good day!

vad äre för fel alltså:OOO dom röstar ut carl, carl carl carl som kan sjunga till skillnad från mr mespropp med bäbisröst! blä

förutom idolfiaskot så har min dag varit jätte bra! har städat rummet och rensat min garderob också så det är snyggt och fint :) haft en bra dag med mamma och det uppskattas till tusen. undrar dessvärre fortfarande jag inte längre har någon pappa, men det kan nog han inte ens själv svara på.


och just nu har jag en skit läskig känsla, fast jag sitter lutad mot väggen i min säng så snurrar verkligen hela huvudet, haha det är äckligt som tusan!  helt svimfärdig:S hoppas det slutar snart innan man börjar må illa, haha..

NU! vänner som vanligt sen sova =) godnatt!!
skola snart också :DDDDDDD

dumle

eftersom jag är så extremt godissugen och har en extremt smal strupe just nu så tycker jag att ni ska tycka liite synd om mig.
fast ni behöver inte tycka jag är korkad eller så, det kom jag på själv när jag satte dumlen i halsen för några minuter sen.
:'(
annars så var det väldigt gott med godis!!!
nu ska jag ta en varm dusch =)

idol

om erik åker ur idol nu blir jag galen!!!!!

då har alla mina favoriter åkt ur och det är ej acceptabelt
carl ska också stanna.

.

eftersom varken jag eller mamma orkade göra engelskan så bra tog vi google som hjälp, google translate, haha underbar sida.. den översättningen man får där är ungefär lika kass som min egna så det kvittar ju egentligen, fick ett A4 skrivet iallafall så det känns rätt bra:) får göra klart resten senare!

under tiden jag skrev så möblerade mamma om i vardagsrummet för femhundraelfte gången och jag blir snart galen på henne för hon gnäller så mycket över en ljuslykta hon inte får plats med någonstans och bla bla bla, en ljuslykta hit eller dit var väl strunt samma tycker jag men inte hon så hon jämrar sig en del.

idol börjar om bara några minuter, lär väl vara lika irriterande som vanligt men jag ska ändå kolla.
hehe

bye


ops

haha sidär vad man kan hitta!
fann precis min tydligen borttappade engelskabok från ettan, som varken jag eller min engelska lärare vetat om varit försvunnen, haha men det var väl bra att man fann den!

home

helloo
nyss kommit hem från stan där jag var med mamma och ella. köpte mina nya skor och byxor och även lite annat småplock så nu är jag glad=)
har världens bästa mamma som håller på att fixar mat till mig nu och hon ska även hjälpa mig med min engelska läxa sen! super duper

hörs sen (:

skönt!

goooodmorning:)

har inge ont i halsen idag och det är as skönt!! ska ner och äta frukost nu sen se på film om jag orkar slå på den.

23:13

nuu ska jag strax sova, det är ju en dag imorgon också som jag måste ta död på. men det ska nog gå att lösa med lite läxor och shopping med mamma. kan svälja idol lite bättre idag än igår men är ej riiiktigt nöjd, börjar nog snart ringa in till det där programmet själv..

men så lågt ska jag inte sjunka än :) ska se på vänner nu som vanligt (<3) somnar nog ganska snabbt också sen hoppas jag!

avslutar dagen med en lite halvgammal bild på en mysig kväll jag hade med johanna för nåra månader sedan!
snygg! ... godnatt:)


och så kom polly



sitter och äter lite macka med mamma nu, ska se på film medans vi väntar på idol!

:@

blähä

blev just utslängd från pappas hus. känns jätte bra.
bad han komma hit med min morgonrock och lite smycken, när jag öppnar ytterdörren stod 1 stor sopsäck med mina sängkläder och täcke + min hylla, tavlor och allting. rubbet från mitt rum helt enkelt

hatar en person just nu hatar hatar hatar


mat!

hihi åt nyss en hel tallrik mat :D kall dessvärre men mat är mat! ska ta mig en dusch nu, och den ska vara vaaaaarm :)

sen tänkte jag sätta mig ner med min engelska översättning, får se hur det går med det men känns som om jag kanske bör göra nått vettigt nu när jag väl kan. idol blire sen också och det längtar vi till. men jag vill fortfarande ha tillbaka nicklas!!!!! in med han

bye

.

snart är äntligen en till dag avslutad av detta tråkiga hemmaliggandet. imorgon får jag iallafall nya skor, nytt smink och troligen nya byxor, som jag längtat!!

är dessutom rätt superduper hipphurra glad för jag fick nyss veta att vänner kommer på film 2011!!! grymmast nånsin, OM jag ska se på premiären om den kommer på bio. om om om !
bra med framtidsmål?.. hmm

ska snart försöka äta lite igen, är vrååååååålhungrig.
hörs=)

knappknipp

äre något jag saknar när jag ligger hemma så är det lätt min fina röda knapp jag hade bredvid sängen på sjukan. det var bara att trycka på den sen vips 10 sek senare stod det en sköterska framför mig som gjorde allt man ville, hämta vatten, fixa kudden, drog upp gardinerna, rubbet!

nu måste man ropa på nån som aldrig kommer när man vill,. dessutom satte jag pencillinet i halsen alldelles nyss :((

.


här har man legat gött! men ligger göttans nu i min bed<3


haha lyxfrukosten jag fick serverad på lördagmorgonen! vad tycks?


sjukhuset

hehe det vart ju ingen skola som planerat idag, och dit kommer jag inte på hela veckan.

om nån undrat varför jag varit lite frånvarande denna helg beror det på att jag vart inlagd på sjukhus i fredags förmiddag eftersom jag var lite sjukare än vad vi trott. hade fått halsböld, vilket om jag förstått det rätt är en varfylld böld som sitter bakom halsmandlarna..
såå nu idag, (måndag) har jag precis kommit hem och ligger nu i min egna säng på mitt rum, det är väldigt skönt. jag opererades igår morse och tog då bort båda mina halsmandlar därav halsbölden som var väldigt väldigt infekterad, och den har man gått runt med i en veckas tid!! onödigt det känns idag.

har alltså konstant legat i en säng och sett på tv sen i fredags med besök lite då och då, har haft roligare kan jag säga..
äckligaste och värsta jag någonsin varit med om var då i allafall när jag kom in på sjukhuset i fredags, då dom skulle undersöka halsen på mig.
mamma ställde sig på ena sidan av mig och sjuksköterskan på andra och höll i mig, sen tog den dumma fula doktorn fram en minst 10 cm lång nål som jag skulle tillåta honom att trycka in i käften på mig för att punktera bölden liten men usch å blä å fy vad jag inte tyckte om honom då.

home sweet home!!!!!!!

*

http://www.youtube.com/watch?v=mqyWnaiOG6s

är jag ensam om att vara helt såld på honom??


-

jiho

halsen och bröstet dunkar och ögonen börjar svida lite smått, ska snart lägga mig men vill vara döötrött innan jag gör det så jag sover hela natten, vaknar jag någonting i natt börjar jag gråta..

därför ska jag se på vänner först och längta lite efter mina vänner som jag inte sett på 3 dagar.
har inte ens gått utanför dörren på 3 dagar, sjukt det känns :O men imorgon? :D

:'(



tillbaka med honom tillbaka med honom tillbaka med honom!!!

anders bagge!



haha alltså han! snackar vi om honom så snackar vi verkligen idoler;)
haha jag älskar han:D

.

and bitterfittan is back. fast aningen positivare

har varit en konstig dag, vissa stunder har jag legat som en nerknarkad uteliggare och bara velat sjunka genom jorden och andra stunder har jag varit helt, normal typ? 
nej men har iallafall ätit ganska mycket nu, en halv panpizza och en liten portion med ris och köttfärs och blev genast mycket piggare, orkade till och med duscha vilket var det skönaste någonsin!!!! 

nu sitter jag och suger på en halstablett och ska sätta mig och se på idol med mamma innan hon åker till jobbet och lämnar mig själv hemma :(

helgen ser iallafall ut att bli ägnad till historiaboken för just nu verkar det som om det blir skola på måndag, vilket jag definitivt inte klagar över!! plus på det

nu äre idol. hörs sen:)


a



 fick världens lust att göra om lite på denna svarta blogg, hehe men det orkar jag inte !!

=)

det går framåt!! nyss ätit en macka, tror det var den godaste mackan jag ätit i hela mitt liv. börjar även bli hungrig nu igen och svullnaden har gått ner på mandelnpandeln, grymt skönt!

men blir nog sängliggandes imorgon också men det blir nog rätt skönt om jag mår bra. sen blire nog förhoppningsvis skola på måndag så slipper jag dessa tråkigheter!

och OM jag ska duscha idag, och äta panpizzaaaaa

=)

mormor ringde nyss och gjorde mig lite gladare!
<3

=(

just när man trodde att man inte kunde må sämre lägger man sig och spyr, varit vaken i 6 timmar inatt och är helt slut. svettig och hungrig, skulle kunna göra mycket för att få gå i skolan nu och slippa ligga här och tycka synd om sig själv!! halsen är lika uppsvälld som den varit de 3 senaste dagarna också :(

tillståndet blev ej så mycket bättre när jag hällde ut min äppeldricka på skolböcker, mp3 och hörlurar. morr...

göööööööör migg friiiiskkkkkkkkkkkkkkkkkkkk


blä

har legat i sängen 98% av dagen och världens bästa mamma har tagit hand om mig, de 2% jag inte legat i sängen är de få gånger jag tvingat mig till toaletten. aldrig tyckt så synd om mig som jag gjort denna veckan och min halsmandel är lika stor som min tumme.

ska sova nu iallafall och hoppas det är bättre imorgon, hoppas hoppas hoppas. annars blire drygt en till dag:(

godnatti

sjukelibuki

tog mig en extra studiedag idag, precis fått i mig en macka iallafall vilket var mycket plågsamt, vill äta riktigt mat!!!!!! blä
somnade omkring 12 igår men vaknade 2 timmar senare och var vaken 3 timmar framåt och hade panik, svettig och kändes som om jag skulle kvävas i mitt egna saliv, haha jummie vad mysig jag är. lid med mig

sitter och fördriver tiden med vänner och har ångest för jag inte gjort historiaprovet, fast får ju lite mer pluggtid, vilket är bra!

hejdo

idol

nyss kikat på idol med mamma. det finns en kille som är helt hyper hela tiden, nils eller vad han heter. jag skulle bli galen på honom om jag var där! haha men som tur är är jag inte det utan istället ligger jag hemma i sängen som jag gjort exakt precis hela dagen. ska snart sova och se om jag ska till school imorgon eller inte, historiaprovet ska bli gjort iallafall!

godnatti

mat!!

nu har jag snart läst alla sidorna i boken som är till provet, haha och jag tror det hade spelat noll roll om jag gjort det eller inte för jag fattar iiiiiiiingeeenting, enda jag fattar är mina egna anteckningar och det känns inte så jädrans lovande om jag känner mig rätt.

nu blire spagettisoppa vilket min mage kommer uppskatta eftersom den bara fått tée, oboy, nyponsoppa och en halv potatis i sig idag.
kommer smaka ljuvligt:)

mumie

snart kommer mamma hem med nyponsoppa och glass. längtar längtar längtar

neggo

6 timmar senare var då säsong 2 nedladdat.
kul att jag inte får kolla för jag har en fet historiabok i knät:(

gud vilken negativ dag detta var =(

varför

vaaaarför ska det vara så svårt att sätta sig ner och bara läsa ur en bok? varför är det 30 sjukt tråkiga sidor om gamla saker som inte betyder nånting idag och varför ska man ens ha histpriaprov??????

blää varför säger jag bara.

tänker sova nu istället , mycket skönare

(N)



igår la jag mig med lite halsont. idag vaknade jag upp med huvudvärk, lite feber och en uppsvälld halsmandel som gör så bajsigt ont så jag håller på att gräva ner mig någonstans

 håller dessutom på att ladda ner säsong 2 av vänner som är klar om minst 40 timmar

allt sög denna morgon. kan inte dricka min varma goda choklad jag har bredvid sängen heller!! bläääääöäöäöäö

amigos



gissa vad jag gör???

ni som är dumma nog inte förstår att jag kollar på vänner så ska jag upplysa er om att jag gör det. och att det är den bästa serien som någonsin gjorts.

älskar studiedagar, kan inte annat än älska.
hatar däremot historia

studiedag

nu har jag precis kommit hem från skolan! haft orienteringstävling som sagt och skolkort idag, haha båda aktiviteterna blev väl som dom blev men, tror det blev bra!

är ledig imorgon och det känns jäkligt bra och behövande, ska sova halva dagen och plugg andra halvan.


just nu känns allt bara sjukt jobbigt med allting men ändå känns allt så lätt, snurrigt.

plusssssar på studiedagar iallafall.


match

hojloj

sitter i sängen och myser sönder med datorn och ska snart se på vänner innan jag somnar :)
imorgon äre orienteringstävling, inte så jätte sugen på det men det lär väl göras............


vann mot enviken med 4-6 efter en lite nervös match, fick en glad storasyster med mig i bilen hem. eftersom hon spelar i enviken, heheh så gåre när man byter från ibf!

ciao bella

idag

vart en jätte mysig kväll igår med maja, låg i soffan i timmar och bara pratade och åt chips.
har städat mitt rum idag och även skrivit klart min träningslära, 5 dygn försent, men men. ska iväg snart och kolla när mitt lag spelat mot enviken, ska bli roligt men sjukt nervöst, hoppas vi vinner!

sen ska jag hem och mysa med film och kanske min historiabok om jag får nå fel i huvudet eller nått!
nu ska jag laga mat, korv med mos =<33333333


hörs ikvällis


king



har nyss kommit hem, har spelat bowling med johanna z emil och jocke:)
alla åkte på storstryk utav mästaren själv! (jag) och fick gå hem med svansen mellan bena, kändes räätt okej;)

nu är jag som sagt hemma, är barnvakt åt ella och snart kommer maja och ger mig sällskap! mysigt:)

vi hörsis

mitt lejon!



haha vad tror ni? skolfoto 09!

bör möjligen ha en liite större storlek? hahaha !

:D



haha nu vart det 3 idoler istället, men det dör väl ingen av. haha fina va:)

nu! kvällen igår spenderades hemma hos lecken med klassen och några till, det var riktigt kul men det spårade väl ut lite för vissa här å var, haha men men. lär göras om tycker jag! sen blev det meastro i väntan på bussen som skulle ta oss hem från det sjukt kalla vädret, fast jag får väl skylla mig när man bär klänning.. hehe

nu ska jag plugga lite och vänta på lördagkväll. hej då:) 



klassfest ID2B

ska äta nudlar och se på vänner. klockan är döösent och jag ska sova döölänge imorgon.
tack för en grym kväll! hoppas på en liknande imorgon, fast varmare.

berättar om kvällen imorgon, orkar inte nu. kommer även slänga in en bild på en kändis kille ;)

plugg

hejsaaan
har myskläder på mig och bara myser. det är skönt! sitter och nötar in mina engelskaglosor och lyssnar på musik, är sugen på polly men lär inte få tugga på några sånna ikväll så jag får nog stå emot.
imorgon har jag prov i ledarutbildning, får se hur det går, just nu känns det som om det kommer gå jätte dåligtttttt.

bye

toktröttis

är jag idag, toktröttis. skulle kunna gråta av trötthet!!
men det gör jag inte, istället sitter jag och äter risifrutti och sminkar mig, drygt båda två. jag vill lägga mig i sängen igen. men bussen går om en kvart och det enda jag har på mig är en tröja stor att bada i.

sååå jag lär gå byebyebye ha en bra dag

sovaaaaaaa

men först lite vänner :D:D


plugg, polly, pemma och pvänner (?) !

nu har jag kommit igång med min inlämningsuppgift! som skulle vara inlämnad för snart 48 timmar sen, men bättre sent än aldrig? kanske. haha

tänkte ta en paus, efter ha skrivit,.. 4-5 rader? och se på vänner! känner mig värdig de, men jag kan nog writa lite samtidigt


imorgon ska jag och pemm simma, haha får se hur det går :)
bye


slöööiissss




hoho jag är super dålig på att uppdatera här. har ingen ork

men nu har jag tagit mig till liite ork, ska dyka ner i mina skolböcker sen igen.
annars då så har jag denna vecka......

  • färgat håret 2 gånger
  • sett super mycket på vänner
  • varit en liten fegis och inte vågat gå till skolan, hähä
  • ätit maaaassssssa polly
  • gjort om rummet
  • haft träningsvärk

vilken vecka. men jag tror det kommer sluta bra iallafall. för er som undrar är mitt hår brunt idag, igår var det gult orange blont vitt och fult.

och en till grej som jag ska ligga och gråta för ikväll :(
vi har gett bort elis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! min älskade katt :'( ella var för rädd för honom hela tiden så vi kunde inte ha honom kvar... puhu..


sportnik cup

halloj

har precis vaknat, ska åka till lugnet om en timme ungefär. ska bli askul.
innan dess måste jag äta, är jätte hungrig redan nu och har bara varit vaken en kvart..

match 13.30 och 17.10 idag både i fk1, komkomkom! önska oss lycka till:)

aj..

la dessutom plattången på mitt lår precis

det svider tokmycket!!

sportnik



ussshs vad dålig jag är på att uppdatera, haha jag orkar inte....

sportnik började ju som sagt idag, matchen mot hofors slutade 4-4. imorgon väntar 2 matcher och jag hoppas på vinst!
matteprovet gick jätte dåligt också så ovanligt nog... blire omprov :)

nu ska ja se på vänner, var länge sen nu :)

godnatt sen!! balle är även modell idag! läcker.

schooool

igår blev det inge matteplugg bara träning! som gick riktigt bra :)
idag är det börjar sportnik cup, har match klockan 17.00 så det är bara om några timmar, längtar!!


nu sitter jag i skolan och har ledarutbildning men får göra vad vi vill i en timme, rääääääättt skönt :) tillbringar tiden här vid datorn!

hejsåå

k l a n t i iiiiiiiiiii gt



haha okej nu måste jag erkänna
jag är så extremt klantig!!!!!

jag satt på bussen påväg hem från stan och så kände jag att det blev jätte kallt på låret, men jag tänkte att det kanske var för att bussen öppnade dörrarna så jag brydde mig inte så mycket, men när bussen åkte iväg så var jag fortfarande kall och då tänkte jag dra över linnet lite så det skulle bli lite varmare. då känner jag att jag är helt blöt och jätte kladdig!
då har jag lagt armbågen på väskan och prickat in knappen på hårsprajen precis och tryckt ner den så att jag sprutat ut heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela flaskan i väska, på mig och på bussätet.

sjukt drygt. så nu måste man köpa en ny sån också -.-


haha en liten kul grej som hände precis, haha skrattar lite än. katten hoppade rätt upp i bordet med huvudet och ramlade ner, haha!

nu ska ja study matteeeeeee blä vad trist.

!

hoho här vare dålig uppdatering men men! nu är jag här.
och jag tänkte sätta igång med min läxa inom etik och livsfrågor, den är ganska kul faktiskt.

och gissa vad! haha jag har grejat en ny mobil igen, haha denna gång har jag köpt en av min syster. en vit sony ericsson, kanske inte den bästa men duglig för mig :)

träning sen, och i helgen är det jolly, eller nu kallas den sportnik cup framöver :) hoppas det går bra för kul kommer det bli!


hoj

ops

haaaaaaaj

gårdagen var. haha ja, rätt jobbig för många antar jag, men jag sov iallafall otroligt skönt. FÖRLÅT för mitt misstag..

men slutet gott allting gott, är i hosjö hos mamma nu, det är skönt. ska snart sova men först ska jag nog duscha och se klart på sweet home alabama :)

ha det braa

!!!



nu är jag bokstavligt talat GAAAAAALEEEENNNNNNNNNN!!!

skulle precis packa upp min väska
och vad möts man av?
hela solpudersminket är totalt krossat och aaaaaaaallllllllllllt ligger i väskan :'((((((((((((((((((( sjukt jobbigt


den längsta lovisa, eller?

snart så lovan, snart är du ikapp!!



haha lär vara veckans bild!

spotify!

eftersom min pappa är helt korkad så fick jag inte gå ut igår och det blev varken slingning eller sova hos matilda, fick sitta hemma och vara arg och ledsen istället och det slutade med att jag hade lagt mig 21.15, haha låter rätt tragiskt.

men nu är jag glad igen, älskar spotify mest i världen för dom har ääääntligen lagt till erik hassles låtar!! -> http://open.spotify.com/search/Erik+hassle
mums!
har även hittat ett par skor, dock lär det bli sjukt kallt i vinter men jag får ha sockor dygnet runt, haha..

och orienteringen blev sjukt kul till slut när man fick springa med emma&sara, haha bilder kommer förhoppningsvis!


matteplugg nu! =)


det skadar ju inte att han är snygg heller

!!


-

hej hallåsan

gårdagen var bra störd och allmänt tråkig och blöt. efter jag kommit hem vid 2 efter en del missöden var man tvungen att åka och hämta matte i hälsinggården som sedan delade säng med mig. sjukt kallt var det att åka men hem kom vi iallafall!

idag har jag sett på futball, ätit på mcdonals och ska snart slinga håret och sova hos bergkvist, känns mycket bra. något som känns mindre bra är att vi har orientering imorgon -.-

men men bara bita ihop. bye bye


morgon

hejsan :D

nu har jag precis vaknat! sovit super gott och skönt. sitter och kluvar lite på min träningslära, får se om jag lyckas med uppgiften.

efter att fotbollsbrudarna kommit hem så far jag nog till matte och sedan vidare, var vet jag inte ännu men det blir nog bra. haha är extremt kaffesugen nu, haha inte bra...


vi hörees, farmville och vänner väntar!

!


haha min favoritbild

nu har jag precis duschat och blivit trött. var mysigt hemma hos maja och jag ska nu lägga mig i sängen och soova!! imorgon blire förhoppningsvis en bra kväll och hoppas hopppas på fint väder.

nu ska jag sooova!! gonattiis

*

jag är så glad


bus

hej hej hej
kom precis hem, varit på stan och ätit lite mat på mcd med maja malin och tommy! gott vare, haha och efterlängtat. kom även på hur sjukt lätt det är att lura till sig mat där. hade beställt cheeseburgare och nå chicken jr hamburgare och en vatten.
= bus enkelt att ta coca cola. haha och som vanligt så måste man typ vänta 2-3 minuter på att man ska få allting, i mitt fall hamburgaren. 
så jag gick och satte mig en stund och sen när jag skulle hämta hamburgaren så sa jag bara en mack chicken, eller varom nu heter, haha inte mack chicken JR som jag beställt, och eftersom jag fick vänta så länge så bjöd tjejen i kassan mig på en kaffe också och ursäktade tiden.

haha dåå var jag glad! alltså: cocacola, kaffe och en större hamburgare för priset 0:- ! make my day, haha nejdå!

NU ska jag snart hem till maja och vara där med henne och några till :) otroligt skönt med helg.

gulliga




haha är man nå kär eller?

!!

nuuu e jag trött, till och med så trött att jag lyssnar på arja saijonmaa, haha finne eller vad hon nu än är, hon har en riktigt hitt hon, har för mig att det var hon som hade en orange lackfärgad overall i melodifestivalen förut?..

hmm aja, trots att man nötat järnet så sitter inte dessa förbannade engelskaglosor än heller :( ingen träning vart det heller, haha jag kan nog lika gärna sluta snart.

imorgon äre fredag
fredag är bra
och då har jag bestämt att matte ska färga mitt hår!:) så bra så.


dessutom är världens bästa emma min



silence!! i kill you <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

:(

hejsan!
orkade inte logga in på datorn igår så det blev sängen direkt nästan efter en dålig träning. +++++ att allt jag skördat på farmville var = ruttet eftersom jag hade valt att rensa dom efter 2h vilket jag inte gjorde -.- haha tror inte många som inte spelar fattar men irriterande äre iallafall!!

är gaaaaalet hungrig nu så jag ska äta kött och potatisgratäng, mums:D sen ska jag göra engelska:) hörs senare!

usch usch usch

idag när jag kom hem från skolan så tänkte jag "yes! har inga träningskläder/handduk att packa upp, skönt". varför jag gjorde det vet jag inte men inte tänkte jag på det heller så jag får ju skylla mig själv nu att mina kläder STINKER, haha och jag skämtar inte nu dom verkligen stinker och är blöta och kalla, usch:P ska ju ändå träna snart så det var väl strunt samma men att sitta och vänta på träningen i köket med dom är ingenting jag rekomenderar i framtiden..

(Y)

hejsann

dagen blev inte så jobbig som det kändes imorse, 1 träning och 2 lektioner, och på dom lektionerna såg vi ändå på film så det var rätt skönt! just nu sitter jag och pluggar in lite engelskaglosor som jag har tills på fredag, sen blir det faktiskt träning! var ett tag sen nu, förutom i skolan men. hoppas det går bra med nyckelben och rygg och allt vad det nu är!

jag vill mysa med elis

.

hej !
sitter och väntar på frukost nu och plattar håret, haha drygt båda sakerna men man har väl sina val här i livet! onsdag idag, slutar alltså halv 5, blir trött av att bara läsa och säga det men man får kämpa på. och allting annat, man märker att det löser sig med tiden. allt känns faktiskt otroligt bra!!

nu ska jag äta, byebye :)

sugarplum fairy - anna


erik hassle + sugarplum fairy

sådärja
nu finns alla, eller de flesta av erik hassles låtar på min mp3, eller harry hassle som jocke kallar honom! haha! grymt bra och maassssssa sugarplum fairy<3

nu blire sängen för mig, skönt för jag är jätte  trött:)
godnatti, bjuder på en bild på mina biffar!




bara jag som tycker kråkan bör jobba på lite?

ELIS!!!

tog mig precis orken att lägga in bilderna från mobilen på elis
här är han, inte så bra kamra men hans söthet gottgör det!!





och han bor hos mig! gulli :D

elis

nu har jag sett han
väärldens gulligaste katt!!

:D

godmorgon

kom precis på att jag går faktiskt upp onödigt tidigt, men jag hatar att stessa så det kanske är bra! frukosten håller jag på att trycker i mig nu, och det blir godare för varje dag:) idag ska jag träffa sjukgymnasten också så hon kan kolla på min rygg igen, får se hur det går, blir väl ingen träning idag heller -.-

får se vad lena tycker om min historia läxa också, haha den blev heelt skruvad.


hejj hejj idag får vi en kattunge !!!!

RSS 2.0