heelg


DU ÄR BÄST!


helgen var bäääst

haha fredagen vart nå halvdant på roxnäs med gamla och nya. en båttur fick jag också in!
gårdagen var bra flippad, haha seaside med birkehag, sanna och davelitooo :) kunde inte bli bättre!
vid 21.00 gick vi ut och kom in 3.20, tror ja skulle dö av av trötthet och onthet och köldhet och allt, men jag överlevde som tur var.

vi cyklade nog genom hela stan och vi var riktigt duktiga, även jag som satt på pakethållaren bakom david :D

haha en liten kul grej som hände på hemvägen är värt att nämnas
jag och johanna orkade inte skjussa längre på cykeln så vi hoppade av och började gå istället, och så började vi prata om alice för hon varit så himla rolig och skrattat heela tiden man var kring henne, haha, så när vi gick där jag och johanna fick hon ett skrattanfall för hon tyckte alice varit så knäpp, haha så hon tappar typ cykeln och ramlar själv efter den och skrapar upp benet! haha blodet rinner och hennes vita skor blev rödfläckiga och strumpan var inte heller sin naturliga färg, haha sen gick hon lite haltandes vägen hem, och längtade efter sin 14åring... hahaha

sen idag var jag med miniiiiiii! :D

skola imorgon, börjar vid 12, slut vid halv 2? hihi hej.


VIKING LINE CUP!



halå halå

sitter här ganska nöjd, 4 raka segrar av 4 möjliga. då borde jag få skryta liite iallafall! och imorgon äre sista gruppspelsmatchen, och troligen står vi väl med 5 raka segrar när klockan slår 17.00 imorgon.
söndag väntar slutspel och finalen ska spelas av ibf falun ungdom, de kan ni ge er på.

måste väl också tillägga att den surgubben var på mig idag igen!! jag c/o satt inne i avslappningsrummet inne i FK idag, då kommer tjockisen och påstår att det inte är nå vilorum som man ska ligga och sova i! så går där ifrån.

nehe vad ska man ha det där skitrummet till då om man inte får sitta där inne??

han gillar vi inte!!!!

:@

haha ikväll fick jag blotta mig rejält.
hade träning 19.45-21.00 idag och efteråt skulle jag duscha och linda skulle vänta på mig så vi kunde åka tillsammans hem sen. vi kom väl in i omklädningsrummet vid 21.10 ungefär och jag gick in i duschen typ 21.40, haha innan dess hade jag och linda allsång med dans, haha väldigt roande!
MEN
när jag precis duschat klart och tagit på mig handduken lite halft, så hör vi att någon kommer in i omklädningsrummet och jag bad linda och gå ut och kolla vem det var, haha vilket hon inte vågade. istället bankade hon på dörren lite och ropade hallå, och i samma veva drar en gubbe i 45-50 års åldern som är vaktmästare på lugnet och vrålar att vi ska dra på oss kläderna jävligt snabbt och sen sticka DIREKT! sen började han gnälla om att dom låser lugnet 21.00 och blablabla, och där står jag som ett fån och bara glor. var ju så jädrans bra att man hade sååååå stor handduk som täckte såå bra, not.

sen frågade han ut oss om vilket lag vi var och vart vi tränat, istället för att gå ut som man själv fick byta om och åka därifrån.

surgubbe!!!!

morr



tror jag kan erkänna nu att mitt temperament är lite väl riskfyllt.
medtanke på att jag inte ens kan skala ett ägg utan att bli arg känns det som om jag borde lugna ner mig lite, haha!

såhär vare
tog mig just lite "frukost". kalla det vad ni vill men mitt första mål på dagen, och jag tänkte koka 2 ägg och ta 2-3 mackor att lägga dom på. 4-5 minuter tyckte jag lät som en hyfsad bra tid att koka äggen på eftersom jag vill ha lite kletkletiga ägg. men inte fasen blev dom kletiga heller, äggulan rann ur äggen när jag skulle skiva dom. självklart blir jag skogstokig och då kommer pappa och ger mig ett nytt ägg som han kokat tidigare idag, och då blev jag väldigt glad kan jag lova.
men den glädjen sjönk ju senare när man skulle skala skiten. fick bara av små, små, smååå skalbitar och till slut stod och jag och drog av delar av ägget för jag blev så arg.
 
haha men nu är mackorna uppätna trots krångligheterna men :)





wihoooo



tjohoj

har dötråkigt och sitter och längtar ihjäl mig till sommaren och lyssnar på  http://www.youtube.com/watch?v=AikxfjJ7VEU&feature=related = GRYM!


sommaren kommer bli super bäst

  • peace and love 22-27 juni
  • västkusten 28-5 juni/juli 
  • GOTLAND 16-22 juli!!!!!!!!!

polis

haha idag stoppade polisen mig, snacka om att jag blev skraj, haha inga backspeglar och trimm på moppen.
men polisen tyckte jag var så skötsam för jag hade med mig körarbevis m.m och att jag var nykter, haha :D

klant



tjohoj
tror jag kommit på nu att jag är faluns mest klantigaste människa.
nyss när jag tog mig en dusch så lyssnade jag på min mp3 i högtalarna som stod på toaletten, och bredvid dom hade jag min mobil. beroende som jag är så var jag ju ganska tvungen att smsa samtidigt, haha! och då lyckades jag blöta ner mobilen (konstigt) mer och mer och sen när jag hade duschat klart och torkat mig och sådär så skulle jagsvara på ytterligare ett sms och då upptäckte jag att raderknappen, 3an,6an och 9an hade slutat att fungera.
 aha som alla vet är jag också ganska smart så då tänkte jag att det bara var nå fel på nån inställning så jag startade om mobilen och hoppades på att knapparna skulle fungera efter jag gjort det.
men icke sa nicke. min pinkod innehåller ju också 3or så den fick man ju inte heller igång så mobilen var total död.

efter 10 minuter med hårblåsen har jag nu fått igång min lilla pärla igen och den fungerar utom ordentligt bra!:)
fast i framtiden så låter jag nog mobilen ligga och vila under den tiden jag duschar..

bad



7 grader!!

de ni

:O

idag tog jag och johanna vårt första dopp i sjönn!! och som uppvärmning för att bli lite svettiga så tog vi en studds omgång på mattan. efter några få studdsningar snor jag johannas fart och flyger högt sen ramlar jag helknäppt på mitt f.d brytna nyckelben, som vi denna gång trodde skulle brytas igen. haha så smartasset själv tar tag i mig och drar mig i benen och armarna och säger åt mig att lägga mig som hon försöker göra och jag undrar varför.
då säger hon: jag lägger dig i framstupa sidoläge!! det blir bättre då!

haha som om jag skulle få mindre ont i mitt nyckelben om hon lägger mig i framstupa sidoläge? haha lite kul var det.

!

jag har köpt min peace and love biljett nu, så nu kan man andas ut!

dessutom gjorde jag illa huvudet igår klantig som jag är. låg på en parkbänk hos en kompis och sjöng på bob marly (?) don't worry be happy, haha passade väl bra till den situationen. när jag skulle klämma i på refrängen tänkte jag luta mig bakåt och ligga ner och så var inte bänken lika lång som jag trodde så mitt huvud fick på en jävla dunk av järn handtaget och det gjorde vääldigt ont!!

haha jag gör det igen.

RSS 2.0