Dags för att chilla å pilla å grilla

Nu har jag duschat å ätit frukost så nu bär det iväg till emmas faster där det skall grillas och partajas lite med nåra i klassen:) där sover jag över sen också så jag vet inte när jag kommer hem, om jag kommer hem, eller hur jag kommer hem. Men men :-D

hoppas ni får en bra valborgsmässoaftooon!
puss å hej :)


Suck

Jaha ute var det ju ingen sol nu när jag tittade ut.. Kul!

Jaja det blir väl frukost framför tvn istället då! haha :)

I told you so

Godmoorgon!:)
Ja det blev som jag hade väntat mig. Jag är F A S T i gossip girl!! haha. fan säger jag bara. Jag låg uppe till halv fem och kollade inatt, HALV FEM!! Haha guuud kunde inte sluta. Äntligen en serie med snygga killar!;)

Nu är jag dötrött, emma ringde och väckte mig nyss. Hon står utanför min dörr om 3-4 minuter, jag skulle gå upp 10 egentligen med somnade om och här sitter jag nyvaken haha:) Har slagit på datorn i sömnen imorse också så den var på direkt när jag slog upp ögonen också, fint :)

Ska snooooza lite till nu! Sen blir det frukost i solen :) puss å hej!

Leter efter nått att säga som kan ändra allt

Hej!!!
Har verkligen inte gjort nått av vad jag planerade idag. haha ingen springtur, inge teoriplugg och grillning blev det inte heller. Det slutade med att jag själv stekte på köttet på spisen och kolla på tv haha. Låter deprimerande ;) men det var OK!

Nu sitter jag i soffan och halvsover, mamma har åkt till jobbet så jag har dötråkigt! Men har precis beställt min (förhoppningsvis) studentklänning så jag är lite gladare!! Hoppas verkligen verkligen verkligen den passar, får den om 2-3 dagar:):)
köpte dessutom ett till linne idag, exakt likadant som det blåa jag köpte i tisdags men denna i vitt.. haha kunde inte låta bli när den kommit in i min strl!!

aaaja nu ska jag fortsätta ha tråkigt och ta lite glass med chokladsås+strössel! ha däää :)


You know how the time flies, only yesterday was the time of our lives.

heejhej!

har varit igång exakt hela dagen idag så jag har knappt suttit still, körlektionerna gick jättebra och jag vill bara köra meer!! haha det är så kul :) städningen var det som vanligt inga problem med heller!

Efter mina ärenden i stan vart det buss hem en kort vända sen vare buss in till stan direkt för bio med mina flickvänner! Det blev Red riding hood. Väldigt bra! :) Det var skaparen av twilight filmerna som hade gjort denna, och jag måste säga att twilight vinner med hästlängder jämför med denna film, men den är rekomenderad! haha :)

Nu sitter jag i sängen med tända ljus å dricker vatten och har nyss ätit tacos med kyckling, gött!:) Imorgon ska jag ta mig en springtur på morgonen och sen kaanske kanske åka och plugga lite teori, vi får se! Blir iallafall grillning med mina vänner på kvällen och bara en massa trevligheter väntar då:)




Fast Robert Pattinson kan ju slänga sig i väggen. In med Shiloh Fernandez!!


Jag vet inte varför, men jag ska göra ett eller två tappra försök till att se slutet på pirates 2 nu. Håll tummarna för mig!!
Godnatt allihopa:)♥

Take it all

tjenixen:)
gick inte och kolla på filmen igår heller. puhu, gav upp efter 4 omstartningar haha! Nu är jag uppe med tuppen känns det som, ska iväg och städa på kontoret och sen ha mina körlektioner:) Först ska jag en runda på stan med mor inklusive några till!

Vi hörs å ses å så :)
puss!

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Godkväll:)
Datorn la av ungefär 10 gånger under den tiden jag försökte se på filmen inatt, så jag gav upp och kollade klart på den idag istället, och då la den av ungefär 10 gånger till så det tog säkert en timme längre än vanligt.. Menmen! :)

Sofie har ägt datorn näst intill hela dagen, därför jag skriver nu hehe. Det enda vettiga jag har gjort idag är övningskört, körde fan uppe i 100km/h!! ;) Jäklar vad stolt jag var när jag klev ur bilen haha! Imorgon har jag iallafall 2 körlektioner så jag hoppas dom ska gå bra:)

Och nu. Lovisa, johanna och maja (och alla ni andra, men jag tror dom tre nämnda bryr sig mest) är det faktiskt så att jag har tagit mig i kragen och laddat ner första och andra säsongen av gossip girl!! Eftersom ni stör er överdrivet mycket på att jag inte börjar kolla på en ny serie, så ska jag nu faktiskt göra det! För er skull;) och nu innan jag börjar kolla ska jag också erkänna att jag säkert kommer tycka den är asbra och sitta limmad framför skärmen genom de säsonger som finns så ni slipper säga "vad vare jag sa" osv osv.. ;) OKEJ LOVISA UHLIN?!

Så jag återkommer med min åsikt;) Men det får bli imornkväll eller nått, för nu ska jag äta ostmackor, dricka oboy och se på andra pirates filmen! :) Förhoppningsvis utan avbrott..

hoppas eran påsklovsdag har varit braa! puss puss :)

Galenskap

Jag e sååå arg just nu!!
har precis upptäckt att dom två snyggaste och mina favoriter (keira knightley & orlando bloom) i pirates filmerna INTE är med i sista filmen!!! hur kan man ens göra en uppföljare utan alla tidigare huvudroller?! jag blir galen........ bokstavligt talat

Och för att lämna åskmolnet åt sidan ett tag så har jag verkligen tagit denna eftermiddag-kväll-natt till ära till att inte göra nåånting:) Skönt hare varit! dessvärre med hemsk magont, men som nu börjar gå över till hungerkurrmage istället haha :)
Så nån macka skall nu ätas framför den första pirates filmen då lyckligtvis mina ögonstenar medverkar i! Sen säger jag godernatt till er:)

Puss sov gott och hoppas ni sover gott som redan sover


JUM-MI! och mega jum-mi på keira!

Godnatt :)

Lips that felt just like the inside of a rose

Hello:)

Har precis kommit hem från kupolen! Och med mig hem fick jag en mätt mage + en efterlängtad keps:) nu ska jag bara slöa sönder, har absolut inget att göra. Möjligen lite teoriträning, det var några dagar sen nu! Ikväll får jag se vad jag hittar på, har inget planerat nu iallafall :)





puss å hej!

I've gone mad

Min dator är som vanligt ett riktigt pain in the ass mot mig så den har inte gått å starta på nån timme så jag har näästan dragit av mig vart enda hårstrå som sitter på mitt huvud.. :)

Här är iallafall tröjorna jag köpte idag. Det var ingen idé att ta kort på byxdressen, det blev bara en svart klump haha:)



Älskar dom:)

Ska nu fortsätta lägga in musik på mobilen nu när det änligen fungerar (hallelujah) och äta nått framför tvn innan jag lägger mig :) Imorgon måste jag städa på kontoret och sen åker jag och niken till kupolen, passar ju perfekt eftersom det tydligen kanske ska regna imorn!
Så godnatt på er:)♥

Finish!

Jag måste ju faktiskt bevisa att jag slitit med mitt rum nu i 1-2 timmar så ni inte bara tror jag ljuger här haha;)
before:

after:

before:

after:


Cred 2 me! Kommer vakna gött imorn:) Nu ska jag se klart på mamma mia och sen får ni nog se 2 av mina finfina köp från idag:)
pösss


Lyckorus

Just nu älskar jag livet!!!
haha eller iallafall så älskar jag att min usbsladd ÄNTLIGEN fungerar igen :-D:-D:-D

så nu kan jag lägga upp bilder igen wihohoho


Surig

Det blev en oväntat pizza till middag och grease på tv till min stora underhållning :)

och nu var dösäker på att det var pirates på tv för dom gjort reklam om det i veckan men inte fan äre det eller.. jättearg nu:( får istället titta på mamma mia som visats på tv 300 ggr tidigare..

Innan dää ska jag städa rummet som jag lovat mig själv! Ciaao:)

It's a beautiful day

Det blev ingen städning, en shoppingrunda kändes bättre haha:) Fick med mig en byxdress, ett linne och en tröja med mig hem. Dönöjd!
Blir väl att städa mitt egna äckelrum idag istället... Känns som det är på tiden för det ligger nog lätt 20-25 plagg på golvet, i sängen och på möblerna osv osv. Lovar

Jag och sara tog en promenad hem från willys till henne efter stan också, fick lov att köpa ett paket med päronsplit haha;) så det ska jag götta på nu

ikväll ska jag se på pirates of the carebiean, antingen själv eller antingen med någon! Får serå:)
puss

och det är värre just nu hehe ;)

Smile to the world and the world will smile back

Blev en massa mys igår kväll :) Vi såg på "är du smartare än en femteklassare" och vi höll fan på att bli heelt tokiga haha, det var en unge som fan inte ens var smartare än en förstaklassare som skulle hjälpa dom tävlande och totalförstörde för dom istället! Tro mig, vi skrek haha;)

Somnade faktiskt väldigt tidigt igår, halv 2 haha. Men jag vaknade löjligt tidigt också, för klockan stod på 9.00 när jag tittade och då mådde jag inte bra så jag tvingade mig själv att somna om och jag lyckades två timmar haha:) Nu har jag nyss solat lite men ska in i duschen nu sen åka till kontoret och städa - ser framemot det... :)

Får se vad som händer tonight! Puss å hörs:)

You're not sorry

TJA
och godmorgon :)
Blev fetmycket senare än väntat igår, haha somnade halv 5 men det vare värt:) +++++ att jag inatt ÄNTLIGEN fick igång mitt appelkonto!! wihoo!! 

Har nyss legat i solen i typ 2 timmar och dött lite och bränt mig i ansiktet:( Men nu dags för lite mat och sen ikväll kommer mina fina vänner hit till mig istället och myser! Mor jobbar återigen så det blir tomt men fullt hus haha:)

Mitt sista påsklov äger! ♥


Hela världen är så underbar, om man är korkad tom och glad

Nu e jag på ggg! :)
Fast jag får inte åka förens om en time men.. anyway! Köttet ligger i marinaden och sen ska bara jag och lollo in på vivo och köpa tillbehör sen är det komplett! Så jag är ju i tid iallafall haha:)

Och mitt humör är såhär just nu:

Fett å bra! Så kvällen blir nog lika så:)
ha det så bra alla sötosar ♥


I even fell for that stupid love song

Blev en mycket trött soffkväll igår och det slutade i sängen 2.30 och steg upp 12.30.. och då satte jag mig faktiskt i solen i 1-2 timmar :) sköntskönt

Nu har jag precis tagit en dusch och kollar på reprisen av harry potter som visades på tv igår, som jag då också såg haha, och ska snart cykla iväg till en fin vän och grilla och ha det bra:)
Antar att det blir lika sent i säng i natt med och lika sen uppstigning också så vi hörs väl om nått dygn igen hehe ;)



I found heaven on earth

morrn:)
är underbart väder ute och jag sitter såklart inne och äter nudlar och ser på tv, vaknade för någon timme sen och mådde strålande :)

moramatcherna gick inte så dåligt som väntat men dagen var riktigt trött, sen åkte jag och åt påskbord hos mormor och sen for jag hem för student kickoff som blev bra å kul å svettig å osv osv osv:)

fredagen ser ut såhär: mamma ska jobba inatt, sofie ska på grillfest och jag ska köpa en chicken och glo på bra tv, det är mina enda planer haha:) sola orkar jag inte hehe

Men en dusch ska de bli snart iallafaller så vi hörs:*

tyvärr är min mobil fortfarande ett helvete så utan bilder blir både ni och jag:(

men här är iallafall en bild på gårdagens bästa utklädnad, haha utan tvekan :)
är stolt över mig själv som knäckte vilka det var direkt ;)



I'd fall a thousand times 'fore I let you drag me down

Först och främst! Jag älskar dig som kommenterade mitt inlägg igår och påminde mig om att påsklovet börjar på torsdag(imorgon) vilket betyder att jag typ fick mitt påsklov igår :-D:-D:-D Jag sov ännu godare än planerat tack vare dig!

Så. HEJ!
Har precis kommit hem från en riktigt skön och bra dag:) Körlektionen gick så galant så och jag fick 69/70 på ett teori prov innan den, asfett!!! så blev lite nöjd hehe
har förövrigt varit sol hela dagen idag och precis när jag klev innanför dörren börjar det pissregna, så man har väl tur:)

Nu ska jag ta en hederlig mellis och börja med min muntliga redovisning som vi ska ha i träningsläran och se på vänner, såklart:)
puss på er


One time it was perfect between us. Now is all the good stuff gone and we are a fucking mess

Är bäst i världen:) Klar med båda samhällsuppgifterna och det käänns sååhåhå bra, och klockan är bara 9?!. Det känns typ som jag är klar med ett megastort arbete som ska vara klart om 2 veckor, så inatt sover vi gött:)

Ingen skola för mig förens på fredag heller, asa skönt! Detta pga att imorgon har jag bara en lektion och under den har jag min körlektion (ops att man råkade pricka in just den tiden.. ;)) och på torsdag ska alla innebandyelever på idp åka till mora och "spöa skiten" ur deras innebandygymnasium, kommer väl gå som alla andra år :) haha

anyway! nu vill jag äta äggmackor och dricka oboy och njuta av livet som är, för att låta riktigt poetisk. Men för stunden känns det bra!
Godnaaattt!!!:)

min underbara ♥


If I sing you a song, would you sing along?

Åh H e r r e g u d vilken träningsvärk jag har sen testerna haha, det var jobbigt imorse men nu har jag seriöst problem med att ta mig ur soffan. där fick man för man tränar styrka en gång i månaden haha.

och idag var jag inne på telia för att försöka få hjälp med alla mina tusen problem i mobilen och dom kan då tame fan ingenting i den butiken, tror aldrig jag fått hjälp där nångång. Det är tur för dom själva att dom är döösnygga iallihopa ;) efter 15-20 min trix med mobilen föreslog han att jag skulle skicka in den för att få allt ordnat -.-

nått bra jag gjort idag är att jag jobbade döbra på lektionen så jag fick klart min tråkiga nyhetsartikel! Ska bara skriva en debattartikel om samma ämne nu innan kvällen e slut så har jag gjort förra fredagens inlämningsarbeten klara haha ;)
annars har jag legat på soffan sen 2 fram till nu och sovit nåra minuter och sett på vänner. Är ledig denna tisdag, som jag inte varit på flera veckor så det känns skönt :)

pöss


Bara lukten gör mig svag

Det var bara 139,9 miljoner som skrattade åt min röst idag. Städningen gick bra. Testerna gick okej. Och körlektionen gick åt h-vete:) Körskolans bil var så sjukt annorlunda till mammas bil och pedalerna tog 10 ggr bättre så det var riktigt svårt att köra haha.. Nytt försök på onsdag:)
Men blev iallafall klar med alla faserna på teorin idag!:) och så fick jag köra lite bil med mamma nyss så jag känner mig lite bättre igen.. hehe


Nu sitter jag och gnager på en daim och inväntar lite tvprogram :) Mor jobbar inatt och sofie vet jag inte var hon är så blir nog hemma själv hela natta as usual :(
Håller dessutom på att bli helt jävla galen på min mobil, varken mitt applekonto, mailkonto eller usbsladd fungerar inte -.- = kan inte maila, lägga in bilder på datorn, skicka bilder till mailen, inte lägga in musik i mobilen eller ladda ner appar.. GRR

men nu ska jag sura framför soffan, så tvmys nu!
puss:)<3

Ops!

Höll på att glömma :)
det har varit många, många och MÅNGA klagomål på att var och en hela tiden får typ 10 mejl av mig om dagen för jag har nått fel på min hotmail, virus eller nått shit.

Så nu efter många, många och MÅNGA klagomål - har jag faktiskt gjort mig en ny mail haha:)

Så radera och blockera min: [email protected] - ni som har den. och lägg till: [email protected] istället!!:)
Puss och tack för mig<3

So I say I don't love you anymore, though it kills me. It's the lie that sets you free

Hej mina vänner:)

sminkpartyt var mycket trevligt!! Vi fick testa en väldans massa prylar och fick även köpa hudprodukter å så :) min mobil vill däremot inte ansluta till datorn nu så kan inte visa bilder.. dom kommer när dom kommer:)

upptäckte tråkigt och jobbigt nog nyss också att jag har blivit rödutslagen och svullen i ansiktet av alla produkter.. (haha) så det känns ju lite trist men. prylarna var ändå pissdyra så har två anledningar nu till att inte köpa hehe ;)


Imorgon händer det en massa!
1. hoppas jag har fått tillbaka rösten så inte 140 miljoner människor till ska fortsätta reta mig
2. städning på kontoret
3. har mina absolut sista tester på idrottsprogrammet
4. har min första körlektion!! :-D
nervis hehe
men går nog fettbra, med tanke på min skicklighet som kommit fram bakom ratten ;)

Nu ska jag lägga mig och sova. Godnatt på er:)<3

Studenten snart brudar!! för allt är sista gången nu på idrottsprogrammet.. aahhh!! :)

Lalaa

Godmorgon :)
jag kämpar och står i med rösten, låter som en liten mus ännu men känner mig lite piggare haha :)
Åkte inte till "klassfesten" igår utan gick upp med mamma till nåra vänner till oss och grillade, sen åkte jag och niclas och köpte glass på max haha :) Lyxshake med choklad är rekomenderad!!


Nu ska jag åka till maja på sminkparty, vet knappt själv vad som väntar så jag kan berätta mer om det sen :) Ska ta årets första cykeltur:-D
Pusss!!


Once in a while

Godmiddag :) Skatan här!
jag sjukskrev mig idag, döskönt. Mår lite bättre idag men halsen är lika illa om inte värre

Vi har precis firat min mammas födelsedag nu också:)




En filur som försökte tjuva lite hehe;)

nu ska jag kolla på smfinalen mellan storvreta-warberg och känna lite sorg för inte falun är i tvrutan!
Ikväll blir det nog klassfest men ingen fest för mig, får roa mig åt alla fyllon istället:)
puss


Truth is, everybody is going to hurt you - You just gotta find the ones who is worth all the suffering

Hej mina käära!

Middagen var otroligt trevlig och jag hatar att inte man spelar i det underbara laget fortfarande! Vi avslutade som bäst iallafall:) Vet inte hur mycket jag sagt för jag kommer inte ihåg vad jag skrivit. Men vi har iallafall dragit ihop mitt gamla lag till en återträff, mest för att tacka av världens bästa tränare med att bjuda på middag och ge dom en varsin bok där alla i laget skrivit några tankar och dom som personer/tränare :)

Två berörda och tysta filurer fick vi iallfall när böckerna öppnades haha:) Det gjorde vi bra! <3

Annars har min dag sett ut såhär:


Niclas har däremot förstört bilden genom att misshandla sin glass men. Årets första kulglass:)
Så helgen invigdes bra!! däremot tror jag den blir lite förstörd imorgon, måste nog ställa in mitt jobbpass imorgonkväll och även utgången om jag mår såhär. Men thats life :)

Nu ska jag ta en dusch och fortsätta plinga lite på min gitarr som jag småfilar på just nu. :)
puss

Deppmode

Idag är halsontet värre och jag mår som en apa:( ångrar att jag gick upp imorse, känns som mina ögon blöder!

Blir iallafall piggare av att jag ska få tzatzikimat ikväll :) och att det var asgod mat i skolan idag. Älskar mat haha
och nu bör jag börja med mina arbeten, har 3 stycken som jag ligger efter med och 2 ska in idaaaaaaahahaag puhu..

Byeeeee


Destiny is for losers. It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ja nåra timmar blev som jag satt imorse, haha 3 närmare bestämt :) men det gick bra tror jag, om jag skrev på rätt sätt.. haha:) gjort är det iallafall!! sköönt!

Haft långlång fika med dessa gullosar idag också!
 
sen har jag även köpt presenter till mamma som fyllde år igår! Vart lite sent med det hehe.

nu sitter jag med halsont och ordnar lite inför imorgonkväll, då ä det middag med gamla laget, vi ska överraska våra gamla tränare och sådär :) Längtar!!


Proov

ingen kladdkaka blev det igår och träningen sög och resten av kvällen också. nu sitter jag i skolan och inväntar att klockan ska bli halv så mitt nationellaprov ska börja. Svenska b! Har 5 timmar på mig så här blir man sittandes ett tag haha :)

wish me good luck! puss

Stay

heeeeeeeeeeeeej

eftersom my sister är hemma igen är datorn inte bara min mer så, därför jag inte funnits här det senaste dygnet :)
Gick iallafall grymt på körskolan igår, klarade ännu en grön liten prick så nu är det bara en kvar och sen nötanöta:) första körlektionen är på måndag ocksååå!! iih

Och eftersom jag jobbade med emelie igår innebar det fika haha ;) va dölite folk som vanligt så det var superskönt!

Nu ska jag göra mat sen åka på träning om en halvtimme. Har noll lust!!!
ska baka en kladdkaka tror jag så jag blir glad när jag kommer hem haha :)
Pussipuss

There is no guarantee that this life is easy

Tjenixen :)
Har setat i två timmar med ett träningsprov i teorin nu, men är galet inaktiv för jag har en av timmarna setat och kolla på mamma byter bo, asroligt program! Sjukt att folk är så olika haha :) sen har jag även bokat upp 4 körlektioner inom 1 och 2 veckor!

Ska göra klart testet nu och sen göra mig sängklar:) Tänker fetskita i mina två första lektioner imorgon för dom är så onödiga att gå på när det är arbete man kan göra hemma, (och för jag är så cool?;)) och istället ta vara på tiden till att vara på körskolan och plugga :)


Haha och denna pryl kan vara den grymmaste. Det är en cigarettförpackning som sofie köpte i asien, med inbyggd tändare. Haha jag tycker den e så cool!!! :d + att den är fettsnygg. 

Den får mig att nästan vilja börja röka


 
godnatt världen ♥

Hon är hemma!

Men såklart var tåget försenat till falun så han inte möta upp henne där så jag fick träffa henne hemma precis :)

And here is my stuff! Ville ha höga vita också men det fanns inte när sofie skulle handla, och nu när jag fått dom låga - är jag glad över att dom höga inte fanns hehe ;) Är mycket nöjd!!! 

Och så fick jag en snygg grön ring!:)





Annars idag: har jag åkt till skolan helt i onödan, lektionen var 5 minuter lång och till lunch serverades det spya! Typ.
Sen åkte jag till körskolan och satt där i nästan 2 timmar, fick iallafall en grön prick till haha :) Och världens bästa niclas kom med en cheeseburgare ;)

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att jag inte har nått att göra. Mina ben vill inte ut och springa nu så dom lägger jag också där :)
Puss å hej

It's easier to fall and harder to stand

Det blev bilkörning och det gick bara fiint:)
Min dag har annars varit HELT händelselös förutom att jag fått prata med sofie som nu bara är 20 mil ifrån mig i stockholm!! :d känns lite overkligt, typ som om hon kommer hem på semester i nån vecka sen att hon kommer åka iväg igen.

förutom att jag pratat i telefon och kört bil har jag bara legat i soffan från 11-18 och sen 19-nu, haha så jag känner mig riktigt utvilad och glad :)
Har precis duschat och ligger och kollar på en film som heter lakeview terrace, handlar bland annat om en galen rasist. Men den är riktigt bra:)

Imorgon börjar jag egentligen 12.15 men jag ska ta en tidig buss till stan vid 8 så jag hinner städa på kontoret innan klockan blir 11, för då ska jag med mamma, mormor och morfar för att möta upp sofie på tågstation!!
Sen måste jag ut och springa, det blev bara 1 vända denna vecka. Däremot var det ett cooperstest så jag tog ju ut mig som på typ 2 springturer.. ;)

anyway! GODnatt på er :)♥


It's over

Nu börjar jag få tillbaka mobilen lite som den var förut.. men det svider lite att alla smskonversationer är borta hehe :(

Och nu har jag även sagt farväl till exakt 18 klädesplagg som bott på mitt rum i 3 månader. Det är sorgligt haha, men dom kommer nog lånas flitigt ändå ;) hehe

Senare ska jag nog köra bil för mor ska säkert handla, och då bör jag klä på mig för jag sitter fortfarande i min pyjamas och ser på vänner som jag gjort i 5 timmar nu ;)

Bye..


Mår dåligt

Nu är det gjort :(
Alla alla alla mina kontakter är borta och alla alla alla underbara appar är borta

Så är ni snälla att skicka ett sms med ert namn i :) 076 238 51 28 pleeeease
så har jag lite å göra dom närmsta timmarna :( Och får jag lov att betala för alla appar igen ska ni får höra på fan sen haha

Men puss å tack!

Tidigt

Haj :)

Somnade på soffan runt 2 igår och kom upp i sängen runt halv 3 och jag vaknar halv 11???? Det bådar inte gott.. ;)

Håller på att återställa min mobil just nu, det går inte att gå in på 4 av mina appar som jag använder mest av alla.. så jag måste göra det och: puhuh allt försvinner nu. Musik, bilder, appar........ Ah det gör ont i mig
Men för att citera my amigo: "bättre att lägga ner nåra timmars arbete än att gå runt med en trasig mobil". Tyvärr är det sant men nu har mobilen hängt sig också :(

Mor min jobbar inatt igen, 3 natten i rad och det är tråkigt! Får se vad jag hittar på istället då :)
och om 8 timmar är sofie i stockholm!!! :d


Painful

Nu är jag hemma efter en dölugn kväll! Jag måste tacka gudarna för att dom har lagt max hamburgare granne med mitt jobb, hehe ;)

Min kväll ser ut såhär

Pizza från underbara hosjö, kakor och datorn och så ser jag på en film på 5an också, hearbreak kid! Det fanns trots allt nått bra på tv ikväll haha :)

Innan jag började jobbet idag så gick jag en stund på stan och upptäckte en HELT underbar ring. Haha ni vet ju hur mycket jag älskar ringar så jag kunde ju inte bara lämna kvar den sista ringen i butiken, då hade jag nog lämnat kvar mitt hjärta.
Det roliga är att den är typ 2 strl för stor, haha så jag måste tejpa runt hålen på ringen så att dom blir mindre.. haha = V Ä R T!


Så från och med idag är jag inte singel längre hehe

nu ska jag lägga mig under filten igen för nu fryser jaag!:)
PUSSS och hoppas ni hade en fiiiin dag som jag sa!

1 daag kvar!!!!


Now it's different

cha cha bloggen!

sitter och gnuggar ögonen än fast det var en timme sen jag vaknade, haha e sluut! Men vädret är fint ute idag så jag blir lite piggare av det :)

Kul bara då att man ska jobba 5 äckliga timmar idag och jag vill inte det. Vill att klockan ska vara 21.00 nu så jag kan vara påväg hem till soffan och tvn, som det visserligen bara är skit på ikväll men. haha :) Är 4 timmar tills jag börjar så jag ska ligga i soffan tills dess!

Se till å ha en fiiiiin dag :)


2 dagar kvahahar! :)

cha cha!

Boring

Denna kväll är trååååååååååååååkig! Mamma är på jobbet och är väldigt saknad av mig ikväll

Sitter och kollar på en film på 4an där världens absolut sötaste hund gör mig gråtfärdig för han e så gullig haha. Filmen i sig är rätt tragisk den med så man blir så sorgsen av det med haha.

Så, jaa. Här sitter jag ledsen och ensam i mörkret :) och jag ska äta skinkmackor med päronyougurt nu så bye bye :)

godnatt ♥

I'm addicted and I just can't get enough

Hello fredag:)
Talet gick väl bra och inte bra. När jag hade planerat att prata i 3 minuter hade jag bara kommit upp till 2 så munnen gick lite för snabbt ibland haha;) Men nu äree gjort iallafaller! Skönt:)

Blev lunch med klassen på max för att inviga och tog till efterrätt en mycket omtalad "lyxshake" som enligt många skulle vara god men inte fan varen de eller.. Iallafall inte jordgubbssmaken haha:) Man lär sig något nytt varje dag! ;)

Sen blev det fika på stan med lollo och nu sitter jag här och njuter av att jag inte har något plugg alls, pysslar lite med andra grejer inför nästa vecka :) återkommer om däää!

ska fortsätta iallafall :)
pussss


Min och emils åtminstone fina milkshakes ;)

My love!♥

Can't you see I am down on my knees now?

Godkväll:)

Hade gud med mig på min sida imorse. Hann inte göra mitt tal i skolan så jag fick som tur var hem och renskriva mina slarviga papper jag skrev klart 1 i natt och har nu ett mycket klarare och bättre tal än imorse!! Skööönt :) Vet däremot inte om det är 5 minuter eller så men ska läsa lite innan jag lägger mig så jag får se då :)

Annars har dagen sugit. Hade en värdelös, Väärdelös, temadag i skolan. Och nu har jag precis kommit hem från semifinal 4 mellan falun-warberg som även blev den sista semifinalen eftersom mitt älskade falun förlorade med 5-6!!! Så surt:( Hade dom inte tappat till 4-6 när de var 5 minuter kvar tror jag lätt vi tagit äcklerna i sudden. Var däremot sjukt bra match så jag är glad ändå, viktigast är ju att dom slog ut gnaget i kvarten ändå så;)

Nu sitter jag och inväntar den femte perioden mellan skellefteå och färjestads 2/5 finalmatch, spännande äre! och sen väntar bedden! :)
och är man bästa kompis med en tjej som anordnat disco och fått chipspåsar över så är man ju! ;)

tack birkehag haha! ;-)♥

My mama told me when I was young, we are all born superstars

Godagens kära ni :)
Tack vare att jag är sån fruktansvärt tidsoptimist sitter jag i skiten just nu. Ska ha ett 5 minuters tal imorgon som jag inte börjat träna på och definitivt inte börjat skriva........ suck! Nationelltprov är det också :( puhu

Men, jag har ätit pizza precis och har någonting i vardagsrummet som gör mig SÅÅÅÅÅÅHÄR glad:)
Ni vet nog vad jag talar om hehe ;)

Och här har ni det som gör mig SÅÅÅÅÅÅHÄR glad


Helt underbart om ni frågar mig hihi :-D
men jag tror jag borde börja med talet nu hehe. Pusss!!!


Don't know

Jobbet gick sådär idag, har för första och troligen inte sista gången bråkat med chifen av en anledning. Känns inge kul att jobba på lördag igen :( och jag har pissit ont i benen.. Dåligt avslut på en bra dag! :)


Nu har jag klämt i mig favvomackor - skinka med päronyougurt på ;) och ska nu lägga mig! Har en underbar sovmorgon till 10.20 imorn!
Sov så söööttt♥

Kan vara dom sötaste och grymmaste i världen, är lite kär haha :)
http://www.youtube.com/watch?v=rFpfhvZHkKQ&feature=related 


Whatever you like

Denna dag e såhåhåh braa! :)

Jag vaknar av att jag fått ett mejl från cdon om att min vännerbox är påväg till mig, jag har fått mitt bankkort, jag har sprungit cooperstest frivilligt och nu, det bästa! Jag fick godkänt på svenskan :-D ett berg av stenar rasade från mina axlar då :) 

och nu ska jag laga spagetti och carbonara och sen åka och jobba (mindre kul) men sen måste jag hem och sova fettidigt. Missade 3 bussar imorse för jag var så trött hehe ;-)

nu ska jag njuta vidare av livet, åtminstone denna dag!!! So long and thanks for me:-)

Och på måndag förmiddag, DÅDÅDÅ är sofie i falun :-D


3

Förlust med 6-4, fy fasen vad tråkigt och irriterande! på torsdag ska warberg få ångra att dom födds.. haha typ;) Förlora ska dom iallafall göra!!

Ska pigga upp mig med ballar av stål som börjar snart och sen ska jag lägga mig :) Ska jobba imorn, första gången på en vecka. Känns som första gången någonsin haha :) annars ser dagen ut som vanligt!

Pussi puss!! och godnatt ♥


2

4-2..
Jag behöver inte säga mer. Ni vet hur arg jag e

1

0-2 till falun efter första period! wiieo. Fast är 40 minuter kvar att spela så jag sitter nog som på spikar i 39 minuter till haha:)

Provet gick kasst idag förresten. Kunde alla instuderingsfrågor men inte särskilt djupt inne i skallen så inte kom jag ihåg mycket när det väl var dags.. :( Ig på omprov here I come

Fick hem provtyger till min balklänning idag också! Lutar mot kristallblå färg eller ljus vit/grön :)

Superman

heej
har precis kommit hem från en mycket lyckad (till mesta dels) bilrunda :) Bortsätt från 3dje och 4jde världskriget i bilen kom vi hem säkert haha:)

Och vet ni vad jag hittade i min tröjficka idag?
Ni som gissade på mitt bankkort, grattis! ni gissa rätt... -.-
Vad vare jag sa! Visste att jag skulle hitta på skiten haha. men de var ju bra iaf :) men får ett nytt typ imorn men endå haha

NUNUNU ska jag titta på warberg-falun, äta maraboudigistive och dricka päroncider! Blev ingen springtur idag för jag somna i soffan istället :) Lika skönt de med!
PUSSS

Det känns som om allting är upp och ner

Ouh. Känner mig som ett riktigt nervpiller just nu haha. Precis kollat klar på "taken", en vidrig film men som lätt är i toppen bland mina favorit filmer:)


Nu äre sängen som står på schemat! Med svenskaplugget som jag inte gjort mycket av ännu :( provet skrivs 12.15 imorn! Och d känns som jag kommer va klar typ 12.17..
Sen ska jag städa på kontoret och hålla tummarna för bra väder, vill ej springa i regn när jag kommer hem haha :)

Natti natti på er <3

Lips of an angel

hello :)
låg vaken till halv 6 imorse och hade roliga samtalsämnen med en god vän och idag vaknade av att mamma väckte mig klockan 1 iförmiddags haha:) Och då hade typ alla på hela facebook klagat över att det regnar idag, vilket jag inte fattar hur dom kan göra? Fett bra ju, snön försvinner ju bort!!!

Har tagit en fika med lollo idag och fick en oplanerad bowlingrunda med familjen också haha:) och jag var förvånadsvärt bra hehe! och så har jag köpt fyra biljetter till matchen på torsdag, mamma jag johanna och syster:)

Nu ska jag duscha och sen lägga mig och plugga, inte börjat med det ännu hehe.. ;) BRAA johanna! känns skönt
Pusss hjärtan :)

Empty

hej söndagmorgon :)
mitt bankkort är verkligen förlorat. Så spärrade det när jag kom hem idag men jag antar att det kommer fram typ på tisdagkväll och så kommer mitt nya kort på onsdagmorgon, something like that! Men då fåre väl vare så :)

Plugg var långt ifrån mig ikväll, spenderade några timmar på sandviksvägen 40 hos grannen kling med lite spel och amigos, som senare åkte till etage dit inte jag ville. Så jag, robin och niclas åkte till mc donalds istället och fick lite maat och nu har jag precis blivit avsläppt hemma på 72an:) Okeeeeeeeej lördag

Nu sitter jag och längtar på att min vännerbox ska komma till hosjö:) hihi. Imorgon är det en dag närmare tills det inträffar hehe. Och då ska jag nog också vara med lollo och så MÅSTE MÅSTE MÅSTE jag plugga till provet. Kan inte få ig på omprovet ju haha :)
(Fast det har faktiskt hänt på ett matteprov i högstadiet(a))

Och jag har blivit S J U K T deppig varje gång jag tänkt tanken av att håkan spelade ikväll. fy fan :( Ge mig juhuhuhnii :D
Meen depp dit och depp hit.. sov dags för mig nu så nighty nighty på er!!!!:)<3


Tell me why

hej löördag :)
har haft en fullspäckad förmiddag, letat efter mitt bankkort i typ 5 affärer på stan och ingen av diom hade fått in något.. sen har jag kört bil i ett tag, första gången i trafik :-D:-D haha ni skulle sett min parkering på ica, haha guuud!!! Skojar inte, det var TVÄRS över rutan haha ;)
Fraamsteg:)

Nu sitter jag och äter min frukost, glömde de imorse haha. Mamma ska börja med middagen snart så jag får hålla mig! Sen blir det en lugn kväll med lite plugg.
Pusss:)

Från en mysig sommarkväll i vika för 2 år sen :)

Ledsen

Denna kväll blev sämre än sämst.. falun förlorade matchen med 3-7 och tycker inte äckelwarberg var värda segern för 5 öre, rasade in 3 mål dom 3 sista minuterna så det S Ö G ! och så har jag tappat min jävla bankkort, IGEN

letar för fullt men ingen lycka:(:(


Happy hour

Är nog världens gladaste just nu, för jag har köpt vännerboxen med alla 10 säsonger som kommer hem till mig i veckan!!!! :D
Är visserligen liite fattigare än för 5 minuter sen men det brydde man sig väl inte i, nästa löning är "snart" här ändå!! hehe ;) och sara köpte OCboxen. Haha löjligt glada or what?!

Viiiiiiilken bra fredag säger jag bara! Har kört bil idag och cupcakesen var asgoda också och nu ska vi äta tacos sen åker jag och sara och kollar på herrmatchen :)
PUSS!

Tadaa

Nu åker jag till sara och håller tummarna för att vårt fika håller ;) Sen är det ju fredag så det blir tacos!!
Är fett avundsjuk på dom som ska på håkan imorgon kväll också. FETT avundsjuk

Meen puuss på er som inte ska:)


Life's just far too short for miscommunication

godmorgon snyggingar :)
fick mig 9 timmars sömn inatt! vaknade för nån halvtimme sen av dumma mamma som väckte mig för klockan var "så mycket"... Morr! Men jag vägrar dra upp persiennerna förens jag riktigt vaknat haha ;)

Sitter i sängen med frukost och lyssnar på erik hassle nu. Jag är megastolt över mig själv, har ätit frukost 5 dagar i rad :D Kanske kan bli en vana nu om jag håller i haha

Ska ligga i sängen fram till minst 2 iallafall, då kanske jag kan fundera på att duscha, för det är lååångt ifrån tänkbart nu!;) ni får gissa vad jag ska underhålla mig med tills desshehe

Ni får ha en bra dag:)<3
puss



Sometimes it's hard

Hellooo! :) Haft mycket för mig dom senaste timmarna men nu är jag på g igen hehe

Blev klar med träningsläran igår, otroligt skönt och har fixat till mig helg redan idag tack vare det :) 3 lektioner imorgon = uno for me! sova sova sova!!

Hade målvaktsträning idag också, apdrygt men apkul haha:) Sen fick jag lov att lägga pisstråkiga pengar på en ny usbsladd till min mobil så jag kan ladda den eftersom den jag haft nu är totalt slaktad och paj, + att mina hörlurar gick sönder i veckan också så dom var jag ju också tvungen att köpa.. uuuohhh ville inte

Och nu har jag precis kommit hem från 5 timmars inventering, vi var 12 stycken på en butik. Gick snabbt..! Är helt färdig i min lilla kropp nu.. Sicken träningsvecka jag haft:)

Nåra av oss blev trött på räkning efter ett tag och försvann i en egen värld.. ;)





Men ÄNTLIGEN hemma!!
Nu ska jag gå ner och ta lite käk och bädda sängen och sen lägga mig framför vänner i nån timme. Njuuuuter verkligen av att jag är ledig imorgon. Då blir det städning, födelsedagsfika hos sara som fyller 23 och herrmatch!!!:) som jag längtat till sen i måndags:D

En helt suverän fredag om ni frågar mig!
Puss godnatt <3<3

RSS 2.0