MOnday

hello:)
halsen mår inte bättre idag men känner mig iallafall piggare:) Ska äta frukost nu sen ta nästa buss in till stan och göra lite grejer och städa, sen ska jag bara hem och äta igen och åka och jobba igen på ata, chifen ringde nyss och sa att jag behövde komma och jobba för en av mina jobbarkompisar har ramlat i en trapp och skadat sig eller vad han sa :(

Får se om det blir träning efter det:) idag kommer ella till mamma också så jag måste köpa en present till henne!:)
pusssssss

I wanna make up right now

HEJ vänner
Ligger i soffan och ser på wallander right now. Mår lite bättre i kroppen men hostan är förjävlig mot mig, hoppas jag mår bättre 2morrow!! :)

Hockey och johanna blev det också ikväll:) och jag åkte hem med mc donalds mat i knät som jag nyss klämt i mig, mor jobbar inatt så huset är lugnt.

Nu är tv4 nyheterna sluut så filmtime igen. puss:)


Suck

Godmorgooon!:) Gisssa vad?
Jag håller på att bli sjukelibuki i think :( vaknade halv 11 av världshosta bara helt plötsligt och hade så gräsligt ont i kroppen och nu har jag försökt sova för att slippa känna av det men då vaknade jag med huvudvärk.

Men det är väl klart man ska bli sjuk när man får lov.. Det är väl en tradition? :)

Ajaa. Inget å göra åt! Fick iallafall lite frukost på sängen av sara innan jag somnade om så jag har unnat mig nått idag:) Ska nog ta en dusch snart och möjligen äta lunch sen ska jag och johanna förmodligen se på hockey :)

Och det är min favvosöndag idag så ni vet vad som väntar ikväll!!!



-

hey boys and girls:)
har precis kommit hem från jobbet. Är heelt slut i kroppen, håller på att svimma känns det som. Men nu ska jag kurera mig i soffan med chips choklad pan pizza och mjölk och se på film, är ensam hemma och det är skönt men skulle behöva mor som tog hand om mig nu haha:)

Får försöka klara mig utan henne för hon är med sina amigos.

nu blir pizzan kaalll! pusss :)


It's killing me to see you go after all this time

Nu har jag duschat och ätit lite pizzarester från igår kväll. Vi hade match imorse och det var döjobbigt att gå upp 8.30.. Vi tog igen 0-3 läge till 4-3 och jag räddade en straff! Svinkul:) Meeen vi förlorade med 6-7 och det var svintråkigt!

Jag ska straax jobba nåra timmar sen ska jag hem och kolla på snabba cash, köpte den filmen på maxi för 29:- idag, haha jag och sara köpte 3 filmer:) Hoppas jag får sällskap av johanna och donkenmat

nu har jag slut på ord:) så pusss å hej!

(haha dagens roliga först)
jocketränare frågar magda om hon är på g för hon ser lite trött ut innan vi ska gå ut på uppvärmingen
magda: ja jag är på g!
fattar ni??  jag är PÅ G!

hahah och då låg hon på min mage:)

<3

Last friday night

NI ÄR BÄST!

Haha fina birkehags kort:)
Taack för den goda parfymen (fashionparfymen;) ) och den underbara kvällen som höll på till tidigmorgon haha! Väl behövande hehe:)


You amaze me

Nu är jag nere på jorden igen. Har pillat klart på min mössa haha:)

Ska börja plugga lite för jag gjorde ingeeenting i skolan idag vilket var dumt.. men om 3-4 timmar kommer världens bästa tjejer hit och äter tårta pizza kakor och popcooorn så har lite att tagga inför!!:)

Har dessutom världens knäppaste vänner. Fick presenter i skolan idag helt oväntat, blev så glad! Hahaha och jag fick en nyckelring med en gris, och om man trycker på grisen så kommer det ut "bajs" i baken på han. Och så fick jag en grym skylt man ska hänga på dörren också, haha "gått till krogen" stod det på :) Taaack!! <3


Förresten köpte jag converse skorna idag. Mycket tveksamt beslut men ville så gärna ha dom. Men så ringer sofie precis och säger att hon kan köpa typ minst 2 par converse åt mig när hon åker till bangkok i april!! Så jävla bra, så dom skorna jag köpte idag ska lämnas tillbaka på måndag heheh:D

Wohoho

Den är här den är här den är hääär!!!! :D


Change my mind

Dusch - check, god mat - check, semla - check! Sen tog det stopp i magen och ögonen så nu ska jag sorgligt nog stänga av tv och missa mitt favvoprogram och lägga mig. Halv 12!!! Rekord denna vecka ;) dessutom vann HV ikväll så jag kommer ju bara sova FÖR gott!!

Och jag har bestämt mig, skorna får stanna!:) Nu ska jag bara plocka disk och säga godnatt till nedervåningen och till er sen väntar bädden!:) För övrigt har jag nu hicka och jag har det för 6 GÅNGEN idag.. Måste också vara rekord! Tront ni?

What ever. Goodnaaatttttt!!!!:)


Pretend

Ska äta god mat, semla och daimmarabou choklad innan jag sover. Hatar att jag måste duscha före allt det där goda för jag är så löjligt sugen nuunu!! :)

Dessutom går det repis på sveriges värsta bilförare, typ 12 inatt men fett värt haha :) vänner tills däässs!
Och imorgon ska jag ha världens bästa dag <3


Stor tjej

Förrresten så blir Ella 7 år idag!!!:)

<3

Meet me halfway

heeeej
har haft en bra och rolig dag. lekte lekar med min klass och 2orna på träningen imorse och har haft det gött i skolan. började se en film på religionen (sjukt nog en bra film) som vi inte fick se klart så jag längtar till nästa torsdag:)
 Och ikväll på tal om bra film så är det sveriges värsta bilförare:D:D däremot slutar min träning 20.30 och jag måste åka buss hem och programmet är slut 21.00 buhuh.. ska kolla om de går repris senare haha:)

och idag köpte jag skor! det blev klackskorna men vet ej om dom stannar i mitt hus. ska glo lite på dom nåra dar först:) sen köpte jag 2 semlor till mig och mamma som skall ätas inom kort! Orkar inte hålla mig till semeldagen :)

Här är pärlorna!


Går förresten i världens snällaste klass :)



Nykteristen

Haahaaa. jag är rolig!
jag frågade hannah om hon hade hittat på mitt bankkort hemma hos sig eftersom vi var där i lördags, tyvärr hade hon inte det så hon skulle höra av sig om hon gjorde det.
Då nån minut senare skriver jacob och säger att det är han som har det och hela mitt huvud bara vaknar till och jag får tillbaka bilderna från etage då jag gav det till han för han hade plånbok och jag inte ville ha det i handen haha!!

Jättepinsamt att jag glömt det men underbart att man fick tillbaka kortet utan problem haha:)
jag som var till polisen och allt idag till och med.... haha kul!

ajaa slutet gott allting gott!! träningen var kul men bilkörandet gick åt skoga! Men var bara 4dje gången så man får väl va dålig än.. :) nu ska jag äta ägg. är inne i en äggperiod, har ätit typ 3-4 ägg om dan denna vecka. Mums
haaaaj

Idag

Bra idag: har jobbat, orkade mig upp till skolan, ska köra bil nu
Dåligt idag: insett att mitt bankkort är tappat, har inte fått min lön, har ingen som helst möjlighet till nya skor just nu, sovit 5 timmar inatt och nu håller jag på att stressa ihjäl mig (då bloggar man as usual) :)

Thats all. Nu bil sen träning!!! småsugen och småuttråkad:) haha anywaay
pösss

In my mind you're all retards anyhow

Min jättejätte gladiga dag är slut. jobbet var kul idag tack vare en gullig kollega som fördrev tiden med mig väldigt bra! :)

något som gör mig glad på ritkigt nu är att jag ska köpa nya skor imorgon om jag får min lön. Har dock inte bestämt mig om det blir converseskor eller ett par klackskor....................................... Helt olika skor vilket försvårar ALLT!:) men klackskorna är visserligen billigast haha.. Snål som jag är :) Jag får återkomma haha

Borde sova nu så jag inte sover bort morgondagen också för det vore jobbigt å få mer frånvaro. Men så skönt
pössssssss
<3


Jättejätteglad dag

hej världen
idag blev det ingen skola, orkade inte gå upp när jag upptäckte min försovning så jag fortsatte sova för jag var så trött. Nu har jag klämt i mig frukot och ser på vänner samtidigt som jag nötar sönder jewles i soffan under filtar, men är inte ens i närheten av nötarns rekord (mamma) :(

ska jobba om 3 timmar också och idag vill jag verkligen inte inte det. Men vem vill det..?
nu ska jag sova mer
pöss

.

Känner mig så trött och ledsen just nu att jag bara vill lägga mig under täcket. Försöker trots det pigga upp mig med tacos och vänner, brukar fungera bra vilket det också gör hyfsat nu.

Och sovmorgon är det absolut bästa jag vet. förgyller denna dag och även morgondagen för jag har det på onsdag med:)

godnatt<3


-

Heello:)
sitter här med teoriboken och har setat med den sen 3 idag. Kanske inte så aktiv hela tiden men haha:) Sitter förövrigt och kollar på big brother vilket måste vara det mest sjukaste programmet jag vet. Andra deltagaren som kom in i huset var en trebarns mamma på 30+ med pojkvän och hon är nykterist, vad ska hon dit å göra?? haha hon ska jag följa mest för hon kommer bryta ihop!

Ska snart ut och gasa lite innan träningen och sen fick vi sovmorgon imorgon igen för ovanlighetens skull(...) så jag kommer väl vara uppe hela natten som vanligt! Blir att spela jewle.....!! mamma har tragiskt nog tagit mitt rekord så ska nöta nu ;)

byeeeeee

Jag var påväg att höra av mig till dig igår, men jag kom på mig själv sekunden innan att det var dumt. För du och jag finns ju inte längre

Favvosöndagen är slut och nu om man tittar på klockan är det måndag. Mor och jag har smällt i oss chips dipp och grönsaker i 2 timmar nu, mums :)

Wallander slutade typ 23.10 och sen dess har vi legat i soffan och spelat jewle, ett spel på mobilen och vi kan inte sluta!! haha vi spelade i varje paus och battlade mot varann, (jag vann). Mamma gav däremot upp nu och gick och la sig haha:) jag ska äta en macka först sen lägga mig jag med i min totalt obäddade säng, ni vet ju hur den ser ut..

Men börjar iallafall 12.15 imorgon så det känns underbart så jag har nog tid på mig att bädda om my bed! Nu ska jag skala ett ägg å se på vänner i sängeeen! Pusssssss godnatt:)


We're caught in a trap, I can't walk out. Because I love you too much baby

hej söndagkvällsläsare:)
har precis speedat igenom mitt arbete i idrott och hälsa b så det står nu färdigtskrivet så jag kan kolla avkopplande på tv resten av kvällen nu. Känner mig asnöjd! Solsidan, time out och wallander väntar - favvosöndag!! Och familjen engman-gustafsson-hedin har nyss ätit tacos och till wallander väntar chips och dipp!:) super

nu skall jag gå och lägga mig i söffan och skratta! pusssss heej hörs på:)


Shits happen when you party naked



Hahaha och jully fick en GULDFISK! 
 

Taack för kvällen fina vänner och för de fina rimmet och mina fina presenter!! :) (2 drinkglas och en cocktail receptbok)


Underbara bakfylla

godmorgon darlings!:)
är nu vaken efter en superkul kväll med bra kompisar! etage höll måttet igen om min mobil är full med asroliga och aspinsamma videoklipp/bilder som man kan skratta åt länge idag och flera andra dar :)

när jag vaknade ville jag däremot inte leva men nu börjar livslusten smyga sig fram igen efter lite frukost, vatten och värktabletter. Ska snart ringa birkehag också och berätta feta och roliga hemlisar, det var inte bara jag som gjorde bort mig igår om vi säger så haha:)

Och efter det kommer idag mammas kompis komma hit och vi ska börja slipa lite på min balklänning som ska göras till juni :D kommer bli kuuul! däremot håller jag mina ideer för mig själv ;)

nu ska jag redigera lite bilder innan jag lägger ut dom för mina vänners skull så får ni seeeee sen. Sen väntar soffan och disneyfilm!!
pössssssssssss

Någon som sovit gött inatt? haha
 

För varje sekund som du inte finns här känns det tungt

Hej blöggen
Klockan 12.30 klev jag ur sängen idag men endast för telefonen ringde annars hade jag nog legat kvar ett bra tag. och jag åt nyss frukost haha. Har varit ute och kört lite bil idag också och det börjar ta sig lite.. Lite. Nu ska jag snart åka och jobba som jag verkligen inte vill men det är bara 3 timmar så det går snabbt!

Sen är det partydags hos hannah:) Jag, lovisa, jullan och linnea ska gratuleras lite när vi alla fyllt år februarimånad så det är ett fett tjejgäng som ska fira det så det kan bara bli asbra!!
 
Sitter nu och försöker leta skjuts hem för att slippa 701s dryga nattbuss. Så om någon ska köra och fortfarande gör det runt halv 3 inatt får ni gärna höra av er!!!!! Tack:)

nu ska jag måla naglarna hoho puss


This is killing me. And you know it

Har efter en kort bussfärd och en väldigt lång promenad som inte alls var lång men som kändes lång för att det är så fruktansvärt kallt ute, kommit hem!! -21 när jag gick hem och nu -22.. Knappt så man har känsel när man kommer in i värmen!
Tog mig nån timme att bli varm men nu fryser jag som vanligt igen! :(

Ska äta macka nu och se på nån serie. vänner eller two and a half men, inte bestämt mig än! :) Imorgon är det johannasovmorgon och i och med det menar jag att jag får sova till typ 12-13 utan att bli väckt av väckarklockan. Mamma är däremot inte inräknad som det så hon kommer väl säkert väcka mig runt 10 och då kommer jag bli c r a z y! 4 sure


Miss you. A lot


Bättre sent än aldrig. As bättre

Jag lär utan tvekan vara den mest inaktiva människan som finns när det gäller att skriva klar uppgifter som är efter deadline tid, det är helt sjukt. Har iallafall nu efter ca 4 timmar blivit KLAAAAAAAAAAAAAR!!!!! :') Lite småslarv men är ganska nöjd. Iallafall fetskönt att jag är klar. 

Det roliga var att jag blev så glad när jag väl var färdig att jag river sönder uppgiftslappen och slänger den innan jag kollat på vilken mailadress jag ska skicka arbetet till.. haha så det var bara å plocka ur soppåsen igen ;-)

Men klarklarklar säger vi på det. Nu är det bara en inlämning till och ett prov innan lovet! Suck
Men nu ska jag gå till danydaniel och glömma mina bekymmer så vi hörs inatt eller imorgon maybe baby:)

puss å hej leverpastej (ha ha)

stillbilds live från mitt kök right now! glad:)


Fredaaaaaag

Heerregud vad trött jag var igår när jag skrev, haha jag så gott som sov! Och otroligt nog var jag hur pigg som helst imorse (om man jämför med vanligafall) Sovmorgonen var mycket bra!

Nu sitter jag och saknar sofie och gör min bajsäckeltråkiga religion som skulle varit inlämnad i min lärares fack för 8 minuter sen. Bra :) Verkligen jättebra. Slapp som tur var också följa med upp till mora ikväll på match, som skulle starta 19.30. Så jag kan skriva klart idag och sen ska jag bo i soffan ikväll

Imorgon blir dagen iallafall asbra. Ska köra bil med morfar och jobba nåra timmar och sen blire askalas hos lecken där födelsedagsbarn ska firas! Bland annat jag:)

Jag och ella ville ta bilder till sofie och visa hur mycket vi saknade henne. Haha men det spårade ur:)

Anyway.... Back to work :(
puss

About to die

Nu har jag gett upp. Jag fattar inte frågorna för läxan och har bara kommit halvvägs så detta lämnas in på måndag eller imorgon kväll. Nu sover jag sittandes så jag orkar inte en minut till! Värst av allt är att min säng är kaos artad..............

naaattttti

*

Home sweet home! Efter en rolig träning med a och en skön dusch sitter jag här med en precis uppäten daimchoklad kaka och ska äta lite mat. Har börjat lite smått med religionen och hoppas det flyter på under kvällen, men har mirakulöst sovmorgon imorgon som jag fick veta precis så det passade pörfa!! :)

Och nu ska jag berätta för er!! Jag körde bil för första gången idag, haha :-D Och ja, svårt kul svårt säger jag bara. Så mycket att tänka på ibland, men det sitter nog om nåra körningar :) hoppas jag haha. Mor och jag höll oss hyfsat sams men får se hur länge det håller i sig..!:)

Idag köpte vi en ny telefon också, våran gamla har efter 11 år sagt upp sig och gått i graven. Så nu efter 3 veckors tid har vi hemtelefon igen haha :) drygt börja svara i den igen. verkligen jätte:)


Har sagt det förut och säger det igen
haaatar djurgården


Funnieee

Ändrade planer! fick sms nyss och möjligheten att träna med dam ikväll så ska göra det om en timme istället för att plugga. Mycket bra och skönt haha :) Och så hinner jag perfa hem till bilförare! king

så nu måste jag ge mig av här ifrån. pusss

underbara underhållning

Btw
torsdag idag = sveriges värsta bilförare!! woho 20.00 :-D


What is left?

Somnade lika sent som vanligt igår och det var lika jobbigt som vanligt att gå upp imorse. Men kom upp och hade en tråkig träning och sen stannade jag i skolan till 2 och gjorde verkligen ingenting, bara satt och prata, vilket var jävligt kul men nu måste jag sitta med religionen halva kvällen och ångesten till att jag aldrig börjar med den istället. Suuck!

Skönt att veta att jag slipper gå ut mer idag åtminstone :) Om jag inte ska köra lite bil med mor!
Dessutom fick jag en födelsedagspresent av emma idag, jättegullig! och o så glad jag blev :)


Jag fick ett nytt gosedjur för hon tycker min gustafkanin är för "trött" haha.. INTE okej emma ;) men tack:*

Never ending story

Har haft ont i magen sen jag åt kladdkakan.. Kan ej betyda något bra.....

Och religionen är så inte påbörjad.
Men det bästa är att jag fick veta nyss att jag är ledig imorgon, eller nästan ledig. 3 av 4 lektioner är inställda, tyvärr är träningen som vanligt så det blir ingen sovmorgon :( Men slutar ju efter den så då blir det att skriva på uppsatsen så den blir klar. Asaskönt!!! :)

Nu ska jag göra mina favvomackor (polarmackor med skinka och det bästa till: päronyogurt PÅ mackan) och lägga mig i sängen och se sjöjungfrun som får fullborda dagen!:)

Så godnatt!! <3


I'm feeling sad and grey and you can make it stop

Imorse vaknade jag 9:33 och 9:40 måste jag gå till bussen för att hinna. Så jag fick inte så stressigt.. tur man packade igår kväll åtminstone haha :) Var så nära att stanna hemma så var duktig nog att jag gick upp faktiskt! Men något prov blev icke gjort.... buhu 

Satt och funderade nyss också och kom på mig själv med det hemska - jag har inte bakat kladdkaka på huur länge som helst!! Haha så nu har jag precis gjort det och jag har talangen kvar. Den smakar himmelsk! :) Ska snart ta lite glass till och skriva en tråkig religionsuppsats, men jag tror det kommer sluta med en film istället. Laddade nämligen ner lilla sjöjungfrun 2 havets hemlighet precis så haha:D

Och efter skivstångsträningen igår har jag sån galen träningsvärk i axlarna idag så jag får ont bara jag lyfter armarna haha. Så sitter med sån där värmedyna man värmer på i mirkon över axlarna framför sveriges mäster kock.
Har det bra helt enkelt:)
Dessutom skickade johanna en underbart glädjespridande bild till mig precis, haha!!<3 love u!
Inte denna men den gör mig glad den å :)


-

Hatar att jag är världssämst på att plugga!!!!!!!!!! 2 av 19 sidor lästa
Och deadlinen för träningsläran på 23:59:59 närmar sig, lyckligtvis är den typ klar men. Ändå

Remember we used to touch the sky

heejhej
hemma från ata nu, var sådär kul idag men det gick ganska bra iallafall :)
Min samhällskunskapsbok vill jag bara klippa sönder, bränna upp och sen kasta ut i snön just nu. Har "bara" 19 sidor att läsa så det är inte SÅ mycket egentligen men det är SÅ förbannat tråkigt så jag somnar efter max 2 sidor, vill bara bli klar med denna tråkiga kurs!

Något som är bra är iallafall att jag lyckats fjäska till mig gratis inträde till etage på lördag, jag hade ett oöppnat ciggpaket på rummet som mamma blev lite sugen på när jag vifta lite med det, i utbyte mot inträdespengarna då hehe ;) Klirrat!! (obs inte mitt paket)

Något som är SÄMST men som jag glömt gnälla över är att weise åkte ur let's dance i fredags. Helvete vad sur jag blev!! Åt skogen med det programmet nu

Nu måste jag plugga:( buhuu puss


Lycka!

Hej vänner. Är asglad, har hittat på 1/10 av alla mina gosedjur sen jag var liten!! (Hade en 10 literssäck med djur) vilka minnen, ella hade dom. Och nu får hon aldrig mer tillbaka dom :)

Ska snart förbi min saknade farfar på kyrkogården, det är 3 år sen idag sen han dog.. :( Ska tända ett ljus och sådär <3
Sen ska jag jobba 16-20.00, ej så sugen men kommer inte vara så mycket att göra så det blir lugnt åtminstone! Efter det blir det hem till råplugg, fick veta idag att jag har samhällsprov IMORGON och det är tungt ska jag säga er. Får se om jag gör det eller inte..

Kolla!!! Åh :D Men rip alla andra djur som mamma slängde bort utan min tillåtelse....


Don't let a good thing die

Det blev varken bilkörning eller teori idag:( Ella blev magsjuk inatt igen vilket jag tycker känns omöjligt men den är väl fortfarande ute efter mig.. Nu sitter jag och lyssnar på musik med tända ljus och har precis hängt ut lite av sofies kläder som aldrig kommer till användning utan istället bara tar plats och jag försöker snygga till mitt rum som återigen är stökigt. Surpriseee!:)

Och eftersom det är alla hjärtans dag idag köpte jag till mamma, rosor och hennes favoritchoklad. Själv fick jag en fin tekopp, men mamma gav den lite ironiskt till mitt mjölkdrickande på kvällarna haha:) Tack iallafall<3
Imorgon är det skola igen, första dagen på 5-6 dagar för mig. 2 inlämningar denna vecka, en imorgon och ingen är påbörjad. Kul :) Antingen blire nattjobb inatt eller råplugg imorgon. Dessutom ligger jag efter med 2 prov - ååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

MEN! studenten äger rum om 3 månader 3 veckor och 6 dagar, om jag räknade rätt nu? men, ni fattar vart jag vill komma = DET ÄR INTE LÅNGT KVAR!!!!!:D
Woho:)

nu ska jag iallafall börja med en av läxorna
Laaater
<3

Och världens personligaste mms fick jag idag. Johanna gjorde ett på egen hand istället för att skicka nallebjörnsbilder som jag. haha :) Mest för att hon inte hade så mycket till val men, jag kände mig speciell hihi :)


umeå



För att sammanfatta helgen lite kort: mångamånga busstimmar, disneyfilmer, trasigt porslin, härj i umestad med spidermanmask, kåtkålle, meditation, kortspel och såklart innebandy:)

Nu ska jag se slutet på wallander med min efterlängtade mamma! Sen ska jag packa upp och sova. Pussaaa:)

Äntligen

Borta bra men lätt hemma bäst. Vi åkte ur och förlorade sista matchen med 2-6, det sög riktigt hårt för vi var nära att vinna. Inte som det ser ut på resultatet kanske haha. Efteråt åt vi på resturang och jag skrattade konstant i timmar, tackar sjö tusen gånger om för de haha:)

Kom hem 19.47, precis i tid till solsidan!! Kan ju inte bli bättre. Snart time out och wallander och nu tacos, älskar att vara hemma:)

Imorgon är jag ledig från skolan så det blir teoriplugg och städning, och sen det roligaste: ska köra bil!! iiih. Håll er ur vägen säger jag bara:)


Kommer snart lite bilder från umeå:) puss!

Update från umeee

HEJ! :)
Sitter och softar sönder på hotellet. Jag fick överslafen i våningssängen och den befinner sig en meter från taket och det är ett mirakel att jag inte slagit i huvudet ännu. Vi lirade mot dalen 10.00 idag och det gick raka vägen till helvetet, haha nästan. 7-2 slutade den iallafall.. jättetråkigt!

Men vinner vi matchen mot boden 17.15 träffar vi på IKSU i semi imorgon! Håller tummarna:) Vi hööörs kanske sen! Nu äre gossip hihi:)

Btw. Älskar dialekten domarna har
PUSS


Hasta la vista /Ciao /Bye /Hej då/

Jag är färdigpackad och frukosten är klar! och jag behöver inte gå förens om 20 minuter!! Detta moment kommer föras till historien, för jag har aldrig någonsin varit klar så här tidigt och utan stress hela morgonen.
Där ser ni! det finns mirakel!:)

Men bara för det tänker jag inte sitta kvar här och typ komma på något i sista stund och komma försent iallafall så jag bör nog gå nu hihi :) Hörs på söndag mina nära och kära!! puss pusss!!

Detta ska jag gå med upp till shell, vilket tar cirka 4-5 min i vanligtfall. Men jag räknar med 10 i denna snööstorm!!

And ofc! Åker ju inte utan gustaf!:) mitt lilla hjärta
PUSS

Everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain

Förvånad att jag är vaken?
Inte jag!
Kan inte slita mig ifrån Glee, helt underbart bra serie. Och om ärligheten ska fram, har jag inte sett ett enda vänner avsnitt på ungefär 2 veckor!! Hur starkt är inte det egentligen?;)

Nu har jag iallafall druckit min varma mjölk och ska stänga av datorn, ska upp om cirka 5 timmar vilket känns lite tungt men. Som man bäddar får man ligga!

Jag pratade med sofie idag förresten! Det är över en vecka sen sist så det var kul att få höra lite news, dom är i sri lanka nu vilket var hundra gånger bättre än indien:) Däremot hade dom pissregn idag, vilket dom förtjänar lite!

Puss godnatt! Kanske skriver imorgon om jag inte vaknar 10 minuter innan samlingen hihi:) Ha en bra helg annars!! Puss igen

<3

Looking at you makes it harder

Sitter med en hög med skolböcker och ser på nyheterna. Tråkig träningsdagbok bland annat! Mor jobbar för 3dje natten irad och jag har packat klart, skönt nog:) Ska se på glee och bre nåra mackor snart som får bli min frukost och matsäck för den korta bussresan som äger rum tomorrow!

Tar med mig lite läxor till resan också, frågan är hur många man kommer göra men, tanken som räknas?:) önska oss lycka till!!!!


Det sista

Åkte till kupolen med linda idag. En mumsbit på donken sen var vi helt slut så vi åkte hem efter varit inne i 2-3 affärer haha.. :) Men tanken som räknas, vi fick ju lite tid tillsammans? :)

Nu håller jag på förfullt att packa min väska till umeå. Åker 9.00 imorgon och det kommer ta ungefär 7 timmar tills vi kommer fram. Känns kuuuuuuuul!!
Närå men rätt skönt och mysigt ska det bli :) Matcherna är på lördag mot Boden och Dalen och möjligtvis på söndag mot några andra lag, beroende på hur det går på lördagen. 1 lag av 6 går vidare så det blir tufft!!
Hemma på söndag nångång:) Dör om jag inte är hemma till 20.00! På riktigt

Sitter förövrigt och kollar på Sveriges värsta bilförare, det är så jävla kul!! Till och med jag kommer ju vara bättre än dom som deltar! hoppas jag:)


Home

Godmorgon
sitter och kollar på glee och smaskar tuggummi right now:) och det är snöSTORM ute och det gör mig väldigt irriterad! Imorse gick det inte att komma ur sängen så jag stannade hemma från skolan, fick äntligen sova och snart ska jag träffa linda!

Och imorgon äre uuumeee!!!!!

Just a small town girl, living in a lonely world

Måste bara äga er lite med en bild från peace and love! Jag å nåra amgios hittade nämligen på filip hammar på festivalområdet då. Och jag vet, TYVÄRR var inte snyggsnygg fredrik med men.. Trots att det tog emot så har man ju ändå träffat hans andra hälft:)
Avis??


btw. skrev jag nyss ett inlägg om blommor?
Sovatime i think... godnatt puss på er:)


Dum dummare dummast

Haha eller dum dummare johanna*

Härom dan när jag satt vid datorn med tända ljus å grejer började de lukta lite konstigt, typ äckligt och jag fattade verkligen inte vare va, för datorn vare ju inte.

En stund senare börjar de lukta bränt igen och jag fattade fortfarande inte varför. Sen upptäckte jag det,(men de tog mig åtminstone 30-40 minuter haha!)

Då äre min fina blomma som jag fick av mormor på min födelsedag som stått under ljuset..

RIP!

Tur man hade två haha:)


So cold

En sak återstår av min "lediga"dag och det är träning. Längtar ihjäl mig tills jag får åka hemifrån och ta hjälmen på huvudet å vara själv för ett tag. Enda jag vill just nu

Riskettan var intressant som jag trodde men det var verkligen hemskt att gå upp imorse! Höll mig förvånandsvärt vaken hela utbildningen!:) På måndag ska jag börja köra bil med morfar hähä :-D Ska bli askul!!

Inget. Bara en jävla massa inget

Åh. Inga läxor gjorda. Fastna med en klänning jag håller på och sy samt håller på att klippa sönder. Den vill inte som jag vill :(

Ringde johanna nyss och det piggade upp mig som vanligt:) Däremot ska hon på kryssning imorgon = måttligt avundsjuk!!!!

Men nu borde jag sova, börjar få blåsor i munnen av sömnbrist. Not okey
Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao


Galen

Jag tror fane mig jag smäller av :(:(:(
Kom precis på att jag ska på riskettan 8.30 imorgon......  F y  f a n vad sur jag blev nu

Ja men då var denna dag också förstörd-.- men är faktiskt lite glad att jag kom på det för jag hade gått i taket imorgon om jag missat de haha..

It goes on and on and on

Äntligen hemma. Det enda som hållt mig från att bryta ihop idag är att jag som sagt är ledig imorgon, då ska sova till minst 12!! Eller en svinbra grej: Mando diao kommer till PL å ska spela akustiska låtar<3

Jobbet gick iallafall asbra och det var roligt! Det var en tant som kom in och hämtade pizzor som redan var klara och betalda av hennes pappa som inte hon förstod hur, eftersom hon trodde dom ringt och beställt så hon sa "Vadå har dom betalt genom nå sms eller??" Haha jäättesöt. Men fadern hennes hade redan varit inne i betalat :)


Nu har mamma iallafall åkt till jobbet och jag sitter i sängen med tända ljus, ett stort mjölkglas, en skål med riesen och en bunt med läxor jag vill ha klart ikväll! Dessutom ska jag nog läsa lite i min "lilla" teoribok innan ögonen slocknar:) Då kan man njuta av dagen ännu mer imorgon! Och framförallt: njuta av helgen som ska spenderas uppe i umeeeeeee!!! Det är SM-kval steg 2 väntar med världens bästa tjejer:):)

Men läääxor? Ja, nu!:) puss

Hard life

Jag har världens tröttaste jobbigaste dag. Jag försov mig och nu håller jag på att somna på lektionen. Jag är hungrig men har inte mat förens om en timme. Jag måste börja med min uppgift i träningsläran men vet inte vad jag ska skriva.

Hoppas nån har det bättre än mig just nu. Men jag älskar att jag är en av få som är LEDIG imorgon:) Lycka!!!


Don't stop believing

Träningen vi hade ikväll var verkligen någonting jag behövde! Det blev däremot inte särskilt mycket träning, mer en flum&dum träning med bara asgarv och tävlingar, vilket var bättre än fys och 1 ½ timmes teknikträning. Älskar älskar älskar människorna i mitt lag:)

Nu ska jag fortsätta kika på glee som jag gjorde under maten precis. Första avsnittet av säsong 1 är färdig tittat så jag rullar in på de andra nu :) Hoppas ni sover gott

puss puss
PUSS


All we do is say goodbye

Hej allesammans:)
Här sitter jag med gula naglar och uppsvällda ögonlock. Somnade efter många timmar någon gång efter 3 inatt så jag är jättetrött idag. Denna dag känns värdelös

Ska lyckligtvis på träning snart iallafall, ska bli väldigt skönt att få röra på sig lite. Antar att det slutar med fys som vanligt idag så kommer nog somna ganska fort när jag lägger mig sen! Men jag känner mig filmsugen nu så ska nog ladda ner någon med massa sånger i och se på sen. Favvofilmer haha :)

Imorgon är det tisdag. Och ni vet vad vi tycker om tisdagar
Samhällslektion och träningslära. Kan ej bli värre!! Fast jag har ju faktiskt varit 18 en vecka imorgon, det är ju något bra iallafall hihi 
Men sen ska jag jobba i nåra timmar så det blir kul:)

Nu ska jojjis på träning! pusss


'Cause he was the only one, he are the only one and I know, I was dead wrong

Jag har precis kollar färdigt på wallander och är/var inte ett dugg rädd! hur mycket cred 2 me?? :)

Ska nu äntligen gå och lägga mig och sova. Men först ska jag nog måla mina naglar gula, haha. Imorgon väntar städdag, lite skola, massa teoriplugg och innebandyträning! :) Mycket bra dag om you ask me!

Sängen vare
pussss godnatt!!


*


Aldrig blir man besviken <3 <3 <3


Mirakel

Tro det eller ej, men upp kom jag imorse. Somnade 5 inatt men med hjälp av kaffe, vatten, ipren, bra frukost och efter många många "jag vill inte jag vill inte jag vill inte" så var jag uppe :) Eftersom jag fick ta en timmes tidigare buss till stan för att hinna till jobbet fick birkehag underhålla mig i telefonen i 1 timme, tack:)

Dagens jobb gick utmärkt och jag var inte gråtfärdig som senast när jag åkte hem och sen tog jag en powerwalk till lugnet och såg vår halva match som vi vann med 8-2!! Skitbra:)

Nu tokväntar jag på solsidan, time out och wallander. Sen ska jag se fredagens missade avsnitt av parlamentet hihi :)

I still wanna know your name name name name.... Haha skoja
pösss


I wanna know your name name name name name name.. Osv

Den låten har spelats i mitt huvud sen ca klockan 20.00 idag!! Haha fullkomligt älskar den! Men inte fick man höra den på etage inte..

Har iallafall precis kommit hem från världens roligaste kväll, tackar alla kompisar för det! Och JA! Etage var SÅ redo för mig!! haha :)

Nu är jag hungrig, trött och otroligt nog kall i hela kroppen så jag tror jag ska duscha av mig all dans, äta mat och sen gå och lägga mig:) Imorgon 13.00 väntar 5 timmars pizzajobb! Är inte så sugen men, måste man måste man:)

Nu ska jag göra allt jag nyss nämde och nyktra till lite hehe!! Pussssss!!!! ( ni som inte är 18 = HA HA!.. Känner jag nu) Hhihi:)

gonattiiii!!!1


I wanna know your name name name name name name name name name....


Bye

Redo för etage!

Frågan är om etage är redo för mig? hehe;)
puss hörs

Långlördag

Ååååh vilken dag! huvudet bara dunkar

Sara väckte mig 9 och ville att jag skulle komma hem till henne för hon mådde så dåligt, dit for jag vid 12 med nyponsoppa och stod framför disken i en timme. Sen åkte jag hem till oskar och va med honom ett tag och nu har jag och linda precis kollat på hockey:) Och jag har inte ätit frukost än jag håller på att SVIMMA! Kan förklara huvudvärken

Men donken med madde väntar!! :):) sen är det debut hähä

Even the best fall down sometime

Känns som man åkte till rättvik för ingenting ikväll, det blev inte så mycket att göra alls.. Jättetråkigt men så äre ibland!

Nu sitter jag i vardagsrummet med tända ljus å tråkig tv på. Mamma jobbar och ella är hos sara så huset är tomt! Rätt sköönt :) Imorgon blir det annat än lugnt!!

Nu ska jag sätta mig i duschen för andra gången idag. haha har inte bättre för mig så why not :) Pössss!!!!


Collide

HEJ:)

Äntligen helg brukar man ju säga men känner inte så denna helg. Har inte känts som jag gått i skolan på hela veckan så är inte så trött på den just idag. Men asnice med helg ändå haha!

Sitter här och laddar mobilen och ska lägga in lite musik innan jag åker till rättvik! Ska vara i stan om en kvart så det är inte lugna puckar just nu haha. Och då bloggar man! king

Måååste bara visa min asgrymma ring jag köpte idag!! love it. å så fikade jag med maja och lovisa :)


 Puss nu måste jag åka!

I'm caught up in you

Heejhej. Har ätit pizza med pappa, anneli, tvillingarna farmor och min plastfarfar nyss. Gött vare!

Nu sitter jag och letar efter skjuts upp till rättvik imorgon kväll, har distriktslag träning 19.00-21.30...........
Bra tid -.- 
Sen är jag hemma själv hela kvällen, väldigt skönt måste jag säga!

Aslängtar efter en dusch nu men orkar inte bli blöt haha... Vill bara göra nått men känner mig sjukt omotiverad till allt för tillfället så får se hur det går:)

Gnight

Nää du. Nu är jag sjukt trött på denna dator och blogg (förlåt). Sängen väntar och tårtan lika så som jag ännu inte fått i mig!! Och hur gott är inte en dags gammal tårta? FÖR god!:)

Pussss godnatt <3


Trött, oviktigt men kul

Har lite beslutsångest för denna gång......


JEALOUS!!!!

www.asiensomviserdet.blogg.se - Åh jag vill bara vara där!
Dom ringde idag, sofie berättade att dom bor i värsta paradiset och att hon inte trodde indien kunde vara så fint som det är.. Buhu 1 månad har dom varit borta snart, helt insane vad fort det har gått när man tänker efter! Dröjer inte länge innan dom är hemma haha......... :)

Det är tur jag har sara och ella hemma!<3


Never give up on something that you can't go a day without thinking about.

Hey babes! Det bästa med denna dag är att jag fick veta att jag har sovmorgon till 12 imorgon och att jag och linda sprang in i varandra på den mest otänkbara platsen ever haha! resten suger idag

Ska ta en tårtbit snart och götta mig med den i sängen framför serier. (u know) så jag piggar upp mig! Imorgon är det helvetestorsdag (slutar 4 vilket man i vanligt fall inte gör på idrottsprogrammet) :)

Men what ever!! Sen ska jag nog träffa pappa..
Nu vill jag ha LÖRDAG då äre fest:) och fredag! Då är det dalalagsträning:)

Tänk alla gånger

Heello! Ny dag och jag är störttrött! Låg uppe och smsade till 3 inatt, clever as i am! Nu ska jag åka lite tidigare än vanligt och göra en sak i stan sen åker jag upp och tränar på skolan! Toppen väder idag dessutom så hittills är jag på bra humör:)

Hörs senare!! Pussslissuss

Saknar dig!!!


Hör du hur dom sjunger?

Hello darlings!! Min födelsedag är snart slut.. Buhu! Men ååh så bra den har varit och jag är fortfarande på lyset över min gitarr :-D tyvärr är den totalt ostämd och huset sover så blir nog väldigt opopulär om jag börjar spela nu hehe.. Men jag villl jag vill!!!:)


Dagens bild! Haha vem av kallurna det är har jag ingen blekaste om men emma behövde bilden till en tävling i sitt lag, så man ställde väl upp å fota lite hehe ;)




Och lovisa! JAG BRYR MIG INTE OM DU BLIR SUR NU:) - för din pappa är bara den grymmaste pappan som finns! Ever!! hahaha

Hans!!<3


Tänd eld på dina tankar med dina svarta tysta tårar

Innan jag berättar lite mer om min älskade dag måste jag bara flippa ur!
JAAAAAAG FICK EN GITAAARRR!!!!!!!!!!!!!!! Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
vad glad jag är!!! Ni förstår inte alltså! Finns det någonting dåligt med 18årsdagar?!

Trodde däremot mamma drev med mig när jag fick en papperskartong som var lätt som papper men som visade innehålla min fina svarta gitarr som ligger här i min säng bredvid mig hihi :) Sen kom mammas jobbarkompis och barn hit med ett bok med massa ackord och låtar:) Puss!!

Nu så! :D Känns som jag ätit fika för en månad nu och än är det bara början.. Har setat och pratat med min bästa johanna ett tag nu också och det avslutar denna dag så bra som det är möjligt!:) Imorgon är det sovmorgon och bara en träning sen väntar det körkortsnötning!

Som jag lovat. Tårtbilder:D


sötafia ella!




1818181818181818181818181818181818181818181818. 18!

Jaaa ni förstår väl hur bra jag mår och hur glad jag är idag!! :-D Äntligen, äntligen och äntligen är min efterlängtade 18årsdag här! Födelsedagar måste nog vara den gladaste dagen på året, man bara går runt och ler och säger tack och skrattar, typ. Haha så har min dag sett ut iallafall:D

Coopers var det idag också som sagt! Gick strålande (trodde aldrig jag skulle säga detta) och jag förbättra min tid med nästan 2 minuter! Asskönt och askul :) Tack för den presenten!

Har hittills fått lite godis, ett hemmagjort pärlhalsband av ella och en volymtång till håret eftersom mamma tycker mitt hår är så platt och att jag inte har nå volym i det, så nu ska det bli ändring på det! Försökas iallafall :)

Huvudet dunkar efter coopers så nu ska jag slå på lite two and a half men och lägga mig i sängen och vänta på tårta som skall ätas om nåra timmar!!:)

(Bild kan jag garantera att det kommer komma på den. Mums!)
PUSS!:)

RSS 2.0