It's easy to take off you clothes and have sex. People do it all the time. But opening up your soul to someone, letting them into your spirit, thoughts, fears, future, hopes, dreams - that is being naked

Ush å fy. Sitter här med huvudvärk :( Har blivit alldeles för mycket sol och för lite vatten idag i think..!
Glädjer mig iallafall att jag är ledig imorgon, orkar inte ta mig till skolan halv 9 för att spela brännboll i en timme så jag tänker sova istället!
Sen ska jag nog åka och städa och sola (ofc ourse) hehe ;)

Nu är jag så löjligt gossip girl sugen att jag nästan drar av mig håret! Har säsong 3 på datorn men utan svensk text så den kan vi glömma.. man skulle varit bättre på engelska alltså haha :)

eftersom jag är kass på engelska ska jag, mamma och sofie spela yatzy istället! Mysigt och bra :)
Godnatt på er, orkar inte logga in igen!! Vi hörs imorgon :*

Enjoy the little things you have, for one day you may look back and realize they were the big things

Hallå :)
Det underbara vädret försvann precis i åska och regn.. buhu! Bara det regnar bort till måndag!!!! :-)

Hände en rolig men så jävla onödig grej idag. Jag och mamma hade åkt till willys för att handla och jag körde, så jag skulle ju låsa bilen och greja. Vilket jag gjorde.
Sen när vi är påväg ut från affären ber jag mamma om bilnyckeln, och hon påstår att jag ska ha den eftersom jag körde. Då får jag världens black out och får inget minne av att jag har tagit ur den ur bildörren.. Och gissa vad? Bilen blev låst, men jag lämnade nyckeln kvar i bildörren och gick in och handla!!

Haha fattar ni om bilen hade varit borta när vi kom ut eller?! PANIK! Mamma blev inte så glad men hon tyckte som tur var att det var liite roligt.. ;)

Aja nu hade jag iallafall änglavakt idag så jag slapp den jobbiga delen!
Nu ska jag äta panpizza framför vänner och njuta av livet, trots äckelregnet :)

puss på er gosisar



Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag

Sofie fick datorn igår när vi kom hem så jag satt icke här någonting, som ni kanske märkte :-)

Detta bjöd iallafall underbara mormor och morfar på!

Världens bästa!!!

Och mormor tycker inte deras katt är tjock... haha

Idag har jag städat och spelat yatzy, vet inte huur många partiert vi spelat haha;) Slutade med att det gick åt helvete så nu sitter vi och spelar chicago! Hihi :)
Prat prat! dags för ben and jerrys! ;)

pusss


There's just too much that time can't erase

Tjenamors :-)

Blev en myskväll i sundborn hos michaela igår som planerat! Där är pizza, buzz, chips+dipp, bullar och hajfilm inräknat :-) Kom hem lite tidigare igår än i fredags men somnade lika sent så är pisstrött idag!

Har spenderat dagen i sängen, i duschen och ute i solen med yatzy med sofie, hennes kompisar och mamma! Och snart ska vi åka till mormor och fika :-)

Ikväll väntar soffan och tv på mig, final i mästarens mästare!! Heja stenmark :-D

Helgen i lite bilder:-)

Världens finaste gullhund :)

4 timmar...


Ja ni fattar ju vilken helg jag haft med sällskapsspel varje dag! Kan inte bli bättre ;)
puss pusss!

Bye

Nu ska jag åka och sola med michaela! :) Sen åker jag nog förmodligen till sundborn och är där ikväll.
Vi får seeee!:)

puss på er


When you truly care for someone, their mistakes never change our feelings because it's the mind that gets angry, but the heart still cares

Det blev en mysig vännerkväll och vi båda slocknade efter ett tag i soffan :)

Nu är det plötsligt lördag! Fredagen blev så bra den kunde bli tycker jag, åt lite lunch i skolan och fick städningen, körlektion och solning avklarad på stan sen åkte jag hem till maja och var där resten av dagen :)

Emma och jag färgade majas hår och det tog fyra timmar!! Vart en aning drygt efter ett tag men vi fick roa oss med buzz i några timmar efter det haha :)
Hem kom jag ungefär klockan 3 och vaknade precis av en liten snorunge som ALDRIG slutade ringa på vår telefon trots att ingen svara, hon skulle leka med ella och det var bara jag hemma. Höll fan på att bli helt galen och jag var så otroligt otrevlig när jag fick lov att gå ner och svara. . . hehe. Morgonen är inte min starka sida;)

Nu ska jag äta frukost framför tvn och sen försöka få tag på maja och michaela:) Vi hörs hörs hörs!

Pusss
Snart är det dags girls :):) om 8 dagar börjar festveckan!

There's always that one person you'll always love, no matter how much pain he put you trough

Hur underbart är det inte när telefonen ringer och det är syrran som frågar om vi ska kolla på vänner tillsammans när hon kommer hem från jobbet?
-"Koka ägg och ta fram knäckebröd så kommer jag kvart i 10!"

Man blir ju bara för glad haha :)

Så jag ska ta hand om henne när hon kommer hem, för hon kommer få cykla hem i regn. Det ska regna hela helgen och det ser ut att börja nu.. såklart! Och det är ju inte lite heller, som vanligt:)


Hög tid till att börja koka äggen nu!! HÖRS imorgoon!:)
PUSS


Can someone please stop the time

Hej på er:)
somnade löjligt sent inatt, efter ungefär halv 4 slocknade mina ögon! Kan ju säga att jag iiinte ville gå upp imorse!! haha:)

Efter skolan blev det en lite systerdag! Jag sara och sofie gick en vända på stan för att hitta på en fin morsdagpresent, sen gick vi och solade och efter det drog vi till donken:) Nu har jag bara varit hemma och tagit det lugnt som vanligt! Imorgon är jag typ ledig igen, 1 lektion:) Sen går vi för heeelg och en vecka närmare studenten!!

Men jag måste ändå erkänna. Det går liite för fort nu, det är läskigt!!

Never know a man could be so god damn cold

Det blev lyckligtvis inte såå mycket depp för utlandsresor ikväll, somnade på soffan istället vilket var betydligt bättre :) och nu sitter jag framför vänner med sofie och myser med ljus och kvällsmat! :)

Imorgon är en kort dag, som alla andra dagar nu sista veckorna! En träning och sen ska vi få tillbaka lite arbeten sen är det slutt :) då ska jag nog gå och sola, känns som jag behöver det. Speciellt när man sitter bredvid sofie..

Aaaja!! Nu ska myset forsätta :)
pusss


I never wanted to be your whole life - just your favorite part

Helloj!!! :)
Jag har haft världens skönaste dag! Fast den började när jag hade gått upp, var så löjligt trött när jag vaknade så det tog 40 minuter innan jag kom ur sängen :) sen åkte jag till skolan för en halvintressant föreläsning om stress&press och sen slutade jag!

Åt lunch på skolan sen åkte jag niclas och robin ner på stan för lite ärenden! Bla utförde jag mina sista studentplaneringar, för idag kom skorna hem :) 2 par blev det, ska testa dom till klänningarna och få se hur det ser ut :)

Nu väntar soffan och mammas goda mat! Är sjukt avundsjuk på alla studenter som är utomlands just nu och även på några i min klass som åker på söndag så det blir lite deppmode under filtar..

Puss på er :)

If you don't live for something, you'll die for nothing

Känner mig som världens sämsta uppdaterare men det är inte alltid så lätt att dela en dator på två personer, så sorry för de :)

Som ni förstår svävar jag på moln efter gårdagens goda nyheter! Min peace and love biljett ligger i tryggt förvar i ett kuvär här på min byrå:)

Dagen har varit kort å bra! Tog mig en sovmorgon och hade träning i skolan sen åkte jag och städade sen for jag hem och la mig i soffan! När jag slappat klart hoppade jag in i duschen och gjorde sen chokladmuffins som jag ska äta efter min kvällsmat :)

Och jag måste säga det. Jag har lyckats, återigen! ;)

Jag har mig en bra kväll jag:)
Ska krypa under täcket med min yougurtskål nu och slå på en film! Hittar ju inte någon fil för GG säsong 3 så jag kan inte kolla vidare förtillfället.. Men film får duga :)

PussSssSssss♥


I LOVE this day!

Jag är bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD just nu!
för jag har en peace and love biljett, för jag har en peace and love biljett, för jag har en peace and love biljett!!!

Har tappat räkningen på hur många människor jag mejlat och smsat genom blocket och andra sidor för att få en biljett, det har alltid varit nån liten jävel som bjudit över mitt pris men nuuuu ni! så har jag fått tag på min älskling!!! Värt vart enda lilla öre :):):):):):):)

Kommer ni ihåg inlägget jag skrev när jag surade sönder för skolan var jobbig, min studentklänning inte fanns och för att jag inte hade någon biljett? 
Och nu då? Nu har jag gjort klart ALLT i skolan, jag har fått tag på en PERFEKT studentklänning och jag har en BILJETT!

Älskar att leva idag :)

Nu ska jag sova ASgott! PUSS GODNATT:)


The fight for you is all I've ever known

Hej på eer! :)

Jag har haft en skön ledigdag idag och har äntligen fått tag på en studentklänning jag älskar!! Tackar syster sofie för hennes tid på kupolen idag!
Haha hon kom in med 8st klänningar i provhytten inne i en butik;) Fick med mig 2 av dom hem så nu har jag och götta mig i :) Nu är bara det drygaste kvar.. Skorna! Suck. Men dom kommer väl dom med :)

Nu sitter jag väldigt trött framför skärmen och funderar på om jag ska gå till skolan till 8 imorgon eller om jag ska dra dit till 12.. Vad tycker ni jag ska välja?;) Har en lektion på morgonen-> 2h hål-> lektion-> slut för dagen. Så sovmorgon väger nog tyngst :)

Nu ska jag äta glaasss!! pusss:)


Sorry seems to be the hardest word for you to say

Godkväll godkväll på er:)

hoppas er helg varit bra, min har i alla fall varit suuperbra! Fick ju långledigt med sol, grill och party och det med tanke på att jag var hemma hela fredagen och är ledig imorgon så varför klaga!:)

Jag fick tag på dricka igår i alla fall tack vare min kära matilda, men bara när jag kände doften av vinet som jag fick mådde jag illa, det tack vare studentskivan, så jag lät lördagskvällen bli nykter men kul ändå:) Kom hem runt 3 imorse så blev självklart sovmorgon och idag har jag bara legat framför soffan och fick precis rummet städat också:) Tippar på att det är rent fram till.. torsdag ;)

Nu ska jag in i duschen sen lägga mig och sova! :)

puss puss på er <3

Tomt

HEJ!:)

Det blev en bra kväll igår som väntat! Men för sent i säng och idag har jag blivit lite förskyld:( men vädret är okej så jag håller humöret uppe:)

ikväll blir det en oväntat grillfest tyvärr lite allt för nykter eftersom jag nyss fick reda på den och inte har någonting hemma men men! Kanske kan vara bra haha ;) får se hur det slutar.

nu ska jag dra!! PUSS:)

Ibland stöter ödet två älskade samman för att sedan slita dem isär igen

Hallå på er:)

kvällen igår var hur kul och bra som helst!:) känns att studenten är nära nu!!

Blev däremot alldels för mycket att dricka som gjorde det omöjligt att komma ur sängen imorse, jag som lovade mig själv att jag skulle gå till skolan haha.. Istället låg jag i sängen till halv 3 och mådde dåligt bara av att vrida på kroppen, haha :) Men som man bäddar får man ligga!

Kom till slut iallafall upp och tog mig en dusch och har precis ätit lite :) det bästa med denna bakisdag är att det inte är söndag som det brukar, det är fredag och hela helgen är kvar! Helt underbart, och den invigs med toppen väder:)

Nu ligger jag framför GG och börjar piggna i så det blir nog en bra kväll hur som haver:)

Givetvis kommer några klassiska suddiga iphonebilder! ;)




Happy ending

HEJ!
Har precis gjort klart rapporten!! Känns riktigt bra:)
Fick idag även tillbaka mitt betyg för svenska nationella det skriftliga och det blev MVG!! underbart underbart!

Jag är 99.9% säker på att jag är klar med allt plugg, vilket betyder att jag bara har festen kvar nuu:)

Och den långa festen startar med studentskiva ikväll och en riktigt trött skoldag väntar imorgon, men med all värdighet!;)
Ses å hörs imorgon om jag lever! PUSS:)




Om du bara är en dröm, låt mig sova då

Rapporten är inte klar, MEN! på god väg iallafall :) Den får skrivas klart i de stunder jag har tid imorgon.

Nu ska jag ta mig nattmacka och se på GG :) imorgon har jag körlektion 8.15 vilket innebär att jag har en får-absolut-inte-försova-mig-morgon.
Men så länge jag somnar innan 2 är det nog lugnt, haha det är ju då jag alltid lägger mig så... borde inte röra om i systemet;) åtminstone inte inatt!

Vi höörs hörni:)
puss och godnatt♥

Behöver lite kärlek från fel sort

Hello:)
jag ska lägga biljettdeppet åt sidan för er nu så jag inte tar död på er med! Så goodbye med det dom närmsta veckorna (om jag inte är fruktansvärt sur nåndag;))

Det slog mig idag att jag inte ens har pluggtid imorgon som jag planerat eftersom jag ska på studenskiva då. såå.. jaaa rapporten skall vara klar ikväll!! Blir intressant och se för jag har fortfarande inte ens valt ämne :)

Men mirakel finns! Mor kommer förhoppningsvis snart hem med jordgubbsglass åt mig iallafall, ska bli mumma:) sitter och lyssnar på lars winnerbäck nu också, det känns som det var hundra år sen, och jävlar vad bra han e :)

Och nu kom glassen!!
puss:)



Bad

heeej heej

jag är så löjligt deppig över mig själv just nu så det finns inte. Håller på att prova min studentklänning IGEN för HUNDRADE gången och ena stunden ser jag ut som en soppsäck och den andra ser det okej ut..

Och jag är så sjukt elak och sur i skolan och mot allt och alla! Tro mig, min peace-and-love-biljettet-fattighet är det få som har kommit undan.. Grattis till er som har :)

och vid detta lag bör jag ha en rapport färdigskriven som jag inte har och som jag inte har börjat på. När och hur jag ska hinna med den till fredag är ett frågetecken för mig, för det känns som jag inte har en fri lucka förens torsdag 17.00 och framåt. Skoj!:)

Nä fy.. Nu ska ni få bli av med mig så jag inte gör hela världen deppig haha. :)
puss <3

Ingen kan vara ledsnare än mig

Fy fan för studentklänningar och hockey och skolan och framförallt PEACE AND LOVE!!!!!

Det räckte tydligen inte med att sverige skulle stortorska mot finnarna igår utan neeej vi låter även alla peace and love biljetterna ta slut innan johanna hinner köpa..... Helvete vad sur, arg, ledsen och förtvivlad jag var igår och är idag och kommer vara tills jag får en biljett.. Om jag ens får det :(

Jobbigast av allt är att jag skulle köpa min i fredags men glömmer av det och lämnar pengarna hemma så jag tänkte köpa min idag istället. Som jag nu inte hann :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Känner att det här kommer förstöra min sommar om jag missar p&l
Depp!


Made my day!

Eftersom jag är en så snäll lillasyster lovade jag sofie att hon skulle få datorn när hon kom hem från jobbet:)
så jag önskar er en bra kväll och hoppas att ni ALLA kollar på 3an just nu ;)

Och som om det inte var nog med polly och tacos.. hehe ;)

Puss och godnatt på er så småning om!:)<3

Stop being afraid of what could go wrong and start thinking about what could go right instead

Hallå hallå :)

blev en jättebra kväll igår med johanna. Vi köpte dipp och skar grönsaker och hängde i soffan! Vi vart helt inne i esc och höll på att bli helt jävla galna när italien fick den sista tolvan som gjorde att dom gick om sverige och tog andra platsen.. Ja, ni såg säkert ;) Men men vi var nära haha:)


Gick upp ur sängen för ungefär en timme sen, varit en sjukligt deppig morgon och jag känner verkligen ingen livslust för denna dag alls! (förutom att mamma och jag köpte polly och ska äta tacos framför hockeyn ikväll) Mat!<3:)

Ska hjälpa till i köket nu sen slå läger i soffan. Hörs antagligen under matchen. efter den eller imorgon. Det visar sig:)

puss puss puss ♥


Just let yourself feel what you need to feel, even if it hurts

Det gick väldigt bra uppe i studion :) jag kan snart låten, har setat hela dagen känns det som, och i mellanåt har jag sett på GG! haha:)

så det har det varit en bra och lugn dag, jag ska träffa johanna ikväll istället och det blir självklart melodifestivalen som vi ska underhålla oss med ;) hur tråkig den än är ibland är det ju faktiskt ett måste!


Och mycket oväntade saker hände precis i gg så jag lär gå tillbaka till det nu, om ni ursäktar hehe;)

Gud.. Jag är ju verkligen besatt! haha



Dreams give us what reality denies us

Det blev inte helt som planerat igår men kvällen blev bra ändå, kom hem rätt sent så det blev en sovmorgon till 12 imorse haha:) Behövdes efter denna vecka!

Ska fixa till mig lite nu och sen ska jag åka iväg till ett par vänner till vår familj och spela lite gitarr i en studio och få lite hjälp den f*nskapet haha:) Det blir kuul!!

Pusss ha en bra dåligt väder dag:)<3


två sötgullosar :)

Helt underbart

Herregud vad glad jag är!!!! 2-5 till sverige och på söndag vinner vi vm :-D

Ska iväg till håkan och therese nu, mammas kompisar, och grilla!:) Sen ska jag träffa en saknad johanna!♥

Lyckorus

Extas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3-1 till sverige och vi är nu 11 minuter ifrån VM-final!!!!


Sometimes I think about killing everyone

Godagens godagens!:)

Har varit en bra dag idag tycker jag, trots datumet :) Eller körlektionen gick apa i början men min körskolelärare tyckte det gick bra hela lektionen så det var ju skönt att höra innan man gick haha:) Nu sitter jag och kollar på semifinalen mellan tjeckien och sverige! 1-0 precis... buhu har nästan magont! men 2 perioder kvar:)

Och heela hela veckan har jag längtat efter en sak och idag var min längtan slut!
Här är min lilla skatt som låg i brevlådan när jag kom hem idag:)



Verkligen älskar det! Beställde det från en jättetrevlig tjej genom hennes blogg, och om du vill ha ett lika eller är intresserad av något annat smycke, besök hennes blogg du meed:) ---> http://christylebychristine.blogg.se


Nu blev det 1-1 i matchen och en high five med mamma!!! Nu jävlar ;)

puss vi hörs sen:)

Some true shit




People cry, but not because they're weak. It's because they've have been strong for too long.

Detta äckliga väder.. har åskat i typ 4 timmar nu så har haft dator och tv förbud bra länge nu, dötråååkigt! Strömmen gick också och det gjorde att jag fick hemska minnen från det senaste strömavbrottet då jag var ensam hemma i mörkret. Haha tackar gud för att detta strömavbrott skedde under dagstid :)

jag mamma och ella tände några ljus och satte oss i soffan och hade tråkigt. Nu har strömmen äntligen gått igång och åskan har lagt av, så det blev i rättan tid till kvarten mellan kanada - ryssland ;)

haha syns inte så bra, men ella är livrädd här. stackarn:)

Have you ever hated somebody so much that you wish he would just leave and never come back but yet, loved him so much, that you knew you would die if he did?

Jaaajaa. Arbetet var väl inte klart innan hockey men.. det är ju det nu!! så jag kan sova gott ikväll :) men kommer sova godast av tanken att sverige är i seemiiifinaaalll! 5-2 mot tyskland!:) Glöm utgång på fredag säger jag bara, då äre hockey!;)

Får sluta 2 timmar tidigare imorgon för jag gjort klart det här ikväll, mycket bra! Då ska jag plugga teori om jag orkar:)
Något jag inte orkar är att vara vaken längre så jag ska slå av datorn nu och lägga mig och slappna av nu :)


Haha och ella har tappat båda sina framtänder, gullot:)

Natti:)<3


One day I hope you look back at what we had, and regret every singel thing you did to let it end

hejhallå:)

sitter här med 4 arbeten som måste betas av inom dessa två veckor, enkla men dryga haha:) ska börja och göra klart med ett av dom innan hockeyn börjar, har 3 timmar på mig så jag borde hinna :) men man vet fan inte med mig.. vill hinna köra bil innan också :)

Vi får se vi får se!
Idag börjades det ta mått till min balklänning också:) är lite nervös att den inte kommer bli bra, men jag hoppas:)


Time to start!
puss:)

There was times when I hated you but I didn't complain, because I was afraid that you would walk away

Haha ni visste att jag är värdelös på att städa och hålla rent va? (Kul att jag då är städerska och sjukt pedantiskt gällande många många saker..) Jag har iallafall inte kommit långt med rummet, jag kom.. typ halvvägs men jag blev stoppad av gitarren som underhöll mig i 2 timmar så då orkade jag inte fortsätta städa efteråt haha:)

Ops. Aja den dagen kommer, det har vi ju faktiskt bevis på ;) Men om det är om två månader eller två veckor vet inte hehe

Och jag fick ett sorgligt besked i eftermiddags.. Sofie ska flytta till norge 1 augusti, hon har fått jobb och lägenhet och hela köret (grattis) men tråkigt!!:( Vi klarade oss i sverige 3 månader sist, får se hur det slutar denna gång haha:)

Nu ska jag suva! puss på er:)<3

Even heroes have the right to bleed

Hey babes!
Håller på att gå i taket här hemma, mitt humör är inte bra för min gitarrinlärning.. :) och har nu gett upp mitt hopp för dagen haha.


Idag stressade jag röven av mig innan skolan och var 2 meter ifrån att missa bussen och sånna dagar brukar i vanligt fall vara helvetesdagar men inte denna inte:) har setat ute i solen med klassen varje lediga minut vi haft under dagen och solat och ätit glass!


och så hade vi som vanligt en trött samhällslektion

Tur man kan roa sig på bästa sätt haha;)

Nu ska jag trot eller ej städa upp lite här på soptippen, och försöka rensa ur min garderob :) Brukar vara en omöjlighet!
Om jag lyckas lägger jag ut lite plagg här som jag vill bli av med:)
pusss


Mina



♥♥♥


If this ain't love, then what is?

Hejsan:)

jag orkade aldrig logga in på datorn igår igen, jag åkte hem till danne och var där ett tag istället och sen åkte jag och hem och la mig och sov! Och jag lyckades ta mig upp imorse :) + att jag även måste poängtera att jag har skrivit mina sista rader i träningsdagboken!! Helt underbart. Lämnade in den idag:)

Nu ligger jag i soffan och kollar på GG, det är jobbiga och sorliga avsnitt just nu och inget blir som jag vill. Det är det som är bra med vänner, jag vet att allt löser sig där och blir bra i slutet men angående detta är jag ju helt ovetande.. Life is hard ;)

Och jag har tagit det stora bestlutet, min studentklänning jag beställde skall skickas tillbaka.. Den duger inte tillräckligt mycket haha:)

Nu ska jag fortsätta bli tokig på gossip girls

(xoxo) ;)


Underbara söndag

Godagens :)

Idag tog jag en lång sovmorgon och jag vaknade klockan 2 tack vare alarmet jag ställde igår, annars hade jag nog lätt sovit till 3 haha:) skönt skönt! Då satte jag mig i solen och skrev ihop min träningsdagbok som skall lämnas in på rättning imorgon och nu äre hockeydags med panpizza och glass!

och jag måste på riktigt lägga mig i tid ikväll, har körlektion 7.30 imorgon så försovning är verkligen föörbjudet!!

Ska ut och köra lite sen hoppas jag så vi hörs ikväll:)
puss!


Känsloladdat

Hur sjukt detta inlägg än är så måste jag bara få visa.

Hur underbart söt och knubbgullig är inte bulldoggar?



haha jag blir seriöst tårögd av deras söthet!

Ska lätt köpa en sån när jag flyttar hemifrån!


I am lost and I need to be found

Nu är jag heemma!:)
Har knappt haft en lugn stund ikväll men det har varit riktigt kul trots stressen och värmen:) 5 av 5!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa upp rummet och ta mig nått att äta, har ju inte hunnit med det idag, förutom nån köttbit mellan måltiderna på bröllopet men haha:)

hörs snart:)

Redo!

Godmorgon godmorgon :)

denna dag har hittills spenderats i min säng där jag slappat framför GG!
Nu har jag klätt upp mig och ska dra iväg till festlokalen där jag ska servera:) Ska bli kul kul så vi hörs om några timmar. puss pusss:)

Wish me good luck!!:)


And here is my surpriseee



För er som är blinda, sega eller bara dumma osv.. så har jag satt i hårförlängning och det känns maaagiskt!!! :) och sjukt ovant med så mycket hår, haha! Men värt det, det är mest för studentensskull:)

Och bion var asgrym! Fast and furious 5 blev det, jag satt knappt still haha :)
sen blev det donken.. Till ovanlighetens skull ;)

Nu sitter jag här och hänger bara! Imorgon är det heldag för mig, ska servera på ett bröllop mellan 15-22.00 ungefär och dra in lite pengar och vara lite trevlig haha:) Går nog bra!
pysss:)


My blood is warmer when you're here

Först! Förlåt för min frånvaro, hade en askass och jobbig dag igår så hade absolut ingen lust med att prata med mig själv här så det blev depp med läxor.. Och det, helt i onödan! Redovisningen jag förberedde mig för idag gick SÅÅ dåligt, haha finner knappt ord alltså. Total blackout och sen sket jag i allt och bara prata efter min powerpoint :)
men men!

Ska pigga upp mig nu, blir bjuden på bio av mina grymma vänner! Sen blir det donken för hela slanten :) Men jag kan inte fatta att jag går på bio istället för att kolla på hockeyn.. Skäms! Men jag har liverapportering på mobilen så jag vet vad det står i matchen hela tiden hehe;);)

Och när jag kommer hem har jag en överraskning och visa er!!
Puss!:)


You can close your eyes to the things you do not want to see, but you can't close your heart to the things you do not want to feel.

Tjaaa.. man kan ju bara tacka och buga för en grym match och peka finger åt alla kaxiga amerikanare som förlora med 6-2 mot mitt älskade sverige! man kunde inte ha spenderat kvällen bättre :)

Nu sitter jag i sängen och ska se en gnutta gg innan ögonen slocknar. Lång dag imorgon så de gäller å va pigg! Eller så struntar man i det och är fettrött istället som jag kommer vara


Haha godis:)


Godnatt darlingsss:)

I feel really weird tonight

Spelade ute på träningen idag, så det blev inte så tråkigt som jag väntat mig, svettigt däremot haha ;)

Nu sitter jag på helspänn i soffan, än så länge 0-0! Ska käka lite mat nu sen bara svälla med glass å daim! Lilllördag idag ju så jag tycker jag har full tillåtelse ;)

Sen ska jag fortsätta att hata bitchen i GG i min säng, men har ingen sovmorgon imorn så jag lär nog sova lite  tidigare ikväll :)
Och det vi vi hur det kommer sluta..


Nu ska jag spänna blicken i tvn! puss:)


We are all lonley and all we want is for someone to pay attention, and tell us we're beautiful

Helloo:) Blev många timmar med GG igår, låg vaken till 2.. hehe :) ops! king äre iallafall! men en äcklig bitch har kommit in i serien nu och jag T Å L henne inte;)

aja back to reality! Har nämligen fått min studentklänning idaaag:D Den satt som en smäck! Men vet däremot inte om jag gillade den lika mycket på mig själv som jag gjorde på bilden, men skulle aldrig kunna skicka tillbaka den för den är så fin haha:) Dilemma!! Lyckan är iallafall att den passa

nu ska jag koka makaroner och sen åka på en inte efterlängtad träning och invänta den efterlängtade matchen mellan usa - sverige som börjar 20.15 ikväll!! :)

They think we're in heaven, but we're living in hell

Sofie snodde datorn igår och jag blev fast vid tvn. Hockeyn var grym och sen såg jag och mamma på en film, armageddon! Döbra film och jag grät tårar, haha det var såå sorgligt. Seee den!!:)

Vädret har varit rövdåligt idag med, isvindar ibland, sol ibland, hagel ibland osv osv.. Hatar det! Men var ioförsig väldigt skönt att komma ut i blåsten efter jag sprungit 3ans sista cooperstest, idrottsprogrammets sista ever!!!! feels good:) efter det tog jag och robin en varsin glass och cheeseburgare på mc donalds sen for vi hemmåt:)

Kört lite bil idag också! nästa körlektion är inte förens på måndag så det är fettrist men. Och jag måste verkligen säga att jag har bokat in en lektion 7.30 när jag börjar 12.15!!!! Då vill man ha körkort!;)

Nu skall jag äta något och sen äntligen återförena mig med mina saknade GG's! Är det okej att känna så efter att inte ha sett på något avsnitt på en dag?;)



'Cause he was the only one, and I know I was dead wrong

Hejsan :)
denna dag har varit pissigt kall och jävlig och tacka fan för haglet.. men har förutom det varit bra! :)
har haft simning i skolan, ätit glass (obs! inte utomhus), ätit tonfisksås å makaroner, har fått min leveransrapport från nelly att min klänning kommer på onsdag(!!) och har nyss varit ute och kört en timme :) allt gick bra förutom all krig mellan mig och mamma, vi är nog inne på det 10onde världskriget nu.

Nu är det återigen glassätande framför hockeyn! sverige mot österrike, hoppas på en betydligt bättre match än den vidriga förlusten mot norge i lördags.. Heja heja:)

sen ska jag somna till GG! men vi hörs sen :)
puss!


I was a flight risk, afraid of fallin'


(vill bara observera att det var på den där "tjocka" mattan sov vi på inatt!!!)


Tack för the night my amgios:) blev tyvärr inga fler bilder efter saras fönstermisshandling men det var kul ändå haha:)

Nu ska jag hoppa i säng, kommer somna direkt! Imorgon börjar jag 14.00, passar perfekt just nu. Men duktig som jag är måste jag till kontoret och städa först så jag går väl ändå upp vid 10-11 men what ever :)

Godnatt allihopa:)♥

Dagen efter

Det blev en riktigt bra kväll igår:) T Y V Ä R R  satt jag och jakob inne på maestro mellan 12-3 för vi inte orka lägga en hundring på etage haha.. vi blev ju iallafall bjudna på kebab haha:)

Har däremot haft världens helvetes natt. Men innan jag berättar om den måste jag bara skryta om att jag fick åka polisbil hem till lägenheten där jag skulle sova!! haha kände polisen och han ville inte att jag skulle gå själv till kvarnberget så han körde dit mig. Kände mig lite mäktig ;)

Väl i lägenheten fick jag världens skönaste soffplats för natten, de var bara å ta första bästa platsen för vi var 8 stycken som delade på en dubbelsäng och en soffa så jag haffade en direkt. Däremot fick inte jakob en och skulle sova sittandes mot väggen på golvet och jag kände mig så dum så jag tog filt å kuddar och vi la oss på mattan under köksbordet. Haha FY FAN vad jag inte har sovit ett jävla piss, låg där i 4 timmar och bara hade ont. Ångrar verkligen att jag gick ner på golvet haha. Dessutom har jag katthår ÖVERALLT på mig :):)

Tog första bussen hem när jag väl reste mig från stengolvet och ligger nu i soffan där jag LÄTT kommer stanna timmar till!
Kommer bilder sen :)
pussss!!


RSS 2.0