Rip wexen

Nu lämnar jag blogg.se föralltid tror jag! Är dötrött på denna hemsida

MEN! :)
Lämnar er självklart inte, det är jag för otråkig för. Istället kommer jag att skriva på devote.se och där hittar ni mig på:

http://jengu.devote.se och jag HOPPAS ni fortsätter där! Right?

Höörs :)


I lost the love I love the most

Åhoj!

Idag förvandlades subben till en städfirma. Jag och hanna greja och dona i vart enda lilla hörn i mer än två timmar så om inte chifen ser det imorgon kommer vi hänga läpp och vi beslutade då att vi aldrig mer kommer storstäda mer :) Okej deal?
Det tycker vi!

Ligger i sängen nu efter ha gapskrattat till time out och ätit subway med mamma. Ska snart släcka lampa och stänga ögonen, har bara städning på kontoret att göra imorgon och sen har jag bara frihet. Men ingen sovmorgon.. buhu! De får jag inte förens på torsdag, å de svider lite i bröstet eftersom jag är en sån sömntuta på morgonen

Och värt att visa therése guldbröd hon bakade idag. Svårslagna sesambröd :)

Bra söt är hon å! ♥

Längtar efter något som kan rädda mig

Jaha det här med mobilbloggning var ju kul så länge det varade.. Appen bara drygar sig hela tiden!! Och jag har inte tid att slå på datorn alla dagar, sorry :)

Men utvärdering av det ni missat!! (vilket är jääätttteeemycket)
- Sofias hår blev bra, säger hon, jag har inte sett det själv ännu men inge gula slingor har hon hittat så det känns ju fint! (dock är du alltid fin fiffi)
- Vi gjorde en grym seriepremiär och tog igen 0-2 underläge till 6-2 och vann tillslut med 8-4! Sjukt grymt skönt att kliva över sargen efter den slutsignalen 

Helgens 2 viktigaste händelser egentligen! Så jag mår bra :) Och inatt hörde jag lollos röst för första gången sen hon åkte, helt crazy! det beror på att min mick på datorn för skype inte velat sammarbeta men det slog mig att faktiskt min mobil fungerar sjukt bra till det, så igår natt 2-3 fick vi prata ut! Mådde för bra då! Så det är nog den viktigaste händelsen denna helg, så vi lägger till den där! :D

Snart sovistime för mig. Ska upp 9 imorn till subben, blir en grym öppning med mig och therése vill jag lova er :)


He was always there to help her, she always belong to someone else

Har precis njutit av min perfekta frukost (ja jag gick ur sängen sent idag) och den åts framför världens bästa serie! Snart kommer proppen hit och ikväll ska jag se på hockey och tagga inför min match!!!! :)

Jag saknar dig mindre och mindre

Nu är jag sjukt sur. Hade för en sekund sen skrivit klart ett inlägg och skulle publicera och vad gör man? Raderar väl såklart!!!!!

Så jaja.. Vill bara lugna era själar med att säga att jag bara varit slö och inte orkar bloggat idag, och att jag inte legat hemma med magsjuka som jag trodde! Hurra. Nått mer som är HURRA är att hv tog sin sjätte raka seger ikväll, det går braa nu:)

Nått som är mest hurra är att jag är ledig imorgon. HELT ledig! Inge sub och inge dammsugare på kontorä. Mina planer för imorgon är då bara hårfärgning på min fina vän Sofia:) Och givetvis idol, och jag vill vinka bye bye till rosana då!!

Nu är de sådär spännade i DH igen... Ciaooo :)


She will be loved

Hallåå!

Gymträning stod på schemat idag, skönt å bra gick det :) nu har jag precis duschat och mår inte så bra, det känns som om det är magsjukan som vill jävlas med mig nu.. Håller tummar och tår att det inte handlar om det.

Mors köttgryta kan möjligen få mig på bättringen så vi tar an den kuren nu:)

Titta och njut på min grymma ring jag köpte idag istället ni! Det är en orm (för er som inte klurat ut de ännu)

Byeee


Myser

Sitter på waynes och skrattar och har det bra :)

Ska snart åka hem och äta och sen dra på trääning!


Har studentångest. Igen.

Vill man ta studenten igen eller? då var man bara full, kärleksfull och gladfull (haha) hela tiden och det enda bekymret man hade under tiden var frågan "kommer drickan räcka ända till lördag?" Så, ja. Det vill man!

You can't play on broken strings

Vad hände gnaget..? ; )
HV ligger under med 7-2 men vinner matchen efter straffar med 7-8, och det är bara att lyfta på hatten! :) (och dra fram fingret till råttorna)
HV71 <3

Nu ska jag slänga mig spagetti å köttfärsås framför mina älskade desperata fruar! Saknat dom under träningen:)

Imorgon har jag jobb i ynka 3,5 timme och sen tar jag helg fram till söndag! Ruggigt skönt!!
Seriepremiären börjar närma sig också, lördag 11.30 i FK. Taggad till tusen :)


I'm burning, because you set my soul on fire

Jag börjar bli världsbäst på att stänga subben nu! Fick vänta i hela 15 minuter på bussen, rekord!

Så snart är jag hemma iallafall och jag skulle vilja krama om mamma och lägga mig i soffan bredvid henne då men hon jobbar såklart :(

Kan inte riktigt krama tv:n, dels för det vore sjukt och för den inte är särskilt kramgo, men den kan visa mig vänner! :) Som jag inte sett på över en månad, också rekord!!!

Kanske dags för mig att skriva en bok snart om jag forsätter med detta, tycker ni inte? ; )


Jag hade inte ens tur med vädret

Nu ska nu få höra! :):):)

Jag och mamma stod först hemma i köket och velade mellan pizza och kina till middag. Pizza var lättast för då behövde jag inte ta ut pengar men kina kändes godast.
Så kina blev det! Men eftersom Ella är dödsallergisk mot nötter vågade vi inte köpa den maten till henne med tanke på att dom har jordnötssås och sådant där så jag skulle köpa panpizza åt henne inne på Vivo och då samtidigt ta ut pengar eftersom vi skulle köpa take away som ligger i en husvagn utanför ÖB.

Väl i kassan på vivo slår jag först fel kod med mammas kort, antingen är det xxyy eller yyxx och jag glömmer alltid ordningen. Jag ändrade sen andra gången koden men ändå stod det att köpet inte medgavs. (tack emma strålin för det var du som satt i kassan!!!!!) efter typ 7-8 försök gav jag upp och mamma sa att jag skulle ta ut pengar i en automat istället. Så åkte till Volvo och testa och när jag satt i kortet och skrivit kod och summa pengar osv står det i rutan: "kortet behålls. Glöm inte minnealappen" då har den förbannade jävla automaten käkat upp mammas bankkort och spärrat skiten!!!!!!!!

Aaahhh kunde man vara mer förbannad då eller? Och till råga på de stod vår mat nere vid ÖB och kallnade..... Så, gasen i botten hem till hosjö igen och hämta mitt kort,(som jag ,fråga mig inte varför, hade lagt ur min plånbok 5 minuter innan jag åkte hemifrån första gången) in på vivo igen och sen fick jag äntligen ut pengar!

Det konstiga var att det stod aldrig "fel kod, 2 försök kvar" eller liknande. Det stod bara "köp medges ej" vilket jag inte ansåg till någon varning till spärrning men tydligen!!

Men slutet gott allting gott.. Har beställt ett nytt kort till mamma nu så hon får använda sig av mitt framtills dess. Grymt J!

Avslutar stressdagen med DH och kvällsmat i nystädat rum och skön säng!
Ciao:)


SATC!

Tänker mycket på er nu, lovisa och johanna, extra mycket på dig jb! Kvällens långfilm på 4an är sex and the city!! :)

OM vi hade suttit framför soffan nu med kladdkaka bara ni varit hemma!! <3


Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Har precis stigit in genom ytterdörren in från regnet och lite innebandytittande. Har haft en helvetesarg eftermiddag jag snart ska berätta om, så fort jag lagt mig i sängen framför DH!

Njut av bilden på min middag istället :) kina igen!
(dock var det den som förstörde dagen)


I just can't stop

Här ligger jag och är nyvaken och har det bra. Min plan idag: frukost i sängen framför fångarna på fortet och sen innebandy med magda! Som börjar halv 7 så det blir många sängtimmar fram tills dess :)

Och mina ben slutade aldrig värka igår!! Halv 3 inatt gav jag upp och ramla fram till badrummet och tog en värktablett och sen slockna jag äntligen!!!! Vet inte om de var för den eller för jag var sjukt trött men, sov gjorde jag till slut iallafall! :)

Myser bra gött här!


You're killing me

Aaahh herregud vilken hönsgård det varit bakom disken på subben idag. Slut på bröd, trasig diskmaskin osv osv. Höll på att slå upp en varm plåt i ansiktet idag igen också, och jag brände örat på plattången i förrgår också (på tal om inget egentligen, påpekade bara min skicklighet igen) .. :)

När jag berättade för chefen om plattången stannade han upp med det han gjorde och sa: "Schämtar du med mig Johanna?!" Men nej, ledsen chifen ; )

Nu ligger jag nyduschad i soffan och har så ont i benen att jag håller på att dö!! Underbart med ledighet imorgon:)


Cha-ching

Tjohoj!

Loppisen är nu avklarad och jag gjorde ett riktigt grymt köp! 28st tallrikar och 11 skålar för 130:-!! :) Behöver man inte tänka på det när man ska flytta hemifrån!

Nu är jag påväg hem och ska få i mig lite mat, sen ska jag jobba till 22.00000000000. Orkar inte! Men man måste

Höj :)


RSS 2.0