snaaaart

hehe kom just på att jag lovat en fortsättning angående datakunskapsdramat!

inge fler diskutioner har uppkommit men siwan är väl lite allt för sne på mig, får se vilka ögon hon kollar på mig med nästa fredag då vi ska ha vårt andra prov. Antar att hon kommer betona "spara EJ provet på datorn"  hehe men det skulle vara lite komiskt om jag gjorde det igen faktiskt ;)
men för mitt eget bästa så tror jag att jag trycker bort worddokumentet när jag skrivit ner mina kunskaper utan nån lagring på disken, hähä.

hehe och nu återstår det bara 21 timmar och 53 minuter tills jag är 16 år!!
hehe bättre sent än aldrig tycker jag =)


klockan är nu duschtime sen sleeptime. hejåhå!

wehoo

hehe bara 2 dygn, 5 timmar och 30 minuter kvar till 1 februari!!!


sååå jag lär väl köpa tårta snart, mycket snart. Med andra ord nu:)

godbye!!


hehe, för er som undrar, så äre min födelsedag som ska firas och vi kan ju även fira att matilda äntligen blivit lite friskare i sin 92-kropp!


guld!

jag sitter här och filar på min finfina guldmedalj. hehe, vi tog hem regionsmästerskapet idag!! riktigt gött.

har även blivit tjockt förälskad i boken " I taket lyser stjärnorna", den är hysteriskt bra och jag kan inte sluta läsa! så om ni vill ha en bra bok, köp den för endast 199:- och den blir din.. haha närå, jag ska inte bli någon som presenterar alla sina slit och släng köp här i min blogg inte. Men jag tänkte mest rekomedera att läsa boken iallafall, för vilket pris du köper den för strunar jag blankt i, men bra är den!!

och jag är helt döötrött idag!!!! vaknade halv 7 imorse, ska nog lägga mig och läsa nu sen sova. imorgon blir det lite innebandy tittande för min del, troligen med emmapemma! sen bär det av till farmor för att äta lite.. Sen är det skola på måndag.. glömde dessvärre ge min engelskaläxa sällskap i torsdags som jag lovade så jag får väl se till och göra om det läxförhöret också, suck..


hej då och godnatt! snart.

torsday

hejsan

idag har jag klarat av veckans andra och sista prov, återstår ett läxförhör imorgon i engelska. Det ska nog gå bra! ibland brukar jag fundera på hur halft avliden jag hade varit vid det här laget nu om jag gått kvar på Sam, men jag borde kanske fundera på om jag ens skulle varit vid liv överhuvudtaget? För jag tycker vi har mycket plugg just nu.. TROTS att jag går idrottsklass. ackack! vi får tacka gud för att jag fick byta. För vad skulle man göra utan mig annars?:)

har även insett att mina sömnförsök har gått i spillo, ännu en gång. Igår försökte jag därför mig på lite nya rutiner - Varm mjölk med en ljudavslappningsbok. Hehe somna 01:00 istället för 02:00. Framsteg redan nu? ;)
antar att det återstår att se.

fredag imorgon. Ska försöka vakna i tid och inte låsa in skåpnycklarna i skåpet igen. Men, om jag får lusten kan jag ju alltid göra det, för jag har tänkt snäppet längre, IGEN. hehe, denna gång med en vinst i potten. Jag har lagt min reservnyckel i lovisas skåp, klurigt va? ;)

nu väntar engelskaläxar på mig så jag ska hålla den sällskap.         goodbye!


åäööäååäööäååäööäåå

det enda bra med denna dag var att vi slutade 11.15 (sköööööönt) + att jag fick fika lite med två bra personer.

matteprov hade vi idag, undra om jag kan klirra ett G denna gång? Känns tveksamt om man kollar på mina tidigare resultat men man kan väl hoppas på det bästa iallafall!
coopertest sen efter och det gick ju SÅ bra, synd bara att man aldrig kom över målinjen, hehe! på torsdag är det dags för ännu en provskrivning men denna gång i anatomin, ska fortsätta med pluggandet med föräldrarfällan (världens bästa film!:D) och popcorn om jag finner några i vårt stökiga köksskafferi. Tänker även ta med mig varm choklad!! MUMS

nån grej i pappas värmesak har gått sönder också, = kallt i huset!!! så jag tänker krypa ner i min bed nu och gosa där med mina böcker :):)

jag har börjat gå överstyr ännu en gång, så nu ska jag sluta skryta om att jag är så bra på att sova.. för det är nog det sista och enda jag inte är bra på. (inga kommentarer på de sista orden, hähä..)
och en sak till. JAG HATAR VINTER :(


hej då!!


trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött

tjena!!

nu har ännu en helg runnit iväg med tiden och jag sitter här med datorn framför mig, klockan är ungefär 1. Måste upp 7 imorgon, och jag har 3-4 ouppackade väskor på mitt golv, som nyss även blivit skurat med golvmopp. Länge leve alla hundar som kissar på alla tonåringars rum. hurra hurra hurra hurra, (och ett extra grattis till mig som ännu en gång klev i kisspölen..)

bortsätt från alla andra söndagskvällar känns det ikväll som om jag har dubbelt så mycket att tänka på än vad jag brukar ha i veckosluten. vet inte om det beror på alla proven jag har den kommande veckan, eller om det är pågrund av de veckor som redan sprungit förbi. För de senaste dagarna, veckorna, ja, tillomed månaderna har jag nog sprungit i uppförsbackar, i hårda motvindar. Och jag lärde mig också många läxor på den hårda vägen upp, för livet är verkligen inte som en dans på rosor var dag, som man skulle vilja önska att det vore. Men vad skulle man då leva för om allting hela tiden var så enkelt? Då skulle ju varje dag utspela sig ungefär likadant. enligt mig känns det jäkligt trist, livet är väl fullt av överraskningar?
Bra som dåliga, thats life.

jag satt och tänkte lite förut för någon dag sen.
att de saker man håller mest kär, är de saker man oftast måste ge ifrån sig. Och det kan även sammanfatta ganska stort vad som tyngt ner mig de senaste månaderna. Jag riktar ju mig först och främst åt den mer kärleksaktiga fronten nu, för där fick jag ge ifrån mig en del av mig själv, kändes det som då, men nu är jag helt tom. Nästan så man undrar om man borde skratta eller gråta? 
Många undrar nog vad jag egentligen sitter och babblar om just nu, och jag antar att det är helt meningslösa grejer i somligas öron och ögon, men ändå att jag kanske når fram till någon som tänker så som jag? Om nu den möjligheten finns.
det jag lärt mig mest är att jag ska ta hand om de jag älskar/bryr mig om betydligt mycket mer än vad jag gjort innan. För jag tycker alla tar varandra allt för givet, även jag själv. Ingen bryr sig om någon så mycket som man egentligen borde göra. för det är alltid när man förlorat någon, man verkligen förstår hur mycket personen i fråga betyder. Jag fick ta den smällen, och nu idag, känns det som om det var en riktigt dum grej. För varför må dåligt, när man inte ens behöver det?

:D

tjena amigos!

min dag har varit mycket skön. en slappig mattelektion i följd av simning då även självklart brandlarmet skulle sättas i gång så vi fick bege oss upp ur bassängen, (undrar egentligen varför, är den någonstans man är säker ifrån elden är det väl i en bassäng full med vatten?) menmen. den lilla incidenten var snabbt ur världen och vi kunde göra klart vårt lilla simningsprogram. Där efter hade vi ingen anatomilektion heller, yes!! slutade då med andra ord ungefär 11.30 :)))

annars så är jag i stortsätt rörelsehindrad för jag har en sådan otrolig träningverk, hehe. OCH jag har hållt mitt "sömnlöfte" hyyfsat bra, om jag ska skryta lite :D

nu vill jag sova, för imorgon får klassen vänta sig en jobbig morgon. jag+åka skridskor innebär fara. haha!

Godnatt

?

sitter här framför skärmen med mina tio fingrar på tangentbordet och funderar lite.
på vad vet jag egentligen inte. Allt och inget.

ska återigen ge mig på ett försök att sova och komma tillbaka till mig själv igen, men just nu känns den vägen liten vinglig.

Jag känner att jag låter lite tragisk ikväll, men leendet behöver nog inte alltid vara intryckt på onknappen.
För isåfall är min trasig.

godnatt.

ännu en gång lyckas jag =)


hoppas er fredag varit bra, för min har varit väldigt jobbig.

för idag intog den omtalade försovningen plats, vaknade 09.05, skulle bege mig till bussen 09.10! så jag fick lov att ringa pappa, haha 5-10 minuter senare stod det en taxi utanför huset. haha kändes som om jag kunde gå med näsan lagomt högt..

Sen när jag väl kommit till skolan väntade datorkunskapslektionen. Det är ju sällan man längtar till en lektion, kanske ibland beroende på vilken, men idag var det verkligen ingenting man såg framemot. Siwan var inte vidare värst glad på mig med tanke på att jag delat med mig av mina finurliga kunskaper, nog om detaljerna, som var jäkligt dumt gjort, men gjort är gjort, den enda jag kunde göra var att fjäska. Först hade datakunskapslärarna tydligen tagit bort mig i datorsystemet, vilket innebar att jag var förbjuden till att använda skolans datorer, hehe... men som tur är hade dom tagit tillbaka mig igen, men jag skulle vara medveten om att jag gjort en riktigt dum grej(A)            fortsättning följer!

sen, var det makaroner och falukorv i som lunch och det säger ju det mesta.

nu kommer det värsta på denna dag!
smarta jag skulle ta med mig mina ytterkläder till engelska lektionen för att hinna med bussen när den var slut, så jag la i mina nycklar och mobilen i jackfickan för att sitta någorlunda bekvämt på de hårda trästolarna som erbjuds i klassrummen. Tyckte ju jag var lite finurlig medtanke på att ingen annan tog med sig sina ytterkläder, känslan av att få se dom springa utanför och jag sitta på bussen skulle varit allt för ljuvlig :) men jag drog tillbaka min kloka idé och slängde istället in jackan i skåpet. Tror ni jag tog ur nycklarna ur jackfickan innan jag låste skåpet?
inte en chans. då fick jag leta reda på vaktmästaren som sedan fick klippa upp mitt skåplås och vi fick dessutom sluta 10 minuter tidigare än vanlig, så vi skulle lätt hinna med bussen allihop, så allt i onödan!! :((

som ni säkert redan själva klurat ut står fina 165an olåst i skolan., fy.

men kan ju iallfall glädja mig själv med att det är helg =)

toppen start

hähä knepig dag om jag får säga det själv!

jag kan väl börja med att skryta lite smått med att säga att jag har ätit frukost! vilket egentligen sög om man tänker på klockslaget då jag klev ur min gosiga säng, men jag antar att jag lär börja nån gång. 

sen bara för jag och min syster gick tidigt till bussen ska den självklart vara försenad. Iallafall lugnetbussen, vilket gjorde mig ypperligt irriterad. Får istället kliva på "vanliga" 701 om vi ska kalla den så, som också får punktering borta vid korsnäsgården, och vi får kliva av den ut i kylan. Och somliga brukar säga till mig att dagen blir så mycket bättre med frukost, just idag kändes det som rent jävla skitsnack.
MEN, turen var inte allt för långt borta, för när vi klev av den punkterade bussen kom våran efterlängtade lugnetbuss. (haha på de flesta av alla hälsinggårdselever som fick gå sista biten!!)

efter en lång och krånglig bussresa anlände jag till skolan, FÖRSENAD:)
som jag igår trodde jag skulle bli, pga att jag försov mig. men nu fick jag skylla på bussen istället, " bussen fick punktering", "bussen var försenad".
Vet inte om det fungerar med flera ursäkter i en, men godtagen blev jag och kunde därefter börja min skoldag!
( måste tillägga. jag hällde ut jätte många knivar på golvet i matsalen idag, jag blev inte ett duggröd i ansiktet, kändes skönt!!:) )


har även sagt att jag ska börja mitt nya sundare liv, haha låter löjligt om man känner mig.
Men sagt ska även bli gjort, så godnatt på alla!!

-

är det någonting jag avskyr så är det vinter!!
alla bedrövliga vinterkläder som måstes kläs på och innan man ens hunnit ut är man redan blöt av svett som då ger effekt på kylan utanför ytterdörren som gör att man dör  av köldskada efter bara ett fåtal minuter.

det medför heller inte bara svettranden på ryggen, utan electriskt hår, som man aaldrig blir av med! åtminstone inte jag.

och för att jag inte ska vara allt för negativ i detta inlägg kan jag väl iallafall påstå att det är lite skoj med skridsko- och skidåkning. Visserligen slår jag nästan halft ihjäl mig varenda gång jag beger mig ut i backen eller på isen, men jag antar att man inte kan vara bra på allting man gör här i livet.

nu ska jag skriva klart den sista delen på min bok recension.
imorgon börjar skolan och det är nästan att man längtar lite :)

hejsvejs!!

sova?

Jahaja.

äre så är mitt liv ska spelas kommer jag nog vara överspolad inom en månad.
för nu sitter jag här igen med en kokhet dator i knät, klockan slår snart 03:00.

trött
ensam
UTTRÅKAD

kan man ju fråga sig varför jag inte går och sover? Men va fasen det är ju lov! det är ju nu man kan och vill softa :) men det känns som om jag har gått lite överstyr, eller jag har gått överstyr.
Skolan börjar i övermorgon, och det vore ju förträffligt med en försovning första dagen på vårterminen!

morgondagen, eller idag väntar en mysig lunch med nära vänner, var den utspelar sig är väl dessvärre lite mindre mysigt. Men jag antar att det är tanken som räknas!:)

godnatt om en stund.

RSS 2.0