramar den nästan :) fina id3b

Nu ska jag äta och sen lägga mig i bedden och nöta wordfeud.. Måste bara säga att det är lite kul när man står uppe på läktaren och tittar ner och man ser 5-6 st sitta och spela det spelet i olika hörn haha! Lyckad app


Mitt i natten

Haalo!
Vi förlorade matchen ikväll.. Men jobbet gick bra och fort åtminstone, men stressade ihjäl mig under stängningen. Bussen gick 21.45, jag var där 21.44.. Känslan att hinna med en buss man skulle kunna dö för att hinna med=love?

Aja! Hemma nu iallafall, kört två fulla syskon hit och dit och dit och hit hela kvällen. Och så har jag varit lite med danne :)

Nu tjatar fi om datorn. Och jag ska ladda match! pöuss

Jag kan inte skilja på

Nu åker jag till jobbet och beaa! Och så sen hem och tagga till match imorgon 12.00!!! :)

(Och så håller jag alla tummar för mitt fina lag som spelar 18.00 ikväll!) heja heja heja

Live by the sun, love by the moon

Nä jag hade rätt igår! Datorn var fetupptagen när jag kom hem från träningen. Tack vare sofie! :)
Vi lurade mamma och ella, ingen sa något till dom att sofie skulle komma hem några dagar så båda dom höll på att tappa hakan när sofie hade plingat på dörren och ella öppnat. Väldigt kul syn :)

Har precis vaknat till "singel och sökande" och "fest hos mange"(?!) på högsta jävla volym i huset. Märks att mamma är utomhus och sofie är hemma. Har innan det haft en knäpp morgon, vaknade yrväck klockan halv 8 först och trodde klockan var 2. Panik! Men blev glad när jag insåg hur länge till jag fick sova. Sen drömde jag att jag voltade med bilen och ratten lossnade och att jag började bråka svinmycket med Magda.. Haha! Älskar att vakna ur mardrömmar när man märker att dom inte är riktiga

Nu är jag pigg till jobbet som börjar 3!
Frukost nu :)


Du är nog den

Idag var jag duktig. 10.15 klev jag ur sängen! (endast för jag skulle städa på kontoret men duktigt ändå!)

Nu sitter jag i soffan och kollar på piff och puff med ella och hennes kompis erik, stackaren är jätteledsen för han saknar sin pappa så vi försöker pigga upp honom med glass och film, hittills går det framåt:)

Och vill att klockan ska bli sjuuuu för då börjar matchen mellan hv-djurgårn!! Och faluns herrar spelar idag också så ska kika på den innan var träning också :) Mycket sport och match idag, gillar!

Och ikväll händer någonting kul, tänker inte säga vad nu för då kan det förstöras :) Men får antagligen inte ha datorn när jag kommer hem ikväll..


Som jag hade dig förut

Nog blev det allt fika på rostvändaregatan idag! Gött och mysigt, emma hade gjort det så fint så. Såklart :)

Ikväll har jag bara cyklat inne på gymmet ett tag och sen kört ett innebandypass. Dusch och middag har precis blivit av och nu sitter jag i soffan framför vänner och dricker smoothie som jag gjort själv! Supergod :D


Smoothie alá me!: Vaniljyougurt, jordgubbar och björnbär :)

Star


Åh :'(
Ska tänka extra mycket på liv under seriepremiären imorgon ♥
(som spelas mot dif.. krig!)

To be strong is not to never fall, to be strong is to stand up after each fall

Filmen var väldigt bra innan slutet kom, för det verkligen SÖG! Så nu blev hela filmen askass... :mad:

Sovamys och sovadags för mig nu! Men är verkligen sur på filmavslutet så jag vet inte om jag kan släppa det på ett tag och känner jag mig själv rätt kommer jag gnaga sönder detta dilemma tills jag får en ny film att vara surig på :)

Och när folk påstår saker och ting om Robert Pattinson när dom pratar med mig brukar jag alltid svara: "Men neeeej jag tittar inte på twilight filmerna på grund av han, men neeej jag älskar inte dom filmerna för han är så sexig&snygg och men neeeej jag bryr mig inte om dom skulle byta ut han till en annan person i filmerna"

Men fan. Ni har då så rätt, ni som påstår dessa saker. För vad vore twilight utan robert p??? Den tanken slog mig när jag tittade på remember me. För kort och gott: I LOVE HIM!



Och ja.. Jag har precis bytt min bakgrundsbild på mobilen :)
Godnatt ♥


If I can't hear your heartbeat, you're too fare away

Hey babes
Låg i sängen till 2 idag och jag tror konstaterar: jag tar vara på mina lediga dagar FÖR mycket :) Har iallafall hunnit med några timmars träning ikväll så nått vettigt har vi gjort idag trots allt! Men imorgon ska jag nog hem till emmas nya lägenhet och hälsa på och mysa så det blir nog en mer händelserik dag :)

Nu ska jag slå på en film medan jag inväntar idolrepisen!

Remember me - coming up!

 

But there's a side to you that I never knew, never knew

Alltså hallå!! Alla töntar på facebook (och mamma) som sitter och skäms över falun och dalarna efter idol, vad äre med er??
Jag bara älskar dalarna! :D Man får ju istället vara stolt över vår fina stad (dels för att min älskade cissi forss kommer härifrån) och för att vi går ut från juryn med rakrygg, jag menar - underbaringen som sjöng i mikrofon till jag vill vara din margareta. Hur glad blev man inte? :D

Men jag håller med, det är då ett jävla tjat om dalahästar och korv och dalkullor osv osv.
Dom får väl tydligen aldrig nog av oss :)

Och mikael, min favorit!!!!

Sen måste jag säga också att jag börjar komma över jihdeförlusten. Lernström är ju också rolig och dessutom jobbigt snygg så jag tror jag kan överleva hösten med han i rutan iallafall ; )


Som det kan gå

Idag när jag står inne i köket och hackar grönsaker på jobbet säger en kund: Det är en fågel här. Och jag tänker: Vadå en fågel, skojar du med mig eller?
*går ut i restaurangen*
och när jag kommer ut till serveringen sitter en äcklig ful vidrig duva nere i hörnet av rummet och bara glor! Jag blir livrädd och går tillbaka till köket och majid (vår hjälte) fick uppdraget att kasta ut eländet. Och lyckas väldigt bra :) Det roligaste är ju att fanskapet har redan 3 gånger tidigare under dagen flugit in i restaurangen och retat upp vår chef väldigt mycket.. Hade velat sett det ; )

Och Kimberly fick ett fint ragg i slutet av dagen också. Först när hon frågar:"Ska du äta här eller ta med?" Svarar han: "Jag hade ätit här om jag fått äta med dig...." Och K blir lite fundersam. Haha, sen! När han ska gå hälsar han att hon kan ju höra av sig, så räcker han fram ett litet visitkort som är pimpat ganska fett och med hans nummer på. Haha jag höll på att skratta ihjäl mig!
Ja, som det kan gå:) Galen dag på jöbbet!


Home sweet home

Hello!!

Varit hemma i ett par timmar nu men har gjort en del andra grejer men nu är jag tillbaka :) Söderhamn var kul men matcherna gick inte så bra, men vi åkte ju ur i kvarten, eller hur girls..?
Hotellsängen och frullen var underbart som vanligt så jag har iallafall haft en bra helg trots våra förluster och vi kunde roa oss ganska gott efter dom ändå

Bilden får tala för sig själv ; )

Nu ska jag äta middag och sen säcka i soffan!
Har fan ingen jävla lust att subwaya mig imorgon men plikten kallar i 8 timmar och jag måste städa på kontoret innan det så det blir uppstigning 8 imorn..
 

The moment I met you

Åhoj!

Om jag har njutit av min ledighet idag. Klockan 15-16 gick jag ur sängen, säger det allt eller gör det? ; ) Sen har jag spenderat kvällen i källbergs soffa med lite idol och HP! Nu har jag precis kommit hem från borlänge, körde hem morbror från en krogrunda :)

Dags att sova sova, ska upp om 4 timmar upptäcker jag nu. Sticker ju till söderhamn 8.00 imorgonbitti, men hörs nog däruppe :)

Och hur nyttig har jag inte blivit??? (var, idag iallafall)

VÄRLDENS godaste juice, müssli+yougurt och kiwi till mellanmål. Var faktiskt bra gott! :)

What if I don't know what to say?

hallå :)

haft en långlång dag! Jobb mellan 11.30-15.30 och träning mellan 18-22.00, så nu är jag tröööött!!!! Måste också laga mat nu för det känns som om mackor och yogurt inte ens är ett alternativ efter mina träningspass.. Suck men gott! Och nu är jag leeediiiggggggg från jobbet i några dagar *hallelujah*

OM jag ska fira det med hotellfrukosten vi får på söndag. Can't waait!!!! :)
Nu: lite dh daaags!!

 

Love got more hooks than a fishline

Åt ett äpple på jobbet idag istället för en cookie (beröm!!) och vi har fått våra gymkort av föreningen nu också, så det kommer bli en hel del träning där nu också, perfa till mitt nyttighets life! Mycket bra :)

Men. Nu är det dags å röja upp inne på soptippen så jag kan sova i sängen jag har här nånstans inne på detta rum, just nu är det en garderob.. Imorgon väntar lunchpasset på subway igen och sen äntligen ledig till måndag!
dock uppstigning halv 6 på lördag............. vad gör man inte för sporten? :)

OCH HERREGUD!! :D Jag har fått min iphoneplånbok och jag äälskar deeeeennnnn. Så sjukt jävla bra pryl så jag vill bara använda den hela tiden. Ni med iphone, KÖP!!!! www.iphonehalsband.se

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig

Ouh. Trött trött trött!
Lyckligtvis väntar bara ett fyra timmars pass på jobbet, ska hjälpa till lite på lunchen så känns skönt att gå dit och veta att man inte öppnar eller stänger! :)

Och jag glömde säga det igår, men från och med då så blev jag sjukt taggad på att vara nyttig! Dvs, inge godis, kakor, donken(rip), osv i onödan!! Läskigt vad mycket kakor man kan smälla i sig från subway, så i lördags när jag åt en sån och tyckte den var äcklig (en omöjlighet i vanligt fall) så insåg jag att jag kanske borde götta ner mig lite :)

Så istället för kakor på mina fredagkvällar blir det typ, fruktsallad :D Sounds goood now! Får se hur det känns om några dagar.. hehe (obs, har tillåtelse och äta upp min winegums påse från M&M!)

Puss nu ska jag äta frukost

Du har inte en aning. Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Två timmars fika och prat prat prat blev det med min jb idag! :) Känns konstigt att man inte får se en Person man träffat nästan varje vecka i 11-12 års tid på mer än 3 månader nu.. Får se om jag kanske följer efterna till kiltarna och säckpiporna! Skulle ju vara värt det på alla sätt och vis ; )

Nått å fundera på!!
Nu sitter jag iallafall och laddar över första säsongen av vänner med ett usb till min minidator eftersom jag inte fått igång internetanslutningen på den ännu... Grr!!! Den ska iallafall med upp till Söderhamn på lördagmorgon, sticker dit med laget på lite cup!! :)
Och jag känner på mig att det kommer bli det gamla vanliga när det gäller mig och sova över med andra "åh nu sover alla, och jag är pigg, vad ska jag göra nu? lyssna på musik? vända på mig i sängen 348 gånger och väcka halva rummet..?" Så då tänker jag helt enkelt ta med mig mina käraste och lösa det problemet på bästa sätt! + att det blir ett skönt slappande för mig mellan matcherna!!
Och nej, jag kan inte få nog av vänner och ja, jag vet jag är dum i huvudet ; )

Dock är det lite drygt att sitta och föra över filerna, det får nämligen bara plats ett avsnitt i taget på minnet.... :)


Isn't she lovely, isn't she wonderful?
Hej då världens bästa ♥

Godnatt på er :)

2 fina

Ops!
Glömde två säga två feta grejer
1. Har nyss fått kontakt med VD:n för www.iphonehalsband.se och anledningen till att jag ännu inte fått min lilla fina sak berodde på att det var slut i lagret så imorgon kommer dom skicka ut deen!!! Jippie

2. M&M kom hem från grekland igår och med sig hem till lilla mig hade dom med sig en parfym som jag beställt och som i lööve! Fick den idag :)

+ en bodylotion och en låda med winegum som jag och mamma bråkade om. Vi satt på riktigt och delade upp så vi fick exakt lika många av alla färger i varsin liten plastpåse.. Ni kan ju gissa vart jag fått min sjukliga envishet ifrån ; )

Så ikväll somnar jag gott!!!

Drama, lies and tears. Cheers to the teenage years

Hellojjjj

Partysuget sitter i vill jag lova!! Men jobbdagen gick bara bra ändå, jobbade med snälla och roliga hanna så tiden rann bara iväg :)

Nu har jag Precis smällt i mig en gooooood sub och ligger i sängen och kollar på idol, älskar verkligen det programmet! Men bard vill jag bara skjuta i skallen av. Kan han säga annat än "Du sätter inte en ton, du är tondöv, du sjunger i flera olika tonarter"?? Ton ton ton!! Tänk på det nästa gång ni hör fulingen så kommer ni bli lika irriterad som mig  ; ) (dock svårt men)

Ska snart släcka ner rummet och datorn och sova. Ska träffa johanna imorgon, för sista gången på typ 104 dagar... Åh! Gör ont i mig :( Men ska göra som jag gjorde med lovisa, njuuta av sista timmarna och krama sönder henne innan vi skiljs åt! Så får jag helt enkelt bara bita ihop.. :)


Passande bild! Lollo är borta, jb är (snart) borta och kling är borta ♥
Dock är sugiga jag hemma... Men börjar bli grymt sugen på en liten au pair tripp jag med, har ju fått tre fina inspirationskällor så det kanske blir av för mig med :)


Vi finns bara nånstans mellan dröm och verklighet. Där finns vår hemlighet

Just nu vill jag vara full. Jag vill dansa, vill skratta, vill hångla, vill gå i fina skor, vill snubbla på kullersten för jag inte kan gå så bra och nyktert i dom fina skorna, vill skratta åt att jag snubblar i dom fina skorna, vill låtsas verka nykter framför klubbvakten när jag i själva verket knappt kan stå rakt, osv osv. Och för att göra en lång önskan kort: Jag vill just nu bara ha en grym lördagnatt

Dessvärre har jag bara en trött söndagnatt med fyra jobbdagar framför mig.
Feeest!!!!!! :)

eller....



Utvärdering

Givetvis, nu när idol dragit igång har jag mina åsikter hehe:P
Jag blev först arg när pär lernström försvann som programledare för ballar av stål, men blev ännu argare av att han istället tog anders plats i parlamentet och nu är jag svinarg över att den jäveln tagit jihdes plats i idol också.. (jaja de har varit bestämt i typ ett år men nu inser jag det) Och han har högra krav på sig nu hemma från min soffa vill jag lova!!! Och alexander bard, vad vill han? Han lockade inte fram många glada miner från mig och mamma inte..
Men anders bagge och cissi forss.. I Löve :)♥

en liten ny mariette! (spola fram till 1.30)

You know that you made me new

Sitter (efter en fet soffliggardag med döskratt åt gunde svan och fångarna på fortet) och laddar för en timmes ännu mer skratt!! Idoldags!!! :D Sen ska jag ligga och glo på gäster med gester i mobilen och sen somna till desperate! Ska efter en sommars uppehåll börja på säsong 3 nu, har äntligen tagit mig i kragen och laddat ner den hehe.

Gud jag älskar tv

I wouldn't say that time kills the pain, but it sure takes some of it away

Åh! Vilken dag.
Vaknade idag av ett 1000 gånger värre sms än igår, och idag var det ifrån johanna där det stod att hon åker till skottland på onsdag fram till 18 december... Hon ska också vara au pair! Buhu.. två av mina hjärtan som är borta från sverige fram till jul nu :( Och maja funderar också på att åka iväg= J A G  D Ö R ! Snart åker fan jag iväg istället så jag slipper se mina åka härifrån

Jaja.. LYCKA TILL iallafall jb!!! ♥ :)
Sen till dagens helvetes jobb. 12-23 och jag jobbade själv mellan 19-21.00 då det STÄNDIGT ramlade in folk i vår fjuttiga restaurang, stod säkert och gjorde 8-10 mackor åt gången.. (stolt hehe) Men jag överlevde men stängningen tog då tusen gånger längre tid än väntat så maja kom och hämtade mig på stan vid 11 sen har jag varit med henne hela kvällen! Mest bara åkt bil, tackar en döfull syrra som skulle hem bl.a för det... :)

Nu är klockan snart 5.00 och jag har ingen lust alls att sova
tur timbuktu håller mig sällskap :)

I wanna be the one who makes your bad days better

Idag vaknade jag av ett sms där det stod "Ditt as!!!!!!!!!". Det var från min syster, blev så glad :) Nej men jag antar att du läst mitt inlägg om datorn, sofie?.. hehe. Men än har inte hoppet runnit ut, jonas kanske kan fixa det! Håller mina tummar! Efter mitt fina godmorgonsms blev jag asglad, det visade sig att lovisa äntligen uppdaterat sin lilla blogg borta i californiaa!!! läs den häär http://lovisauhlin.blogg.se

Har haft en apstressig dag på jobbet som vanligt, nu har jag iallafall äntligen fått komma hem och ätit mat och lagt mig i soffan! Tar dock hand om min fina mamma som inte mår nå bra, magont som gör att hon knappt kan gå.. :( Får ont bara av att se henne så. Men det börjar bli bättre!

Så om ni ursäktar, ska jag fortsätta vara förbannad på en kass fotbollsdomare som dömer som en riktig tjej och kramas vidare i soffan med M! ♥
Cyaa :)

Det hände mig

Japp. Läget är som senast, åt helvete. Ingenting är tillbaka och jag har börjat inse att alla filerna har gått totalt helt åt skogen förlorat. Kul.. :)

Nu ska jag ner och käka och sen ladda för imorgon, jobb 11-19.00 så det blir en jävligt tidig uppstigning med tanke på veckans "lever-livet-jag-skiter-i-allt-jag-har-gått-upp-17.00-hela-veckan".. Såå, får se hur pigg man kommer va! hähä

Nighty nighty

Detta händer inte mig

Okej nu håller jag bokstavligt talat på att svimma.

Skulle precis radera filmen jag nyss såg på (som var jävligt bra!) från datorn så den slipper ta upp massa onödig plats och tittar ner en stund på min mobil under tiden och nästa gång jag tittar på skärmen har alla datorns filmer, serier och all musik raderats och jag hittar inte på det någonstans!!!! Inte i papperskorgen eller i några sökvägar, vad har jag gjort?!?!?!

Inte törs jag starta om datorn heller. Puhuh varför jag ;(
(förlåt sofie och mamma)

Förälskelse

Blev en vääldigt sen natt/tidig morgon för mig innan jag slog igen ögonlocken. För Åh. ÅH! The notebook ♥.. Har nog sett den filmen minst tio gånger och jag bölar nog mer och mer för varje gång, garanterat min top 5 lista bland filmer :) 
Ni som inte sett den: SE DEN!!! och ni som sett den och inte gillat den: ni är bokstavligt talat dumma i huvudet och ni som sett den som älskar den: vääälkommen till klubben!! hehe



Nu till film number 4! Just go with it står på schemat, med tunnbrörullar och saft i sängen :)


Against all odds

2 filmer och pll hann jag med innan inventeringen! No strings attached och Easy A! Film 1: Looove. Lite väl förutsägbar men blev så kär i huvudrollerna så kan bara älska den filmen nu hihi :) Film 2: Njaaa. Ingen film jag kommer se igen, ingen direkt kul handling men den gick an. Och pll.. aldrig blir man besviken! dock dröjer det bra många veckor till nästa avsnitt ;(

Men! Nu ska jag se på the notebook och grina lite innan jag ska sova. Är trött i huvudet efter all räkning så nu ska jag bara mysa mysa!!


RSS 2.0