Jag har trillat dit

Undrar om det är något fel på mig. Jag är inte taggad för peace and love över huuuvudtaget!! Sjukt nog, jag som så gärna gärna ville dit förut! Kanske blev för övertaggad..? :)

Ajaa! Något bra idag är iallafall att halkbanan är färdig och den var kul och mycket lättare än jag väntat mig!  och efter vi kört banan fick vi gå in i och sätta oss i en bil som snurrade upp och ner för att få ett litet känn av hur det är att volta med bilen och det var sååå äckligt!!! Haha men värt att prova:)

Och idag fick jag mina smyckeen!! Woho


På bilden längst ner är det två örhängen, ear-cuff heter det! Man fäster ringen längst upp på örat och andra änden i örsnibben :) Loove them!

Nu skall här lagas mat och bygga upp taggningen till p&l!
Puss på er:)

Rush

Pll var bra bra bra! Som vanligt :)

Och gissa vad jag och maja precis gjort?!
Nää ni kan nog inte! hihi, men vi har nyss bokat biobiljetter till premiären av del 2 av sista harry potter filmen!! Först bokade vi in så vi kollar på del 1 kl21.00, och sen 23.59 börjar del 2! Blir 5-6 timmar i biosalongen ;) 5-6 UNDERBARA timmar!!

Längtar!!:) men på tisdag om två veckor smäller det!



Get over it

Näni!
Det blev inge borlänge idag:) orkar inte det när jag ska upp 7 imorgon till halkbanan! Så är duktig och stannar hemma istället! Eller ska dit en sväng senare ikväll med maja och lämna över min biljett jag sålt till en kille från jönköping som kommer idag :)

Så nu ska jag istället äta min älsklingsmat - makaroner och tonfisksås!! Sen se på det nyaste avsnittet med pretty little liars med maja som släpptes idag!!

puss:)


studentveckan ♥

You have no idea how fast my heart races when I see you

Sofie la händerna på datorn efter vi hämtat ut våra band i borlänge i måndags, och igår jobbade jag på festivalen mellan 13-1.00.
Eller, "jobbade" vi fick tre uppgifter sen mellan 16-1.00 så satt vi bara under filtar eller åt mat. Kul :) Men man ska inte klaga! Men att jag har två likadana pass kvar gör att jag känner lite att det är mer värt att betala en biljett. Så det skall göras i tid nästa år ;) Tro mig

Och när jag äntligen fick gå ifrån mitt pass och skulle till bilen, kände jag mig så dum mot mamma som satt och vänta och jag var sen, så jag skulle springa en bit. Första löpsteget jag tar är över ett gupp, som har någon till slags upphöjning på sig för att skydda en massa sladdar som ligger under, och på den ska jag självklart, SJÄLVKLART snubbla på och flyga över och skrapa upp båda knäna :( Vet att ni skrattar nu, särskilt du lovisa uhlin, men fyyy farao vad ont det gjorde! Har ett litet jack i knät också.. buhu

Snygg bränna man kommer få över det feta plåstret.. Nej:)

Nu ska jag äta mat sen dra mig till stan och städa på kontoret och sen ha en körlektion. Next up- Borlänge! :)

Till dig Lovisa:

Love u!;)

It's hard to forget someone who gave you so much to remember

Helloj:)

vart ut på lite minigolf igår så hann inte skriva mer och sofie hade datorn när jag väl kom hem så :)

Har precis vaknat nu och sitter och äter lite! Ska ta bussen till stan om ett tag och sen få skjuts därifrån till borlänge, ska äntligen hämta ut mitt peace and love baand! Woho:)

Och är lite extra glad nu. Har beställt två smycken, ett örhänge och en asgrym ring!



Återigen från: http://christylebychristine.blogg.se :)

Vi hörs ikväll när jag är heemma!
puss

Excuse me, but I might drink a little bit more than I should tonight



Är man minstingen i gänget och det är fullt i bilen så har man inte mycket till val! Men du verkade att trivas lovan haha:)

I like my bed, but i'd rather be in yours

Tjenixo :)
Hade en mycket trevlig kväll igår med tjejerna och ena riktigt sköna stockholmare inne på rådis! Tyvärr fick inte hela laget komma in när vi gick ut, så kvällen får en 4a av en 5a :) 

Har en tröttdag idag, som ni förstår. Det står tacos på menyn och ikväll ska det nog hängas med kompisar eller soffan:)
Och jag vill uppmana er ALLA att slå på 3an 17:55, för då är det sverigepremiär för pretty little liars!!! För er slöa som inte orkar ladda ner den underbara serien ;) Ni kommer inte ångra er, promise!

Ska slänga upp lite bilder från igår snart! Just wait for it:)


Fix och trix!

Tjenixen :)

Har varit en lugn dag vill jag säga! Sov till 1 och sen har jag bara kollat på tv. Nu har jag och mamma precis handlat lite mat till mig för kvällen, det skall grillas hos sara ikväll! :) Det är en liten avskedsfest för lovan som åker till australien i 5 veckor på fredag(?) tror jag det är!!

Så nu ska håret fixas och rummet städas så jag inte behöver må dåligt över det när jag kommer hem inatt haha:)
Sen drar jag!


You and me seems to never end. And I don't know if that is a good or a bad thing

Tjeeena snyggingar:)

halft onykter och förbannad är läget just nu! Men mår bra :)
Har varit ute på alla tänkbara ställen idag. hosjö, hälsinggården, bjursås, britsarvet, lilltorpet och samuelsdal. Känns som man varit på studentskivor, vi har inte stannat i mer än tio minuter på nått av ställerna så haha:) Har umgåts med malin, matilda, sofia och jullan hela kvällen iallafall! mysigt och bättre än vad jag trodde min afton skulle vara! Slutade däremot väldigt surigt och lite för tidigt pga vissa as......

Men men!! Ger mig ett underbart tillfälle för oboy och macka framför tv. Fel och klaga då egentligen:)
Tackar tjejerna för kvällen istället och lägger mig med gott humör!
Puss på er vakna :)


Sådär

Hepåer!

Börjar återfå ett lite gladare humör, men det känns verkligen inte som midsommar utan ha sett en stång resas.. Bu! Och planerna för ikväll är inte spikade för 5 öre

Vädret har tagit ett bra besult iallafall, solen är nu framme :) En anledning till som gör att det inte känns som midsommar;)

Ajaa! Ska ut å grilla nu. Puss:)

No one keeps a secret forever

Helloo!

Har världens deppmorgon. Är så ledsen och arg för mamma åkte till sveden på midsommarfirande utan att väcka mig och nu missar jag allt. Det var typ det enda jag hade planerat idag och nu känner jag bara för att ligga i soffan hela kvällen.. Kul?

Nä men jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll:( men jag hoppas ni får det bra:)

Nu ska jag fortsätta äta min stora frukost. God är den :)
pusss

You were the best thing I never had

Förresteeen!!
I söndags ringde körskolan till mig! Teorin och uppkörningen är nu bokat! iihhi:D Vad glad jag blev! Fast ni får inte veta näär;)

Men snart äre :D

går förresten inte att lägga upp bilder.. nå krångel!
Men här är en goding som ni bör lyssna på! hon är helt underbar:) -> Melissa Horn – Innan jag kände dig

Ops..

Jag är ju bra rolig jag. Lovar er att jag ska skriva mer för jag varit så dålig på det, och då glömmer jag bort att berätta också att jag skulle vara ledare på ett innebandyläger söndag-torsdag denna vecka då jag varken haft tid eller tillgång till datorn.. hehe sorry igen! ;)

Har alltså inte varit hemma sen i söndags så det känns väldigt skönt att sitta i en riktigt säng nu och fått dumpa luftmadrassen. Ungarna har åkt hem nu så det är dags för mig att återigen återhämta sig från en sliten vecka:)

Men på tisdag kör jag igång igen! Då ska jag jobba på peace and love!! Har jobbtider fredag och söndag också.. Buh och bä på dom tiderna men jag kommer ju in gratis gratis! :)
Nu ska jag städa mitt rum, byta lite sängkläder och sådär. Sen ska jag (måste säga - ÄNTLIGEN) kolla på pretty little liars. Håller på att dö av nyfikenhet!;)

Puss!!:)

Får inte nog



Live for the one you would die for

Heej vänner (och ovänner)

Jag och mor min tog en snabb biltur till maxi ikväll och köpte massa frukt och vaniljsås och gjorde fruktsallad med johanna hos oss:) Sen blev det att titta på fiilm! Step up 3 blev det, redan sett den men lika bra ändå:)

johanna har precis cyklat hem och jag sitter här och baara har det bra! timbuktu på spotify och har precis tagit en dusch:) snart väntar... Ni vet!;) Såklaaart: Pretty little liars!





Åh... I need some ID3B! och lite studentvecka igen♥

Sorry

Heejsan
Har fått klagomål att jag sköter bloggen för dåligt, vilket kan stämma så jag ber om ursäkt ;) (ska bättra mig L)

Jag kom upp till körlektionen igår, men sååå trött! sov 3 timmar den natten så det var inte den piggaste tjejen som satte sig bakom ratten;) Men det gick an! halkbanan är nu äntligen bokad så så fort den är klar så ska vi boka lite annat gött!! if you know what I mean;)

Efter körlektionen åkte jag och städa sen åt jag lunch med pappa och sofie! Kvällen spenderades sen med lovisa och sedan åkte vi till maja :) Blev en sen natt återigen men det vare värt:)

Nu har mamma stekt hamburgare till mig och det är föräldrarfällan på tv! Bäst :)
Puss

Om jorden gick under skulle vi gå sönder

Snacka om att jag tar vara på min ledighet.
INTE

Har legat i soffan varje dag sen balnatten, sett klart på typ 4 säsonger av vänner och idag 8 avsnitt av pll.. Scooore! ;)

Imorgon skall jag iallafall göra lite nytta! Körlektion, städa på kontoret och möjligtvis äta lunch med pappa och sofie. Sen på kvällen vill jag vara med mina kompisar (som varit duktiga hela veckan och jobbat och gjort så jag fått tråkigt) Men good 4 them!;) Men Maja har gjort ett bra jobb som varit med mig på kvällarna och jobbat på dagarna :)

Nu ska jag krypa i säng myyycket tidigare än vanligt. 4 timmar för att vara exakt.. Ska upp halv 7 imorgon. Remember min körlektion jag bokade in 7.30 en fredagmorgon jag sa förut? Den är iallafall här... :)

Som tur är skjutsar mor mig!
Puss på er sötosar♥

Ops

Vad har ni gjort med mig ? Maja , lovisa? haha jag är FAST i pretty little liars!!!!!
Vi kollade på majas dator igår så hon fick inte åka hem förens halv 4 för jag var tvungen att se klart de mest spännande i serien.. hehe sorry majken ♥

Men nu! Har sofie åkt hemifrån så jag har vår dator nu och det åttonde avsnittet laddade precis klart sooo, vi hörs! ;-)

Och hur snygga är dom inte?... dör

Majaa

Beepet gick okej :)
nu ska jag ösa i mig mat och sen kolla på pretty little liars med maja som precis steg innan för min dörr :)

vi ser ut som vi ska lana hela natten. Vi har jorgdubbar, chokladbollar, riesen, chips, glass och två datorer framför tvn. Så välkomna hit alla sugna!!;)




Gbye

Dags för mig att åka, buhu vill inte göra nå tråkigt och drygt test för ingen nytta! blä

men måste man så måste man. puss:)

Things end, but memories last forever

Helloo:)
Guud vad seg man är i kroppen! Har varit sjuk sen i lördags också.. buhu! Och idag har jag beeptest att göra, och det är typ det första träningspasset jag har på minst 1 månad och man har druckit konstant hela förra veckan.. Detta kommer gå bra!;)

Håller tummarna för att jag överlever!
Igår träffade jag iallafall lovisa, vi ville bara prata men orkade inte sitta på typ wayne's eller vara hemma, så det blev en kaffe på donken i 2 timmar haha;) Sen var jag med maja hela kvällen! Och hon fick mig att börja kolla på en ny serie, och jaaaaa jag är fast.. Pretty little liars heter den! För bra!!


Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta påå. Vädret är bedrövligt också.. :) Men det blir väl antagligen en massa serietittande!

Tillbaka till verkligheten

Tjenixo!

Jag börjar smälta smärtan av id3bsplittringen men jag börjar undra om man måste sova ikapp en vecka för att återhämta sig från studentveckan? Känns som det nu iallafall haha:)

Har inte gjort något speciellt idag, mycket beroende på min trötthet. men jag har iallafall städat på kontoret och ordnat med lite betalningar åsåå! Nu äre soffläge som gäller och fan vad man kan garva åt total blackout, ni som brukar kolla på det förstår nog vad jag menar ;)

Funderar också på att dra mig härifrån och baka något, är sjukt sugen! Sen när mor gett ifrån sig tv:n blir det vännertittande!

Allt är som vanligt.. :)

pusssss puss

Glömmer er aldrig

Kan inte fatta att vi aldrig mer kommer sitta i samma klassrum tillsammans, att vi aldrig mer kommer prata om "23:59:59-metoden", att vi aldrig mer kommer säga "åh jag ligger så många veckor efter i träningsdagboken" osvosv..

lovisa sara hannah emma emil rikard olle ante robin niclas jeppe kalle rikard jakob simon rasmus adam mathias och såklart, kärnan - lukas figge roro axel johannes linus.
Jag vet att jag sagt det säker tuuusen gånger nu, kanske så många gånger att ni håller på att tröttna på det, men det är bara för jag menar det! Jag vill bara att ni ska veta att ni gjorde min gymnasietid till den allra jävla bästa tiden i mitt liv! Jag tycker om var och en av er så mycket och jag älskar alla minnen jag har med er, ni har en stoooooooooooor plats i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma ID3B!!!!!!♥

Har tappat räkningen hur många tårar som ramlat pga denna splittring men this is life, det är så här det ska vara tydligen. Allting har sitt slut men vi gick av toppen som dom bästa! vi tog död på alla andras sånger och deras fester var inte ens i närheten med våra :)

Det blev verkligen bättre när vi var tillsammans
Ni är bäst

För många känslor

Åh. Hej på er!!!

Nu är veckan över. Världens bästa vecka är över..
Det har varit den svettigaste, mest påfrestande, skrikigaste, fullaste, sorgligaste och ROLIGASTE veckan i hela mitt liv. Det var så sjukt att få uppleva mösspåtagningen, utspringet, tåget genom stan, balen och hela kalaset under veckan genom egna ögon, när man alltid annars stått och kollat på. Det var så grymt!!!!!!!!

Det är nu jag verkligen inser hur mycket jag tycker om alla i min klass. Det var tårfyllda farväl i skolan i fredags och jag sitter och gråter nu också. Fattar inte hur jag ska klara mig utan mitt id3b..








mer bilder kommer på facebook!:)

Älskar er. Bara älskar er


Hade en helt underbar dag igår. Kan inte beskriva hur kul jag har det just nu med världens jävla bästa klass. Inget är bättre än ID3B!!!!!!!

Ikväll blire övernattning och fotboll och fest och hela köret! Och nu måste jag slänga mig i duschen och efter det fortsätta njuta av livet!:D
PUSS

STUDENTVECKAN

NU KÖR VI!!!!!!!!!!! :D


One day left

Mina planer sprack idag. Ingen sol och jag vaknade halv 12, bedrövligt.. Är döööööööötrött. Haha gudars! somna inte förens 5 tror jag.. heheh:)

Inatt ska jag sova hos syrran. Hon ska hjälpa mig med mitt hår inför imorgon så det blev lättast att sova kvar där när hon slutade sjuu! Blir nog sovmys och drivor med godis om jag känner sara rätt.. och jag klagar icke!

Vet inte när vi hörs igen. För nu väntar min livs största fest och bakisvecka och imorgon ska mössan på!!!!!:D

LÄNGTAR!!!!!!!! :D Så vi ses när vi ses och hörs när vi hörs.
PUSS!!


Godmorn!

Klockan är äckliga 3.38 och jag har ganska precis kommit hem. Har setat på min pakethållare bakom danne från stan till hem, fy fan säger jag bara! Det tog oss 50 minuter att komma hem, haha :) Kall och trött men nu är jag äntligen hemma!

Vinbrännbollen var kul och trevlig med alla som kom dit, sen åkte vi till anton och var där hela kvällen tills vi åkte till stan då dom flesta av oss gick ut utom jag för jag var ju pank, vilket inte gjorde så mycket, för jag fick ju träffa massa braiga kompisar istället så jag hade nog det bättre än alla svettiga etagedansare! :)

Imorgon tänker jag bara sova och sola. Är dödstrött nu!!

Och marcus och lovisa. Vad skulle jag göra utan er som mina läsare??!;) Ni är ju bara dom bästa! ♥
puss på er och puss på er alla andra. nu väntar mina älskade tvvänner och chokopops!! puss igen


Visst du kan skratta och låtsas som ingenting, men jag vet allt om dig för du har varit min

Hej på eeer!!
Herregud vad underbart varmt det är ute nu! och herregud vad jag bränt mig i ansiktet, haha min lilla nästipp är helt öm.. Där fick man för man inte hade solkräm! :)

Idag köpte jag en ny balklänning. Fattar ni eller? Aahh!! Vad pengar.. Men vill man vara fin får man lida pin. Word på den idag. Tackar robin som ställde upp och följde med mig till borlänge och titta lite också, trots att jag valde den jag hade i falun haha:)

Ska duscha och få i mig lite mat, sen ska jag cykla bort till Sofia :) Vi ska spela vinbrännboll ikväll! haha blir kul. Sen vet jag inte om vi går ut eller inte, isåfall åker jag hem om ingen vänlig själ bjuder ut mig, efter som kontot står på NOLLLLL nu! ;) Ajaj!!

Men man tar fan bara studenten en gång så jag får smälta det helt enkelt och ta allt som det kommer med mina övriga betalningar jag har kvar till hår och grejer. Det blir nog så bra så :)

nu ska jag duscha! PUSS
Och maria. DU ÄR BÄST!!!!

Everything is going to be alright, maybe not today, but eventually



You know what? Love isn't blind. It's retarded

HEJ :)

Det gick faktiskt ganska bra med klänningen. Har hittat en och ska vidare till borlänge imorgon om det blir som jag tänkt, om inte jag hittar någon fin av sofies kompisar.. Känns aspissigt att lägga ut mer pengar men, gör hellre det än att gå missnöjd på baldagen! Thats life :)

Dagen har varit helt underbar! Bästa vänner, sol, bad, hamburgare och musik. Kan man önska sig mer?!:) Nej!
Vi tröttnade däremot snabbt på falu kalaset så därför jag är hemma redan nu. Väldigt skönt:) Ska ta en kall dusch så jag får ner lite hetta från mina solbrända ben.. buh haha:)


Livsnjutardagen!


Men duschen vare! Sen ska jag äta mat. Älskar mat!
pussspuss:)

Fuck

Hej vänner och ovänner:-)

Cykeln rullade raka vägen hem efter sekjobbet igår, var riktigt trött så jag la mig i soffan framför vänner med tacos!:-)

Har varit uppe tidigt idag, klockan 9.20 fick jag tviiiinga mig ur sängen, skulle ordna lite med min balklänning som är snäppet från färdig nu, och ärligt: Jag är så missnöjd!!:-(
Jag och lovisa ska ner på stan nu och kolla om det finns någon klänning som jag gillar.... Men känner bara ÅÅHHHH! Varför jag? Håller tummar och tår nu..

Sen för att bli lite gladare åker vi till maja och solar och antagligen badar!:-) Ikväll blir det nog lite falukalaset!

puss å hej!

Life is a bitch, so learn to fuck it

Hey yoou:)
Har precis stigit upp och ätit en dögod men världens onyttigaste frukost! Chokopops med chokladfyllning!!! :-D

Lööve! Och så åt jag korv med bröd igår kväll, känns verkligen som om jag är hemma hos pappa. Det var mina två ultimatum måltider när jag bodde där haha!

jaja!! ska slappa exakt hela dagen idag, sen vid 3 ska jag cykla upp till lugnet för att sitta i seket 15.30-22.10 med magda! :) Innebandycup där, första året inte vi är med i den... suger!! Men men.

Vad jag hittar på sen har jag ingen aning om. Ska nog vara med Maja och Lovisa!:)

Ödet

Föörrresten!!!
Fick mejl från peace and love ikväll. Har blivit antagen till funktionärsjobb! HUR underbart är inte det? Här ska säljas biljett säger jag bara :D

Först börjar det med att jag inte får någon biljett. Sen får jag tag på en som är dubbelt så dyr. 2 dagar efter jag köpt den biljetten, får jag sms om att det ska släppas 2000 biljetter till från utgångspris. (jag blev galen). Och nu så kommer jag antaglien tjäna in varenda krona jag betalde för biljetten + lite till, för jag antar att folk kommer ligga som gamar över min biljett om jag lägger ut den på blocket! 

Det är bara föör bra!:D


Don't dream your life. Live your dream

Sidär sidär! Sofie skulle upp och jobba imorgon så hon hade redan lagt sig nu när jag kom hem :-)

Min och majas kväll:


Och så det bästa! Har varit in i flera butiker denna vecka men inte fått tag på dom, men nu så. Vivo, mitt älskade vivo, hade dom två nyaste smakerna i bonaqualigan! Lycka :) Givetvis var jag tvungen att köpa båda och testa.. Blodapelsin vann! ;)


Blev som tänkt, soffhäng :) Passade bra! Är helt slut, har ju haft en så "jobbig" skolvecka så det beror nog på det..;) Haha nädå. Man är då alltid trött oavsett

Nu ska jag gosa ner mig framför vänner och sova om ett tag. Gick min sista dag i skolan idag, satt för sista gången på skolans datorer... Buhuh mår lite dåligt i mellan åt. Men på måndag börjar FESTEN!!!!!!! :D

Puss på er snyggingar!!!♥

Sitting next to you and do absolutely nothing, means absolutely everything to me

Haallo:)

Vilken bra dag det varit idag! Fick sova ut och vaknade vid 10, då klev jag upp, körde till stan och städade sen gick jag och maja och sola och tog en glass på hemvägen :-)
Hon kommer och hämtar upp mig om några minuter också så ska hänga i hennes soffa ikväll, antagligen framför buzz...! ;-)

Så ska byta om och greja sen sticker jag!:-)

Men först!:
Min, mammas och mickes mysiga middag!


Dögott som alltid!!

Ha en bra kväll hörniiiii! Sofie har säkert datorn när jag kommer hem så jag skriver imorgon istället!
pusspusss


RSS 2.0