I feel like i'm waiting for something that isn't going to happen

Jag har haft en underbar sommarkväll! Bra väder, bra vänner och bara slapp :)


Tog mig en specialare! Delade en p izza med johanna och jag tog halva med kyckling&banan och halva kebab. Pizzagubben tyckte jag var dryg, hihi


Grab somebody sexy tell'em hey, give me everything tonight

Thanks for last night girls!! :)

Min coola grönbild! Var lagomt nöjd med den igår!!

Sen var det en jävel inne på rådis som vägra tro på att han satt vid bordet med fyra johannor, och envisa som vi alla är, blev det garanterat upp till bevis! :P och nog fick vi allt tyst på honom! haha

Mycket trevlig kväll var det! Jag och min johanna satt och roade oss med två umäbor större delen av kvällen så där blev det många skratt och det tackar jag den sofistikerade johanna för ; )

Nu ska jag ladda upp för pizzamiddag med mina vänner! Och det ska göras i soffan framför tvn i ett lugnt och ensamt hus till eftermiddagen kommer!
Puss puss :)♥

Jag kan inte skilja på

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

men du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig



Ciao

Kvällen är här så nu väntar massa härligheter! Det pussas kramas grillas festas skrattas etc med fina vänner hela kvällen! Julia ska få ett minne hon sent ska glömma av oss hihi :)

Ha det fett ikväll!! PUSS

Score!

Gillar gillar gillar att min fina goa vän har fixat en blogg!!
http://johannabirkehag.blogg.se

Så det är bäst du sköter dig, för jag litar på dig nu sötis :P  så fler än ett inlägg om året önskar jag hihi♥

Isn't it ironic? We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us and hurt the ones that love us

Ja min kväll blev allt annat än lugn igår! Fick köra runt folk tills jag höll på att spy på det, men cha-chiing i plånboken! Haha. Men dom pengarna kommer dock gå till mors bensin :) iallafall lite..
Kvällen slutade däremot lite dåligt och jag hatar hatar hatar vidriga fula människor som ska slåss!!! särskilt när dom rör mina hjärtan :mad: :mad:

Idag är det inte heller så bra faktiskt.. Kramade iväg sofie för en halvtimme sen som är påväg till oslo med mormor morfar och mamma, fast dom tre sistnämnda kommer ju iallafall hem inatt, för den förstnämnde flyttade idag! Hennes rum är rätt tomt :(

Ska tröstdricka som fan ikväll.........
Hähä närå!! Hon får nog det fettbra och det får nog jag med, nån gång kommer hon ju hem igen! Men partaj ska det bli ändå, jullan sticker till USA nästa vecka så ikväll skall det vinkas av ännu en som står nära hjärtat :)♥

Först: Frukost!
pusss ♥



There's always that one song that brings back old memories

shena mossss
hade en biltrippskväll med maja igår, i 3 timmar närmare bestämt. Låter pisströkigt men vi hade då roligt! :P vi åkte dock bara runt i 1 timme, sen satt vi bara och pratade

En sen natt igen alltså. Jag kommer nog gå av på mitt snart om jag inte börja lägga mig i tid. Tog igen timmarna i solstolen idag iallafall, så här har jag bott idag! :)


Nu sitter jag och äter korv med bröd, mamma är försvunnen med bilen sen 3 timmar tillbaka och maten jag vill laga finns inte hemma.. så det fick gott å väl bli lite körv.

Och jag har gjort något dumt. Jättejättedumt! - Börjat kolla på en till serie.. åååhh! Denna gång är det How I met you mother, och jag gillar det, tyvärr.. :) Barney ♥

Ikväll blir det nog iallafall lugnt, för imorgon är det utgång! + att sofie flyttar till oslo imorgon :(


Mina fina ♥


♥ ♥ ♥


Du har lämnat mig på den jävligaste av platser

Slappat å klart! Nu sticker jag till kusinerna :)
puss på er ♥


Vem om inte jag?

Måste bara berätta en lite (jätte)pinsam grej som hände mig i måndags

Jag skulle in till stan en snabbis och göra en grej, så jag tog bussen ner. Och när jag ska gå av bussen vid min hållplats händer det..
För att komma ur bussen måste jag gå ner i en kort trappa och gå ut genom dörren där och när jag är halvägs ute stänger busschaffören dörren och jag FASTNAR imellan och ramlar bakåt i trappan!!! Haha trodde jag skulle skämmas ihjäääl. Som tur är får jag lite stöd från en person som sitter i bussen och vrålar till busschaffören: "MEN HALLÅÅÅÅ!!! DU HÅLLER PÅ ATT KLÄMMA EN TJEJ I DÖRREN HÄR!!!!"

Japp. Tjejen var jag. Såklart!
Sen vinkade jag tack till min hjälte och gick sedan av med svansen mellan benen.... :)

tack för mig hehe

Knew the signs wasn't right

ojjj vad jag känner mig seg!!! Jag har bara haft nått och göra hela tiden dom senaste timmarna så inte haft nå tiid! :)

Men här är jag! Hej!!

Igår tog jag mitt FÖRSTA dopp i sjön!!!!! *stolt* - Men lite fylld av ångest också, för varför har jag inte gjort det tidigare? Det var så skönt :)
Sen åkte jag och syrran med ett gäng på crusing i stan hela kvällen, var mycket kul!

Och lite för mycket dricka blev det för somliga.. :P

Hoppas ni mår bra idag.. ; )

Hade planerat att åka och städa idag men sofie har tagit bilen till jobbet och jag orkar inte åka buss. Så här blir det soffslapp i några timmar!! Tills jag ska till hedemora och äta mat hos mina kusiner.

puss ♥

Bästa köpet ever

Mor och jag var nyss ute och handlade och så. Med mig hem fick jag ett par UNDERBARA tofflor, som jag skulle kunna bo i!! :) + att vi köpte tusentals galgar, och det blev min garderob glad över!

Och när vi skulle släppa av sofie i stan möttes vi av en riktigt kul syn! Mitt i vägen vid en fyrvägskorsning står en gubbe med joggingskor, höguppdragna strumpor och med 2 resväskor och en karta uppe i nyllet. Haha han gjorde min dag! Så söt och vilse :)

Nu ska vi till mormor på middag. Pusss!♥

Det verkar som att det som hände förut, bara var en dröm

Helloo :)

Inatt hade jag det tufft.. Låg i sängen och gosade och läste aftonbladet (hehe) och var påväg att somna, när jag känner att nått kryper på nacken/axeln av mig och jag upptäcker att det var en spindel!!!!! aaaaarrgghh. Jag lovar att jag FLÖG upp och ställde mig i sängen och skulle hoppa ner på golvet, (mirakel att jag inte väckte mamma, klockan var 3.00 typ..). Om det finns nått komiskt i detta är det ju iallafall att jag halft snubblade på sängen, fråga mig inte hur, så jag höll på att flyga ner på golvet. Hahah, sen satt jag där och då beslutade jag mig för att ta min bästa vän, mina favorit kuddar och det skönaste täcket och gå ner till soffan.

Så där sov jag inatt! Gudomligt skönt och jag ville verkligen inte vakna när mamma väckte mig halv tio för vi skulle ge frukost på sängen till sofie, som fyller år idag! (grattis). Men som den godhjärtade människa jag är, klev jag upp :)

Nu ska jag fixa till mig, ska hem till mormor&morfar vid 5! Och innan dess ska mitt rum samt min säng damsugas, spindelfan ska dö!

Puss :)♥


Och i och med att jag tog med min bästa vän till soffan, menar jag givetvis min gustaf ♥

Kalaas!

Världens bästa mormor, morfar och morbror och hans fina sambo och hennes barn kom på fika :)


"glad" 21åring!

Linn och Kevin!
 
Morbror peppe och anna!

Mormor och fi

♥♥♥

Nu ska det skall det ätas pizza nere på sandviksvägen! Så allt är i sin ordning.. :)
Puss på er

So damn true


"If one man can show so much hate - imagine then how much love we can show togheter ♥"


I don't know how to be someone that you would miss

Yo!

Igår sa dom på nyheterna att det skulle regna hela dagen idag. Och idag var jag världens bästa syster. Jag gick upp klockan 7 och körde sofie till jobbet, för att hon skulle slippa cykla i regn. och + att det inte ens regnade när vi åkte! Snäll or what? :) 

Men det tog på en, för jag är så tröööhöhöhöttt. Usch, sovit 3 timmar. Men jag glädjer mig iallafall åt att jag snart får äta tårta och bullar, sofie fyller 21 imorgon så det är kalas idag!! Gott gott gott

Var dessutom döduktig och städade på kontoret imorse, är så skönt att ha det gjort när klockan bara är halv 2 :)
men nu är det sovatime 4 me!

Puss♥


You will never find the right person, if you can't let go of the wrong one

Öh. Jooo, payback är fan en riktigt fucking bitch! Ni vet ju själva hur mycket det regna igår, och om ni inte vet det vill jag bara säga: HERREGUD vad det regnade inatt!!!!! Sprang från rådis till maestro på 1-2 min, och det var vattenpölar i mina skor och min ljusgröna jacka var mörkgrön.. Haha ska nog aldrig påpeka vädret mer :)

Men! Trots regnet så började kvällen bra och den slutade bra, så varför klaga? Och jag har precis tagit mig världens efterlängtade dusch och jag mår strålande. Och tackar återigen syster för lägenhetslånet!!! Love

Ska fortsätta på min frukost nu och leva livet idag. = Sova och se på tv. (favvosöndag on tv idag you know!!)

Puss på er ♥:)


...

Men va tusan. Bara för jag sa att det var bra väder börjar det fucking regna :mad:

Well... Payback is a bitch

Watching you is the only drug I need

Hej!!!!

Hade en riktig slökväll hos Anna med några idrottstjejer igår, men mysig :) Och Sofia snodde min kladdkake-titel, snacka om att hon gjorde VÄRLDENS godaste kladdis! Mumma. Och Anna hade en så löjligt god sorbeglass som jag hade kunnat baada i. Muumma igen!!  

Vi såg iallafall på en prinsessas dagbok och jag fick glädjetårar (som vanligt..) och vi kollade även väldigt mycket på nyheterna pga norgetragedin.. usch vad hemskt det är där borta. Och dit ska sofie flytta nästa söndag? FUN!!
Nää men det är nog lugnare där tills dess men det är ändå otäckt.. :( Massa tankar till Oslo!!!

Falun ska iallafall få bjuda mig på trevligheter ikväll, i hope! Får låna saras lägenhet så jag och några girls ska umgås lite där innan vi drar ner på rådis ikväll :) Vädret verkar inte så bedrövligt illa just nu så det blir nog töppen!!

Puss♥

Ja.. Ni förstår nog vad jag talar om hehe :P



Stress

hej heej heej

blev inte nå skogsgalenskaper igår, det blev soffmys med kladdkaka och vänner istället! + att jag klippte mig.. buhu. Eller, tog ur löshåret, men det är kanske 1 dm kortare så det gör lite ont i hjärtat! Men givetvis, väldigt väldigt skönt att slippa ha sk*ten i håret mer hehe :)

Idag har jag bara varit med sara, vi har handlat och nördat oss med iphoneappar... hehe! Ikväll blir det en till soffkväll hos Anna! :) Men nu först ska jag köra ut syrran till karlsbyn

hörs och så!!! !

igår
 

Och idag gjordet jag ett försök med att rensa/städa upp i garderoben..... Inte lyckat sådant :)
Och så hälsade jag på mina älsklingar idag ♥


Never lose hope

Jävlar vad tidigt jag la mig igår!! Innan tolv!! Insåg det när jag låg i sängen och jävlar vad stolt jag var över mig själv :)

Har umgåts med la familia hela dagen idag (och firat min namsdag hehe)! Jag, mormor, morfar, sara, mamma, ella och hennes kompis åkte ut till Lunån som ligger ut mot vika hållet och titta på massa djur :) Men när vi skulle sätta oss och fika blev det väldigt besvikna miner, det var vidrigt dyrt och inte alls gott fika, så vi tog oss till staberg och fikade där istället!! :)

Nu har jag äntligen fått ut mitt körkort också!! ++++++ att studentkatalogen med alla studentfoton har kommit. Det strömmade minnen ur den.. Buhu! älskade id3b


Seriöst den fetaste och sötaste grisen jag någonsin sett!
(jättejätte elaka, dom bet grisen!)


Glada ligan på g..



Nu funderar jag och mor på att beställda pizza. Till kvällen vet jag inte vad som händer, jag kanske följer med syrran ut på galenskaper ute i skogen!
det visar sig. pöss hej:)

Why is everything with you so complicated?

Halloooo!! :)

Träningen gick över förväntan ganska bra, lite segt blev det faktiskt till och med. Men sätter ändå några kronor på att jag får det tufft att komma ur sängen imorgon bitti..

Efter träningen blev det verkligen en oplanerad kväll. Det slutade med att jag satt i min goa sjöstrands kök och åt kött och potatissallad och en dööööögooooo efterrätt - rabarber/glasskaka. Svingott var det verkligen :)

Och sen blev det taxidags för min del, ända ut till bjurs och sedan till slätta och slutstation var hälsinggården där min syster har lite födelsedagskalas. Körde hennes kompisar dit och nu är jag hemma! Men dock med huvudvärk på köpet.. ;(

Ska städa upp lite på rummet sen bädda ner mig och försöka sova så jag slipper ha ont. Imorgon har jag olika planer men vet inte vilken som skall sättas i verk.... Hmm hmm hmm

Får fundera på det. Puss och godnatt :)♥


Everyone has a weakness, but i have two - everything you say and everything you do

Hej på er

det blev inte så bra dag iallafall. Jag fick min fina tröja med mig hem men fick inte träffa pappa, men maybe tomorrow!

Och nu ska jag göra något sjukt. Jag ska träna... haha! Herregud, minns inte senast jag hade på mig dessa träningskläder! Känner ju knappt igen mig själv i dom :)
Men det ska bli kul och dö lite..

Önska mig lycka till :)
puss

I can't help the way I feel

hey yooou!

haft en bra dag?
min har varit aaaaaapseg och tråååkig! Drog en vända ner på stan när det var som tråkigast och fick med mig ett par jeans hem i typ strl xxxl, för 50:- och har nu ett par nyklippta shorts hehe :)
Imorgon ska jag ner och köpa en underdunder fin tröja som jag inte hade pengar till idag, så den får ni se imorn hehe

Nu sitter jag nyduschad i sängen och är asförbannad för inte iTunes fungerar på datorn längre, och så lyssnar jag på darin! han gör mig dock lite lugnare så det känns bättre. Men om jag känner mig själv rätt bör jag sluta försöka få upp skitprogrammet för snart stänger säkert datorn av sig också och då hjälper inte ens darin till mitt humör.. :) Hehe Sååå Godnatt på er sötosar! 

Imorgon är en bra dag. Imorgon ska jag träffa pappa ♥


I am fucked up, because he is

Tjohoj!!

Är på toppen humör! Beställde veckan innan studenten ett par "senilsnören" som man fäster i solbrillorna som ett snöre så man kan ha dom runt halsen och dom kom aldrig hem i brevlådan så jag gjorde ett nytt försök förra veckan och idag kom dom!! :D hurrayy

Och har ju sån löjlig besultångest om saker och ting, så det fick bli fyra stycken hehe. Silver, vitt silver, guld och brons!
Och upptäckte även att det går att ha som ett halsband, fiffigt! hihi

20:-/st på http://www.eoe-glasses.com/ :)

Nu äre frukostdags framför gossip! Puss!

I don't get it. What exactly is it about you that makes me miss you every second we're not talking?


I talk to you in my head all the time

Oho! Första körningen med körkort och på egen hand avklarad! :D Kändes som man ägde hela vägen, däremot var jag lite feg på hem vägen, vääldigt mörkt hihi!

Har iallafall varit hos Maja hela kvällen och vi har varit som två kärringar. Vi har setat i cirkus 3 timmar och löst korsord, haha!! Med bästa vänner kan man fördriva tiden på alla sätt och vis, det har vi bevisat idag! :)

Vi hann med 16 stycken så vi jobbade på riktigt bra tycker jag!

Det ser inte såå kul ut men.. Envisa som vi är ger vi ju inte upp hur tråkigt det än var ibland :P
Puss maja!

Och puss på alla er för nu ska jag äta och se på desperate! Lever livet just nu så skiter i klockan, somnar ändå inte förens 4-5 om jag lägger mig efter 11.
Tjaa.. dags att börja vända på dygnet snart..?

Men snart, inte inatt! hihi
puss godnatt ♥

Fy fan vad bra jag är

Undrar ni över varför jag var så pissigt nervös imorse??
Jag hade uppkörning idag och jag KLARADE DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Magiiiiiiiiiiiiskt!!!!!!!!

Fy fan ni anar inte hur nervös jag varit, har inte ätit sen igår eftermiddag, SÅ nervös har jag varit! Men nu är det över! :D så körkort körkort körkort!!!!

Och jag tog 2-3 steg innanför dörren innan saxen kom fram..

Åt helvete med denna skylt säger jag bara!!!

:D:D:D

Nu ska här firas! Och det görs i stunden med mammas lasange och godis! hihi.
Puss vi hörs när jag är nere på jorden igen!!!! :)

iihii

Tjena!!

Nu är jag på banan igen! Pigg och kry:) Eller inte så pigg men vi är nyktra åtminstone hehe

Nu sitter jag i soffan och är pissnervös. Det är tur iallafall att man har en lugnande mamma: "Men fäll ner pungen och landa, sluta va så nervös!!"

Tack morsan ;)
hörsss
pusss
pussss
pusssss


Fina fina fina vänner

Tjeniso!

Hade en helt suverän kväll med tjejerna igår! Kan bara tacka och buga för alla skratt och sällskapet :) (mest tack till madde som lånade ut sin lägenhet)

Men allt har sitt pris! Inte sant?.. För dagen idag har varit ett helvete. Har typ 4300 minnesluckor från igår, har ingen aning när jag cyklade hem, vilken tid jag kom hem och min dag har spenderats i badrummet och i sängen fram tills nu..
Ska vara ärlig - har aldrig mått så jävla dåligt och varit så förbannat bakis i hela hela mitt liv, ni förstår inte alltså!!
Hahaha har verkligen legat och tyckt synd om mig själv!! :P

Visst man kan skratta åt det nu när man lidit igenom 8 timmar av illamående men. Återigen återigen, som man bäddar får man ligga!


Slänger upp lite bilder från igår som jag snott av johanna och maja! Själv är jag stans största linslus så ni får ursäkta att jag är med på typ hälften av dom hehe

hahaha jag sitter och svettas lite i bakgrunden i think..
 
Massa kärlek till er!!!!
Och vi hade lite carola-katalog-sexigamoment där i mitten som ni ser! Hehe ; )

Nu ska jag forsätta med att göra ingenting :)
puss på er!!


Tralala

Goddagens på er!

Har haft fullt upp idag, vaknade halv 1 och fick lunch som sofie lagat. Sen drog vi ut och körde lite och fram till nu har jag bara fixat mig själv :)

Ikväll är det en återträff med alla tjejer från hälsinggården i högstadiet, vi blir väl 12-13 stycken så det kommer bli riktigt mysigt och kul!! Kommer väl hem frammåt morgonen som vanligt, så vi hörs sen eller såå!!

pusss :)

You're the apple of my eye

Hello :)

Det är strålande solsken för mig än. And you know whyy! Men tröttheten börjar dock verkligen ta över nu
 
Men har iallafall haft en mysigkväll med god mat och bra sällskap och det blev en bättre kväll än väntat, så fullpott på det!! Nu ska jag ta en macka och sen lägga mig, imorgon väntar en lååååååååååååååång sovmorgon utan några ställda klockor, det har jag haft för mycket av den senaste veckan så nu förtjänar jag lite njutning!

Imorgon kväll är det också en bra kväll. Återkommer om den :)

♥ Puss ♥ Puss ♥ Puss ♥
Och, puss!

Let's get lost

Tjeeena!!!

Just nu bryr jag mig inte ett skit om att det regnar ute eller att jag är arbetslös osv osv osv, för idag klarade jag mitt teoriprov. LYCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
Beviset sitter på kylskåpet och ska göra det minst en veckan framöver, tar mamma bort det blir det liv i huset vill jag lova ; )

Jag har setat var eviga dag som ni märkt denna vecka på körskolan och hemma med boken, igår satt jag ifrån 16-3.00 och idag visade det resultat!! :D
Däremot är jag sjuukt sjuukt sjuuuuuukt trött nu, jag gick ju upp 6.30 imorse men jag somnade inte förens kanske 4.30 inatt så det har varit en jobbig morgon med trötthet och nervositeten.. Pjouh att jag klarade det! Känner mig världsbäst :)

uppkörning står på tur...... iihhh

Efter provet firade jag med frukost hos sara!


Ikväll blir det grillning och mysigheter med ett helt gäng med vänner till vår familj. Fuck the rain!
pusss på er :)

Maybe I am scared because you meant more to me than anyone else ever done. Maybe I am scared because you touched my heart in a way no one else has ever done

Hallooo!!

Har inte haft en minut ledig för er idag, sorry! Men har mina skäl :)

Hade en asbra dag som väntat och har bara gjort bra saker, känns toppen! Nu väntar sängen efter mååånga timmars ansträngning för min hjärna, ögonen kommer slockna direkt! Tyvärr står klockan på 6.30... SCORE

Men som jag alltid säger. Som man bäddar får man ligga! :)
Så godnatt på er ♥



Världens bästa


Even if my day is going bad, you always make things better ♥


I always wonder what crosses your mind when your eyes meet mine

Yo!

Är jag uppe med tuppen eller är jag?! Och till råga på det, har jag varit uppe sen 9.00 men datorn och jag har bråkat den senaste timmen.. Så många pluspoäng till mig idag :)

Känns redan nu som denna dag kommer bli asbra! Har ätit frukost och redan hunnit genomföra två av dagens miljarder ärenden och vi är en dag närmare helgen, toppen :P

Nu ska jag ligga i soffan och slappa någon timme till innan jag drar till stan. Ha en bra dag!!!

Puss ♥

Why is everybody so serious?

Hej på er!

Har tagit väl hand om mig själv ikväll! Tog mig en timmes dusch (på riktigt) och hade ansiktsmask och hårinpackning. Bland det bästa man kan göra mot sig själv :) Nu sitter jag som vanligt i soffan framför tvn och ska äta lite kvällsmat.

Imorgon har jag bestämt mig för att gå upp innan halv 10. Blir en riktigt utmaning hehe. Har ett kontor att städa och en teoribok att nöta igenom så det är väl lika bra att starta tidigt!

Vill ha heelg nu!! har så massa kul att se fram emot, så hoppas morgondagen går fort :)

Pussspuss ♥

Can we all slow down and enjoy right now

Åh åh åh åh åh. :rolleyes:
Vad bra filmerna var!!!!! Vill bara se om och om och om igen! Och jag verkligen ääälskade slutet!
Men jag vill INTE rekomendera faluns 3D! Glasögonen var bara dryga och det var inga vidare större effekter än vanligt.. Tyväärr! :thumbdown:





                                                                                    
Ja det var en grym kväll helt enkelt! :)

Nu sitter jag i soffan och chockas över att eric amarillo är med i allsång på skansen och sjunger sin ligga låt. Kändes väldigt opassande haha. + att han faktiskt är jävligt lik bingo rimer!
Annars idag så har jag och danne bara setat på körskolan med teorin, idag gick det bra!! Känns som det verkligen börjar sitta nu :)

Nu är det hög tid för att se nya PLL-avsnittet!
hörs pusss♥


Big or small, lies are lies

Tjeenare :)

Tvingade mig själv att vakna runt 11 idag, som straff!
Och just nu sitter jag på körskolan och plågar mig och halvsover, frågorna tar aldrig slut och jag orkar inte lära mig meerhaaha.. Bu å bä!

Meen ni vet ju vad jag ska göra ikväll så ni vet ju vad som håller mig vaken! Juste, HAAARRY POTTER!!!!!! Fy fan vad jag längtat! :D

21.00 drare igång! Slutar nångång runt halv 3-3 i think.. Herregud vad underbart :)

ska fortsätta nu, tänkte bara göra er lite mer avundsjuka hihi.
puss♥

...

Åh shit. Åh gud. Åh herregud. Jo jag vet, jag VET hur sent det är. Men gossip girl är inte bara en serie... Iallafall inte vilken serie som helst :rolleyes:

Haha och åh herregud igen, jag är tragisk. Eller hur?
Men jag tror nog vi alla har nånting gömt i garderoben som håller oss vaken någon natt ibland.
Eller kanske ofta?

What ever. Love u! Godnatt:)♥

Och man får seriöst ont i ögonen av att kolla på han efter några avsnitt. You have so right, L ; )


Du är gåtan som jag aldrig löste klart

Helloo! :)

Det var anledning nummer ett som gjorde att jag inte skrev mer igår! La mig faktiskt runt halv 10-10, var väldigt skönt. Men när jag somna var ju en annan femma, som vanligt!

Dagen har varit en okejdag, förutom att jag verkligen börjat HATA en väldigt bra och fin låt, chris medina - what are words. Jag hörde den på radion när jag skulle åka och städa och jag glömde mina hörlurar hemma så jag fick lov att ha den förbannade låten i huvudet hela tiden, och det enda jag kunde på låten var "what are words if you really don't mean them when you say them" och varje gång tänkte jag "nej johanna sluta sjung på den nu" Sen gick det 1 minut och jag började igen.

Ilandsproblem? Ja, kanske. Men små problem är också problem. Sant? ; ) 


Anyway! Har kört rätt mycket bil idag och pluggat teori och jag vill spy på bådera. Hatar det verkligen nu! Men håller tummarna för jag slipper skylten och böckerna snart :)

Mamma har ätit hos ett par kompisar ikväll så jag stod för middagen hemma och det slutade med min specialitet - pommes, vitlökskryddad kycklingfilé med café the parissås! :P



Sveriges nya mästerkock?! :cool:

Vem vet vem vet! Nu ska jag iallafall återgå till att vara slö och kolla på gossip girl!!
PUSS♥


A pretty face doesn't mean a pretty heart

Sara blev borta ett väldigt långt tag igår så det blev många timmar med desperate för mig och innan jag somna hann jag se solen gå upp också, tung natt vill jag lova er! Men sjukt skönt att somna i ett svalt rum iallafall :-)

Idag är det skönasöndag och en riktigt bra vecka står inför dörren! Bl a harry potter premiären!!!!!!!! :D:D Bara två dagar kvar nu sen smäller det! Sen väntar säkerligen något mer smått och gott :)

Nu ska jag lägga mina pizzarester i ugnen och äta upp det framför gossip girl! Hittade äntligen säsong 3 med svensktext!! :-)

Vi hörs senare om jag orkar och om datorn är ledig!
pusss ♥

Dreamers don't care if it's right

Godkvälls på er!

Har myskväll med syrrorna! Jag och sara är barnvakt åt ella, så vi har köpt glass chips och pizza :P och sara kunde inte hålla sig ifrån att köpa trassel när den fanns inne på willys så den har jag sett på idag också, haha inte lika rolig nu när jag kunde scenerna utantill såhär dagen efter men! Ella var nöjd så man fick hålla humöret uppe : )

Sara ska snart åka iväg till några kompisar ett tag och jag ska då ta tillfället i akt att slå mig ner framför desperate housewives tills hon kommer hem igen.

Pusss ♥



Somehow you're still by my side

Godmorgon!!

Har haft en oskön natt inatt. Tog mig ett tag att somna och när jag väl lyckades vaknade jag 7 imorse av magont :(
Trodde jag drömde att jag hade ont och att klockan typ var 12 eller liknande så jag fick en liten chock när jag upptäckte hur fel jag hade :P

Det är iallafall ett jättebra väder i falun idag! Inte mulet och kladdsvettväder, utan lite blåst och sol. Perfekt! :thumbup:

Har dessutom saknat mina desperata hemmafruar, så dom och frukosten står framför ögonen på mig just nu! Så vi hörs senare!! :)

puss pusss

My head says, "Who cares?" - But then my heart whispers, "You do, stupid..."

Filmen slutade precis som jag ville! Förutom att rapunzels frisyr blev asful.. Men men! Tur det var i slutet av filmen :rolleyes:

Mina enda planer imorgon är att jag ska jag ta en glass på stan med emma, sen får vi se hur dagen fortsätter :P

Sov gott sötnosar! ♥


Rätt ska vara rätt

Förstår inte riktigt, men mitt senaste inlägg skulle publicerats för två timmar sedan.. Vilket det inte velat gjort :S

Såå, jag måste ju få påpeka att maten redan är uppäten, testet är gjort och halva filmen har gått. Så ni inte tror jag lurar er med att jag ska i tid i säng! För snart väntar den :)

Men nu vill jag tillbaka till filmen!! Älskar den verkligen :P

You can't change what's already happened

HELLO!

Gud vilken seg och svettigdag det här varit! Idag kan jag lova er att jag kommer sova i tid för jag vill bara bli av med denna dag

Men innan dess ska jag ha det kul! Jag må vara 10 år nu men.. jag håller på att ladda ner trassel!! :D Är ett stort fan av tecknat och denna film får mig att gråta tårar, har bara sett halva nämligen så jag måste ju se slutet också!! Kan behöva skratta skratta lite innan ögonen slår igen :)

Tills den laddar färdigt ska jag göra ett teoritest på datorn och sen bunkra upp med kvällsmat!
Ciaao :*




Finurligt

Åh kolla vad jag klurat ut att jag kan ha! haha smilesar!!!:D

Askul ju!! :) och så har jag ju tapetserat om lite som ni ser!

ville bara säga det hehe. nu ska jag leta på lite mer!
Pusss ♥

*

Sådär, nu var filmerna igenom tittade! och datorn slog bara av sig en gång igår kväll och ingen idag :) *glad*

Och näst sista filmen är bra jobbig alltså, tårar tårar tårar! Vill inte avslöja varför den är det, pga er dumma som inte sett hp filmerna :) Men ni som gjort det förstår mig

Så! Nu ska jag forsätta med mitt tråkiga liv och göra ingenting.
Hörs :)♥

You may only be one person in the world, but to someone else, you may be the world

Godmorgon! :)

En film fick det bli igår innan jag slocknade i sängen! Har så ont i ögonen nu däremot, somna sent och vakna tidigt är ingen hitt..

Men som man bäddar får man liiigga! :) Nu ska jag ta med mig frukost upp i bastun, mitt rum, och slå på halvblodsprinsen :)

Och nej, bastu är inte att överdriva!! aaaaaaahhh det är så äckligt kvavt och varmt här inne. Hade jag orken hade jag lätt sprungit ner till sjönn och doppat mig! Och till att vara ärlig, det skulle bli årets första dopp...... Ja, det är sant ;)

Skäms!

puss♥

Sometimes its better when things aren't perfect. At least that way, you know its for real

Tjenixo:) Jag hann först på datorn! Fast sofie tänkte ge mig den frivilligt ändå, men. Det kändes bra ;)
Och grillat var gott som vanligt!
När jag kom hem möttes jag av 2 st färdigladdade filmer, good! Och ni vet vilka vi det här laget!;) och pretty little liars.. Oj oj, aldrig blir man besviken :)


Har precis duschat av mig dagens äckliga kvava väder och ska slänga mig i sängen och slå på film nr 1 alldeles strax, och vi får se hur många psykbryt jag kommer få. Jag antar att datorn kommer stänga av sig minst 5-6ggr, den gillar att göra det när man ser på film..  Och kan ni fatta att JAG lägger mig innan klockan 12?! Sjuuuuuuukt. Brukar tycka det är ett mirakel om jag lägger mig innan halv 3 och ännu större mirakel om jag somnar innan 4.. :)

Fast nu sover jag ju inte än heller men ;) Ni ser iallafall framsteget!!
Men trött är jag iallafall. Något som kan stärka den saken är att jag sitter och dögarvar åt den här bilden:

Hahaha
Åh! ;) Jag kanske inte borde slå på någon film trots allt...?

Och till dig som undrade "vem tusan det är jag skriver om på mina rubriker hela tiden" ;) - Svar!: Ingen speciell, jag tycker bara meningarna jag skriver är fina :)

Pusss ♥

If you can't get someone off your mind they are probably supposed to be there

Sofie låste ut datorn i sitt rum igår, och det finns två nycklar ut till hennes rum och en hade hon på rådis och en hade mamma på jobbet - och JA, jag var sur!

Men harry potter maratonet gick an ändå:) 3an och 4an hann ses och ikväll ska jag kolla på 5an och 6an :) om nu jag hinner på datorn... Återstår att se!

Idag har jag haft en körlektion och pluggat liite teori! Sen skulle jag åka till kontoret och städa, men slapp göra det när jag kom dit för det redan var så fint sen i måndags! Guld på det:) Åkte då istället med pappa, ville och viggo till farmor och fikade nån timme och därifrån kom jag nyss hem!:)

älskar eeerrr

Ni förstår inte hur underbara dom är :)

Nuuu ska jag lägga mig i soffan nån timme och glo på det senaste pretty little liars avsnittet som kom ut igår(?)..., aja, what ever! På min dator finns det iallafall!! :D
Sen går jag upp till mammas kompisar och grillar :)

Höörs puss!♥

I'm trying really hard not to cry over you, because every tear is just one more reminder that I don't know how to let you go

heeej :)
och idag kan jag säga godmorgon! För idag vaknade jag inte så sent :)

Kvällen igår blev liite kall men jättemysig ändå! Jag lovisa och johanna satt på hälsinggårsbryggorna i nåra timmar, med tappra försök att få stearinljus att brinna men det var omöjligt för blåsten, haha. Tyvärr! Men det gick an ändå :)

Nu ska jag äta nått och sen dra mig till stan och skriva ut cv:n på bibblan. Ikväll börjar mitt, emmas och majas harry potter marathon! Vi ska kolla igenom alla filmer innan tisdag :)

Blir mysigt!!
ha en bra dag :)♥

Enda sättet att få lite ljus! ;)

Ciao

Pyser iväg till lovisa nu och är med henne! :)

imorgon blir det iväg till stan och göra lite ärenden, måste börja söka jobb nu.. haha eller inte börja men, så gott som ;)

vi hörssss:)♥

If you start to miss me, remember - I didn't walk away, you left me

Tjäna :)

Jag får ta å köra den gamla vanliga ursäkten till frånvaron, sofie har ägt datorn i många timmar nu! Men nu är hon på jobbet så nu ären miin! :)

Igår blev det en lång dag på stan, städade först, sen kikade jag runt på stan i väntan på alice som jag sedan tog en fika med :) fick underbara underbara fynd med mig hem!!

Apsnygg jacka på rean, 100 riksdaler! Från gina :)

Och en ännu snyggare ring för 60:- på lindex! I löööööööööööööööööööve it :)


Nu har jag tagit plats i sängen efter nåra timmar på körskolan och ska slå på desperate! Och jag hoppas jag får göra nått fun ikväll, är sjukt uttråkad!
pöss:)♥

Don't think. Makes life much easier

Heello:)

Det visade sig att det inte fanns någon mat kvar från middagen igår, så det fick bli macka till kvällsmat :)

Och idag är det söndag. Jag älskar söndagar! Bra tv och bara slapp. Men det är väl det enda jag gör om dagarna nu, ser på tv och slappar.. :) Fast veckan som kommer blir inte så slapp! Ska försöka tillbringa varje lediga timme på körskolan och så ska jag ta storstädning på kontoret, missat föör mycket med det på sista tiden! :)
+ att ella ska vara hos mamma denna vecka så det blir väl allt annat än lugnt nu!

Nu ska jag äta frukost! Har städat rummet hela morgonen så har inte hunnit göra det tidigare. Puss på eeer :)


En vacker men sönderslagen dröm

Åh vilken dag!
Soffan soffan soffan! haha, bokstavligt talat :) Och duktigt nog några timmar teoriplugg.

Och nu har jag legat och kollat på desperate housewives i nån timme. Maja hade rätt om detta också, det är mycket bra! :)
Mamma är på jobbet för andra natten i rad och en till återstår. Det är så tråkigt:( så det är tur jag har en hel säsong med desperate haha.

Nu ska jag överväga om jag ska äta spagetti och köttfärsås som är över från middagen eller om jag ska ta macka och oboy.. Hmmmm..
Wooow vilka problem jag har ibland

Men nu vill jag pussas så jag pussar på er! puss:)


You can't change what's already happened

HELLO!

Gud vilken seg och svettigdag det här varit! Idag kan jag lova er att jag kommer sova i tid för jag vill bara bli av med denna dag

Men innan dess ska jag ha det kul! Jag må vara 10 år nu men.. jag håller på att ladda ner trassel!! :D Är ett stort fan av tecknat och denna film får mig att gråta tårar, har bara sett halva nämligen så jag måste ju se slutet också!! Kan behöva skratta skratta lite innan ögonen slår igen :)

Tills den laddar färdigt ska jag göra ett teoritest på datorn och sen bunkra upp med kvällsmat!
Ciaao :*




There are a lot of people who call you by your name, but there is only one person who can make it sound so damn special

Helloj på er:)

soffan och teoriplugg blev det! Mycket bra, och så fick jag vara med maja på det också:)
Nu har jag precis blivit avsläppt i hemmet av majken med två dvd säsonger, en med how i met your mother och desperate housewives.. Maja tvingade med mig den sista boxen ;)

Så får se om det blir någon av dom eller om jag njuter med mina vanliga friends! Skinkmacka med päronyogurt står på menyn iallafall :)

Och jag måste säga att jag mår bra av att inte vara på p&l och ha ont i fötterna och svettas. Men återigen - jag är typ sjuk, korkad, onormal osv osv som känner såhär om årets höjdpunkt. Men egentligen, vad gör det när man mår bra?! Inget!! :)


Och Looovisa lissdaniels! Jag vet ju att du sitter och läser detta inlägg så jag måste ju få säga GRATTIS på 18-årsdagen!! Eftersom den bara varat i 2 timmar så hoppas jag dom resterande timmarna av dygnet blir grymma och du tare lugnt på etage om du skall befinna dig där ;)

Och ni andra (du med lovisa). Godnatt och sov gott :):)


Forget the risk and take the fall. If it's meant to be, then it's worth it all

Lyckades tagga till lite igår. Men på gränsen! Såg knappt nånting av veronica maggio så det var fett surit men på oskar linnros vare öööööös! Helt underbar :)

Kom hem vid 12 inatt och det jag gjort idag är en körlektion som gick superbra!:) nu ligger jag i soffan och mår dåligt. Det sista jag vill göra det är att åka till peace and love, vill inte till festivalen och jag ska jobba 18.00-3.00 inatt och på söndag 8.00-17.00..

Har varit knäckt över det hela morgonen så mamma har ringt och sjukanmält mig resten av veckan så jag åker nog och klipper av mitt band ikväll... Låter hemskt när nån som dött av längtan till det här säger detta, och att jag frivilligt ställer in håkan hellström är ofattbart!!! men det är inte kul nog :(

Så ikväll blir det soffläge och nog ska det kanske bli lite teoriplugg.
Puss på er så länge :)

Så sanslöst mycket folk på oskar!!

RSS 2.0