mumsi




hähä, hade du också en american take away pizza på er köksbänk när du kom hem från träningen som bara låg där och väntade på att just du skulle äta upp den?

det hade jag och gott skare bli :D


f.r.i.e.n.d.s



vänner är så jäklans bra!! särskilt med chokladmilkshake till:)

något mer som också är jäklans bra är att johanna kommer hem imorgon!! wiho. haha tjejen som glömmer täckbyxorna när hon ska till fjällen i 5 dagar. haha typiskt.

bowling

tjena:D
 
la mig bajssent igår med men jag vaknade faktiskt 11! deni :D
snart ska jag bowla med lovisa och erika, lär väl bli en lätt match, storlirarN janne är ju hemma och sjukar (KRYA) och birkehag kommer snart hem,. weho, torsdag :DDDDDDDDDDDD

nu ska jag springa som en tok till bussen med chokladkakor , hej då!:D

:)

tjenis:D

haha klockan är typ 23:00 och jag har inte ens varit vaken i 10 timmar än. ballt:D
träningen bestod av en halvtimmas fys vilket gjorde mig mer hjärndöd än vad jag brukar vara, men skönt  var det att duscha sen kan jag lova!

nu sitter jag här i min älskade morgonrock och bara degar sönder med tusen vänner avsnitt, haha så jädrans bra!
tiden då jag stänger av denna filur är ju frågan, men jag önskar er en godernatt iallafall!

sovaaaaaaaaaa

hehe godmorgon!!
ja, ni ser väl klockslaget, 15:43, och jag som trodde klockan var kring 10 när jag vaknade, illa. nu är det lovvecka och jag har innnnnnnngenting planerat :(( träning har jag om 4 timmar också, är så taggad!!!!.........

nu ska jag för ovanlighetensskull äta lite "frukost", om vi ens kan kalla det för det. Sen får vi väl se vad som händer senare!

hoj


looov

sportlov sportlov sportlov
=
sova sova sova
=
skönt skönt skönt

birkehag befinner sig i sälen och det är tråkigt och orättvist, även om jag fruktar för mitt liv när jag har pjäxor och glider ner för backen skulle jag ändå vilja vara där, det är ju ändå sportlov och jag bryter hellre benen istället för att sitta här eller att sova bort 10 dagars ledighet.

men måste medge, att det är förjävla skönt att sova :D

j

här sitter man och det enda man får höra från sin mejor amigo, bästa vän på svenska, är att jag bara är negativ här i min skrivande stund.
kan stämma till en viss del, men :D

som johan glans hade sagt: jag ska bättra mig!!


och jag ska bättra mig inom ALLT. jag ska inte förlora

johanie



saknar dig sjukis<3
bli frisk!!

neggodag

nu är jag ypperligt irriterad vill jag lova, skickliga jag hade precis skrivit klart och skulle uppdatera bloggen med inlägget.
dessvärre hann jag aldrig göra det. Istället kan jag ju hurra för mig själv några gånger för jag är så duktig och raderade HELA texten som var omkring dölång? så jag skriver väl om allt igen då..

tänkte iallafall berätta att dalatrafik borde fundera på att skaffa dubbleringsbussar till lugnetskolan!!! 2 stycken har kört förbi oss idag bara för dom är för fulla, sen sitter alla innuti bussen och skrattar åt en. brr, mina tår är kalla än!
JAG HATAR VINTER!

nått mer jag hatar är siw andersson!! vet inte om jag ska säga att mötet med rektorn idag gick bra eller dåligt, mest bra men jag har ingen vidare lust att ta hem papper till pappa föratt be om en underskrift om den här löjliga uppståndelsen, haha hon gick tillomed igenom lite av gymnasiums regelbok med mig för att jag skulle förstå att jag gjort fel som man redan visste för 3 månader sen och om jag fuskar en gång till i något annat ämne eller i detta så kan jag vinka adjö till skolområdet i några veckor.
det skulle visserligen vara skönt att göra det, så om ni är intresserade utav ett färdigskrivet datakunskapsprov eller likande äre ju bara att höra av sig.

och kan ni tänka er att mina gratissms har tagit slut ännu en gång? 11 dagar utan mobil, hehe kill me.


blädag

          ibland fattar jag inte hur jag orkar med mig själv och en hel dag
4 timmars sömn och min frukost och lunch bestod av en baugett.
Orkar man träna ikväll? nej! Måste man? JA! bläää

kan knappt bärga mig att få höra vad siw sagt till rektorn och vad han kommer säga och göra med mig imorgon. längtar!! trodde det var slut på skrivande om datorkunskapen men jag lär återkomma fler gånger.



och +++++++++ att idag när jag skulle köpa skor idag så var min storlek slut!!!! blää då ville jag dö
närå, kanske inte riktigt dö men livslusten var låg och mina tår var kalla..


hej då

v

denna dag kommer från förra året förbli min farfars dag. ett år sen sist jag såg dig och än gör det lika ont som det gjorde för 365 dagar sen.

minns allting som om det var igår, dagen du lämnade mig, oss kvar här nere.
jag och mamma skulle handla på willys och i samma stund som mamma drog igen bildörren på parkeringen så hörde jag hennes mobil ringa i väskan. och du vet nog hur det är när man känner på sig att något är fel, när två förrvirrade ögon kan ge samma beskrivning som ett fåtal darrande meningar från munnen kan ge.
Så kändes det då.
när mamma lagt på luren tittade hon mest på mig, förstod att tiden nu var kommen, att världens absolut bästa farfar var borta, det var min farfar som var borta..
De första minuterna förstod jag ingenting, vad skulle hända nu? Skulle jag gråta helt öppet eller skulle jag stirra blint upp i en snöfallande himmel? VAD SKULLE MAN GÖRA?
lika förvirrad då som nu är jag.

hoppas du har det  bra, jag tänker på dig varje dag.
jag älskar dig

13

fredag den trettonde.
vet inte om det har med datumet att göra men jag hade en väldigt dålig morgon kan jag säga!!!

jag har nämnt i ett fåtal inlägg att jag och johannes fuskade lite på datorkunskapen innan jul och sedan klantade till det ganska fett och blev bra busted. Idag berättade äckel siw för mig att hon anmält mig till rektorn och att jag möjligtvis kan bli avstängd och raderad ur databasen.
wiho, KÄNNS UNDERBART.

men som man brukar säga, som man bäddar får man ligga.
just nu har jag bäddat riktigt dåligt.

friday i'm in love

just nu vet jag inte vart på tangentbordet jag vill sätta mina fingrar, för jag har så mycket att berätta att jag hittar ingen början till slutet!

men för ordningensskull kan vi ju starta upp med fredagen, som för mig kändes som fredag den 13de men som ändå var den bästa fredagen på länge! lördagen orkar jag inte skriva om idag, den kan jag berätta om senare, antar att ingen orka läsa om den ändå.

johanna ringde mig 16.15 ungefär och bönade och bad om att jag skulle stanna på stan där jag var till 17.45 för att hon skulle köpa ett par byxor hon lagt undan, vilket gjorde mig lite smått envis men hon gick med seger efter en stunds diskution men jag orkade inte vänta på stan, så jag tog bussen till hälsinggården och väntade hungrig som en varg inne på en pizzeria på johanna.

efter 20 minuters väntan kommer hon springade i samma veva som bussen kommer åkande emot oss med en borste i hand och håret står åt alla möjliga håll. med andra ord är allt som vanligt för johanna! :) På bussen satt vi och planera och prata lite om vad hon och jag skulle hitta på samma kväll, vi kom inte så långt för vi var så ensamma, hade ju önskat att hela gänget var med, men dom var tydligen upptagna med så mycket annat som jag inte fattade varför, för det dom höll på med HATAR dom, men jag orkade inte tänka så mycket mer på det så jag fortsatte och tjata på johanna att jag ville hem och äta. men hon erbjöd sig så många gånger att jag fick komma hem till henne och göra det, det fattade jag inte varför heller hon gjorde, det brukar jämt vara jag som frågar.
väl nere på stan efter vår busstur så ska johanna tydligen inte ha dom där jäkla byxorna! Hon ändrade sig sa hon, istället skulle jag tvingas gå med frusna tår bort till Må bättre för hon skulle ha någon broschyr(?) innan jag visste var må bättre låg sa jag att jag kunde följa med men vägrade ganska hårt när hon berätta att det låg bort mot jysk hållet. Men hade jag något val? haha inte det minsta, hon tog en rask armkrok på mig och började sedan gå.

hehe för dig som fortfarande läser kan jag väl tacka för intresset men måste nog kanske göra dig besviken för jag har ganska mycket kvar att skriva som du kansker ser om du scrollar ner lite, haha :)
När vi kom bort till myntgatan där solstudion, dansstudion, nån pizzeria och där tzatsiki för att vara lite precis ligger så började johanna gå mot pizzerian längst ut på kanten på gatan och jag fattade lika såhär NOLL och undrade varför hon var så sjukt nervös och varför hon tittade bakåt hela tiden som om nån mördare var bakom oss. Jag frågade johanna om hon visste, eller om hon trodes veta vart Må bättre låg, fick ett nervöst svar tillbaka då hon sa att hon trodde. ni som känner mig förstår nog att mitt tålamod låg på kanten av att spricka och jag började gå tillbaka in mot stan igen för att ta bussen hem. Johanna skyndade efter och lugnade ner mig lite och fick mig på andra tankar där jag gick och studerade skylten där det stod "Risk för snöras". Tanken av att se någon få snö i hela huvudet när man gick där fick mig på bra humör. När vi kommit till andra änden av gatan så tittade jag upp mot himlen och såg även en skylt där det stod Må bättre på och kollade på johanna med en mindre vänlig blick. Johanna försökte då få till en förklaring med lite darr på rösten som om hon inte visste vad hon skulle säga, för tydligen hade hon redan en broschyr?
Haha nu var jag inte glad, jag var kall, hungrig trött och mycket irriterad på min vän som ännu en gång tog ett stadigt grepp om min arm och sa att hon skulle förklara.
Hon berättade att hon och hennes syster skulle ta mig till en fest i borlänge för att jag fyllt år och få lite skoj. tyckte förslaget lät kul, men jag såg lite mindre kul ut med en grå huvtröja och mitt tråkiga hår. Hon sa att Malin,(hennes syster) skulle hämta oss där vi just då var, 18.00 som då skulle köra oss vidare till borlänge.
Efter några minuter vände johanna på klacken och sa "Äh, hon verkar inte komma. Kom, vi går in här istället!" då öppnade hon dörren in till Tzatsiki och jag följde irriterat efter och sa " Johanna för fa.."
längre kunde jag inte säga, för när jag lyft upp blicken och vaknat till lite fick jag en kram av johanna, samtidigt som erika, lovisa,johanna,maja,nella satt vid bordet som 5 små änglar. matilda kom sen också<3

för er som fortfarande läser och inte knäckt nöten än, blev jag ganska grundlurad redan från att Johanna ringde mig, tills nu och än var det inte slut. haha, jag måste be om ursäkt ännu en gång johanna för jag varit så fruktansvärt dryg timmen du fick dras med mig och mina frågor.

kvällen slutade lite halvvilt uppe på kyrkbacken med borttappade plånböcker och allt vare nu var! men KUL vare!!

TACK! för att mina bästa vänner är bäst och är mina.

RSS 2.0