historiaaaaaaaaaaa A

 

underbart att man får någonting gjort!! halva uppgiften är gjord och jag har setat med den i 1 vecka, haha känns som om jag borde bli klar snart, eller?


jag vill ha kaffe. kan slå vad om att jag inte bara är farmvilleberoende inom 2 veckor, utan också kaffeberoende. haha det bådar inte gott.

Beenie Man Feat. Akon - Girls




farmville :'((((



haha störtskön! sitter och kollar på thomas järvheden - seriöst roligt, håller med, det är seriöst roligt. haha! gör även min hatade historia som jag är väldigt trött på nu, kommer aldrig fram till något heller. ska lägga upp en grym låt jag hittat precis också, haha säkert skitgammal men den är bra!

annars så håller jag på att få spel för jag kommer inte in på farmville!!!!!!! och för att vara jävligt nördig kommer jag bli galen om all min mark ruttnar, haha då börjar jag grina!
måste komma in...

träning

då vare dags igen då
ska skriva träningsdagbok fram till junimånad, wiho! börjar idag..

sitter och spelar cube crash i mellan åt också, blir beroende!! och imorse var det så frustrerande att gå till bussen, det gick verkligen as bra och jag hade kunnat tagit mitt rekord återigen på spelet, MEN man var ju  tvungen att gå till skolan!! :@ dessutom var bussen apseg också så jag hade kunnat spelat klart...

haha nördigare kan man inte bli :P men nu äre snart innebandyträning, hoppas det går bra:)

se u later


piggelin och elis

hej!
 nu är jag hemma hos mamma, skulle kolla om mamma hämtat hem våran lille kissekatt, elis, som han efter många klagomål ska heta. men inte hittade jag någon liten kissemisse här inte =( men imorgon, gud vad jag ska krama honom.

nu äter jag piggelinglass med päronsplit!


morning

godmorgooon!

sovit 5 timmar bara, känns inte såå bra.. men sitter här och äter frukost iallafall! haha en lite halvtöntig frukost med kaffe! men har upptäckt att det faktiskt är riktigt gott, hehe. rostat bröd med leverpastej och gurka är också riktigt gott!! bra kombination alltså, haha.

slutar kring 1-2 idag så det är helt okej, men har en 3 timmars lektion nu med etik och livsfrågor -.- men ska nog bara se på film så det blir nog rätt skönt det med. nu ska jag göra mig klar :)

hörs

01:21

vad jobbig jag är

karsberg



haha kan inte låta bli att lägga in den här bilden. den är ifrån vår engelskalektion då vår engelskalärare, den ökände henrik karsberg, haha sitter och pratar med figge om när hans kompisar skulle på svensexa och hur misslyckad den blev medan man själv sitter vid sidan om och behöver hjälp, haha fast han hade ju fullt upp med annat som ni ser ;)

haha jani. om jag har lärt mig någon engelska när jag går ur 3an är det ett mirakel!

natti!!

ops

haha korkad jag känner mig. åt ju nyss så jag ska inte äta igen, haha kändes som en vana och skriva "äta och sova"

men men! :D

skit mobiler

fick jag skulle jag slå någon just nu! är så himla arg. haha som alla vet är jag väldigt lätt irriterad, iallafall angående sånna här saker.
sitter nämligen och försöker föra över filer från min mobil till datorn men det går verkligen inte bra, ena stunden så står det att datorn inte kan hitta enhetens drivrutiner och andra stunden står det att den är installerad men man kan inte komma in i mappen där filerna finns för då behöver man en skiva som jag inte har och det gör mig gaaaaaaleeeeeen.

men så kan det vara också. nu sitter jag ute i danholn också, kom till pappa för en halvtimme sen ungefär. har ätit pizza med linda, maja och malin ikväll :) mysigt. nu ska jag packa upp väskorna, äta, göra mig trött och sova.

om allt går som jag vill!
hejdå

2-5

nu är jag hemma igen! vi förlorade med 2-5, tråkigt nog men fick spela halva matchen iallafall :) vem om inte jag gör illa sig, ÅTERIGEN?.. blää får se hure är imorgon.
just nu packar jag mina väskor, ska till pappa ikväll och vara där 2 veckor framöver. skönt men ändå inte

bye

09:55

hejsan
nu har vi vaknat, eller emma znoosar lite än, haha helt slut är hon. jag mår toppen och är faktiskt lite sugen på att sätta sig i målet nu. när man tar på sig målvaktshjälmen känns det som om man stänger ute hela världen och är i sin egna för ett tag, intställning på en sak: att man inte får förlora. och det ska vi inte göra idag heller, får se däremot om jag ens får spela eftersom jag inte tränat alls i veckan.

det återstår att se. nu ska jag ruska om emma och gå ner och äta. återkommer med resultatet senare, ikväll blire nog lite plugg och nån film.

ha en good day!

weho

alltså
shit vilken galen och rolig kväll vi har haft. haha OTIPPAD kan jag då verkligen säga. nu är jag iallafall hemma och fötterna värker efter all dans. emma är här hos mig, mycket mysigt men hon står i duschen just nu vilket jag också snart ska göra. hoppas ni sover gott

match om 10 ½ timme, är taggad...


natti

!

helloj

gissa vad jag gör? haha.. spelar farmville! såklart. ska snart gå till bussen, ska till challepalle charlotte, hoppas på en rolig kväll!
emma ska sova här i natt iallafall, kommer väl sluta som vanligt att hon vaknar med 2 täcken och jag är intryckt mot väggen.. haha jag får hoppas på det bästa.

imorgon är det match också, vilket jag INTE orkaaaaar! samling 12.00 -.-

ha en bra kväll för det ska jag ha!

morrn morrn

godmorning!
blev tyvärr inge vänner igår, första avsnittet hade inte laddats klart när jag tänkte kolla men jag sov otroligt skönt ändå, somnade nästan direkt när jag la mig och har sovit 11 timmar. 11 behövande timmar!

nu ska jag nog gå ner och ta mig nånting att äta, slappa framför tvn och vänta på kvällen.

hörs

vänner = älska

nu är jag toktrött och jag blir förvånad själv över att jag gjort mig klar och ska lägga mig i sängen klockan 0.00 på en fredag! varit en lugn och skön kväll, behövdes! nu om det går ska jag se på vänner :DDDDDDDDDDDDD kommer sova underbart gott efteråt.

imorgon kommer emma tillbaka till falun igen. kan inte förvänta mig en dålig lördag på något vis! 
godnatt! pöss

party

haha kul, nu spelar dom östen med resten - hon kommer med solsken till mig! sitter här med öppet fönster och diggar med i deras fest, haha!

-

jahapp
det var ju roligt! moppen stendöd, cykeln är låst utan nyckel och bussarna går väl om hundra år och när dom väl gör det så går dom väl ändå inte hela vägen ut till hojsöholmen. blir hemmakväll för mig ändå, haha filmmys med sig själv är väl kanske inte helt fel men.. får roa mig med farmville och cube crash också! haha just nu spelas det vindarna viskar mitt namn med roger pontare en bit ifrån vårt hus.
vem 17 väljer den låten till en fest? haha det undrar jag..


dessutom kunde jag verkligen inte låta bli att ladda ner första säsongen av vänner igen... (A)

regn regn regn REGN!

sitter och funderar på när det tänkt sluta regna. jag kommer nog vara väldigt blöt när jag kommit hem till matilda, haha blir kul att se. ska åka dit nu :)

och alla ägnar en tanke åt stackars emil som har gjort illa foten :(((


!!


pizzaaa

har inte orkat skriva här förens nu men så kan det vara.
sitter och har precis renskrivit allt ja skrev på historialektionen för jag köpte nytt block -.- nu tänkte jag ge mig in på uppgiften och sen väntar matten men den orkar jag nog inte göra idag, så den får man väl ligga sist på som vanligt!

mamma ringde just och beställde pizza, haha ska prova mig på nått nytt idag tänkte jag så det blev en "chicken".  oftast säger ju pizzabagarna att den är klar om "15 minuter en kvart" haha iallafall här ute, men denna gång  sa han 25 minuter. haha mamma är fortfarande förvånad och springer runt och klagar om det på nere våningen och jag sitter uppe och hör på när min systers ber henne sluta, haha lite kul ..

sen åker jag till favvomatte



det blir bra!
bye

duktig

sådäääääärja
 nu är mina läxor gjorda, iallafall läsdelen av historian. den skriftliga delen får jag ta senare. nu är jag trött och sugen på att lägga mig och lyssna på musik i min mp3 och somna till det. finns inget bättre


bye bye, imorgon är det fredag
fredag är helg
helg är skönt!!!!

skor!

hejjsss

har kommit hem från stan/skolan precis. köpt nya idrottsskor och det känns mycket bra och kul med lite nytt, haha. som det ser ut just nu så blir det nog dessvärre ingen debut med skorna ikväll eftersom jag fortfarande har ont i min skitrygg, blir antagligen på måndag iallafall :)

nu: dusch, wok och historia.
hej då

?!



haha förlåt, men kan verkligen inte låta bli. haha denna film var då den mest konstiga jag sett på länge men den fick då verkligen mig på gott humör, särskilt när hon börjar prata om namnen, haha!

och förresten nu gör jag min omtalade engelska läxa!

sängen!

såja, nu säger jag mitt sista för idag tror jag, haha.

ikväll hade jag tänkt : städa, plugga massa, plocka bort datorn från rummet, sy mina byxor.

gjorde: städning (lite), sydde byxor och åt bullar.

godnatt på er, imorn får vi se om jag kan uppfylla dagens krav. hehe byyeee

plain white T's 1234



love love love this song

!



känner mig lite lagomt duktig
sitter och syr ihop och lappar alla mina trasiga jeans. alla = 3 stycken :'(

det gå faktiskt bra.
dessutom ligger läxorna och vilar bredvid mig :((

*

hajj

kom hem för ungefär 1 ½ timme sen, känns lite tungt att man kommer ha sånna här långa onsdagar hela året. hoppas på ändring!

tänker nog göra historia och engelskaläxan nu och njuta av att vara inomhus och slippa allt regn som fallit ner konstant sen igår kväll, sen kan jag ju gotta mig lite med att alla 1or ligger i tält och fryser borta i gullnäs, haha glad att jag slipper.

imorgon äre fett skön dag, träning och en lektion med karsberg = inge jobb och bara slapp! och sen ska jag köpa nya idrottskor med min mormor, :)

see u later!

skola

hejjsssssan
klockan är snart halv 8, sk a gå ner och äta min frukost sen springa i väg till bussen. första träningen i skolan idag och det känns som om det kommer bli kul:) efter det väntar 3½ timmes hål och jag får lämna skolan omkring 16.40, känns som en jobbig dag!..
byebye





 <3

-

njaa så mycket regnar det ju inte i hosjö nu inte.

haha det häääälller ner!! skönt faktiskt

cha cha

 

lär vara min nya idol, haha hur skön är han inte!

***


tjenixen. sitter här och lirar lite farmville och vill bada i sjönn och sedan äta pizza.

meeeen det får man ju inte alls göra idag:( vädret är tråkigt och jobbigt och pizza har ja noll money till. nått mer som är jobbigt är min historialäxa som jag inte är så sugen på att göra men 15 sidor är väl inte sååå mycket att läsa trots allt ..

varit väldigt klantig idag känner jag, som vanligt, haha.

eller vi kan börja med gårdagen, skulle åka och köpa ett skrivblock som jag skulle ha i skolan så jag åkte till öb. på hemvägen får man ju självklart soppatorsk:) så då vare bara och rulla hela sandviksvägen hem i hettan, dryygt vare!

idag: påväg hem från skolan och väntar på bussen, haha jätte mycket folk står och väntar. sen när den väl kom så stod jag jätte nära dörren, så den flög upp på mig  och gjorde så jag fick lov att backa, haha och då tappade jag min balans och nockade jeppe i huvudet som i sin tur nockade emil i huvudet som stod bakom honom, haha lite kul faktiskt men ont!! sen när jag precis nyss skulle kasta min mascara till bokhyllan från sängen, fanns det 1% chans att jag skulle träffa min låda med örhängen i..
vad gör man inte??

har nyss plockat örhängen från golvet iallafall.. -.-

bye nu äre mat!

----------------------------

hejsan tjena

nu har vi köpt en sladd till datorn, tog bara 3 veckor men!! nu är han här.

lördagen spenderades i bjursås, mycket trevligt vart det trots vissa missöden, haha.. igår var hela dagen förstörd men jag fick till lite fotbollstittande och en sväng till sundbornsvägen (<333)
just nu sitter jag och pluggar lite engelska, sen ska jag iväg på träning :)


och jag är galen i farmville!! haha så illa!


*****

det visade sig att min favvis kom hit istället och vi tillbringade hela kvällen i min säng med musik och en film, wanderfal!

eftersom hon for iväg innan filmen slutat fick jag avsluta den i min ensamhet och den tog precis slut:( dags för mig att sova för imorgon väntar en ny dag. haha.. eller klockan är ju över tolv, som vanligt för min del så det nya dygnet har ju redan börjat så,.

nattis:)

*

heeejjjjjjjjjjjj

nu har jag slutat att stirra vägg och golv så nu sitter jag här och stirrar dator istället och har ont i heeeeeeeeeeeeeelllllllaaaaaaaa kroppen, haha känner mig så snuskigt otränad och det svider lite i själen faktiskt. nu är det iallafall helg vilket betyder ledighet vilket är skönt. vi har fått asdryga fredagar som vanligt så man får väl hålla ut.. =(


snart ska jag till mattepatte. bye

-

förstår inte vad det är som händer med mig

känner mig helt borta och instängd i mig själv. har varit helt svimfärdig hela dagen och haft ont i kroppen, och när jag kommer hem ligger jag bara i sängen och lyssnar på musik och stirrar in i taket/väggen. allt som händer omkring mig just nu tar kraft och jag bara vill döööööööööö för en sekund och vakna igen och så är allt dåligt borta och allt annat är bra.

synd att man inte alltid kan få som man vill dessvärre. ska träna nu iallafall, får väl se hur det går, om det blir skola imorgon känns tveksamt också.

hejss

deppigt inlägg var det också, haha. depp på allt

-

chaa chaa

har fått en sladd till datorn nu, vilket är super bra!
sitter förtillfället och gäspar framför datorn och väntar på mat, är galet hungrig. har även en liten plågsam beslutsångest- ut och springa, eller inte ut och springa...

sista alternativet klingar högst i mina öron men det första låter mest förnuftigt, bläääääääääääääääääääääääää. vädret är sämst dessutom

haj då

*

sådär ja, då var första skoldagen avklarad! skön...t
och morgondagen blir inte sämre, film i aulan med klassen... =)

nu ska ja till kupolen med en fett BRA tjej

bye!

-

jag orkar inte skriva nanananaa

datorsladden hos mamma är fortfarande trasig så nu lär jag vara borta länge, haha känns det som... :(
bye

*

nu ska jag alldeles strax lyfta mig från denna stol och bege mig iväg till mrs bergkvist! taco står på menyn med oss själva som kökskockar så det verkar bli en toppen middag. stannar kvar där inatt också! vad vi kan hitta på ikväll vet man inte, det kanske blir en runda vattenpoker så vi kan göra larsson lite happy, haha!

tröstäta ska vi då iallafall göra efter den tunga förlusten. "fuck åt matchen!!!" om proppisen får uttala sig.


hej då!!


<3



-.-

är riktigt klantig
skulle lägga i min korv som låg i kastrullen i brödet som jag hade i handen. istället tappar man brödet i kastrullen som är full med sliskit och varmt vatten, var bara å gå till frysen och värma på ett nytt. som dessutom blev så upptinad att den knappt gick att äta..

trött jag blir

högerregeln

blev tyvärr ingen dusch så jag sitter och skakar här framför datorn med min varmkorv

idag orkade inte jag skjusa matilda på moppen så hon fick skjusa mig istället och både hon och jag är väldigt dålig på trafikreglerna, haha det kunde blivit våran död!

sofia var också med, men hon cyklade bredvid och höll i min axel för att slippa trampa så hiskiligt mycket. plötsligt säger hon:"oj, en bil!" och släpper sedan taget om mig och cyklar åt sidan. varken jag eller matilda ser någon bil och i samma veva som matilda frågade var den var så körde den in i baksidan av min moppe, haha helt sjukt vad arg hon var!, tjockisen som körde alltså. hon gnällde och hon skrek om högerregeln och sket fullständigt i att hon kört rätt in i mitt ben+hand, och matilda fick till och med hoppa av för att inte hon skulle göra illa sig. föraren var en bitchig 90a med löshår och blonderat som aldrig förr, piercing i näsan och smink upp till öronen. gud vad jag blev irriterad! nog för att jag och matilda gjorde det största felet men vi kunde iallafall be om ursäkt. hon hade då däremot tappat bort  sin bromspedal i den korsningen kan jag säga. synd att inte bilen blev repad, då hade man då kunnat somnat gott.

hej då

-

har precis kommit hem från en cykeltur! ska bara in i duschen och värma mig medtanke på att termometern står på 9 grader ute..

sen ska ni få höra allt vad som hände mig, matilda och min silverhäst idag!! (moppen)


*

www.fyra.blogg.se

en elegant blogg från fyra eleganta bloggare., ta er ett kik vettja!


matilda är här!!!!! puss

duktig johanna

hello!

känner att jag kan gå med näsan lite upp i vädret idag, klockan är snart 12 och jag har redan gått ur sängen och käkat frukost, inte illa må jag säga!;)

snart ska jag pysa iväg till sundbornsvägen och steka! men innan dess ska jag lira lite farmville (6) hehe

baj

04:33

kalla mig galen för jag tror det kan passa in på mig.

men nu har jag iallafall grejat som du ser i två timmar exakt på bloggen, vet inte om jag lyckades men är ganska nöjd, hihi. nu ska jag sova, upp tidigt imorgon!!

och det känns ganska orimligt just nu..

natttiiis!! eller godmorgon på det flesta kan jag tänka mig

02:33

känner mig så extremt ansvarslös nu, eller det har jag gjort i över ett år snart.
är så trött på mig själv och mina rutiner, sena nätter och ännu senare morgonar. ni ser ju klockan nu, galet. tror inte det har funnit en enda dag under detta sommarlov som jag har lagt mig innan 3. jag har lagt mig 6 vissa dagar! det är ju sjukt när jag läser det själv, och då blir det ju att man vaknar kring 14-15.00-tiden dagen efter.

nu vill jag fanemig ha skola så man kan få komma in i lite andra vanor och få träna utan uppehåll och massa annat. spela innebandy och ha lite annat fix och trix som man måste få gjort.

men har en känsla att jag lär ångra detta inlägg sen, det kommer bli att man verkligen tar vara på varenda lilla minut av sin ledighet från skolan sen på helgerna.

haha fast nu ska jag greja med min blogg, så sängen får väl vänta.
igen
 
puss, helgen kommer bli grym!

-

hejsansvejsan

skolan närmar sig med stormsteg nu, inte långt kvar tills vi sitter inne i aulan på upprop ännu en gång. är ju som sagt lite skolsugen nu!

eftersom jag klev ur sängen kring 16-tiden idag hann jag inte få så mycket gjort, blev en sväng till ungdomsvallen med matilda och anna för att se på fotboll kring sju!
kvällen spenderade jag senare med mina favoriter hemma hos janols och sen på cykel genom stan! eftersom det är omkring 8-9 grader ute nu så var det väldigt kallt!

nu ska jag sova, super tidigt!!! godnnattt

johanna johanna johanna

haj haj

igår åkte jag och johanna hem till johanna och myste lite. gjorde hårinpackning och hade ansiktmasker, otroligt skönt!

birkehag skulle klippa jansson hår lite också men sen fick vi nå idé om att klippa hennes lugg också för vi tyckte hon skulle bli så otroligt söt så vi satt kanske en halvtimme och tjatade på henne tills hon tröttnade på vårt tjat och sa att vi skulle göra det innan hon ångrade sig, och klipp klipp sare sen hade hon lugg!!

och satan vad söt hon blev! så söt så jag blev lite taggad själv på att ha en egen lugg.
så klipp klipp sare igen
och nu sitter jag här, med lugg och ångest!

men vi fick ett litet gott skratt när jocke sa att vi kunde klippa bort luggen ifall vi verkligen inte ville ha den, för det skulle ju vara snyggt:) eller?
haha!


ungefär såhär ser min frisyr ut nu, hähääääää.......

bye

-

haha jag känner mig så jävlans klantig! i veckan när jag skulle iväg och bada med några så tänkte jag vara lite finurlig och  ta med en vattenflaska så man inte törstar ihjäl i den stekande solen vi haft nu de senaste dagarna, ville ju även ha den lite kall så den släckte törsten lite extra så jag la in den i frysen

haha nu idag tog jag ut flaskan ur frysen och kom på att jag glömt den, hihi.
känner kylan av den fast jag har armen typ 10-15 cm ifrån den, haha!

*

eftersom alla är så stört tråkiga och inte gissar så ska jag säga att jag har totalt 18 myggbet på mig! aj

nu ska jag duscha


-

the most beautiful dreams I have are far away from my reality, they are my past.
the darkest dreams I have are my nightmares, they are my reality, they are my life.

what do you think you would say?
what do you think you would feel?
what do you think you would do?
/
if you heard what I have to say
if you knew how I feel
if you knew what I could do, just to be with you.

I miss you so bad that I still can't let you go,
I love you but you hate me
you got me but i lost you.


tävling

och en sak till!!

alla som läser detta, alltså DU!
gissa hur många myggbett jag har totalt på mina ben efter den här helgen, kan ju säga att det är tvåsiffrigt!
och om du gissar rätt ska jag vara mycket snäll:D

p.s
dom slutar aldrig klia:'(((
d.s

vatten



det är helt GAAALET vad man kan vara kissnödig alltså!!  jag har nyss kört vattenpoker hemma hos bergkvist, och jag lär då säga att anna larsson är en riktigt kämpe, hahaha.

kommer väl springa på toa ungefär en gång i minutern nu, och tro mig, efter 10-11 sånna där glas som jag har på bilden, mår man allt annat än bra!
 nu väntar toan och bilder kommer väl så småning om antar jag , haha hoj!


-

ha jhaj

är jag helt crazy om man är lite skolsugen nu? för det är jag!
det värsta är ju att det är nu solen börjar titta fram oftare än vad den gjort under den här skitsommaren så man kommer väl antagligen sitta inne i skolbänkarna när det fina vädret äntligen kommer, vilket suger!! men man är nog van vid det här laget.
och dessa myggor, som man klarat sig så underbart bra utan har ätit sönder mina ben denna helg, inge skönt alls!:(

i fredags vart det en falunrunt resa med mina nära å kära, och ikväll vart det mycket god mat på tzatziki!

nästa helg
då jädrar!!

hoj!

*

fy satan i gatan vad jag är arg nu!!

första gången var OK men nu börjar det bli mycket irriterande! kan nån svara mig varför min spotifylista raderas av sig själv hela tiden??????

morr

*

tjillevippen!

emil&jocke fick sig ena rejäla omgångar idag och jag stod högst upp på prispallen typ exakt ungefär hela tiden, riktigt skönt och inte särskilt oväntat. får önska dom båda två bättre lycka nästa gång och grattis till mig!

birkehag kom hem idag, henne har vi saknat här hemma så henne ska jag nog kika förbi imorgon eller nåndag. :)

nu blire poker och svensson svensson :D bye!

???????

haha jag sitter här och skrattar för mig själv, hade lite tråkigt så jag gick in på min gamla lunarstorm och tittade lite, lite kul att se allt man skrivit förut och vad mina kompisar skrivit. sen när jag sitter där och kikar runt lite så plingar det till och står att jag fått ett " lunarmejl" haha och jag fick då verkligen ett gott skratt!



och sådär stod det! vet inte riktigt om ni ser, men det var en 22 årig kille som skriver:
"sött :) haru cam?? du vill inte se nån runka va?(A)"

haha jag fattar verkligen inte vad det är med folk nu för tiden!!! och dessutom sitter han och tjatar på mig nu, haha helt sjukt.

fast det skulle fasen vara bra kul å driva med honom.

-

snälla säg mig VARFÖR!!!!!!!!!!!
varför jag


the hangover!



tjohojsan
varit hos davelito ikväll. vi såg på the hangover, eller baksmällan tror jag den heter på svenska. haha den var skit kul faktiskt!
mitt lyse på moppen är ju typ paj precis som allt annat på den där skrothögen jag åker omkring på så det var ju inte så kul när man skulle åka hem, tänkte ta gamla svärdsjövägen men den såg bokstavligt talat ut som om någon lekt lite i paint med den och färglagt den med svart färg.. så jag vände ganska snabbt och körde på motorvägen istället, haha, jag är så mörkrädd...

nu ska jag se på en ängels tålamod igen! och hungra sönder för alla tänker så mycket på mig i mitt hus och äter upp all mat.
och imorgon ska jag spöa sönder jocke i tvspel!!! återkommer imorgon med vinstsiffrorna. hähä(6)

natti!!

en ängels tålamod


haha titta! jag har hittat en ny serie som jag ska gräva ner mig i, en ängels tålamod. jäkligt kul men jag tror inget tv-program i hela världen slår vänner men jag ska iallafall titta på detta ett tag sen börja om på vänner igen, haha jag saknar dom liite!

och nyss när jag skulle fixa till mina ögonbryn lite så slant jag åter igen och denna gång hamnade kniven på mina ögonfransar, jätte fint blev det!!

dessutom vill jag göra en ny header, kommentera om någon är sugen på att helpa till lite!
bye

*

hoho! mammas datorsladd la av i fredags så jag har varit strandsatt i huset utan datorn men nu är jag tillbaka again men denna gång ute i skogen, på landet eller vad det nu än kallas, danholn iallafall!

sitter och är lite halvgay och lyssnar på erik segerstedt, haha men det är glömt imorgon. 
idag har jag iallafall ätit på salladsbaren med emma julia och andreas och sedan varit barnvakt åt 2st 10 månader gamla bebisar med pemm, haha det var ju en fin upplevelse! kommer nog upp en fin bild snart på mammorna.

sitter även här och drunknar i tankar från gårdagen, det är som hela världen snurrar.
fast inte riktigt.

RSS 2.0