=D

blev poker hos lovan idag!
det flesta markerna efter bara nå få minuter spelade låg självklart hos mig men jossan travade hem segern tillslut efter nån timmas spel. birkehag och kling hade det knivit i stortsätt hela matchen och gav sig på en all in som dom ej tog hem och hamnade då på den smutsiga 4dje platsen och lovan la sig som 3dje.

alltså var jag en stolt andraplatsare!!
viktigt


tävling!



VÄDRET ÄR BÄÄÄÄST!
och jag kan även hissa mig själv idag som åt frukost och laddade upp mycket bra till nationellaprovet!
som dessutom gick åt skogen, men men:D

efter vi slutat så åkte jag hem till mamma i hosjö för att ta ett sista farväl av huset. FLYTTAR IMORGon!! sorgligt men skönt. åt lite pizza med henne sen åkte jag till stan med erika johanna och lovan i värsta special bussen som typ utvecklingstörda brukar åka med, haha det var nått nytt.. men det passade väl oss bra (;

väl nere på stan så skulle vi köpa glass och gotta med i det UNDERBARA vädret. vi begav oss till hemköps frysdisk och tog ett varsitt litet glasspaket och när vi gjort det tänkte jag ta en liten tävling om priset till vem som kom fram först till kassan. - vilket var dumt gjort! haha
det jag inte såg på marken när jag började springa var att det låg nån tjock platsgrej som jag naturligtvis ska svansa på och åka rätt in i godishyllan och få ungefär 7-8 chockade ansikten riktademot mig, själv såg jag ut som om jag doppat ansiktet i en burk med röd färg:)

inte kul och ont i armbågen gjorde det:(( men glassen var go :D


(Y)

imorgon har jag sovmorgon till 10.40 och jag slutar 13.15
skönt!!!!!!

ops..

haha en liten rolig grej hände precis.
skulle smsa en kompis igår kväll och jag skrev "hej:)" men då råkade jag slå fel nummer men oftast när man gör det så finns det ju sällan en person som har det numret, men nu i detta läge råkade någon kille i sverige ha det. För att för typ 5 minuter sen ringde numret upp min mobil minst 4-5 gånger och jag la på varenda gång och så skrev jag ett sms att jag skickat till fel person och att han inte behövde ringa mer.
haha! som svar tillbaka skrev han:
"Jag vill att du förklarar det för min fru. OK?"

haha oopsie. (A)

hahah sjuk kille måste jag säga, och en fru med högt temperament lär han å ha.


-.-

idag började skolan efter ett superbra lov som jag just nu vill ha tillbaka!!
och det känns som om jag blev påslängd med massa grejer i skolan idag som ska vara klar inom 2 veckor vilket är drygt drygt och superdrygt.

dessutom börjar jag få lite panik. köper jag inte min peace and love biljett snart och dom hinner ta slut kan jag lika gärna gå och gräva ner mig för då vill jag inte leva mer för jag SKAAAA SEE THEE KOOOKKKSS!! och massa andra givetvis men det där bandet kryddar till allt lite extra.

förövrigt har storglidarn själv gått och blivit sjuk, dvs jag och det är jobbigt.
time to sleep.

hej då


iloveu

mjao



idag har jag varit med en efterlängtad alice!
blev en fika på stan och en busstur till byn och en kallmoppe tur till centrum, dagen vart mycket bra<3

sen for jag till hosjö och gav mamma sin födelsedags present och när jag skulle gå upp till mitt sk. "rum" var det gaanska tomt vill jag lova, man hörde tillomed ekot när jag andades. och för er som inte vet så flyttar jag om 11 dagar.

jag vet inte hur länge sen det var, men har inte träffat dig på ÅR och dar och ta till er det där bokstavligen, men imorgon kommer du iallafall hit till min lilla lya. ronjaponja:)

nu ska jag se på vänner säsong 4, och jag vill tacka gud för jag har sånna underbara kompisar.
OCH JAG SAKNAR LOVISA JANOLS!!

(dessutom ska jag  bli blondhårig igen... BLOND, inte gul :))

vänner



haha okej..
jag är beroende.
av vänner, för det är så grääsligt bra! fast jag känner mig lite tragisk också. har setat i denna stol till och från sedan 14.00 då jag steg ur min säng till, hmm, nu och nu är klockan snart 03.00... men jag har ju hunnit med och se på sammanlagt 17 avsnitt idag, inte illa! haha vilket också betyder att jag sett klart på säsong 3 och ska starta upp på 4an imorgon, haha jag känner mig lite, ja. haha normal!

och för att hålla sig till ordningen så gick jag och la mig halv 6 igår vilket också förklarar min uppstigning, men men, lov som sagt!
och imorgon ska jag träffa alice!! wiho

och nu ska jag se på en galen dag i new york.
sen bire godnatt.


crazy gura



tjenis!!
fick sällskap i bedden i natt igen av juani.
somnade kring 5 efter att ha glott på djungelboken 2 (<333) och sagt adjö till vårt sällskap.

frukosten var ju lite speciell, tro det eller ej men johanna fick ut mig i solskenet och fick mig att kavla upp ärmarna och steka sönder samtidigt som jag tröck i mig tunnbröd och fil med flingor och jordgubbssylt, jumjum*
vet inte varför, men jag var inne och sprang runt i huset innan jag ätit upp ute på balkongen, så när ja skulle gå ut igen och sätta mig så skedde en liiten incident som fick birkehag att skratta gott.
stolen jag satt på var nämligen inte den stabilaste och jag var inte den smidigaste och att slå ihop dom två egenskaperna var en dum idé.

jag satte mig väldigt hastigt, stolen sa hej då och gav mig en liten upplevelse, jag fick lite panik och drog ut oboyglaset på golvet så mina ben blev täckta av oboy, johanna skrattade, mamma suckade och jag fick ställa mig i duschen och sedan blanda ny oboy.
sen när jag väl var klar var mina flingor pissmjuka vilket förstörde morgonen ännu mer.

men nu är jag iallafall ensam i min *stora* säng och ska se på lilla jönssonligan på kollo, haha längtat hela dagen!

godnattsi

baggi



tjenis!
sitter hemma hos en mycket bra personis, ut skulle vi men inne stannar vi för inte mycket blev som planerat så nu blire hem till min kojja och mysa lite framför tv:n och njuta av ett fett bra lov.

hej då

<3



du är BÄST

ÖREBRO!




helgen har varit GRYMT bra och jag vill bara tillbaka tillbaka tillbaka nu nu nu nu nu!!
men det går ju inte vilket är sjukt tråkigt.
just nu sitter jag hemma i min säng med halvuppackade väskor och plugg i nacken, drygt som 17 men det lär ju göras.
vi vann iallafall båda gruppspelen och kom då till semifinal i 92klassen och kvartsfinal i 93klassen, sen tog det stopp. men en plats på pallen var ju inte helt fel!

bilder kommer väl så småning om,  och nu kommer jag somna framför datorn om jag inte lägger mig. man sov ju såå dåligt på hotellet så det är väl bäst man lägger sig i en mycket bekvämare säng nu.
inte.
hotell = ÄLSKA!!!!!

men jag är fortfarande trött, så godnattis.
imorgon väntar även, hmm låt se. mitt 6 omprov i matte? 8-)
(A)

örebroo



idag (fredag) ska jag på cup i örebro, ska bli kul som 17, har dessvärre inte börjat packa än och klockan är 2 på natten snart. pluggat klart har jag inte heller gjort och prov har jag imorgon och prov har jag på måndag.
bara roliga grejer händer nu för tiden.


RSS 2.0