Movieday

Tjeena och godmorgon

Har bestämt mig för att denna dag ska bli en filmdag! Har laddat upp med: Easy A, No strings attached, Just go with it, Arthur och The notebook! Får se hur många som hinns med :)
Men först: veckans pretty little liars!!!! jag, maja och lovisa tror dock detta är sista avsnittet på hela serien och då blir jag cp i huvudet... ni som hänger med mig i serien förstår nog!! ; )

Frukost in bed blir det först iallafall, givetvis.. Det är den bästa starten på dagen! hehe

Raseri

KUUUUUUUUL att man ikväll får veta att vi ska inventera på hemköp imorgon kväll!!!!!!!! Dö... det är tamefan det värsta och tråkigaste jag vet i hela världen för det känns som varorna aldrig ska ta slut! Dock är det ett mirakel att ens den affären vill ha tillbaka oss så bedrövligt kassa som vi varit på det innan haha... :)

Men! man måste ställa upp för laget så det är givet att gå dit men jag ska fan ligga och tycka synd om mig själv och laget hela dagen imorgon så det kanske känns bättre.. Vi får ju åtminstone pizza efter halva tiden ; )

Nu ska jag natta ner mig i sängen och gosa och hålla tummarna att min iphoneplånka kommer imorn!!! Drömde till och med om den inatt.... haha :rolleyes:




Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Idag väcktes jag av en fin stämma i telefonen, lovisa ringde från arlanda och småpratade lite och hyperventilerade lite. Haha, stackarn tror att hon kommer komma tillbaka till sverige imorgon för hon kommer gå vilse på flygplatsen i chicago.. :) Gör inte mig så mycket dock!!

Eftersom hon väckte mig så löjligt tidigt, klockan 10!! (trööött) somnade jag om men blev väckt av syrran en timme senare i luren och sen ytterligare en timme efter det av maja i luren, och då kände jag att jag kanske borde gå upp :) så då la jag mig i soffan och gapskratta till time out så nu är jag lycklig och pigg! hehe

Hahah och påtal om att gapskratta:
Är för trött idag tror jag ; )

I wish you could hear all the words i'm too afraid to say

Nu är det gjort. Har kramat min älskling hej då, puh! Låt denna tid gå fort säger jag bara. Dock ska det bli kul att se hur många mejl och skypesamtal vi kommer upp i fram till december nu, det kan nog bli en heeeeldel!!! Kärlek :)

Nu i sorgernas tid har jag iallafall gjort två köp som gjort mig glad!
1. En poncho från åhléns för 199:-!!!! Billigt med tanke på åhléns vanligt vidriga dyra Priser (Ja, jag är jävligt snål gällande kläder hehe)
Dock har jag en svart! Och ni fattar inte huuuuuuur skön den är, det är typ fleecetyg och jag myser i den hela tiden :)

2. En iphoneväska/plånbok som jag beställde från www.iphonehalsband.se för 299:-
helt underbar sak! en väska för kort och min älskling. Har inte fått hem den ännu men.. Älskar den redan:)

Är den inte huur praktiskt som helst?! ; )

Mår dåligt

Nu är dagen här.. sista kvällen med lovisa på 91 dagar ska spenderas ikväll ;( ;( ;(
imorgon åker hon och jag vill inte!!!

Men.. Får njuta av dom sista timmarna på bästa sätt åtminstone så nu ska jag och maja åka och köpa lite gott och äta på sen kommer lovisa hem till mig :)
 

Sorry, I got lost in your eyes. What were you saying?

Idag gjorde jag bästa stängningen ever! Allt stämde bra och jag har inte kommit på något i efterhand som varit fel :) Göött!! Långledigt till fredag också, bara bra känns det nu!

Ska slänga i mig dagens lunch/middag(?) nu, hann inte äta idag så det ska bli dögott! Och lovisa är påväg hit, bäst:)



Stay away

Snart påväg till sub för några timmar.. noll lust! Hemma efter 10 nångång :(

I don't want to hold you anymore

För att så tydligt som möjligt visa hur bra jag har det just nu:


Panpizzor och fångarna på fortet! Jag har det underbart skönt här hemma :) Dock väldigt tråkigt själv men får inget svar på min mobil om sällskap så det får bli så ikväller.. hehe

Bäääck to soffan!!!!


Njuter

tjena, jag igen! :)
är hemma hos j&r nu och jag måste bara skriva att jag sitter framför en fet macdator i en grym studio med 500000 gitarrer och miljarder med sång och spelutrustning! Triiivs bra här :)

Friday night!

Stängningen igår gick väldigt bra!! Dock blev det löjligt stressigt för att jag skulle hinna med bussen men det gjorde jag!
Sen spenderade jag kvällen/natten med mina bästa vänner och sällskapspel fram till 3 på natten, man kan knappt ha en bättre kväll! :)

Nu har jag precis ätit frukost och ska dra mig upp till jonas och rebecca! Lite senare på eftermiddagen står kupolen på schemat.
Tvmys ikväll! :)



Åh. Vårt hjärta som åker till USA på tisdag... ♥

På gränsen

Mådde inte alls bra när jag kom hem igår, jobbet tog DÖD på mig! Men innebandyn gick svinbra så det kändes okej ändå:) Och jag var sjukt hjärndöd igår, haha mamma skulle ju inte alls jobba! Så hon kom och hämtade mig och jag slocknade väldigt fort när jag duschat och fått i mig mat! Guld :)

Nu är jag påväg till kontoret för att städa, sen väntar 6 timmar subway och stängning..! Wish me good luck :)


Just shoot for the stars

yo!

idag är jag glad fast det regnar. Har fått lönen :) så sluttjatat om den!!

Sitter och äter frukost och laddar för dagen nu, för den blir låång! Jobb 12-20.00 sen träning 20.15-22.00 och hemma typ halv 12! Känns tungt nu men det går nog vägen som vanligt, jag överlever nog åtminstone :) Dock har mamma då redan åkt och jobbat och sofie är ju ännu längre bort än så så jag får komma hem till ett mörkt och tomt hus ikväll också :(

Män män. Nu ska jag gå till bussen!


Jag tror mitt hjärta blöder

Ännu en kass träning på schemat denna vecka.. Blä! Hoppas på bättre imorgon :)
och har jag inte fått den förbaskade lönen på kontot imorgon kommer jag nog grina.. buhu! Då blir nog inte min jobbdag kuul heller

Ska äta upp mackan jag har framför mig sen krypa ner framför TV4 play!! Ni vet vad som väntar :)

Och träningen gjorde mig för sugen på detta..

What ever om klockan är halv 1 på en onsdag kväll?! Mamma jobbar ju och jag har ingen skola 8.00 imorgon.
Fast, måste dock åka till jobbet 11 imorgon så jag har väl inte världens fest här hemma men :)

Men nästan så. För nu är det parlamentetdags!!!!!


I'm a dreamer

Nääheni. Ingen jävla lön på mitt konto inte.. SUCK! Kommer väl imorgon bara för jag jobbar tors-fredag... Men då kan jag nog förhoppningsvis på min lunchrast sticka och köpa jobbskorna iallafall :)

Och jag har ett sånt dilemma!!! Skorna jag vill ha i vinter, är inte riktigt vinterskor men inte heller dökalla, frågan är: ska jag köpa en storlek för stort och kunna ha lite tjockare sockor i, eller köpa min exakta storlek och halvfrysa?? När jag läser den frågan låter det så självklart att ta den större storleken, men den mindre skon är snyggare..... Gah. Driver mig själv till vansinne :)

Nä nu ska jag ligga i soffan och spela spel och sura över att jag missar parlamentet, fångarna på fortet och true talent ikväll bara för vår kassa träningstid 20.30-22.00..

MEN!:D Iphone+tv4play= ♥

Sometimes we expect more frome others, because we would be willing to do that much for them

Efter en pissig träning ligger jag nu i sängen och njuter efter en dusch och min älsklingsmat, tonfisk och makaroner!!! Myser under mina täcken framför vänner :)

Imorgon håller jag tummar och tår på att min lön kommit.. need it need it need it!!! Då blir det isåfall bussen till kupolen med Majan!

sleep tight lovers ♥


We all deserve our own happily ever after

Jag vet hur man kan slappa jag! Vaknade runt 11 imorse, gick ur sängen runt 1 och drog till stan för några korta ärenden och sen åkte jag hem och la mig igen och glodde på gossip girl tills nu. Sängen blev just bäddad för dagen hähää :) Och gossip säsong 4 är nu slut också! Och det sista avsnittet på 4an sög pung, så tack alla gossip girls fan som gett mig för höga förväntningar, i onöödaaaan :)


Fick hem min fina klänning idag också, och gissa vad? Japp, den var för liten! Så den ska jag skicka iväg nu på direkten så jag slipper se den.. Är lite lättad faktiskt, gick några hundralappar plus på mina utgifter denna månad tack vare det ; ) slutet gott allting gott.

Träning nu!


A million feelings, a thousand thoughts, hundreds of memories - all for that one person

Till dig som undrade var jag laddar ner pretty little liars avsnitten: jag söker på google efter avsnittet jag vill ha, sen laddar jag ner det i ett program jag har på datorn som heter utorrent :)


Chokladen tog slut snabbare än snabbast ikväll, eftersom inte bara en bästa vän kom på besök, utan två! Majan var också med. Vi har legat i soffan sen klockan halv tio och bara pratat, slöat och sovit, en av dom bästa kvällarna man kan ha helt enkelt :)

Nu blir det gossip girl för mig, inte sett på 3 dar!!! (dööör)
Sen sova sova:) sooo.. xoxo  ; )

There's always something there reminding me

Äntligen datorn tillbaka! Har varit utan den i två dagar men.. hehe. Nu ska den iallafall inte stänga av sig själv längre, den ska vara lagad! Och har haft den i knät (brukar aldrig gå annars) i typ 2 timmar nu så mirakel finns  tydligen!!!! :D + att jag fått en egen dator under tiden! En liten junior dator som jonas och rebecca inte ville ha kvar, får dock inte igång internet på den ännu men jag sliter.. Kul iallafalll :)

Idag började faluns gymnasium i skolan.. svider lite må jag erkänna! Men njuter gött åt allas statusuppdateringar på facebook: "Åh skola.." "Tillbaka till helvetet.." "Orkar jag gå upp imorn..?" Osv osv osv. Ni fattar grejen ; ) så än så länge grinar jag inte för studenten!

Har också varit på kupolen hela dagen idag med sofia och anna. Pank som jag är kom jag hem påslös, annars hade jag satt mig i bilen med minst 4 stycken. Men, ska nog ta mig tillbaka dit nu i veckan när min lön kommer och frossa lite :) Jobbskor, vinterskor, en stickad tröja och en poncho har mina ögon lagt beslag på!!! Jum-mie

nu ska jag åka till affären på hojjen och köpa marabou digistive och bjuda en bästa vän på när hon kommer!! Och om en vecka åker hon ;( ;( ;(


Kapten röd


grym text grym låt

I heard love is dangerous, once you fall you never get enough

haaaaj

2 av 3 jobbdagar är avklarade denna vecka, sista imorgon sen är jag ledig några dagar igen! :)

sitter uppe i mitt gamla hus på allén nu med mamma och massa gamlingar! Älskar att vara här och bara ta det lugnt och se när alla blir fullare och fullare, och just nu blir jag bara tröttare och tröttare! dock måste jag köra sara om några timmar..... SUCK

Sovmorgon imorgon iallafall! Börjar 10, weho!!

Jag och söttherése kakfrossade idag! Gamla och krossade cookies tar man vara på på sub!! Tro mig hehe

I lost myself in fantasies of you and me together

hallå!

inte vare lätt att gå upp halv 8 imorse inte! Men förmiddagen gick lyckligtvis fort, men dog i mitten av den. Varför? Jo! Jag fick mitt schema för dom två kommande veckorna, har 5 stängningar av 6 pass. Och ni minns väl hur mycket jag tyckte om dom??? Älskar min chef i vanligt fall men idag kom han dock in på min lista.. :)
Men baaara att bita ihop!!

Har annars bara haft en dryg eftermiddag och det slutade med sängläge sen två timmar tillbaka, med donken i magen!
Något som däremot piggat upp lite är att jag beställt en fin klänning jag dölängtar efter nu


Fiiin vaaa :)

Hur många tror den kommer vara för liten/för stor när jag fått hem den?
I do i do i do..


Löööööve!!!



Jag vet att du sitter borta i Oslo och drar feta suckar åt mig nu sofie, men jaaa, jag kom på att den här låten fanns idag.
Men älskar den ändå :)

Btw. Är jag inne i ett bloggmode ikväll or what?!
I guess sooo!!!
 

L

Åh... Jag är i sorg!!! Varje varje varje dag hörs vi av, från morgon till kväll. Men om mindre än två veckor kommer den goa rutinen brytas i 90 feta dagar.. 90!!!!

Vad fan gör man i 90 dagar utan en bästa vän? :'(
(Dock kan usa behöva lite glädje, så njut av att ha henne där! ; ) )

My love! ♥

Not fair

Halloo!!!

Min dag idag har varit en dag man bara kan spola över. Låg i sängen till typ, 3? Klädde på mig vid 4, tog en sväng till jobbet för att hämta nyckeln eftersom jag öppnar imorn, hem igen och la mig i soffan, åt mat, la mig i soffan osv osv osv.. Ni fattar?

Har dock haft lite majamys nu under kvällen! Kladdkaka, glass, hallon och gossip girl :) Sen blev det ett evigt letande efter guldägg på angry birds... (Ni iphonevänner förstår ; )) Nu ska jag ladda in några hederliga a-teens hittar på mobben (love) och sussa! Jobb 9-15 imorgon sen blir det nog grillkväll med bekanta till familjen som vanligt. Perfaaa!!

Voila! Att jag inte blev kock istället för innebandyproffs alltså... Tabbe!! ; )

Turn back time

hej babes

ni kanske märkt att jag är inne i en fet bloggsvacka, tänker på allt och inget och gör inget och mycket så glömmer bort min wex lite.. Sorry :)

myste med maja lite igår och idag har jag bara tränat. nu ligger jag i sängen framför vänner med en magnum double caramel glass. ÄLSKAR att den är tillbaka i butiken igen efter många många år!!! Looove :)

Är ledig fram tills fredag nu så ni kan ju gissa om jag är tillbaka i mitt soffslöeri som jag haft i sommar. Och nästa vecka börjar skolan igen för somliga, MEN INTE FÖR MIG...!!!!
Rip idrottsprogrammet ♥ Tur man slutade när det var som bäst!

Nu vill jag inte tänka på det mer, det gör för ont i hjärtat.. 

Åh. Vill verkligen vrida tillbaka tiden till den veckan. Veckan med stort V! 

Så jävla sur söndag

vidrig jobbdag, vidrig! att stänga själv är ingen kul grej, det tar två timmar och man vet inte ens hälften av alla grejer man ska göra och ha klart. Slutade 8 och kom nyss hem :(

Och precis när jag stängt igen dörren (har ingen nyckel in) så inser jag att min matlåda står kvar på bänken inne i köket med mat i, hann inte äta idag så skulle göra det när jag kom hem. Arggh...... Men det fick man ju inte! Åh hade stekt ett ägg till pyttipannan som ligger kvar ensam inne på subway nu :( Stackarn.. Haha! Tur min älskade mor hade lagat mat innan hon åkte till jobbet!!

Nu är jag ledig till fredag. Underbaart!!!!!!!! :)


Lyckorus

Åhå vad kul och grymt det var igår! Man har allt världens bästa kompisar :) dock hade jag velat skippa utgången och de förbannade etage som alla prångt skulle till, det var mycket roligare innan men det vart roligare än väntat trots allt! Så det var ju tur iallafall hehe

Bästa på hela kvällen och typ hela sommaren är att älskade andreas sitter på verandan när man kommer till olle, han hade lurat alla att han inte kunde komma ifrån stockholm denna helg och så gjorde han det ändå!!! Chocktillstånd och glädjetårar inom en minut haha :)

Mår idag sämre än väntat så jag måste rycka upp mig lite, jobb om 2 timmar i 6 timmar. KUL :) kom å köp mackor kom och köp mackor!

Tired

hej hallå hejj! tråkiga jag är back!

sorry men gud vad jag jobbar (klagar dock inte), idag har jag hållt på i 9h och jag har blåsor på lilltårna!! Men pengar rullar in som dom ska hehe

Har precis tagit värdshistoriens behövligaste dusch, snart ska jag åka till olle och ha det bra med kompisar!!!! Tar lite helg ikväll fast än jag har jobb imorgon, men börjar 3 så det är tillåtet tycker jag :) 


One step at a time

hallå!!!!

idag har jag mått bra! Jobbet gick mycket bra, dock var det väldigt få som insett att vi öppnat restaurangen i falun så det kommer väl bli tuffare till helgen :) lite kul var det när strömmen gick, kylen, ugnen, toasten, och en del lampor slutade fungera, det är väl givet på öppningsdagen?! haha stackars min snälla chef..
Imorgon väntar en ny jobbdag! Längtar lite :)

Har förutom att jobbat idag tränat röven av mig, tror fan inte jag kommer kunna komma ur sängen imorgon. Jag har cyklat minst 2 mil, eftersom vi bor så förbannat långt från stan, och så har jag haft 1 och ½ timmes fyspass, min kropp är helt slut!!! Men riktigt skönt var det :)

Nu efter världens skönaste dusch, ska jag slänga i mig massor med mat, slappa sönder lite i soffan sen slockna i sängeenn!!

Taada

Men oj hallå
glömde ju nästan berätta min fina goda nyhet!

Fick mejl igår kväll, och det innehöll ett schema på subway för 2 veckor framåt, och där hade man en del pass!! Så jag antar att jag fick jobbet :D 
jag har ju inte hört någonting ifrån dom sen i fredags då jag jobbade så jag fick mig en liten chock igår!!

Men, starting tomorrowwww!!!!

Regn regn regn

Hello!! Nyss kommit ur duschen, har varit på träning :)

Denna regndag har varit en sällskapsdag. Imorse satt jag, mamma och göran och spela kort. Och dom sög, bokstavligt talat! Sen åkte jag och lollo till maja och såg nya PLL! Hatar den serien snart, den är FÖR spännande!!! Men jag biter ihop hehe :)



En utklassning och två losers!!
Världens snällaste hund! Och världens töntigaste lovisa, som gömmer sig under bordet för kameran :)

hähä och jag köpte godis åt mig mamma och göran igår. mor satte ingen gräns, så då gick det utför


Upp och sen ner

Efter många om och men och suckar från mor fick jag som jag ville!

Lätt värt en timmes tjat! :)

nu sitter jag och är skitsur. jag missade full frys som visades på tvn idag!!!!!!! fy jag är så suuuuur...... längtat efter det sen i lördags + att jag har löktårarna kvar i ögonen sen jag hackade den också så det kommer nästan real tears..

Verkligen fel läge att reta mig nu kan jag uppmana er om :P



I've been alone with you inside my mind and in my dreams I've kissed your lips a thousand times

Nu mår jag fett!

Haft mitt regelbunda hemmaspa, som i lööve! En timme i badrummet med dusch, rakade ben, ansiktsmask, hårinpackning.. mmmmmmmmm, You name it! :) så nu luktar man gott och är babylen!!
(ps. nu ska jag vara en reklamtjej så tipstipstips:


Döbra prylar!!! jag har hela kittet och har inte ångrat en krona :) allt de övre finns på apoteket och de nedre har jag köpt hos city frisörerna ds) Tack för mig

Nu ska jag äta macka och dricka oboy och sen sleepa så jag är pigg och kry till ännu en värdelös soffdag framför tvn som väntar imorgon :)

CIAO


Saknade vänner


Fina lovajo och fina sofia! och en go fika :)
blev en liten sväng på stan sen och jag höll på att dö i besultsångest pga två heta tröjor.. Lämnade båda två kvar i butiken dock buhuh

Men fuck dom tröjorna nu, jag upptäckte precis på spisen att mamma har lagat tonfisksås och makaroner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Min mamma är BÄST :)

Frukost á la me!


Gormorning!!
Med denna goa frukost sitter jag och göttar mig med i soffan framför tvn. Drog mig några timmar innan jag gick upp idag, så det blev lite sent män män! :)

Ska om nån timme träffa lovan(!!!) för första gången på 5-6 veckor(!!!), som varit i australien. Så en fika med henne och Sofia står näst på tur :)


Think less, live more

Blev en lugn kväll igår! Kanske lite för lugn, slutade faktiskt med att jag satt och gäspade vid borden inne på rådis.. Illa :) Men det blev nån timmes pingislir med massa roliga så det var tur det iallafaller.

Nu har jag precis gått ur sängen, lite ångest över att jag somna sent och gick upp sent nu när jag skött mig så bra i veckan. Men då närmar sig kvällen snabbare och jag älskar som sagt söndagskvällar! Gutt :)

Älskar att det regnar idag

Excuse me, but I might drink a little bit more than I should tonight

hej hej hej!!

Dumpade pannkakorna imorse och gjorde för första gången vofflor. Åh guuud!! vad bra jag var. Den frukosten ska jag göra oftare vill jag lova :)

Nu sitter jag lite halvtragisk hemma och dricker cider framför tvn med chips. Ser ganska deppig ut, haha, men jag väntar besök så jag har det lite trevligt för mig själv i väntan :) Rådis står på schemat ikväll!

And I might take you home with me if I could tonight


Stay here and love me just a while. Let sadness see what happy does. Let happy be where sadness was

shena moss!!

döskönt att det inte är sol ute idag, då slipper jag tvinga mig till att ligga ute och ha tråkigt och svettas och istället kan jag ligga inne och se på tvserier, much better! :)

Till soffan ska jag göra pannkakor till frukost och se på nya PLL!
Är hemma själv så det blir njutning till 100 pro!


S(he) be(lie)ve(d)

Hej kompisar!!!!

känner mig så kass på att skriva här, vilket jag också är men. Har giltlig frånvaro :)

Andra dagen på subway och det känns megabra, verkar som jobbet är mitt snart...Hope hope!! Stängningen idag var pissdryg och asmycket å göra men bortsätt från den så verkar jobbet grejt!

Nu när jag varit så duktig hela kvällen ska jag lägga mig i sängen bums! Är helt helt slut, ska bara skölja bort min ansiktsmask som stelnat i ansiktet på mig sen så. Hihi kommer få babyhud :)


Och påtal om absolut ingenting
JAG VILL HA EN HUUND!!!! En kort, liten och knubbig gullig hund..

å jag får ont i ögonen... 
 

*


Grattis älskade underbara fina mormor på födelsedagen! ♥

I keep closing my eyes, but I can't block you out

Hej och tack för alla tummar och tår ni hållt!! :D Jobbet gick fetabra idag så imorgon ska jag va med på stängning istället för öppning, och går det bra, så är jobbet mitt om jag förstod saken rätt!! Gött som fän. Så en sista gång får ni klämma händerna sam fötterna för lilla mig!

Eftersom jag skulle befinna mig i borlänge 9.00 imorse var jag väldigt duktig och la mig i tid igår, jag somna innan 1!!!!! Det är insane om man pratar om mig. Så ikväll måste jag också lägga mig tidigt, vilket jag ändå vill, så jag kan komma tillbaka till normala sovvanor :)

Men först, Gleetime! Love ♥
Puss vänner :)



You had me at hello

Tjena hej alla ni :)

Ikväll har jag badat. Ikväll. Badat! Fattar ni?
Har badat två gånger denna sommar och en av dom på sämsta tillfället. På kvällen när det är kallt. Jag fryser för tusan än, och det är 2 timmar sen haha.. :)

Magen min har iallafall blivit uppvärmd, med en big mac meny! Och nu gosar jag i soffan och längtar efter mamma som är i rättvik på crusing.

Hoppas ni myser och har det bra ♥
Godnatt när ni säger godnatt, sov sött :)

All we need is love



Love is a bitch, but everybody needs her

Hello!!

Arbetsintervjun gick så bra idag att jag ska provjobba på torsdag!! Känns väldigt bra att man är ett steg ifrån arbetslösheten :) Och nu kan jag väl säga vad det är för jobb också, jag håller mig till restaurang livet, haha, denna gång handlar det om Subway! Dom ska öppna i falun inom en månad så det är där jag kommer hamna om det går vägen! Tack för senast jag bad er, men nu behöver ni hålla era tummar och tår hårdare än igår :)

Förutom arbetsintervjun idag har jag varit med Linda! Och jag har fått kika på syrrans kompisar gamla kläder, det slutade med 4 påsar!!! Happy! Så det blev att åka till jysk för att köpa fler galgar, hihi. Mor min köpte en ny iphone idag också, 4an, och vem tror ni fått setat med den och grejat i några timmar idag då? Mm.. Jag!
Men klart man hjälper världens bästa mamma!

Nu ska jag njuta av kvällssolen med lovisa när hon slutar jobbet!
Puss ♥


Vi hade rätt kul med kameran som sitter på framsidan av mobilen...  ; )

You should have opened your eyes. I was damn crazy in you

GUD vad jag hatar denna dator!! Vi har bråkat konstant hela dagen och den har slagit av sig minst 20 gånger och jag har blivit arg 20 gånger och jag inväntar just nu vårt 21 första bråk och raseriutbrott nr 21... Ouuhhh! Mitt humör borde inte få handskas med sånna här oväsentliga saker :)

Av dom 20 gånger jag försökt få på datorn har jag tänkt berätta för er att min måndag har varit lika händelselös som väntat. Eller en oväntat grej har inträffat - jag slog på alarmet på kontoret jag städar på... :) Score johanna!

Det var låst på framsidan och jag skulle prångt in och städa så jag gick runt till baksidan och gick in där och när jag är inne i byggnaden och har låst upp dörren in till kontoret börjar det tjuta som bara fan. Då slår jag igen dörren, börjar skaka som ett asplöv och ja, jag går ut och väntar på polisen! Hahaha. hade ingen aning om vad jag skulle göra så jag satte mig på trottoarkanten i typ 2-3 minuter och lät det tjuta, sen slog det mig att jag kanske skulle ringa micke, min arbetsgivare, som gav mig koden till larmet så jag kunde slå av det. Score igen, johanna! :) och eftersom jag var så rädd så åkte jag hem igen och ska städa imorgon istället... haha pooor me!!

Jo. Annars då, har jag legat i soffan och ätit marabou digestive och sett på vänner + att jag sökt två jobb, och ett av dom ska jag på anställningsintervju på imorgon!! Eller liknande, jag ska iallafall åka till borlänge och lämna cv och visa upp mig och prata med en kille :) Håll tummar och tår för mig!!!!!

Nu ska jag invänta linda och magda framför Glee, så puss på er! ♥

I hate how you've changed. It's like I don't know you anymore

Ikväll har jag haft en riktigt soffkväll, (precis som 90% av alla andra dagar denna sommar). Denna spenderades med mamma framför brigdet jones, och den människan gör mig nervös! Men dock är hon väldigt underhållande! ; )

Nu ligger jag och glor på how i met your mother ensam i soffan. Och jag har precis laddat ner första säsongen av Glee, igen.. Jag följer ju "bara" 5 serier för tillfället, så en till skadar väl inte? + att glee är en av dom bästa så den är mycket välkommen in i mitt liv igen :)

Imorgon börjar livet igen. Helgen och festen är slut så nu återgår jag till att varje minut tänka på att jag är arbetslös, under dom två underbara dagarna som varit är det bara ungefär varannan minut.

Så jag har 5 jättetuffa dagar framför mig som ni förstår..
Livet är bra hårt, eller hur? :)

Sov gott babes♥
 

RSS 2.0