.

har fortfarande ingen lösning på morgondagens problem. känns dryyyygt

ännu drygare är det att kliva ur denna otroligt sköna soffa och bre mackor, så det lär då vänta läänge länge till. .nu.vänner.säsong.4.

pucko

imorgon åker vi, 7.00 lämnar vi falun.

vem har sina målvaktsgrejer inlåsta inne på lugnet?
vem vem vem
smart tjej. vad gör man nu ?


klant klant KLANT

lär vara den absolut klantigaste människan på hela jorden

skulle precis springa ner på nedervåningen till sofie och fråga henne en sak, det jag inte ser är att plattången ligger precis framför mig, så sladden är lagt ungefär som ett rep framför mig.
jag fastnar under sladden som blir spänd när jag springer vilket gör att jag ramlar rätt ut i hallen framför mamma, hahaha gud det gör så ont!!!


nu äre stan med baggy j <3

myyyysdag

hello
har precis kommit hem ifrån johanna! vart lite maskeradmysparty hemma hos henne ikväll, träffade allihopa som man inte sett på och år dar! ska ställa mig i duschen nu, ska bli dööskönt sen ska jag mysa med vänner :) otippat, hehe.. ont i halsen har jag också, min stackars lilla hals..

snart är lovet slut också.. skönt men jobbigt, då får man inge mer sovmorgon.

imorgon ska jag sitta barnvakt hela kvällen lång men innan dess ska jag ner på stan med baggy j. "om hon orkar" dvs. 

tråkigt inlägg - godnatt

 du är BÄST!!!

emmma



nu är jag i hofors!! gött äre

har precis klämt i oss en fruktsallad och spelar förtillfället fifa. grymt. och snart äre sängdags!

imorgon blir det halloweenfest och emma åker till en svettig innebandyhall i mora och tar sig vidare i SMkval som mitt lag ska göra på söndag! ska bli kul, om jag nu får spela men det visar väl sig. nu ska jag spöa emma lite mer. bye

ny dag- glad dag?

gissa vad? jag fick bli arg en gång till igår innan jag gick och la mig :D:D ... -.-
mamma tog ifrån mig datorn för att klockan var halv 1, sjukt irriterande! så jag fick somna utan vänner .

nu har jag precis vaknat, vilket är helt sjukt för klockan är snart 15.00, fråga mig inte hur jag lyckas, haha! äter frukost och ser på vänner och ska snart ner på stan med linda :) sen ikväll åker jag till hofors!!!!

cause i have a bad day (8)

vet inte om gud hade någonting emot mig idag eller om jag bara hade en fruktansvärt jobbig dag.
mina tidigare raseriutbrott var tydligen inte tillräckligt så jag fick bli arg återigen på träningen, visade sig att SMkvalet skulle spelas på söndag och inte på fredag och lördag som jag gått runt och trott vilket gjorde min helg paj så jag åker och sover i hofors imorgon istället och slipper bajsfalun, mycket skönt!

nu ska jag gå och äta mat, världens godaste mat dessutom, sen se på vänner= <33333333 hehehe. finns absolut ingenting bättre.


hoppas ni somnar och sover gott


arg

eftersom min 90säng har gått i konkurs var jag och mamma ute och letade säng åt mig igår, hittade en men hon tyckte den var äcklig, så ingen säng vart de. då blev jag arg

idag skulle jag åka och byta ut mina hörlurar till mp3n för dom gått sönder, påvägen upp till bussen går också mina mobilhörlurar sönder och gjorde mig arg återigen och ett par nya kostar omkring 700 och då blev jag då verkligen ARG! blääääääääääää

dessutom äre träning om en timme. och det kommer vara urrtråkigt känner jag. och jag känner att jag inte bör vistas kring folk idag, som ni märker är inte humöret på toppp..


så om ni har en 120 säng, ett par sony ericsson hörlurar och ett något glatt humör = give me!!!!!


LOV!


tjenis!!

har nyss klämt i mig mat och ska snart åka på träning, i helgen är det SM-kval uppe i mora och det ska bli grymt kul! :D

emma och jag har bara total slappat idag, vi fick ju inte så mycket sömn i natt pga att vi somnade vid 3 och någon dryg unge, emma?, väckte mig halv 11 (!!!!?) sjukt att man ens kan vakna självmant då. och vi har även konstaterat att jag har den förjävligaste sängen som man kan ha om man ska sova två! svettigt, trångt och obekvämt kan beteckna vår natt.. hehe mums

har även träffat mina småbrosor för första gången idag, saknar dom redan. deras huvud fick plats i min handflata, otroligt att någon kan vara såå liten!! :)


här är mina små pärlor

emmis

hello hello

sitter här och lyssnar på hello saferide och tittar på emma som fridfullt ligger och halvsover lyssnades till min sköna musik, stackaren har ont i magen..
har bakat väääääärldens godaste chokladmuffins, TACKAR sofia proppis för det underbara receptet! hehe

eftersom det tydligen är vännerförbud i emmas sällskap får vi roa oss med annat ikväll.. :( men det blir nog bra!!

kaalllt

fryyyyyyyyyyyyyser!!!!
hur kan det vara så kallt ute? okej liite får man nog skylla sig själv om man tar på sig strumbyxor och kjol kanske men ändå, det är för kallt..

kom precis hem, skakar fortfarande tänder som jag gjort den senaste timmen, varit ute på en helt sjukt konstig kväll och hamnat på nån urspårad fest där det var lätt upp emot 100 pers, haha helt sjukt. dessvärre hade dom lite griniga  grannar , hehe


äter lövbiff och potatiskroketter nu, SÅ gott. vill se på vänner

knäppt inlägg


!!



ingen kan påstå att denna låt är dålig för den är så förbannat bra!!!  + att han är förbannat snygg

har nyss vaknat och sitter här och drunknar i låtar med hocker the rocker, ska snart börja smälta att han är urröstad sen kanske jag kan gå vidare med livet.

frukost och vänner nu = nom nom

bad

ääääntligen loooov säger jag!!! invigdes med idrottare i mängder.

en dag kanske jag kan erkänna att jag är värdelös på bowling, men den dagen får vänta lääänge. kul var det att spela var det iallafall :) hemresan var dessvärre hemsk!!! fick reda på vem som åkte ur idol. det är bedrövligt, bye bye på min älsklings nicklas hocker =(=(

ska nöta sönder honom ännu mer nu än tidigare på youtube och hoppas på ett mirakel att han kommer tillbaka.

nyss tagit en döskön dusch och ska nu se på vänner tills jag somnar. och imorgon slipper jag sova själv!!


GODNATTT

V+V

skoldagen startade med en otroligt trött johanna som bara ville sova mer men som drog sig upp ur sängen tillslut, hemskt.

engelskalektionen dampade man sönder på för man har den sämsta engelskaläraren på hela skolan och troligen i hela falun. super bra!!!!

SEN ringde pappa, och sa att jag hade fått två bröder :) två små tvillingar, ville och viggo!! så söta

fikade på stan med niclas och jeppen sen, mycket mysigt! nu är jag hemma och dör i min etikbok som alldelles strax blir sönderklippt, med nöje!


shoppshipp

åhåja. har inte orkat fått eller kunnat seta vid denna maskin så mycket de senaste dagarna men nu är jag här, underbart va? hehe..

är lite mallig av mig faktiskt, var ute och sprang 45 minuter igår och gjorde även detsamma imorse!! och kom precis hem från innebandy träningen, spelade ute som var mycket kul :)

nyss duschat och ska nu äta och se på vänner sen bara SOOOOOOVAAAAAAAAAAA. hur mycket som helst

antar att de flesta redan gör det nu, lyllo er!! gonattis


..

åååhå vad trött jag är. dum är jag också som klagar, skyll sig själv får man.

ska upp om 6 timmar, känns tunggggt. träningen gick också fett tungt, vant så roligt som jag hade förväntat mig...... blir galen!

sova

måndag

det slog mig precis att jag äger en blogg, råkat glömt de under helgen. skönt hare varit!

idag gjorde jag min redovisning för klassen, tycker det gick mycket bra! imorgon åker a+b klassen till alborgen och leker lite, ska bli kulkulkul.


första träningen ikväll på 5 veckor, hur känns derå??? RÄTT BRA!

grymt. först ska jag mysa med lovan
baj


helg

tjenixrixa
 har nyss kommit hem från en helvevets kall kväll som har spendrats i exakt hela falun vi har gått, frysit, fastnat i hissar, varit i ett ovälkomnat sällskap, saboterat, gömt oss i skogen, frysit, hatat idiotiska bögar och så har vi frysit.
sitter och äter godis just nu men en tacotalltrik står nere och väntar på mig. ska tvätta mig och defänitivt se på vänner.

igår sov jag hos emma i hofors också, nötade sönder fifa till 2 på natta. inte fan vann man heller men det är smällar man får ta!! nuu äre sängen puss å hej

maria!!!!!


volleybolll!!

jaap då var ännu en dag avklarad, känner mig super duktig för jag är snart klar med min inlämningsuppgift i ledarutbildningen, bara 2 läxor kvar sen!! wejj


idag var det ju som sagt volleybollturnering i skolan, haha riktigt kul.
och tjaa, vi blev väl inte särskilt förvånade när zotiz (vi) stod som segrare efter finalen som varit mycket jämn, hehe.. en godisklubba rikare!
gött.

här kommer lite bilder från dagen, haha inte dom snyggaste men men, vi kan inte alltid vara på topp!
IMORGON ÄR DET HELGGGGGG. och jag ska sova i hofors!


här har ni oss. zotiz!!! dreamteam


svenska landslaget redo med förbundscaptain med nackspärr

ID2A+B. grimt

tack för en rolig dag och imorgon väntar ännu en



bra dag

slapp vara barnvakt och fick fikamysa lite med laget istället!

har duschat för en stund sen och precis skrivit klart vår svenska inlämning (GRYM TJEJ!) så imorgon är det bara matte och engelska som måste göras, och helgen får bli ledarutbildning för hela slanten.. sen så!!! sen äre rätt lugnt innan lovet.

ska ner och ta lite mat nu sen gå och lägga mig, måste upp 6 imorgon för 7.10 imorgonbitti måste jag ha lämnat huset eftersom vi börjar 8, lite jobbigt men kommer bli sjukt kul när klockan närmar sig förmiddag, då äre dags för volleyboll turnering och akta er för zotiz, vinnar laget!!


blir det att börja träna nästa vecka? oja, det blire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måste se på vänner också.. godnatt :)


pind

tjenixrix

provet gick aasbra
...
prickade in första ig:et idag, får se hur många jag har i junimånad.
NU är linda här, "vi" har bakat goda muffinsar som ska tas med till vår lilla lagkväll ikväll som jag kanske inte får vara med på, måste vara barnvakt åt en hemsk dryg lillasyster som bara ska sova. bläää

nu ska vi se stockholm live och äta pasta med carbonar såseee, mumse.

bye


finns inte ord för hur synd jag tycker om mig själv just nu

vill verkligen verkligen verkligen verkligen och verkligen gå och sova nu!!! orkar inte sitta här en minut till men jag kommer knappt någon vart med träningsläran och den måste göras klar ikväll :(
känns sjukt jobbigt men kommer nog aldrig känna större lättnad än vad jag kommer göra imorgon när jag ger ifrån mig denna uppgift, kommer kännas som om jag släpper 100 kg packning från axlarna!
längtar till den känslan.

imorgon tänker jag ta sovmorgon så det skriker om det. 10.55 startar jag min skoldag, avslutar den kring 4.... med ett prov som kan pluggas på genom att läsa 2 kapitel i en bok = 30 sidor. vilket jag inte gjort så mitt prov är väl gjort på sisodär 2 minuter!

vad gör man om man får ig på ett prov man har på indiviuellt val och inte hinner göra omprovet innan perioden är slut?

dryyyyyyyyyyyyyyyyyyyggggggggggggggggggggggggggt. hatar skolan

var det jag som längtade till den för 2 veckor sen? måste varit någon annan..

galet!

sjukt skön dag. slapp morgonlektion med spel på facebook i två timmar sen vart det volleyboll träning som var mycket kul! efter det = slut för dagen = 11.40. väl behövande

hemma nu iallafall, stannade lite på skolan och "pluggade" med emma.

och nu! ska jag berätta om en sjukt läskig grej. påvägen hem idag på bussen vart det ganska fullt så matilda och sofia fick ingen sittplats och fick stå istället och dom stod och lutade sig emot dörren på bussen, när vi kom till rondellen vid scandic hotelt så öppnas den dörren!!! alltså minst 10-15 cm! galet läskigt, hade det stått fler folk där och det varit trängre hade ju lätt dörren öppnats helt och dom ramlat ut :o

enda positiva med det var ju att dom hade fått en hel del cash, haha om dom nu skulle leva efter de fallet.. 


plugg plugg plugg plugg  och plugg

.

eftersom jag som sagt badar i alla mina läxor så är livet så underbart. sitter och kollar på stockholm live, grymt bra dom är! haha värt att kolla på.

imorgon får jag plugga ännu mer.. hoppas på en piggare morgon iallafall för imorse var jag kort sagt DÖD och kunde lika gärna varit det så lite som sagt sovit...


nu ska jag gå och lägga mig om en stund iallafall så det blir nog ett x antal timmar tidigare idag, sköööööööööööönt!!!!


natti =D

ååh nej! det här blir trubbel tänker bamse..



hahaha jag vet inte hur många gånger jag har sett på det här klippet! tröttnar ALDRIG

.

pappa ringde idag också. första gången på 2 veckor.
fast det enda han ville var att fråga om han kunde radera alla mina bilder som jag har på datorn hemma hos honom.

den blir ju så seg annars, och så dåligt vill vi ju inte att han ska ha det???

eller


skola = helvete



ska spränga denna skola!!!
har så gaaaaaaaalet med läxor, tror aldrig jag haft så här mycket att plugga på en-två veckor.
svenska, matte, engelska, träningslära, 3 uppgifter/uppsatser i etik&livsfrågor där en av dom ska vara 4-5 datorskriva sidor och 2 uppsatser i ledarutbildningen........ sen har jag ett ogjort historiaprov också

känns rääättt tunggtttgg.tgtgtg blä vad trött jag blir

helgen är sluuut

heloj

har nyss kommit hem från bergkvist, for dit nåra timmar efter dagens 2 innebandy matcher som slutade 2siffrigt med faluvinst, grymt!

nu ska jag äta kycklingpaj och sallad och sedan gå och lägga mig, imorgon är det skola och den startar med 3 timmars etik&livsfrågor. skulle hellre dö de 3 timmarna

sen blire tema och säkert hem till matte



godnatti

.



haha lite kul är den

som en stor svart klump

känner jag mig just nu. och det är två personer i denna värld som jag inte förstår mig på för 5 öre och det gör mig galen. alla olika humör har jag haft idag, avslutar dessvärre med ett dåligt.

ska ställa mig i duschen nu och hoppas på att alla bekymmer rinner av mig men antagligen går jag ur duschen med en nitlott

efter det ska jag lägga mig och se på vänner eller stockholm live. har beslutsångest men det lutar åt vänner
såklart.

godnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttt


fre

tjena
innebandy och pizza blev det, mycket gott och bra båda två! sen vart det godis, haha mumsie.

sedan traskade jag och emma upp mot knoppen till andreas där det vart fotboll med ett helt gäng, kul! sen for jag hem och nu sitter jag här, och det SUGER för det är så sjukt tråkigt att vara hemma själv och bara glo och ingen kommer hit till mig.. cry


imorgon ska jag hoppa från ett tak

tidig morgon

nu har jag vaknat! aldrig sovit skönare tror jag.

ska se på innebandy med matilda snart och sen förhoppningsvis äta pizza med henne och emma, haha gooottttttttttttt.......


nu ska monstret äta frukost,. bye

fridaynight/saturdaymorning

kakan blev helt förstörd pga min otroliga dumhet. vände kort och gott kakan rätt upp och ner nästan precis efter att jag tagit ut den ur ugnen och ååh vad kletigt och äckligt allt blev. minus på kladdkaka

kvällen har varit lika tråkig som fredagar blir när man bara sitter hemma och timmarna har bara sprungit iväg en efter en och jag hinner inte riktigt i kapp, klockan är halv 4 på morgonen nu och jag ska duscha men jag tror jag hoppar det och hoppar i säng istället.

blev heller inget hofors today, istället så ska jag krossa balle på tv-spel och få honom att inse att jag är bättre än honom på det så kommer bli en enkel match!!

nuuuu MÅSTE jag se på vänner. inte sett ett avsnitt på 3 dagar. *panic*

friday

kakbak på G!! har nyss kommit hem från herrmatchen, vann med 6-3, grymt!

myser med stearinljus och musik. mysig fredag ! och imorgon blire hofors :)

jobbigt

nu har jag hyper damp. raderat 2 stycken med text jag skrivit för mitt tangentbord får nå spel ibland och vill förstöra för mig vilket han lyckas bra med!!!

ush. engelskan är klar nu iallafall, döskönt och jag är döhungrig, dötrött och döont i magen och lyckades precis gå in i badrums dörren? dags att söka hjälp tror jag..

imorgon ska jag mysa med mmmmmmmm. gillar!!

städade även matildas rum idag, är fett nöjd!
vad tycks?


blä

tänkte bara säga att jag HATAR ENGELSKAAAAAAAAAAAA

sug vad dåligt det går.


sundbornsvägen 46



tjenixrix

spenderade eftermiddagen hos bergkvist i min älskling med 3 täcken och 2 dönickar, heheh misstolka inte. menar faktist soffan. 10 limpmackor och oboy + lite slagsmål om tvdosan och annat.

nu käkas de polly (<3) med mjölk och min englishbook. imorgon äre fredag weeej. kung

bye

natti

nu ska jag krypa ner i sängen med musik och mysa tills jag somnar. har precis bestämt att jag ska ta en slappdag hos bergkvist imorgon också, längtar efter deras soffa. haha mums på den, tro mig det är världens skönaste!!!!!!

svalde precis den sista pencillintabletten så nu är det slut på det också!!!
det går mot bättre tider och min hals går med :D


nattis

(bra låt -> hello saferaide - long lost penpal)

fett bra


jag var näästan först sofia..

bion var grymt bra!! hade däremot inte behövt ha så bråttom som jag hade, kunde tagit en senare buss eftersom matilda lyckades somna och sofia ställde till det med popcornen.... haha hon har nog lärt sig att man inte ska lägga ner varma popcorn i plastpåsar längre!

nu är jag super glad för jag hade glömt bort att vi har brytdag imorgon (älskar brytdagar). anledningen till att jag är så glad är att vi slutar 11.20 och har bara träning och en slapp halvtimmes lektion! slipper även göra klart engelskan idag, weeej va skönt

dessutom har jag polly kvar som jag äter på nu. gud så gott

BIO

streeesssigt
vart en hyper snabbis hem och nu ska jag iväg igen! bio med mina favoriter!

flickan som lekte med elden, och jag tror den kommer äga sönder!

hörs ikväll

blä

usch vad sur jag är
mamma är dryg. jag måste sova. jag får inte se på vänner. jag är inte klar med historian. jag är hungrig.

grrrrrr!!!

dåligtnatt men hoppas ni får en godnatt

byebyebye

hehe pluggisen

weeej jag är bäst
hehe matten är typ klar nu. nu väntar historia och imorgon äre muntlig redovisning som kommer gå SÅ bra!! pepp inte

efter redovisning har vi etik och livsfrågor i 3 timmar (<3<3<3) slutar halv 5, ännu mera pepp. men har ju iallafall sovmorgon till 10.55 så det kan jag glädja mig med lite, hehe :)

jag vill ha polly

läxor i drivor

tjenixtrix
någon som var trött imorse var jag x1000 men upp kom jag och iväg
dagen har varit bra i största allmänhet tycker jag, vart en oväntad fika med linda också efter skolan vilket inte satt helt fel:)

nu har jag setat här några timmar och har nästan gjort klart hela matteuppgiften = stolt!!! var inte så svår som jag trodde.

nu har jag bara historia, engelska, svenska, ledarutbildning, träningslära och etik&livsfrågor kvar att plugga,
lugnt ju?

sug

01.40 : ont trött sur ledsen arg allting blä



känns som om det här kommer bli en lång natt. är trasig

och är sjukt jävla arg på mamma. hon har lagt undan mina värktabletter för hon påstår att jag inte behöver dom längre, och jag har döont i halsen och hon är på jobbet!! hittar man dom då? neeeeeeejjjjjjjjj!!!!!! blä



dåligt dåligt och dåligt

så känns det nu
dåligt dåligt och dåligt
+ att det känns jätte dåligt.

har ont i halsen och mina ögon är inte glada.
känns som ingenting gått min väg dom senaste månaderna, känns inte som om jag har en pappa kvar längre
det känns inte bra

dessvärre bryr sig han noll om vad man känner så det är ju rätt onödigt att må dåligt över det
eller?

jag vet faktiskt inte


trots dåligt humör, dålig hals och dåligt väder tänker jag se på bra vänner
(något jag också har gott om. BRA vänner)

(I)?



nu är jag hemma igen
tråkigt nog men hade polly hemma så det underlättade saken. älskar polly
något mer jag älskar är fasen bärbara datorer, galet vad bra och smidigt det är egentligen när man tänker efter, haha vilket jag sitter och gör nu.

en till grej som jag låg och tänkte på när jag kände mig sådär dödssjuk som man gör ibland + lite till var hur sjukt coolt det är med hörlurar. haha har en känsla av att jag kommer få ångra detta inlägg sen för det låter så sjukt korkat..
men hörlurar! att man bara trycker in dom i ett litet hål på sin dator eller liknande och sedan glider ljudet igenom alla sladdar och skit som finns och in i våra öron. haha jag tycker det är as ballt
haha bara en fundering jag haft jag ville dela med mig av


haha nu ska einstien dra sig tillbaka.. ;)
bye

lite söndag och måndag

tjenixen
blev inte så mycket mer bloggis igår, var trött och sofie hade datorn..

tog en promenix med märy och pratade en massa sen gick jag nästan och la mig direkt. sen var söndag slut och nu äre måndag och har precis kommit hem ifrån skolan. gäänska skönt att slippa vara hemma :)

nuuu ska jag äntligen få träffa matte som jag inte gjort på dölänge. åker dit snart och blir kvar där tills träningen säkert, hörs efter den:)

byebye

trött dag

åhoj vad trött jag är idag, mina ögon ser fortfarande suddigt fastän det är två timmar sen jag klev ur sängen. blir att sova tidigt idag!

sitter här och ska slå upp engelskaboken och göra klart översättningen nu med lykkeli i lurarna. grymt

sen kommer den där mary hit! hehe bye

sova...........?

även fast det är över tre timmar sen vi såg klart på filmen känner jag att jag behöver något bra, roligt, underhållande, älskvärt, lugnande och trevligt att se på för att kunna somna
- sååå för ordningens skull ska jag titta på några vänner avsnitt nu, hehe för klockan är ju inge mycket alls:)

hoppas ni sover gott för det kommer jag göra snart! 


en fett bra grej som händer imorgon: parlamentet!! grymt
natti

slö

vaaaaaaaarför känns det så extremt jäklans långt till hyllan från min säng???
och vaaaaarför ligger mina hörlurar i lådan på min hylla????
och vaaaaarför behöver jag dom nu?

drygt x miljarder

4/10

hejhopp
im back, hehe

om man ska tänka lite längre så har det blivit söndag nu, vilket innebär att det bara återstår en dag till måndag och på måndag får jag gå i skolaan, nanananaa:D

söndag innebär också 4 oktober
4 oktober innebär att ett helt år har gått sen det var 4 oktober sist
och för 365 dagar sen var allt rätt annorlunda om man jämför med idag, ganska super jätte mycket. vet inte om jag har fått tillbaka mitt förnuft eller om jag saknar den natten för ett år sen

knepigt

the uninvited



tjenare
har precis kommit hem ifrån erika. vi såg på film, the uninvited.
riktigt bra men man fick tänka så hyper mycket hela tiden så det var ingen super film för mig direkt, tur man inte såg ensam, hehe.
kolla på den om ni vill se en bra film iallafall!:)

nu funderar jag på att ta en dusch, skulle vara skönt. hörs senare maybe annars godnatti :)

ändrade planer!

vi klarade oss igenom hylluppsättningen utan bråk men den blev till att sitta riktigt snett, haha men det sket man väl i kanske..
blev lite ändrade planer ikväll så kanske går bort till min lilla granne klingen istället och träffar maria imorgon:) nu ska jag snart äta kött och potatisgratäng, hoppas det går vägen för är grymt sugen på det!!

ha en goodnight alla !

dåliga kombinationer

sitter här och småskrattar lite åt mamma. hon och jag försöker sätta upp min hylla på väggen men med hennes temperament och min skadeglädje är inte det de enklaste att göra..
får se hur detta slutar:)

har även köpt mig en påse polly och ätit varmkorv med bröd = jag är lyckligast i världen!
och jag kan äta utan att få ont, det är förjävla bra!!!

hoppas på en mysig kväll:)

hål hål hål

godmorgon, hehe eller näästan iallafall.
har ätit lite och precis duschat, mycket skönt men blev lite ledsen precis när jag upptäckte att jag hade ungefär 40 hål i mina strumpbyxor jag har på mig så mina ben ser nästan ut som prickigkorv.. bad

maria ska troligen komma hit ikväll, vi får väl se vad som kan hittas på! innan dess ska jag nog fixa och trixa lite mer på mitt rum :)

bye

hipp hipp hurra hurra hurra hurra

för nu har klockan slagit 00.00 och datumet har blivit 3 oktober
och den 3 oktober fyller linda snibb som sagt 16 år:)

grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis
grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis
grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis grattis

GRATTIS!!!!

hoppas du får en grym födelsedag för det är du värd hundra gånger om <3

happy

ja! då vare klart. alla idolfinalister är utpekade

och självklart.
självklart självklart självklart är nicklas med där:)

nu ska jag se slutet på twilight. finns det någon bättre film???

in med nicklas hocker!



snacka om grymt jävla bra beslut av juryn i idol!!!
hoppade av lycka i soffan när dom sa att han fick en till chans och blev ett sånt där wildcard.
åh så bra

TWILIGHT



tacosen blev inte så mycket att njuta av, hade konstant ont och kunde inte svälja så det blev glass till middag istället. 

nu innan idol ska jag slå på twilight och förälska mig i den filmen igen och längta tills premiären av andra filmen med twilight som ska ses med emma den 20 november, kan knappt bärga mig!

en kul grej som hände precis: hela tvättställningen åkte ner på mamma, haha var lite roligt att se på..


tacoo



nu är maten klar och det blir tacos:) mycket gott och efterlängtat!

har inte hittat något sällskap ännu heller.. hjäälp !

engelskaplugg

kakan såg inte bara perfekt ut, den var perfekt för den smakade super gott!
medgav lite halsont men det vare värt.

upptäckte att det kanske blev rätt stor skillnad på utseendet på bloggen ändå, ändrade lite här uppe också som ni ser, hoppas det blev bra! :)

nu ska jag ta tag i engelskan så jag kan lämna in den på måndag och slappa sönder helgen, känns som om det var ett tag sen jag tog det lugnt.. haha inte

önska mig lycka till för det är en bajssvår översättning -.-

kakbak




jag och ella har nyss bakat en kladdkaka, och den såg iallafall ut som om den blivit perfekt men det får smaken avgöra om en stund.
sitter även och letar sällskap för kvällen så om någon vill joina mig äre bara att komma :)

:)

godmorgon:)

sista skoldagen för denna vecka och min första på länge närmar sig! sjukt skönt det ska bli och jag känner mig nästan lite jobbigt positiv till skolan.. men det är väl bra antar jag.

ska gå ner och äta frukost alldelles strax, sitter och lyssnar på idol-clara på youtube, är kär i henne! får se om hon kommer in i programmet igen:) sen ska jag se på twilight!


elitspelarna



måste bara visa detta kort!! haha hur länge sen är inte det här ????

åå vad man saknar. bra söta var vi iallafall, man kan ju undra vart de tog vägen?:)

linda !


inte en sån jätte bra kvalité på bilden men man ser ju ändå hur söt hon är :)

linda var här hos mig idag och gjorde min tråkiga ledighet till världsklass när hon kom med sin godispåse och nyfärgat hår, söt som alltid! henne har jag saknat till tusen och jag gör det nu också, 16 år fyller hon på lördag också. passade på att ge henne en födelsedagspresent idag (: grattis i förskott <3

dagen avslutas med halsont och vänner. är gaanska nöjd med idolresultatet så det blir inge klagomål kring det ikväll tyvärr ;)

sov gott :) 

shooooes




blev inte så mycket ändring men man blir nog lite gladare av en ljusare färg när man läser kanske.. hehe vem vet!

här är en  bild på mina nya älskade favorit skor som jag aldrig tänker ta av mig, bara ibland..
ska stiga in i duschen nu och sedan se på slutet av idol. sen blir det SJÄLVKLART vänner :)


göra om

nu ska jag göra om min blogg tänkte jag, ge mig på ett försök iallafall. känner mig lite pysslig och uttråkad just nu så det passade perfekt

sen ska jag ta mig lite käk och se på idol med mamma och syskon=)


.

helloo
blev en liten tripp på stan med mamma idag igen. hitta lite fynd och fick åka hem nöjd en dag till! älskar mamma
nu sitter jag i vardagsrummet och ser på tv med ella. hon tittar på något barnprogram med prinssessor och allt vad det nu är, och dom stönar! haha hela tiden! är självklart inte tanken men man får ju lite funderingar, haha..

sitter och längtar till idol, varför förstår jag dessvärre inte för jag går ändå alltid och lägger mig lite halvsurig över resultaten, men man måste ju kolla!! känns viktigt haha

äter även på gifflar <3

RSS 2.0