I just wanna let it go for the night, that would be the best therapy for me.

Nuuuuuuu drar jag!!! Får se var när och om jag vaknar imorgon. Meen det är morgondagens problem! Nu ska jag bara ha en as jävla bra kväll med as jävla bra mat och framför allt: as jävla bra människor!! haha:-)

Hoppas ni har lika kul som jag planerar att ha! hihi. Puss puss puss puss och gott nytt år på er igen!!


På gång på gång på gång

Efter många MÅNGA svordommar och ihoplimmade fingrar sitter nu äntligen lösögonfransarna på plats och håret är lockat å ser bra ut :-) Nu väntas bara lite småfix och sen skjutsen till MB!

Såhär ser ella ut ikväll. Hon är så snygg!!!! Puss


Ljus å mörk

Nu har jag slingat håret så nu är jag mycket ljuus! Och har även färgat lovisas hår mörkare. Känner mig såå duktig som lyckats färga någon annans hår (för första gången) och att det blev bra!! Cred 2 me :-D

Nu ska jag äta frukost som jag glömt bort i all denna färgning och sen börja göra mig klaahaar! Ska över till grannen kling och locka håret snart :-)
puss å hej


En brabästbästaste tjej

Emma emma emma!
TACK för din fina julklapp!! :-D En film med massa bilder på oss, en jordnötspåse, tuggummi och en huvudkliare hahaha. Puss:-D




When I see your face there's not a thing that I would change, 'Cause you're amazing just the way you are.

Hej hej. Hej hej
Igår var jag död. Somna 5 och tvingades upp 9.45 för att STÄDA! aah är så stolt över mig själv att jag verkligen gick upp! Sen blev det ju kupolen med lovan och propp. Köpte äntligen ääntligen min nyårsklänning!! Woho den hänger här :-) i kassarna hade jag också ett mycket billigt oranget nagellack, strumpbyxor ooch slingor!! som ska göras idag.
Väl hemma åkte jag och jully till maxi för att köpa efterrätt tills ikväll. Kommer bli så gott :-)

Idag är jag också död, mamma väckte mig 10 idag. 10!!!! Kunde knappt öppna ögonen för dom var så trötta haha. Men somna innan det helt oslagbara igår - klockan 1
Väntar på att hon ska komma hem så vi kan börja med mitt hååår
Pussss och GOTT NYTT ÅR<3!!!

Lite laaast year bilder! :-)

En till liten grej idag bara

En sak till innan jag kniper för idag.

JAG HATAR ATT MITT BUSSKORT GÅR UT UNDER JULLOVET!!!! (ni som måste betala för det året om bor på fel plats helt enkelt så jag tycker inte ett dugg synd om er)

jag är så löjligt snål när det gäller att betala en buss så jag skulle lika gärna kunna gå världen över för att slippa betala, men det är jag för slö för så jag måste betala lik förbannat ändå.
/Raseri

Så. Godnatt!! :-):-)

Bildbomb. På riktigt

Sitter och kollar på lite fina memories från ettan å sånt till nu. Nåra är "fina"














En sak är säker!: Studenten blir inte lätt att ta (som för övrigt äger rum om 7 månader och 12 dagar!!!!!!)
PUSS

Men nu är jag trött efter all denna uppladdning, kan nästan somna sittandes känns det som. Så därför tänker jag lägga mig i soffan or my bed. Får seeeeeee
Birkehag ville förresten inte vara med mig. Tack

Imorgon ska jag till kupolen med Sofia:-) Innan dess: städning! Godnatt darlingssss


RIP

Lider miljarder gånger om med sofie som tappat sin iphone i golvet som då fick sprickor i hela skärmen.

Jag är arg och ledsen för att hennes har gått sönder, kan ni då fatta hur arg och ledsen jag kommer vara om min gör det? Som jag vet att den en hemsk dag kommer göra. Har aldrig haft en mobil som aldrig gått sönder och jag har haft så många att jag knappt kan räkna antalet, haha på riktigt alltså! Men minst 10 kan jag garantera. Det har varit så illa att jag tejpat ihop dom ibland haha :-)
Så den dagen min älskade iphone går i spillo, så kommer ingen att missa det. Absolut ingen


Tänker ringa min birkehag nu och tvinga henne att vara med mig. Fast det kommer nog visserligen inte behövas några tvångsbehandlingar eftersom hon så gärna vill de ändå!! :-)
Pussisar

En grej bara

är besviken på iTunes 12dagars gratisapp som bara ger tråkiga saker


De va de de

När man sitter i flera sekunder för att komma på vilken dag det är vet man att man har lov. Och när det är innebandycup på en vardag blir det desto krångligare haha:-)

Har iallafall kommit hem från lugnet nu och inget ibf lag vann en enda final så det var astråkigt. Det måste dessutom vara omöjligt att inte förälska sig i barn som är så små att deras shorts och strumpor går ihop i ett när dom sitter på..

Ikväll ska mamma jobba och jag antar det är nå helt värdelöst på tv också så blääää vad tråkig denna (onsdag:))kväll kommer bli. Det är visserligen gröna milen på tv men den har man ju inte sett 14 gånger


Mamamamaa



Kiss n tell

Sverige leder med 0-2 med 3 minuter kvar. Grymt:-)
Sover på det!
<3

Är sådär smart. Igen

Neeeeeeeeeeeej men vad kul att man tror man laddat ner en hel film och så visar det sig att man bara laddat ner introduktionen som var 21 sekunder långt. Asa kul

Det var för bra för att vara sant när den laddades ner på så kort tid... Cred 2 me

Meeeen vänner sitter ju aldrig fel till kvällsmaten??? Hähä :-D


Fredrico

Haha jag och min fina coola grymma snygga korta långa roliga söta tuffa (osvosv) vän fredric sitter och pratar gamla kärleksminnen <3 Högstadietiden var bra underbar den :-)
Eller? haha

Han blev förövrigt stora 17 år idag. Så grattis igen för tredje gången<3

Och nu har han varit 17 i 1 timme och 23 minuter och 27 sekunder:-)

Home sweet home

Heeeeeeeeej
Hur kan det vara möjligt att vara så otroligt förbannat dryg när man bara är 11 år? Hade kunnat kastat ut många småkillar från det där huset vi satt i alltså, haha :-) men äntligen hemma! trött som få men inte ett dugg hungrig, har ätit godis hela kvällen. Det får andreasson betala för för de gjorde då icke jag!;-)

Nuu ska jag (när jag orkar) lyfta på röven min och kolla om vi har något gott att dricka åtminstone i kylen vår och kika lite på JVM! Och sen se på step up 3d!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Woho
Mamma är uppe hos sina kompisar å dricker vin och har det bra och min snälla syster som kom och hämtade mig på lugnet nyss har gått och lagt sig så huset står tomt

Imorgon ska jag se på lite innebandy with kling! puss

Matdag

Lyckan har vänt! Jag fick pass 20.00-0.00 istället. Hur bra?
Asbra


Idag har jag varit på stan i tusen timmar. Min frukost blev en varmmacka som fick ätas gåendes på stan, sen köpte ett skärp och en tröja och tog en fika med mamma med flera:-) Efter det åkte jag och städade lite hastigt och sen blev det middag med en rad tjejer och planerade inför nyår som kommer bli fet jävla awsome!! Nu har jag precis kommit hem och det känns som år sen jag var hemma fast än det var imorse

Myser med mysig musik och inväntar mitt tråkiga jobb. Blä
puss:-)


Trött johanna

Har precis kommit hem från en dryg men okejrolig lugnetdag. Skulle som sagt sitta vakt från 12-16 idag men så blev det inte utan fick stå i kiosken i fk från 13-17.30 istället eftersom mina tränare glömt bort att ge hos schemat för dessa pass. Clever
Så jag har varit extra duktig idag och tänker inte bre en macka på flera dagar nu. Nästan
Och förresten, smaka nya fanta lemon!!! SÅ god. Har druckit 3-4 stycken idag haha. Fast gratis är ju gott men

Nu sitter jag och lägger in filmer på min mobil så jag magda och linnea har någonting att göra imorgon natt. Ikväll ska jag se pirates of the caribbean - död mans kista på tvn! ska bli king och imorgon får jag äntligen min tzatziki maaat!! + att det är städdag vilket är mindre kul men måste göras:-)

Här ska jag sätta mig nu och götta. Pöss å pöss hörs eller ses eller så


filmkväll

Känner att det var skitsamma att jag inte fick äta på tzatziki igår. Mamma och jag köpte pizza och hyrde en film med mammas absoluta favorit skådis istället, gerard butler, och hade det mysigt. Filmen hette de bounty hunter, as bra faktiskt :-) sen kollade vi på robin hood!

Nu ska jag åka till lugnet och sitta på en stol i 4 timmar. Can't wait
Ciao


Blähähä

Hemma från en tråkig stanrunda men fick trots det en god fika med sofia och anna iallafall :-) Blev inge tzatziki idag heller och det suger så jag är sur nu.

Som tröst ska jag och mamma äta pizza! :-)

Imorgon börjar gorbys och det innebär i år noll spel för oss men en hög med jobb. Jag har pass 12-16 imorgon och på onsdag 0.00-6.00 (KUL) Och om nåra veckor är det dalalagsuttagning:-) king

Nu ska jag ut på hemligheter byebye

Time to sleep

Fet sovdags för johanna nu! Älskar high school musical filmerna btw
PUSS!!

01.00

Jag är på något konstigt humör. Vad det är för något är en annan sak

Idag bröt mamma och jag jultrenden och gjorde tacos. Det är däremot allt för länge sen nu så jag vill gå ner och äta utan att lyckligtvis väcka mamma. Sen ska jag nog slå på high school musical 3 och mysa haha :-)

Imorgon blir det en tripp på stan, ensam puhuh, och tzatzikimiddag med hittills alice och lisa! får se hur många fler vi blir:-)

<3

Nothing more than a longing

Det blev sängen:-)
Mamma gick å la sig så då kände jag inte för att sitta uppe själv!

Trots att jag hatar att alla är 18 så har jag ganska kul åt det. Johanna totalnekar att hon är det minsta full och sen kan hon max skriva ett klart ord när hon smsar :-) Hon kallar mig älskling till och med haha<3 Men nu erkände hon lite iallafall så nu är mitt roliga slut så nu återgår jag till att vara sur och lyssnar vidare på westlife!!

f
Då nu och föralltid va? :-)
Tycker jag! puss

Everybody's changing

Toffel. Jag säger bara det

1000 nålar

Sitter och kollar på fångarna på fortet och tar hand om mamma lite. Funderar på om jag ska se på mr bean, natt på museet eller lägga mig i sängen och se på vänner efter det.. Sängen lockar mest, men mest för att jag är så trött.



Mår illa. Däremot inte pga illamående

www.smarttjej.com

Mamma fick en blomma av mormor idag så hon skulle bli lite gladare nu när hon mår så dåligt. Och krukfatet som fanns till blomman hade tyvärr gått sönder i påsen när vi öppnade den - så nu har jag setat här med (hahaha) ögonfranslim som man har till lösögonfransar och gråa ögonskuggor och fixat å trixat så nu är den hel igen! Hur länge vet jag inte men det är väl tanken som räknas :-D

Tänk så bra lite smink och min hjärna kan bli ibland. Fyndig or what?!
Haha nu ska jag in i duschen!! puss:-)


yxi kaxi kolme

Kom precis på att det är mr.bean filmen på tv om nåra timmar!! Lycka :-D

Dessutom: Åh vad jag vill ha myskväll med chips å kortspel med amigos nu men alla är ju så festkåta så det är synd om dessa. Usch

Å det ärå bra vad avundsjuk man kan vara ibland haha:-D

You can't just take someone into your life and make them care and then later just leave them.

Word

räcker med att bara kolla på dom


Viggo:)

Ville:)

Never say never

Nu är jag hemma igen! Fick lite fika å julklappar som var superbra så jag är supernöjd :-) Var länge sen jag såg allihopa så det var en julklapp bara det

En av julklapparna jag fick. Örhängen som jag alltid velat haft men aldrig köpt av någon anledning? Men nu så!:-) Tackar farmor och gunnar<3

 
Världens goaste tvillingbrosor man kan tänka sig<3
det är svårt att sluta lukta på deras hår, tro mig!! haha det luktar såå gott! Lika svårt är det att sluta pussa på dom också:-)


Grandma

Ett mirakel gjorde att jag vaknade idag. Är så trött så jag vill spy! natten igår var inte kul på något vis alls bara sjukt konstig och jobbig. Men innan halv 5 sov jag ju?

Nu ska jag iallafall till farmor och äta å sånt :-) När jag kommer hem ska jag sitta och se på tv för mer får ju inte jag göra ikväll.. 1 månad och 6 dagar tills jag har ett flertal alternativ att välja mellan på vad jag ska göra på helgerna

byee


Så gör en sann GB:are! <3

Sen måste jag bara tacka min fina underbara söta bästa vän!

Som genom ett odiskret besök lämnade en julklapp till mig på min ytterdörr imorse som gjorde mig så glad så glad:-) Din klapp som du gav mig var betydligt finare än min "jätte seriösa" jag gav dig så jag skämdes lite när jag hade öppnat paketet!! Haha och jag hann ju avslöja genom ett sms vad som var i ditt innan du ens öppnat, smart av mig :-)

men TACK gullesöto. du är bäst <3 och tack för du gav mig ett sånt gott skratt imorse :-)
OCH förlåt att jag stressade upp dig, det var inte med mening haha :-D

Tycker om dig MASSOR!!


Finns bara en fie


Årets julklapp! Garanterat

Å de va de de

Kul att dagarna innan julafton går nå så sjukt segt att man håller på och smäller av och att självaste julafton är slut på ett ögonblick, känns det som. Har julafton nr 2 hos farmor i slätta imorgon med pappa och tvillingarna däremot!

Hela dagen har varit jätte mysig och jag älskar min familj. älskar att mina syskon är mina och min mamma är min. Däremot har det varit den sämsta julafton pga att mamma mått så dåligt och knappt kunnat äta mat:-(
håller tummar och tår för att hon mår bättre imorgon<3

Nu sitter jag med fina levande ljus (som jag fått i julklapp av my sisters btw) i sängen och ska avsluta denna dag inom kort. Ska upp ungefär halv 10 imorgon och det blir en spännande upplevelse, minns inte senast jag gick upp så sjukt tidigt. Haha eller "tidigt"

Tack å hej från mig. puss :-)



<3


christmas

Nu är det julafton :-) och mamma är sjukare och orkar inte vara hemma så vi ska snart åka till mormor istället. Tråkigt tycker jag men så är det.

Ska göra mig klarklar sen öppna nåra julklappar:-)
PUSS och god jul på alla som läser idag!!

sötis från förrförra året


You won't be around forever, I know that. It's just that I wish you could have stayed a little longer before you went

Klockan är över midnatt, vilket innebär att det nu är 24 december = jag får öppna den sista luckan i min chokladkalender (som består av två luckor, en dörr) OCH det är julafton :-)

Ville bara säga det ifall någon missat detta. Det är iallafall en omöjlighet om du är inloggad på facebook

Nu ska jag iallafall äntligen lägga mig i sängen. Men inte sova inte. Men det trodde väl ingen ändå! Trots att jag somnade 5 imorse haha
Nej för jag ska måla och fila naglarna fint å snyggt till imorgon, för då kan jag sova länge imorgon och sen stressa nog med allting annat istället tills lilla släkten kommer :-)

Vänner får stå rullandes på i bakrunden.
Såklart

pöss:-)


No doubt


Måste vara världens snyggaste å sexigaste man. Ever

The end

All done!!

Och när jag äntligen börjar piggna i blir min mamma sjuk istället. Hon gav tyvärr upp uppesittarkvällen och gick och la sig för en stund sen så jag fick ta den sista bingon själv haha :-)
Nu har jag iallafall bojkottat bingolotto och ser på Holiday! Förstår inte hur jag kunde somna till den när jag såg den på bio för några år sen, den är ju underbar!

Nu nattmacka och milko hallon yougurt :-D
OBS! i soffan, inte i sängen. Wierd

Cred 2 me

Bokstavligt talat så har ett mirakel skett. Jag har vikt och städat hela min garderob, på en halvtimme!! (därav några få minuters uppehåll) Är så stolt över mig själv :-D

Nu är det katastrof 2 som ska tas reda på och det är mitt sovrum. 21 minuter på mig
Från och med (d)nu!

Avgjort


Det slutade med att mamma kom hem med två lotter och en pollypåse haha:-) Nu är filmen slut så nu kan jag städa klart innan det börjar på tvn. Tänker till och med riva i min garderob, frivilligt


Julstök

Köttbullar gjorda och nu ska jag städa sen se på film :-)

Mamma och jag håller på att överväga om vi ska köpa en bingolott till uppesittarkvällen eller se på The holiday.. Haha dilemma :-)

Dan före doppare dan!

Blev en lång lång natt i natt. Har vaknat ungefär nyss och sitter och äter mammas goda mat framför datorn. Nu är det inte långt kvar alltså!!!!! Woho:-D

Idag ska jag göra köttbullar, städa, kolla ikapp mina två missade julkalenderavsnitt och se på en prinsessas dagbok 2. Sen har det nog hunnit blivit natt innan jag är klar så adjöss med denna dag :-)


Hur illa är det när ens 7åriga lillasyster går runt och sjunger seanbanan låtar hela tiden?

Falalala falala la

HEJ
Nu har jag stått i duschen för andra gången idag och denna gång för att bli varm. och jag lyckades

Nu ska jag förbereda mig inför till mitt underbara traditionella kvällsmys. Vänner och kvällsmat - i sängen! Asanice och bästa som finns. spelar ingen roll vad man äter för mat för det är lika gott bara för man sitter i sängen

Nystädat har jag också :-) inte. så jag vet exakt vad ja ska göra imorgon. Buhuh synd om mig

Men feting k bry på det nu för nu ska jag hämta mat. Puss:-)

One minute it's love and suddenly it's like a battlefield

Nu har jag slagit in alla mina julklappar!! woho och mamma är sjuk och trött så nu håller jag (snäll som jag är) på att slå in hennes också :-)

vill äta mackor och se på vänner nu men säsong 2 vill inte bli klar!


ååå förresten. Asbra grej jag glömt hylla - Vi slipper inventera 1 januari 6.00!!! hurray
men blev däremot 3 januari 17.00 istället men what ever när det inte är dagen efter nyårsafton. Då hade man ju gått på efterfesten på hemköp city haha :-)

Lovis var duktig på att räkna förra gången :-)



nu ska jag fortsätta. kiss


Muhaha

Tycker personligen synd om mig själv som inte får vara med när emma öppnar sin julklapp från mig. Dels för den är så grym och dels för att det kommer ta ett tag att ta sig in i den.. Ett långt tag:-)

Hoppas du läser det här pemm


Dan före dan före doppare dan

HEJ !
två dagar kvar till julafton och inte ens det. Denna dag är ju typ slut :-) 

har idag gjort: tagit sovmorgon, städat, ätit på mcdonalds
nu gör jag: slår in julklappar och blir galen för det inte blir som jag vill
ska göra sen: slå in fler julklappar, klä granen och se på gyllende knorren
har inte gjort idag: blivit frisk

Igår
hade jag en riktigt favorit-i-repris-kväll med mina bästa kompisar. och i och med det menar jag att vi satt i 6 timmar i majas kök och pratade skit och åt chips inklusive kakor. Lovisa körde hem mig sen och allt det bra slutade typ halv 2 så det var jobbigt att gå upp imorse :-) Love er

(och till dig som undra hur mycket pengar jag lägger ner på julklappar har jag ingen aning men det är några hundralappar)

-p-u-s-s-

Stuck in the moment

HEJ:)

Nu är alla alla julklappar klara och tacka gud för det. Och det är -23 grader ute!!!!!!!!! Det är helt sjukt
Har unnat mig själv lite med prylar idag också hehe. Asbra! och julklappen från min chef var inte dålig den heller, en påse med hur mycket julmat som helst, mamma blev mycket glad :-)

Sitter och lyssnar på musik nu och bara tar det lugnt. Lovisa kommer snart och hämtar mig och så åker vi till maja och har det bra där ikväll :-)
med dessa girls!

puss puss puss

Som att allting redan var bestämt, som att jorden går runt solen

Morning :-)

Har haft en jobbig natt/morgon. ella kom in och la sig vid mig klockan 4 och jag vaknade sen 9 av min äckliga hosta och snuva. Klockan 9?! Man mår ju dåligt av bara det! Tack vare underbara svtplay och iphoneuppfinningen fick jag ligga kvar i sängen med en lugn ella till halv 12 iallafall :-)

Fick nyss sms av min boss också som köpt en julklapp till mig och så har jag fått min lön också, så perfekt som det kan bli! Så ska ner på stan snart med märy och handla dom sista klapparna å såå:-)


Och igår va det en asbra kväll. Hade lekar, fika och julklappsutdelning med laget i många timmar. Mitt blåttevått lag var grymmast såklart :-) och så fick jag en liten godispåse för jag och två till tränat mest under säsongen - det var kuuul!!

Och ikväll ska jag vara med gänget!!! Gamla tider :-)<3
puss!

<3



manday

Godmorgon:-)

Nu vill jag bli frisk frisk frisk. Är lyckligtvis bättre idag än igår :-)
Ska äta lite nu sen åka och städa och sen ikväll blir det en liten julavslutning med laget :-)

Jag vaken skrämmande tidigt

Couldn't I just understand when you said no no no no no no no no no no

Blev en kort stund med johanna och erika, men vad gjorde det. Bättre än inget :-) och har nyss kollat klart på the day after tomorrow.. både ryser och gråter till den varje gång. så bra haha :-)

Nu ska jag fortsätta se på high school musical eftersom johanna störtade in i mitt hus precis mitt i alltihopa sist. Och jag var ovetande som vanligt om det haha :-) underbara vän!
Så puss!


(längtar förövrigt till julafton + nyår + min födelsedag! Däremot kommer det bli 15 januari innan min längtan är över och då åker sofie bort från falun till miljarder länder (känns det som) i 12 veckor!! 85 hela dagar.

ser jätte lite ut när man läser det men usch så länge. Kan bli skönt dom första veckorna men sen blir jag nog rastlös till 1000..!)


kommer saknar dig ♥


:-D

Daaags för 2an :-D

In bed I lay, with nothing but you're t-shirt on

Hello:-)
hade en hur mysig dag som helst igår och god mat och med min braiga familj. Mormor och morfar var så fina:-)
När kvällen började ta slut så sa vi till dom att dom skulle packa badkläder och sovgrejer inför natten och då blev det ett himlans liv men vi fick iväg dom till hotellet till slut haha:-)


Och jag är fortfarande sjukelibuki så har legat i soffan typ 4-5 timmar idag och sett på spy kids och ensam hemma 3. Mycket underhållande:-) Ikväll ska jag nog vara med erika och johanna men jag får se jag får se! 

Nu kollar jag på handboll, emfinalen och sverige leder med 11-9! pöss


<3<3<3

Det är synd om mig

Besvikelsen var SÅHÄÄÄR stor när jag upptäckte att vi inte hade nån glass överhuvudtaget till min kladdkaka i frysen förutom ellas hello kitty glasspinnar med hallonsmak.. Puhu. Så ingen kladdkaka blev det nu! Den var alldeles för kladdig och överdrivet god för att äta utan glass

tjänade ett kilo på derå! närå haha :-D

Nu tvättar jag gaddarna för att lägga mig i sängen för film blir det iallafaller:-)


Gottis

Har en kladdkaka i ugnen och har precis laddat ner high school musical. Haha är sååå länge sen jag såg den!! så är illa tvungen, för bra är den! Och nästan lika länge sen som jag åt kladdkaka så det passar bra:-)

Har däremot ont i magen nu så jag vet inte ens om jag kan äta:-)

och just nu är jag dessutom arg på en person så jag behöver lugnande haha..! Pössli

Life goes on

Herrarna förlorade matchen, vilket börjar bli en vana tycker jag. Nu är jag äntligen hemma och jag ska försöka locka håret, själv, utan att gå i taket. Får se hur det slutar men det känns som en omöjligthet :-)

Det ä fredagkväll och INGENTING på tv. Absolut ingenting! Men är hemma själv så tänker chipsgotta och göra det bästa av denna situation.. :-) Hör av mig med mitt resultat av håret...


Jullov

Heejsan

Jullovet har börjat!!! Och skolan avslutades med en katastrofal julavslutning men det är väl lugnet i ett nötskal. Och det värsta med detta jullov är att det är mitt sista jullov i mitt liv.. puhuh

Tacooos med mamma nu :-) Sen ska jag kolla på innebandy å imorgon är det bröllop!

Sunes jul!!! ♥


Haha jag skrattar så tårarna rinner!

ph

Såååjah!!!!!


Bildbomb

Inatt slog den till igen. Denna äckliga förskylningen som jag trodde försvann i helgen och nu är den värre :-( Låter som en kråka, haha en jätteful kråka. Var första gången jag verkligen ville gå ur sängen imorse när jag vaknade för jag var så täppt i näsan

Men innan det hade alice och jag det bra med hallonmuffins och roade oss åt amanda som skulle göra mat och det såg verkligen inte gott ut haha.



Nöjd:-)


Och idag har innebandyeleverna åkt skridskor i -20 och det var tråkigt kallt och tråkigt. Sen åkte jag och alice en snabbis till kupolen och åt lite på donken och när jag kom till falun igen köpte mamma en tunika till mig som jag ska ha på bröllopet på lördag :-) och efter det blev det donken igen, fast med mamma. Haha så nu är jag proppppmätt!
Och det är nästsista paradiseavsnittet nu!!!!! Fetnervis



Mamma mamma mamma <3<3<3



Håll ditt huvud högt

Jag sitter och tokfryser hur mycket som helst fast det är över 2 timmar sen som jag kom hem! Är förfrusen:(
Mamma håller på att göra fisksoppa och jag längtar tills det är klart dels för det är såå gott och dels för det är så varmt haha:)

Provet idag gick asbra!! Nu har allt klart detta år och även mitt sista prov i naturkunskap någonsin. Woho
Ikväll ska jag sova hos Alice!:)


I still have this aching pain to hear you're voice

Ella var den finaste lucian av alla!

Och nu ska jag plugga och prata med emma resten av kvällen. Byebye godnatt:)

Is this the way it feels when you're in love?

Bildagen igår var verkligen inte kul. Matchen gick förskräckligt dåligt så det är för pinsamt att nämna resultatet, vi fetförlorade i alla fall! Påväg hem stannade jag och lovisas familj på ikea och åt där, dagens höjdpunkt för det var såå gott!!!! :)
När jag kom hem bakades de pepparkakor i köket och jag åt mer än vad jag bakade och sen avslutade jag dagen ensam med beck

Idag är det lucia och vi hade luciatåg i skolan som jag var med i :-) förutom att en ramlade på scen (haha) och att vi sjöng asfel i en låt en gång var allting askul och lyckat! och ikväll ska jag se på ellas lucia :-) men först naturkunskap pluggggg för imorgon har vi årets sista prov woho!!!

nu ligger jag två dagar efter med min chokladkalender så det måste fixas. Byelie


It looks like I'm losing this fight

Nu har lovisa gått hem och jag har diskat i köket framför vänner hehe :)

Nu ska jag packa sen säger jag godnatt så jag förhoppningsvis orkar mig upp vid 8.00! Blä
Puss godnatt
<3


lördagsmys

heeeeeeeeej
sitter och kollar på sex and the city med lovisa! bra film men överdrivet lång haha:-)

imorgon kommer jag bara åka bil känns det som. till en match jag inte orkar spela, samling 9  och det tar över 2 timmar att åka - kuuul! hemma ungefär 6 och då ska jag baka peppakakor eftersom vi inte hann idag:-)

Back to tv und lovisa
pusss


You seems so far away from me. More then ever

Jay vann, såklart, idol igår:) och jag somnade klockan 12 när jag väl kom hem. Aldrig somnat så tidigt på en fredag tror jag haha, sen sov jag 12 timmar. ännu sjukare :) och ännu skönare

Idag har jag bara handlat och spelat angy birds som jag snart tänker radera från min mobil för det är så djävulskt svårt ibland haha.. :) Nu pluggar jag naturkunskap som jag ska ha prov i på tisdag som jag måste ha minst vg på och det känns inte lovande nu :(

Ikväll blir det tvkväll som alla andra helger

For the sun

Hello underbara fredag
Skolan var as bra idag, fick gå hem nöjd och glad:)

Nu äre såklart tacos som lagas i köket och snart blir det idoldags hos oskar&rasmus :) imorgon ska det bakas pepparkakor och söndag är det match långt bort åt helvete som jag inte har lust med! Men bara fredag än så länge så får njuta av deee!:)

Laddar upp med ett vänner avsnitt. hähä
byelie<3
 


Someone like you

Kan nu sova underbart gott:

  • Psykologiprov gjort [x]
  • Projektrapport gjord [x]
  • Vänner nedladdat [a]

Och nu börjar paradise!! Perfekt
Natti girls and boys:)


Helt underbar cover förresten.Kan inte sluta sjunga med!!



! ! !

Ett mirakel!
Har lyckats hitta på säsong 1, 7 och 8. Haha hurray!! Bara 7 kvar nu

. . .

Mår på riktigt dåligt nu. Det går INTE att ladda ner nån jävla säsong av vänner nu förutom säsong 10 och jag har precis tagit bort alla säsonger från datorn. Är det ett jävla skämt eller???! puhuhuhhhhhhh

och nu har jag 3 grejer kvar innan jag kan ta jullov. En av dom kommer hålla mig uppe hela natten :( PA rapport blä

Dessutom är det här det 1003 inlägget jag skriver i den här bloggen på 2 år. Tänkte ju säga till när det var det 1000 men det glömde man såklart bort:)

Men vänner.... vad ska jag göra nu??

Det spelar egentligen ingen roll

Heelllo
Somnade redan före halv 11 igår och vaknade feting tidigt - halv 6 eller halv 7. Då kände jag mig nerdrogad och hög och min röst var någon annastans än i min kropp haha. Men nu äre däremot bättre!:)

Och Gävlematchen gick raka vägen till helvetet och vi förlorade med tvåsiffrigt, men trots det är jag nöjd haha :) men lägger skönt nog hjälmen på hyllan i några dagar nu!


Nu: äta plugga paradise. Psykologiprov imorgonnee

byelie:)

Tidig

Fy nu mår lilla jag inte alls bra så det blir sängen nu istället:) 2cool4school så adjöss med dom böckerna nu! Ska borsta tänderna på mig och ella nu sen lägga mig och sova! Imorgon stannar jag hemma, har ändå bara en träning så ska vila till matchen istället!:)

Pöss å godnatt darlings

Omöjligt

Haha ja ett tag höll det ju iallafall. Nån vecka och 1 halv OC-säsong

Nu klarar jag mig inte utan att se på vänner längre haha!!:) Laddar ner säsong 1 nu till kvällsmaten och plugget. Ska sova inom en timme, så mycket!


Som jag hade dig förut

Jaha som jag trodde har jag blivit sjukelibuki. vilket emma fått höra ungefär femhundraelva gånger idag:) haha och eftersom jag klagar var femte minut och tycker så lagomt synd om mig och ser så trött ut tröck mamma just in en termometer i munnen på mig men icke sa nicke. Inge feber iallafaller:)

Men match ska jag spela imorn iallafall. har jag bestämt.. :)

nu måste jag plugga så byebye

Busted

Vaknade ju som sagt lite sent i lördags eftermiddag (halv 4) och skulle försöka låtsas om för mamma att jag vaknade runt 12-1 - vilket jag även lyckades med fram till att jag har en storasyster som tycker om att läsa min blogg för mamma, där det stod om mitt gudomligt smarta "lamptändarknep":) Som sara nu evigt förstört. Så mamma drog mig lite i örat nyss.. hähä
 


Och läget just nu: Vill peta ur båda ögonen och lägga dom under täcket så dom får sova när jag själv måste åka på träning vilket my body doesn't like. Det värsta är att den börjar om över tres three tre timmar och det enda jag vill göra är att äta och ligga i sängen, men maten är inte klar och ligger jag i sängen somnar jag om igen haha:)

Så för att göra min bedrövliga afton roligare och mer uppiggande tänker jag plugga!!!! :)
Haha eller..?
Ciao:)

Hur gör man? För jag vet inte

Sitter i fysiocenters telefonväxel. Säger dom "Ni är fortfarande placerad i kö, för att lämna medelande-tryck 1 eller vänta kvar för att komma till receptionist... tack" en gång till blir jag dum i huvudet. Jag är stolt över mig själv att jag stått ut med den dryga rösten 9 gånger om nu

Och nu gav jag upp! Dom vill inte prata med mig alltså haha:)

Idag var jag duktig och gick upp kl8 (hade sovmorgon till 11) och åkte och städade så jag fick det gjort för denna vecka!
Julgympan var kuul och vi hade två snygga tomtenissar där, sofia och anna stod för den underhållningen:) Nu ska jag skriva min projektrapport och äta godis. Träning till 22.00 ikväll ocksåhåhhå drygt.. :( Och jag börjar bli sjukelibuki. ackåack
men godis vare nu!!! puss:)


Dum dummare dummast

Och nu blir jag helt dum i huvudet!! Har tappat bort alla papperna som jag måste skicka in för att få börja övningsköraaaahahahahaha. blir så arg.. :P

och jag som aldrig är slarvig. innerst inne
godnaatt amigos


Promise me to think of us as a time so wonderful. Promise me to think of us still bright still colorful. Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed. Promise me

hej alla
Har kollat på asbra innebandy idag och rätt bra hockey, haha:) tyvärr blev det bara faluvinst i hockeyn....!

Gick med oskar ner till stan sen och tog bussen hem. Satt utan skor på busselementen för att bli varm igen haha:) Sen köpte jag godis och dipp till mig och mamma men hon fick lov att åka till jobbet vid 9 så det blev beck och godiskväll själv :( Men men!

Imorgon är det julgympa med AT och malin. Vilket innebär ett gympapass med två svettiga tanter som leder 200 idrottselever i FK arena. Lika trevligt varje år haha :) Däremot genomför jag min sista julgympa imorgon.

Här sitter jag nu! :)

puss

Du är jag

Hey you

Dagen har tillbringats i sängen med gröt och OC. Nu ska jag till lugnet och kolla på innebandy och hockey sen åka hem till mamma och beck:) Dennis var sjuk idag så söndagsmyset blev inställt :(

Ciaao

Losing you is like living in a world without no air

Har varit vaken i 8 timmar nu och är inte ett dugg trött så jag kommer väl säkert vara vaken i 8 till! Score..

Men imorgon är det äntligen söndag iallafall. Och det ska ätas och bakas peppakakor i mängder :) + att jag ska göra mitt första pepparkakshus någonsin!!! Tills dess ska jag glo ännu mer OC, som för den delen är väldigt annorlunda sen sist jag kollade. Det händer grejer som inte hände förut eller så är jag bara helt sjukt senil!

Mamma är på jobbet och sofie är ute och jag sitter inne själv och bedrövar mig för 100gången över att jag inte är 18. Men om 1 månad, 3 veckor och 5 dagar är jag så fucking 18 som jag kan bli!!!
Woho:)

duschen nu! pössli


Nattuggla och sömntuta

Idiotiskt nog säger jag godmorgon nuu!! Kunde aldrig slå av OC igår så låg upp till halv 5 haha... och det resulterade i detta :) Mamma har som tur än inte vaknat än så jag har precis sprungit runt och tänt lampor och klätt på mig för att hon ska tro jag vaknade för länge sen..

Frukost und OC nu. Ikväll vill jag uuuuuuuuut!!!!!!!!!

...

Jag hatar idol jag hatar idol jag hatar idol. Eller svenska folket kanske man ska säga. Jag och sofie ringde 2 gånger på olle och ändå går den där äckliga minnah vidare som redan åkt ut en gång. Tragiskt men sant. Finalen behöver dom ju inte ens spela in nu, jay har redan vunnit så man kan skita i och visa det och spara sänningstid haha:)

Morr säger jag och kurr säger magen. Grötdags och första OC avsnittetdags. Det största julklappen är dessutom nu färdig, ÄNTLIGEN och fan vad dryg den var att göra men nu är den klaar:)

världens bästa peder!

För en allra sista gång ska jag nämna att jag hade hyllningstal idag.

Jag hyllade min gamla innebandytränare och skickade sedan talet till honom så han fick läsa det. Först ringde han upp och sa att jag var hur gullig som helst och att han hade blivit alldeles rörd. Sen frågade han om jag skulle vara hemma den närmsta timmen

och så nyss kom han förbi med 10 röda rosor till mig som tack!! Är så glad :-D


I always wanted to make you happy, even though I was sad. Just because I loved when you smiled. Smiled at me

ÄLSKAR att jag precis fann 2 nya låtar med erik hassle!!!! woho


Köpte ännu en julklapp idag och denna till min underbara mor. Inte många kvar nu! Känns hur skönt som helst när vissa inte ens har börja hähä. Dessutom köpte jag ett snyggare skal till mobilen, onödigt men, snyggare som sagt. riktigt impulsköp:-)


IKVÄLL har jag ingen aning om vad jag ska göra. Absolut ingen aning. IMORGON har jag ingen aning om vad jag ska göra heller.
MEN på söndag vet jag. Då ska jag dennis och fredrik ha bak-, beck och sleepover kväll! Mysigt:-)

puss på dig

och på er

Fredaag!

Ja jag var på jättebra humör igår innan jag somnade. Och det blev inte sämre på morgonen när OC avsnitten inte gick att lägga in på mobilen...................!!

Dagen har åtminstone varit asbra. Talet gick asbra och energiprovet som var planerat att vara på tisdag blev flyttat till nästa tisdag och det var också asbra så nu blir kommande veckan bli rätt lugn. Bara ett prov och en rapportskrivning:)

Sitter i skolan och väntar på att emma ska bli klar med en grej på datorn. sen ska vi ner på stan å fika å plugga å kolla julklappisar! :)

puss å hej


Morr

HUR jävla arg får man bli när man väntat och väntat och väntat på att en serie ska ladda ner och så är det inte textad med svensktext när den vär är klar????:@

JAG

BLIR

GALEN
!

Och ett tecken på att jag INTE ska se på greys! nu tänker jag ladda ner OC ögonaböj
OCH så hällde jag just ut flingor i halva sängen också. Jag är för glad och bra just nu :-D

fetgodnatt

Still in my blood

Nuuu är morgondagens tal färdigt och jag kan det rätt bra:) nu ska jag fortsätta med naturkunskapsplugg och psykologiiiiiiiiiiii

Förresten så blev det grey's anatomy till slut hehe :) nu ska fi ha datorn.
pöss godnatt!!!!


Say anything

Hello:)

haft en lugn och bra dag. började i tingsrätten där vi fick lyssna på ett fall om grov misshandel, rätt intressant men vi var tvugna att gå innan vi fick veta hur det slutade för det var ett puckat vittne som "glömt" komma dit så, vi åkte ett efterlängtat mcdonalds och fick sluta 3 timmar tidigare i skolan. Asnice!!! :)

har gått runt i skolan å sjungit i 2 timmar istället både med lucian och med anne eftersom vi förmodligen ska sjunga på mormors bröllop som är om nåra veckor............!  å de bestäms tonight:) och dessutom har jag blivit helt låst vid julkalendern haha:D

nu har jag bokstavligt talat vidrigt mycket läxor att göra och hälften ska vara klara imorgon så, bay bay

Dagarna går

Har absolut inte orkar rensa min garderob. Det få komma när det kommer:)

och i tisdags slog jag ett värdsrekord. jag simma 60 längder och borde fått medalj

Idag vare match också. vann med 10-3 och fick inte spela men det var väl struntsamma.............! Imorgon ska jag till tingsrätten och efter det äta fet mycket mat på donken. Läängtar

Annars så är mitt liv lika dött som vanligt :) rummet är nystädat sängen är nybäddad och jag ska äta mat i sängen framför vänner. Sista avsnitten av säsong 10.. SEN (tror det eller ej) ska jag börja se på något annat ett tag. Det står mellan OC, OTH och greys anatomy..
Dilemma! :)

Natti

Converse är so last year

RSS 2.0