Slutet gott allting gott

Ja allt började ju bra.. Tills vi satte igång, då insåg sara att hon behövde ha ägg så hon fick gå till volvo och jag som var "såå trött" efter min springtur - la mig i soffan å väntade ;-)


Och sen började katastrofen.. :)

Hahaha. Stressad..?;)
Men sen sååå!! se så fint vi fick till det :)


Fettnöjda ;) Nu äre bara att vänta till fredag!

Btw!! Falun vaann!!! 6-5 :D Hemmamatch på fredag 21.00! Be there ;)
PUSS

Ledning!!

5-6!!!! HEJA FALUN

Fading

Heejsan :)
Vilken dag, vilken braa dag! Jag hade sovmorgon till 10 som jag däremot inte utnyttja särskilt mycket, för jag gick (TRO DET ELLER EJ!) upp halv 9, HALV 9 för att hinna äta frukost!! Har faktiskt ätit frukost 3 dagar i rad, helt sjukt faktiskt. det tror inte jag har gjort sen jag gick på lågstadiet haha.

Sen slutade jag vid 12 och då åkte jag till kontoret och städade upp lite skit och skrapa in nåra slantar till plånboken, sen åkte jag hem till syrran och bytte om för en springtur som var överdrivet skön i detta väder:) Och sen ungefär klockan 5 har jag och sara bakat för hon fyller 23 år på fredag:)

Blev mycket bra men också en hel del katastrofer hehe ;) Kommer bilder snart:) men måste sätta igång och fortsätta med min träningslära uppgift som ska in på fredag nu!!

(5-5 mellan warberg falun med typ 6 minuter kvaahahar... Nervis!)

Skräll..

Jag ska inte jobba på lördaaag!! woho, lycka :) Faktiskt min första lediga helg sen i januari typ hehe. Skönt!!
Jobbet gick strålande idag, tiden gick sjukt fort och jag och emelie hade kakkalas, haha gud vad vi åt kakor:) Tur man rör på sig hela tiden hehe..

Snäll som min mor är, kom hon och hämtade mig på jobbet vilket gjorde att jag kom hem 1 timme tidigare än planerat och ändå har jag inte gjort ETT SKIT sen jag klev innan för dörren. Ni vet, man slår på datorn och ska "bara kolla en grej" man tänker: "nej men jag kan kolla de där med, klockan är ju bara så lite"
Sen ska man kolla 40 tusen saker till och sen är klockan plötsligt 2 timmar senare, och vad har jag gjort? - Kollat på gamla bilder på bilddagboken!!!

Tidsfördriv?;)
Aja. Ska hoppa in i duschen nu vilket jag skulle gjort halv 9, sen ska jag käka å så. Inte fått någe plugg gjort idag heller... Paanik snart!


Längtar lite.....

The drugs don't work

Lugnet har lagt sig nu, hehe. Och imorgon spelas första matchen mellan warberg-falun! borta tyvärr :( men hemma på lördag i think! :) Hoppas jag inte jobbar då!!! Återstår att se om en timme, håller tummarna :)

Ska alltså åka och jobba snart, till 20 sen ska jag hem å vara barnvakt för mamma jobbar inatt! Skönt å oskönt, ska hem å duscha och göra hårinpackning så det blir nog så bra så :) Plugga lär jag å göra!

har inte så mycket på hjärtat nu, jag lever å är sur över vädret men annars är dagen ok :)
pusss

Fullständig LYCKA!

Jag är helt, HEELT extaas!!!! Falun VANN :D (som alla nog redan vet) men det är så jävla bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

Matchen slutade 3-3 efter fulltid, då följde 10 minuters sudden där inget hände (förutom att jag fick hjärtklappning) och sen blev det 5 straffar då falun tog hem det!!! Bokstavligt talat: jag stod i soffan och hoppade av glädje när det var avgjort! innan det låg jag på bordet, golvet, nerborrad i kuddarna osv osv.. Ja, ni fattar! ;)

Liiiiiite ångest att jag inte hängde på till solna nu men men! Särskilt när hela laget springer och kramar om klacken.. Men det hade jag inte haft om dom förlorat så jag får väl tänka i dom banorna haha :)


Nu ska jag ta lite kvällsmat och lugna ner mig, haha kan behövas! Sen ska jag lägga mig i tid ikväll, är rätt slut nu.. :)
Puss och kram från en MEGAGLAD johanna!

och justja. HEJ DÅ GNAAGET!!:):)



Freakz

Jag överlevde springturen imorse och duschen efteråt var (nästan) det bästa jag varit med om :) Hann däremot aldrig till körskolan idag så jag ska börja plugga på datorn hemma nu istället så jag får lite gjort! :)

Vettetusan om jag sa detta men, jag ställde in stockholmsresan igår kväll då jag tänkt efter lite. Insåg att det inte var värt att spola 300-350:- för en match som går på tv, då jag dessutom kan ligga med kudde och täcke i soffan så.. Ni hör ju oddsen ;) Så hemma blev jag och inte ångrar jag mig ett dugg för det inte! :)

jag och min älskling

hihi :)
Måste börja plugga till mitt prov som är på fredag också, ett omprov som jag fick ig på i slutet av 2an... haha inte orkat göra om det :) Så det är dags nu!

först foood!! PUSS


Beautiful things never last

Morrn morrn :)
Känns som någon har vänt ut och in på mig och jag har ett konstit tryck i magen, somnade ju halv 4 inatt av olika anledningar och jag får lida för det nu känner jag

Springtur känns verklingen inte inte lockande nu men psyket tvingar mig och försöker få mig att tänka på hur det känns när man väl kommit hem från den hur skönt det är, så sitter här med samma frukost som sist och försöker vakna till så jag orkar hela biten idag :)

Vädret är ju lyckligtvis fint och bra idag!!

Kärlek är vänskap som brinner

Men sidär då!
tog bara typ tusen timmar men nu är jag klar med min lilla renovering här hehe. Good or bad?
Är det dåligt bryr jag mig faktiskt inte för jag orkar ändå inte göra om det

Nu sitter jag här:

och ser på en riktigt kass svenskdrama film. Fattar ingenting av den heller för jag setat så inne i datorn. Kanske därför den suger men.. svenska filmer är sällan en hitt!

Och kockan är snart 2 och det gör mig nästan illamående. Men har turen och lyckan att vara ledig imorgon också, och min måndag ser likadan ut som förra veckan: Sovmorgon->konditionsträning-> Städning på kontoret-> plugg på körskolan-> hem och bara vara hemma

Jag bör nog ladda inför den "jättejobbiga" morgondagen som väntar nu.. Så godnatt på er!!
Puss♥

The end

Godkvääll :)
Är helt slut! Legat i soffan nu sen klockan 5, glott på hockey och lite annat skit. Aik är äntligen utslagna ur slutspelet hähä ;)

Ska göra lite kvällsmat och se klart på filmen jag glor på med hillary duff nu. (som måste världens sämsta skådespelare) Men filmen är underhållande - the perfect man :)
håller även på att försöka göra om bloggen lite, fettdrygt är det men är så envis så vill ej sluta/ge upp hehe. Får se om det blir någe förändring here :)


loove! <3


Like hell

Godmorgon:-) Länge sen jag sov till klockan 1, känner mig riktigt utvilad haha :-) Och jag har så jävla ont i kroppen bara jag ligger ner och jag tror inte jag ens vill veta hur det känns att ställa sig upp, känns som jag varit på styrkepass igår haha! Annars mår jag fettbra!
Mamma skämde ut mig lite när jag gick på bussen för att åka hem igår också, hon hade varit ute med sina kompisar och när jag kliver på skriker hon mitt i folkmassan: HEJ ÄLSKLING KOM HIT VI STÅR HÄR!!! Det var ingen som kollade :-):-)

Ska snart ner till kalle och hämta mina saker som är hos honom sen åker han och jag, päckos och jakob upp till donkeeen!! Hungrig som fän nu haha :-) Är dessutom måttligt glad att stockholmsresan blev flyttad från idag till imorn, annars skulle jag sitta på bussen just nu!

Och hääär är mitt guldköp jag pratade om igår!!
Mycket nöjd! :-)

Puss nu ska jag försöka dra mig ur sängen och försöka gå haha
puss
puss

Trött

Mot alla tusen odds gick jag faktiskt ut ikväll. Vette tusingen om det var värt det men, 100:- och 4 cider fattigare kanske var what ever anyway! Tur man har sånna roliga kompisar som gör det tråkiga kul iallafaller!!:-)

När jag väl kommit ut från etage och blev ensam insåg jag hur fruktansvärt ont jag hade i mina fötter, kan på riktigt inte ens gå på "fotdynorna" längre, testade även att gå i strumpor hem = ingen hitt det heller. Så jag fick nästan springa med tårarna i ögonen för att komma hem så fort som möjligt, gör lika ont än. Haltar haha.. så diss på klackskor!

Men hiss på sommartid, mammas mat å vänner! imorgon blir det donken till frukost/lunch med mina grymma. puss godnatt

If I begged and if I cried, would it change the sky tonight? Would it give me sunlight?

Morniing :-)
Solen skiner och det är lite kallt ute men annars är vädret perfa! Gjorde något askorkat i natt också, tvättade mina converseskor med en grej igår när jag kom hem och så ville jag ha dom idag så jag ställde ut dom så dom skulle torka fortare för jag förväntade mig inte att dom skulle hinna göra det i badrummet under natten.

Och nu - har dom fryst! haha jag känner mig så DUM! Typ -6 när jag la mig igår så.. Så inga vita converse på idag inte haha :-)

Har precis duschat med mitt nya goda schampoo+balsam och gud så gött man kan lukta!
Köpte även hårinpackningen till höger:-) Mycket bra stuff!!

Ska greja klart mig och städa upp lite på rummet så mamma vänder på mungiporna också, sen kommer lovisa och hämtar mig om 2 timmar ungefär:-)
och jag åker nog hem efter jobbet om ingen övertalar mig till att gå ut, är inte ett dugg sugen nu så! Tråkigt nog haha :-)

Pusss mina vänner


Remember we used to touch the sky

Godkväll på er alla vakna och godmorgon på er som precis vaknat :-)
Haft en mysigkväll med 11 brudar och firat sofia som fyllde 19 i onsdags och det resulterade i tacos och kladdkaka tills magarna var sprängda och sen fick vi gråta av både av roligheter och tråkigheter i biografen, filmen var bra! 3 av 5 toasters :-)

Nu har jag precis tvättat gaddarna och sitter i sängen och är lite nöjd. Köpte 1 par jeans och 1 par leggings för 300:- totalt idag, och lite hårprodukter till mitt slitna vidriga hår. haha!:-) Imorgon ska jag till lager 157 med Lovisa och där skall en mycket älskvärd tröja åka med mig hem, återkommer om det ;-)

Annars så väntar det jobb 16-20.00 imorgon sen blir det nog förmodligen utgång med mina kära klasskamrater, annars blire soffhäng på skutudden! Sovatime äre nu iallafaller :-) så puss och godnatt på er alla hjärtan!!!
 
cool


School

HEJ alla glada
sitter i skolan och försöker jobba med min träningslära uppgift men det går sådär, har fastnat totalt i glee på youtube... Ä l s k a r dom! :)

Ska snart ner till körskolan och har även fixat min plats i bussen till stockholm på söndag! Perfaperfa :) Nu har jag fått lite info och filmen vi ska se ikväll också och den heter hur många lingon finns det i världen, det handlar om alla dom utvecklingsstörda från nå tvserie;) ni vet nog vad jag taalar om!

http://www.youtube.com/watch?v=lvmbPcotSfY&feature=related Spola fram lite till framträdandet kommer så får ni dö lite ni med

back 2 work! puss


If it takes all night

Mooorning :-)
Idag är en bra dag känner jag. Det är fredag och då är man alltid glad i skolan, jag ska till körskolan, jag ska träffa johanna&lovisa, jag ska till Sofia på middag och sen ska vi på bio hela gänget! Hur många lingon.. någonting heter filmen, helt tappat de nu men haha :-)

Ska även försöka haffa en plats i en buss till el stockholmo på söndag för innebandymatchen! :-)
Nu är jag stressad och hungrig som vanligt så måste gooo! Pusss pusss pussss

haha fina hälsinggårdstider :-)<3

There's no limit how far I would go

Heemma! :-)
fullt ös hela kvällen, så är helt slut nu som vanligt. Jobbat med huvudvärk, också som vanligt :-( Men nu efter lite vatten är det bättre.

Är också en underbar dag inom sporten! Falun leder över AIK med 8-3 just nu med 2 minuter kvar i den 4dje matchen i kvarten = GRYMT! Blir garanterat att åka iväg till solna inför sista och avgörande matchen på söndag!Och Färjestad leder med 4-2 mot AIK i hockeyn, förmodligen en aik förlust där med ;-) Njuuuter!!!

Blev superledsen när mamma hade åkt till jobbet när jag kom hem, trodde hon skulle vara hemma ikväll så.. Men fisksoppan som stod på spisen gjorde mig betydligt gladare :-) Som skall ätas nupp!! puss hörsss


Såklart

Godmorgon!:-)
Nu är jag vaken, mycket pigg är jag! Men såklart - försov jag mig! Suck. Missade målvaktsträningen som håller på just nu :-( Det är kul att man bor 250404 mil från skolan så det tar en halvtimme att åka dit..

Aja något som är fett idag är att jag fått min löön! Dubbelt så mycket som sist och denna lön är bara från ett jobb och inget studiebidrag har kommit än så jag kommer vara mycket tät denna månad haha ;-)
Närå, en del ska mamma få ta vara på annars tar jag slut på allting som vanligt haha :-)


Måste göra mig klar nu! Ska till skolan och plugga lite så jag får nått vettigt gjort denna morgon. Slutar 4 i skolan och börjar jobbet 4 så vi hörs typ, halv 10 ikväll! :-(
PUSSS ha en bra dag!

If you didn't notice boy, you meant everything

Herregud. Herregud så skönt det där var! :-) 50 minuter i duschen och ser nu ut som ett russin haha, men det vare så värt! Gjorde hårinpackning, rakade benen och använde en ansiktsmask och nu sitter jag här och luktar fettgott! Min hårinpackning luktar som himmelriket och mitt body butter luktar mango hihi :-) Och som gräddet på moset ska jag måla mina naglar röööda nu! Minst 350 veckor sen jag gjorde det, hemskt! Väldigt, VÄLDIGT olikt mig men jag har haft mina skäl haha ;-)

Ska äta min skål med flingor och yougurt sen när jag är klar och så har jag värmt på min lilla mjölk haha :-) Sen äre dags för sängen! imorgon väntar jobbig målvaktsträning så gäller å vara pigg!

Cyaaaaa! PUSS godnatt :-)<3


Ett hopplöst fall

Känner mig som det just nu. Har försökt lära mig någon låt på gitarren nu ett tag och shit, vad dålig jag är. haha alltså jag är på riktigt KASS! Men jag skyller på gitarren, den låter illa fast den är stämd.. haha :-)
Finns det nåra fler ursäkter? Ehm jo, en till! jag suger :-)

Nu har jag iallafall som ni kanske märker gett upp och tänker släppa trälådan för idag och gå in i duschen och ta väl hand om mig själv. Bland annat ska jag göra en hårinpackning och lukta lite gott :-)
 

En gnutta besvikelse i all lycka

Hassles nya låtar är ute på spotify! Wohoo!!!
Tyvärr bara 5 nya för mig :-( buhu jag hade hoppats på minst 10 nya men AJAA. älskar han ändå


All we had is gone now

Fick av datorn 12 igår otroligt nog sen slockande jag direkt, är aptrött idag ändå haha :-) och jag har blitt askass på att skriva här också, fast mest slö. Ska bättra mig ;-)

Imorgon är det helvetes torsdag = slutar 4 och har 3st 1&½h lektioner i rad utan paus. Inte likt idrottsprogrammet så det är lite tungt ;-) Tur vi slutar med religion för där ser vi på en grym film!

Nu har jag nyss varit ute och kört, första gången i "trafik", blev bara efter strandvägen vid öb där, räckte nog ska jag säga er. Fick panik när jag hade en bil bakom och skulle svänga OCH växla ner OCH koppla OCH bromsa och ja ALLT vare nu va man skulle göra innan svängen så nu är jag inte så sugen på att köra bil på ett tag haha..;-) fick man för man var så kaxig iförrgår kanske.
Jag och mor kom tillslut hem iallafall, och thaimat hade vi med oss! gott:-) och nu ligger jag i sängen där jag tänker ligga fram tills jag ska sova. Mamma ska jobba ikväller så blir tomt här :-(


It's been the longest winter without you, I didn't know where to turn to

Godkväll minaa kära:-)

ligger i sängen med tända ljus framför vänner med kakor och mjölk, känner mig som jultomten haha :-) gott äre! Skolan var lugn idag, har knappt läxor överhuvudtaget denna period så det är skönt :-) Kom ut på en springtur på träningen idag också, jag kom ihåg skorna denna gång nämligen!! ;-)
Har jobbat nåra timmar ikväll, jag och emelie som jag jobbar med hade verkligen inte väntat med någon rush ikväll men herregud vad folk det ramlade in vid 7, vi låg säkert 10-15 pizzor i back för vi inte bakat några i tid haha ;-)

Så kan det gå! Då gick tiden fort åtminstone :-) Har kommit på nu också att jag kan ta 701 till slätta och vända för att slippa vänta på stan på kvällarna, slutar ju 20.00 och min buss går hem 20.40 så åker och vänder med 20.15 bussen. Smaart va! :-) Tycker iallafall jaag

Nu ska jag kika vidare på mina roliga vänner och sen sova. Börjar bli trött och jag bör försöka sova innan 12 idag :-)
Godnaatt sötisar <3

Word

<3

How can the only thing that's killing me make me feel so alive?

Jag fick med mig mamma ut i bilen idag, hon gillar verkligen inte att sitta i passagerarstolen men ;-) Idag var jag så sjukt bra (på riktigt) att köra så jag känner att jag kan klara allt. haha nästan iallafall! Men det gick riktigt bra och har efter 6 gånger förstått hur man faktiskt startar och kommer iväg utan kärringstopp haha;-) Känns skönt

Sitter och skrattar konstant på nåra filmer jag, lovisa och johanna spelade in för nån helg sen när vi var påväg hem från etage.. haha heerregud vad fin man är nykter och kry;-) J+L vet nog vad jag talar om haha!!


är jättejättejätte trött just nu också, mina ögon ser sådär suddigt igen. Beror även denna gång på att jag spelat angry birds nån timme ;-) men också för jag är trött i kroppen. Ska äta kvällsmat sen lägga mig i sängen återigen vilket jag gör även nu sen försöka slita mig från vänner och sova :-)

Kan bli tufft för jag äääääääälskar denna serie, men ;-)

Älskar ju er med så jag önskar eder alla en godnatt :-) pusss!

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Var bättre väder ute än jag räknat med, trodde de skulle va kallt och jättekalla vindar men det var varmt och perfekta vindpustar haha :-) Gick betydligt bättre idag än i onsdags så det var skönt, hängde nog på frukosten tror jag ;-)

Nu har jag precis duschat och ska värma på lite lunch sen åka och städa på kontoret sen ta mig till körskolan någon timme! Ingen träning ikväll så det blir bara att slappa av :-) men hoppas jag får ut mamma och köra bil också, var löjligt länge sen!!

Mumma!


Mitt juiceglas ser däremot ut att innehålla öl men haha ;-)


pusss å byee vi hörs till kvällen :-)<3

Life is life is life is good

Godmorgon kära vänner:-)
sitter halft nyvaken i sängen med träningskläder på, ska ner och äta en bra frukost nu sen ge mig ut en stund i det idag gråa vädret.. Hopppades på sol ju men det tycks alltid bli dåligt väder dagen efter varje gång jag nämner det så får väl nöja mig med detta :-)

nu är jag hungrig och vill komma hem igen innan halv 12 så bye bye!! <3


Btw, om 2 dagar släpper erik hassle sitt nya album!!!! :-D

Hurra

SÅ JA!
där var djurgårn ute ur slutspelet;-)

All this time

HEJ:-)
nu är jag tillbaka igen! Känner mig duktig som jobbat hela helgen och belönar mig själv med kakor right now. Snart ska jag se solsidan och time out, vet inte vad det är för film ikväll men får se om jag orkar kolla på den oavsett :-)

Sitter annars och lyssnar på förlängingen mellan luleå - djurgårn med spänning! Håller alla tummar och tår för luleå vinner och går till semi, just nu är det svettigt kan jag lova haha;-)

Och imorgon är jag skolledig men har städjobb, körskolan och en springtur som väntar :-) I detta underbara väder som är just nu klagar jag inte för någonting så det blir superbra!
höörs<3

Try

Heejsan
äntligen har min jobbiga jobbhelg tagit slut. Hittills jobbat 11 timmar dom två senaste dagarna och 4 återstår imorgon, sen är jag ledig till tisdag. Sköönt :-) Men har gått mycket bra förutom att jag skämt ut mig inför nåra typ ryssar med min bedrövliga engelska hah :-) skyller det på karsberg

nu sitter jag i sängen, nyduschad och trött! Köpte kakor innan jag åkte hem också och dom tar naturligtvis plats bredvid mig;-) matchen vann vi med 6-5 och jag stod sista halvan av den! Gick strålande :-)

nu ska jag se på lite vänner och äta mig trött på kakor! och imorgon får jag sova till 12 ungefär!!! Asa skönt:-)

pusss sötisar

ångrar ganska fett att jag inte hängde med mina polers ut idag också!! Men jag kommer väl tacka min kloka sida imorgon när jag bakar pizzor och mår bra
Förhoppningvis:-)
GODNATT!!

Excuse me while I kiss the sky

Hej säger jag - en lite gladare johanna än tidigare :-)

jobbet gick bra men tar på krafterna som vanligt så har somnat framför tvn i soffan med danne och oskar nåra gånger ikväll, dom gick precis hemåt och jag ska packa i det sista inför morgondagens match, säsongens sista!!! 11.30 i FK:-)

Har även gjort min matlåda till jobbet imorgon, det fick bli tacos! mums. Jag blir hemifrån från klockan 10 imorgon fram till 22.00.. Dryyyygt!!! Men sen väntar soffan eller möjligen lite tjejmys med mina <3 :-)

ögonen svider nu så natti natti alla söta <3




Kuksnö

Aldrig varit så här sjukt irriterad tror jag. Kanske någon enstaka gång men

Sen 13.42 till 14.28 för att vara fetexakt har jag stått i snö och väntat på en buss hem. Skulle ta en skulle gå 13.45 men den kom aldrig, då fick jag vänta till 14.15 och är den väl kom stod det "FULLSATT" på skylten ovanför rutan på bussen..... G  a l e n

då gick jag till östra och tog 20 bussen som lyckligtvis (för mig) var 20 minuter försenad och så fick jag åka bil med mamma hem sista biten och nu är jag ÄNTLIGEN hemma! Slutade halv 2 idag :-):-):-) äckel väder! Bättre blev det också av mina underbara tyg converse

Enda som piggar upp nu är att jag ska äta mat och muffins. Eller nej, jag ska vräka i mig muffins!
Börjar jobbet om en timme också så jag lär nog gåå nu! tack för ert tålamod med mina klagomål :-)

PUSS!

Världens underbaraste

På riktigt. Kan inte slita blicken från er<3

Önskar att jag fick vara med er och världens knäppaste pappa varje dag <3

Endast för att göra er avundsjuka

När linda hjälper till:


När jag sköter det:

Men guuud så gott det blev! Trots lindas verk ;-)
nu säger jag pusss och goodnatt alla sötisar!!
<3

Älska klassen! ♥


Mina två trognaste läsare och deras fina bakdelar! haha:-)
Låter resten av bilderna tala för sig själv och så säger jag "ÄLSKA KLASSEN!"

I gave you all I had and you tossed it in the trash

Heelllo :-)
min långa lediga dag är nu slut och jag avslutade den på allra bästa sätt med kvällsmat på donken med Kalle! :-) sen har jag efter några hot från mamma städat upp svinstian i mitt rum nu och ska bara bädda rent sängen innan jag lägger mig:-)

Imorgon är det fredag men det känns som måndag för mig eftersom jag inte varit i skolan sen i tisdags så det känns som jag haft helg redan och tur är väl det så jag har fått vila lite. För imorgon blir det jobb 16-21.30, lördag 15-21.30 och söndag 14-18.00, svenska skidspelen börjar ju imorgon så det kommer va fullt upp inne på vår lilla pizzeria! Kommer vara helt slut på söndag, garanterat! Ska klämma in vår sista seriematch innan passet på lördag också så jag kommer sova gött:-) Tur jag är ledig på måndag hehe

Och bilder från vårt lilla kalas har jag lovat så jag ska firra det nu, sen bädda sängen!!
<3

I'm maybe bad but I'm perfectly good at it

Godmorrrnn!!!
Hade en grym förfest med klassen igår och även inne på etage där det nästan bara va min klass och nåra till man kände men det var grymt:-) kvällen slutade sådär för somliga men jag mådde prima och gör även det idag med :-) mycket skönt!

Ska snart ner på stan en stund med linda, sen ska vi hem och baka och senare ska jag träna!:-) Ikväll är det typ nästsista avsnittet av sveriges värsta bilförare också :'(

Bilder kommer sen med min toppkamera!!;-) PUSS

Pictures of you

heejsan och godmorgon! :-)
det var -10 imorse iallafall när jag vaknade men jag stack ut ändå, riktigt skönt väder men det var betydligt jobbigare att springa idag än i måndags! Vet inte om det beror på att jag knappt hade vaknat eller att jag bara åt en banan innan men.. Så blev inte riktigt varm så frös typ sista biten hem men nu har jag tagit en varm och skön dusch:-) Ska göra lunch nu sen försöka hinna med bussen om en timme till stan och farmor!

Så bye bye!!:-)<3

How could the silence be so loud

Mongot själv glömde springskorna hemma när jag åkte till skolan så det blev ingen springtur på träningen.. Fett sugit! Var så bra väder:-( Men funderar på att göra det imorgonbitti om det inte är -10 som imorse, orkar inte gå till skolan med en lektion som innehåller rullstolsinnebandy vilket är astråkigt så kan lika gärna stiga upp samma tidigt och träna hemma:-)
Ska in till kontoret och städa sen och träffa pappa som fyller år! Sen ska jag iväg på klassfest eftersom vi är lediga på torsdag!!!!:-)

och fy fan för aik och fy fan för att hv är så jävla dåliga just nu. aik har vunnit 4 matcher av 4!!! den avgörande matchen slutade 4-1..

Men vadå hv är ju bara svenska mästare och seriesegrare så varför skulle dom vinna kvarten i smslutspelet?:-).. Buhu :( Hej då hv71 </3

nu ska jag fetdeppa med vänner i sängen
puss!!

2 cool 4 school

Träningsvärken är inte så illa som jag väntat mig, och tur var väl de:-) Sitter i skolan just nu och har inget att göra på lektionen eftersom jag är så jävla klar med uppgiften! Väntar in lunchen istället och sen ska jag ut och springa på träningen :-)

Ikväll spelas kanske den sista matchen (men förhoppningsvis inte) mellan aik och hv, såklart ska jag jobba då men får lyssna på sista perioden på radion hem på bussen sen haha :-)

nu ska jag fortsätta vara inaktiv! puss


Dreaming is believing

glömde säga igår: KOLLA PÅ STEP UP 3!! den var sååååååååå bra! och det är löjligt hur bra man kan vara på och dansa, är avundsjuk som få.. :)


Blev icke nå bilkörning idag tyvärr och städat rummet har jag inte heller gjort men det brydde jag mig inte så värst i, stökigt rum är johannarum.
Har nyss legat och döskrattat åt ballar av stål också, det var en tjej som låtsades vara handikappad och körde runt och på folk inne i ett köpcentrum - låter inte så kul, snarare hemskt. Men jag höll på att skratta ihjäl mig, tårarna rann haha!! Ni som såg det måste intyga att det var roligt;)

nu ska jag se slutet på The Holiday som jag legat och kollat på innan tv:n. Också en svinbra film som man måste se:) tårarna rinner även här! haha men jag gråter visserligen för ALLT, det spelar ingen roll om det är tecknat nalle puh eller blodbad i en skräckfilm - jag gråter oavsett haha.. Fin egenskap?:)


Och denna man kan man ju gråta över för han är  S Å  S N Y G G ! ! ! !
Och nej. Jag överdriver INTE ;)

men godnatt hörrni nu ska jag och jude law invänta morgondagens träningsvärk och mysa lite mer!
puss puss PUSS ♥



It's always on my mind

Hejsan:-)

haft en väldigt aktivdag och har bara gjort bra grejer idag:-)
städat på kontoret, lämnat in svenskarbetet, lämnat tillbaka hörlurarna jag hitta i fredags, fikat, pluggat på körskolan och till sist varit ute och sprungit och kört styrka och ska kanske köra bil ikväll :-) nu har jag precis duschat och här helt slut i kroppen, mat väntar sen ska jag slappa resten av dagen! fast rummet ska städas också men.. efter det! :-)

började idag på ett träningsprogram jag gjort i skolan, ska ut och springa 2 ggr och göra minst 1 styrkepass i veckan i 8 veckor framåt. Målet: slå min nuvarande cooperstid! Får se hur det går:-)

spagetti och köttfärssås time!! puss

Längtar!!!!

Myser

Det blev att äta pizza på en restaurang i stan idag och sen åkte vi till willys och köpte hem godis och chips:-) Sitter och kollar på time out nu som tar kål på mig ibland, det är så kuul! haha:-) Men solsidan börjar tappa sin glans.. Första säsongen är betydligt bättre!

Snart väntar film! Men det är tre stycken som går på tv så vi får se vilken det slutar med men antagligen pretty woman! men kanske lägger mig i sängen framför step up 3 istället!:-)

pussis hoppas ni har det braa! hej då för idag och godnatt <3

En trött söndag

Helloo:-)

Vaknade för 4 timmar sen men det känns som det var nyss, ögonen är helt suddiga men det beror nog mest på att jag spelat angry birds i en timme nu haha. Annars har jag bara sett på tv idag, bland annat på sprintvärldscupen i längdskidor som sveriges emil jönsson vann! :-)

jag och mor ska snart beställa pizza sen ska resten av dagen också spenderas i soffan och jag ska nog ladda ner spider-man 2 som jag kan kolla på ikväll :-) eftersom min favoritsöndag har gått i graven nu.. Wallander är slut för denna gång

nu ska jag sova lite godnatt puss

Och idag så säger vi grattis till världens bästa lovisa som fyller 19 feta år!!! GRATTIS:-)<3

Ni vet hur det känns när röda ögon ser svart

hej allesammans

kakorna inklusive laxen är uppäten och jag ligger utslagen i soffan framför spider-man som förövrigt är en löjligt bra film!! Alltid trott att dom flimerna var kassa men dom är sjukt bra :-)

imorgon är det söndag och jag har ingenting att göra, ska bara sova och softa i soffan typ och nu ska jag också sova:-) så pusss hej och sov gott <3

Först måste bara visa skorna mamma köpte till ella idag. Så galet söta!!:D

och själv blev jag kär ett par converseskor jag med. ser helt vanliga ut förutom att det inte är någon röd+blå rand runt dom. Hoppas sofie kan hitta på dom i thai så jag får hem dom:-):-)


woho

go erik saade!!!!!!!!!!!!!!!

Nananaa

Har turen att känna världens snällaste tobias nordin som körde hem mig från jobbet ikväll :-) Kom hem en timme tidigare för jag slapp ta dryga 701an! Underbart skönt:-)

Benet har nästan tagit kål på mig ikväll men är som sagt äntligen hemma och ska äta lax och potatisgratäng nu framför vänner! Sen har jag köpt mitt favorit godis - chokladcookies haha;-) asgött!!


Och vad tänker sverige med?? linda bengtzing är inte ens nära att vinna melodifestivalen... lätt bästa låten ju
vinner danny dör jag


I don't know why

Det är helg och jag kan ha sovmorgon till 2 idag om jag så ville men då vaknar jag 8.18. klockan 8 på en lördag?! Förstår inte hur det kan vara möjligt

Men somnade lyckligtvis om till halv 12 så nu har jag stigit upp men jag ser knappt rakt för jag är så trött haha:-) Vet inte om jag sa det igår men jag har sträckt mig i vänsterlåret också så jag knappt kan gå utan att se ut som ett riktigt megahalt, trodde de skulle vara bättre idag men gör fortfarande ont så får se hur det går att jobba med det idag..

Och min planerade utgång är omplanerad och ska ej genomföras. Får se vart jag tar vägen när jag slutar eller om jag bara åker hem och softar!:-)

sofie är i laos just nu och hon berättade idag att dom spelar vänner på typ alla resutranger där. Så nu vet vart jag ska åka när jag drar iväg en dag ;-)

Frukosttime! puss!

gotland och underbara sommar!


L y c k a

Jag är bara SÅ klart med svenskan. Sjukt skönt!! 2 arbeten som ska vara klara om en vecka har jag gjort klart idag, så snacka om att jag ska softa denna vecka! :-)

Nu ska jag äntligen ta min dusch sen äta tacos framför vänner och njuta av att jag är bäst. Hoppas ni sover gott alla:-)<3


Råttor. Äckliga råttor

Jag är såå arg. aik vann med 1-3 återigen och leder nu med 3-0/7, så hv är väl förlorade nu..
usch.....


Något som är bra iallafall är att jag börjar bli klar med svenskan, mycket bra gjort av mig tycker jag!:-) och så är det parlamentet nu ju!

vill ta en dusch ikväll också men vill bli klar först så ska lägga i högsta växeln nu och skriva på ;-) sen ska jag deppa vidare! pusss puss

Nu vänder det!

Jag är helt uppe i varv! Sitter bänkad framför datorn med min uppsats och hv71-aik matchen i lurarna med livesändning i radion, haha och hv tog äntligen ledningen!!!! 1-0 och nu jävlar ska gnaget förlora!
Skrämde mamma när jag vrålade vid målet, haha å så rädd hon blev;-)


Is there any hope at all?

hej godisbitar:) fredag idag! Finally
blev klar med träningsläran i skolan och sitter nu med lite svenska men tappa fokus när jag hittade på detta recept nyss: http://bliminjast.blogg.se/2011/march/chokladmacarons.html. HERREGUD vad gott det verkar, men också väldigt drygt att baka.. :(

Och som det flesta vet är jag ganska sjuk när det gäller upphittade saker. Jag ger mig inte förens jag hittat den som äger det jag hittar och det gäller även detsamma denna dag ;-) Jag och niclas hittade på ett par wesc hörlurar inne i en datasal i skolan idag, vilket skolan aldrig skulle ha råd med så vi förstod att dom var kvarglömda. Vi gjorde ej så mycket då men jag hade på mig dom under lektionen och i slutet av den såg niclas en kille komma in i klassrummet och såg ut att leta efter något sen gick han bara ut. Vi visste hans namn så vi mejlade han på fejjan och frågade om han tappat hörlurarna och det visade sig vara hans och han blev superglad!
Inte kännt mig så snäll sen jag lämnade tillbaka den där fjällräven jackan jag hittade för någon månad sen :) Cred 2 us!

och okväll ska jag ha mysiskväll som jag hoppats på:)
puss

Even the blind could see

Träningsläran är klar, eller en fråga kvar men den får jag göra på lektionen imorgon:-) och djurgårn förlora! Hur bra kväll? ;-)
Mycket bra!

Nu ska jag koka ägg och äta mackor framför 2-3 vänner avsnitt sen måste jag lägga mig och soova! Kollar lite i bakgrunden på big brother också. En tjej satt nyss och grät över att hennes hår har blivit helt förstört som kostar 7 000 att sätt om och att hon inte vill vara kvar längre på grund av det
Bra program det där!.. :-)

Imorgon hoppas jag på myskväll! Lördag blir det jobb 16-21.30 sen partaj i think:-) Annars kör vi på myskväll då med! men vi får helt enkelt see!

pusss godnatt på er:)

That reason is you

Hey boys and girls
har börjar smälta den andra hvförlusten och sitter nu och tittar på djurgårn - luleå och jag är rätt neutral i denna match haha:) meen visst blir man glad om djurgårn losar igen;-)
Men sitter mest bara och dör av avundsjuka på alla som får sitta inne i den där ishallen och kolla live. Buhu

Och något helt underbart hände denna torsdag, vi fick sluta 3 timmar tidigare i skolan! HUR skönt som helst och jag älskar att min religionslärare är sjuk jämt. Tror inte vi haft ens hälften av alla planerade lektioner vi ska ha i trean och det är fetskönt för den lektionen äger rum varje torsdag halv 3-4;-)


Innan jag slänger mig i soffan framför sveriges värsta bilförare (woho för torsdagar) ska jag skriva klart min uppgift i träningslära som är till nästa fredag så jag kan softa sönder i veckan:-)

Så byee!
Och där gjorde djurgårn 1-0..


...

Btw.. Kul att HV SUGER totalt i just nu:) 2-0/7 i matcher mot aaaaaaaaik............... ÅH det kan inte bli värre - seriens 1a förlorar mot seriens 8a????
Tål det inte och speciellt inte när det handlar om gnaget


Everyone thinks that I have it all, but it's so empty living behind these castle walls

Nu har jag slappat ett bra tag vilket resulterade i :stökigt rum, ogjord psykologiläxa, ouppackad väska, tommage och trötta ögon. Ska mätta magen och sen lägga mig! Mina sovmorgonar för denna vecka är slut så imorn är det uppstigning 7.00. känns överdrivet jobbigt just nu:-(

Men när jag väl slutat skolan har jag inget jobb och ingen träning eftersom jag antagligen måste vara barnvakt. Så imorgon blir det en fetslapp dag till:) och så hoppas jag att jag orkar ta mina trötta ben till körskolan också men det antar jag att dom inte kommer vilja när jag väl slutat!
vi får la see vi får la seeeee:-) nu ska jag se på vänner iallafall.

Längtar fett till studenten just nu också. snart dags:-) men först återstår 300000 prov och 400000 inlämingsuppgifter
Men sen så! Sen är det fan bara festen kvar!!!!

PUSS kudden väntar! godnatt :-)<3


And then you disappear

Hej mina vänner:)

lektionen gick primaballerina och jag fick mitt önskade betyg så jag är nööjd! Har även fått mitt fina bankkort idag också:) Dock blev det lite för mörk bild än vad jag väntat mig men, säkert bara jag som tänker på det så what ever

Och när man skriver om att våren är påväg och man är så glad och bla bla bla börjar det dagen efter att äckelsnöa. Usch!!! Vädret har varit och är vidrigt idag....

slappdags! puss:)


NÅGON INTRESSERAD?

Säljer en balklänning om någon är intresserad!! Säg till om du är - [email protected]
Den är i storlek XS - S och är 128 cm lång




Jag vill bara känna hur det känns, tänka tillbaka bara minnas någon sekvens

Så jävla gott! Såsen: kyckling rostad lök gräddfil och vitlök, och så brödet är pizzadeg som man trycker i fyllningen i. Blev fetmätt och fick ont i magen efteråt men värt, haha :-)

Ser vidrigt ut däremot

Och kolla!!! Våren börjar kommaaa:-D

Vem bryr sig om asien nu liksom?... Eh
Där det btw har hänt något sjukt tråkigt. Pontus som är där med sofie och som min familj känner har ramlat igenom ett tak 5 meter ner på ett cementgolv och fått ryggskador och bruten handled.. så han är påväg hem till sverige nu:-(
Lider med honom och dom andra två som skadades VÄLDIGT mycket

nu är jag astrött efter en aslång dag så nu blir det sängen! Och imorgon har jag egen lektion på träningen, håller tummarna för mvg:et!! hihi;) GODNATT! ♥


Home sweet home

Hemma från en löjligt lugn pizzakväll! tror jag gjorde max 20 pizzor, vanligt fall gör jag upp emot 50 hah:) Aja what ever. Nästan för skönt att jobba sånna gånger, det skönaste var ju att tiden gick as fort ändå!

Och dalalaget är slut för min del nu! Fick se laget nu, tråkigt men skönt och slippa åka till umeå igen kan jag tycka.. så min värld har inte gått under :)

nu ska jag äta kycklinggryta å riiis! sen måste jag visa min feta mat jag åt på jobbet! pöss

Halo

Heelllooo
Trots min löjliga nervositet igår kväll gick matchen faktiskt ganska bra. Släppte in 1 mål av 5 och resten gick också bra så jag är nööjd! Får se om det räcker, får veta imorgon om jag blir kvar i laget inför SM!! iihi..

Nu har jag nyss kommit hem från skolan, där fick jag tillbaka 3 arbeten och jag är asnöjd med mina betyg på alltihopa hähä! Nu ska jag åka och jobba till 8, känns tråkigt och kul! Mor jobbar inatt med och ska göra det hela veckan så jag är alone när jag väl kommer hem:(

Nu äre brååtttomm!!! puss hej:)

Slutet gott allting gott

Nu är sportlovet slut, det gick fort. Jag hann totalt se på 2-3 säsonger av vänner vilket är ungefär 50 avsnitt haha! Jag känner mig galen :)

Idag har jag ÄNTLIGEN gjort mitt samhällsprov som min klass gjorde för över en månad sen, det gick ganska bra och jag fuskade bara på en fråga! Framsteg:)
och förövrigt så gick mitt liv i 2 delar idag också....

HERREGUD vad ledsen jag blev när jag gjorde sönder ringen...  Satt och pilla och sen ba vips gick skiten i tu...

MEN!!! :-D Johanna sjöstrand är världens bästa vän som har ordnat så jag fick lämna tillbaka den och få en ny likadan trots att det är över en månad sen jag köpte den, så jag ska få den ikväll!! Hihi lycka. Och jag och den där ringen hör nog ihop, det fanns EN enda jävel kvar i butiken och jag upptäckte den efter 4 varv runt ringhyllan. Hoppade av lycka när jag såg den:) Däremot var det en storlek mindre än den jag gjorde sönder så den kommer väl hålla en månad den med sen går väl den också sönder....

Men förhoppningsvis inte:) Mellanmål å vänner nu! Sen match med dalalaget mot gästrikland ikväll! :):) Fk klockan 19.00! Längtar:)
PUSS

Ja, det är ju söndag

Hello my friends:)
min kväll igår var SÅhå kul och lyckad! men väl inne på etage blev man sittandes i 30 min med 3 främlingar (tack johanna och lovisa;)) och ett vattenglas för att hålla mig levande haha:) sen när jag piggat till mig blev det dans resten av kvällen och buss hem senare!:)

Nu 8 timmar efter jag vaknat kan jag skriva här, har inte varit så kababel innan.. :) Har bott i sängen idag och kollat på 18 vänner avsnitt, totalt ungefär 6 timmar. Men nu mår jag bra!! Har städat upp min lilla röra på rummet och nyss ätit och nu kollar jag återigen på vänner.

Ska plugga lite innan min favvosöndag startar - solsidan, timeout och wallander! Har samprov imorgon:(
pussåpuss kram


BYE

hörs ses vad som helst. PUSS:)


BYE

hörs ses vad som helst. PUSS:)


Mie

HEJSAN:-)
en snäll josefine bytte av mig 2 timmar innan mitt pass slutade idag så jag fick komma hem tidigare och slippa stressa, mycket bra! Hann köpa en tröja innan jag åkte hem också, ska ha den ikväll i think :-)

Mamma gör lasange och jag sitter i sängen och sminkar mig framför vänner. Chillar sönder och har för övrigt skickat efter ett nytt bankkort idag med en egen bild. gillar den mycket!

en bild på mig och johanna i 9an eller ettan fick det bli, haha den var så glad :-)
and tröjan + me @ the moment hähä

MAT NU! puss:-)

Lalala

Blev lite för sent igår, kom hem halv 4 tror jag efter ännu en gossip och myskväll med världens BÄSTA vänner. Är verkligen världens bästa :)

Nu sitter jag och äter tacosfrukost framför vänner och ska ta bussen till lugnet om 10 minuter för lite jobb. Efter det ikväll blir det hem och fixa sen dra till sara direkt å partaja lite!:)

Köpte förövrigt en tröja igår. Älskar den!! underbara rea:)
Nu ska jag äta uuupppp!!
pusss

Everytime I close my eyes I see you're name in shining lights

Tjena hej igen och sorry för stressinlägget beeefore!
Snällsystersara lämnade kvar sin dator här för hon inte har något internet hemma och mamma åkte och bytte datorsladden. Brabra:)

Ska innan jobbet ner och kika lite på stan och köpa en tröja. Hoppas jag kan hitta på något snyggt till imorgon med men det verkar verkligen inte lovande..! Får se vad jag kommer hem meeed:)


två underbaringar jag saknar ♥

Jobbiga lördag

Blev en lugn dag igår, städade rummet och slutade med 3 soppåsar haha:) Sen blev det filmkväll hemma hos syrran min med lovisa maja och johanna med en film vi knappt kollade på, det blev mer bakrundsljud till allt vår gossip! :) Mysigt. Godis i drivor!

Halv 8 vaknade jag imorse och jag ville verkligen inte inte inte gå upp. Fick i två timmar sitta själv på en stol uppe i paviljongen på lugnet utan godis och med en pärm och 2 nycklar.... Ville verkligen försvinna då. Sen kom tränaren min med godis och allt möjlit gott som tur va! Kom nyss hem därifrån och snart väntar pizzajobb....

Annars är jag pissoff som fan. Mammas datorladdare är paaaaaj IGEN.  Sitter på saras datorn nu.. Får se om den vill fungera ikväll när jag kommer hem:( PUSSSS nu ska sara åka


Never

Morninggg
eftersom min kompisskara är så fruktanvsvärt tråkig idag blir det inge kupolen för jag orkar inte åka själv. Får istället sitta hemma och götta med mat vänner och samhällplugg! Börjar ju kunna det jag ska inför provet nu så då kan jag väl lika gärna hålla i det fram till måndag haha:)

världens tråkigaste helg väntar också. har jobb med laget 8-13.00 imorgon, sen jobb på ATA 17-21.00, sen jobb med laget igen på lördag 12-18.00 och på söndag är det städning med laget där vi jobbat 8.00! KUL

Men ska iallafall ut och röra på mig på lördagkväll så har något att se framemot åtminstone :)
nu måste jag duscha för jag är äcklig och kommer inte på något annat sätt och vakna. sen frulle i bedden ofc pöss!:)


För dig har jag låtsas och dolt mina tårar

Nu är jag dötrött så jag ska släcka mina ljus och stänga igen ögonen för idag:) imorgon har jag absolut ingenting planerat så jag ska soova länge! Försöka iallafall, vaknar ju 10 hela tiden -.- Maybe kupolen när jag väl är vaken!

Och för alla avundsjuka. OM 100 DAGAR TAR JAG STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!! Wohoohoho:D
99 dagar om 15 min men what ever!!!!

GODNATT!!!:)


You're not sorry

Såhåja
Min dag lite kort: Städningen gick brabra och jag har nog aldrig varit så noggrann som idag:) Kinamaten var döögod och jag fick göra bort mig lite inne på resturangen också. Bowlingen gick tvär åt helvete och jag kan för första gången erkänna att jag suger på det. Herrmatchen var kul, stod 4 eller 5-1 när jag gick och då var det 10 min kvar så jag hoppas och tror dom tog hem det:)

Och nuu ska ni få se världens snyggaste ringar. Åtminstone en av dom som jag är helt såld på


Korsringen. JAG DÖR. jag älskar den, och jag vet att hela världen redan har en sån där ring men ÄNTLIGEN fann jag en i falun! woho.  haha den kostade däremot 100:- .. men så jävla värd hundring så jag vet inte vad:) den andra är jag också lite förtjust i vilken jag även fick gratis för jag är medlem i H&M klubben! hihi king. Köpt en mascara också men jag ansåg att den inte var så intressant å kolla på :)


Farligt med buffé. Man slutar aldrig äta!


How you remind me

Heeejsan
är hemma från en superdag men ska duscha och slå mig ner i sängen med mat innan jag berättar och visar dagens helt undeeeeerbara köp
pösss:)

*

Helloo:)
Var för trött för att logga in här igår igen så nu har jag massa att berätta. Eller lite iallafall
Min första lediga dag på lovet idag, så jag ska snart åka ner och städa så jag få de klart för denna vecka och sen luncha med lovisa och johanna på kina resturang:) sen väntar bowling med laget och senare ska vi kika på herrmatchen!!

Superbra dag om du frågar mig! Ska däremot åka om 20 minuter och jag sitter i underkläder osminkad och ruffsigt hår. Traditionen om att blogga vid stresstillfälle håller i sig!!

Pössssssssssssssssss C ya

Hello

Goooodmorning!!
Idag är jag nästan frisk men hostan håller i sig! Ska snart jobba men innan dess borde jag plugga lite, ska ha 2 prov på måndag, om jag orkar, annars 1.. Chifen ringde nyss också, måste jobba på fredag också vilket gör att jag missar ännu en match! Men cissi som gjorde illa sig iförrgår mår inte alls bättre så måste ju ställa upp:)

Nu ska jag äta frukost i sängen och glo lite i samhällskunskapsboken.. Fun
Är helt underbart med lov btw
Puss:)

GB ♥


vill bara säga GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på din 19 årsdag!!!! och så vill jag också säga TACK!!!!!!!!!!!!!! för att du är världens roligaste knäppaste snällaste och bästaste vän mot mig.
älskar att jag knappt kan nämna hälften av alla minnen vi har bakom oss, och om jag inte räknat helt fel är det faktiskt 13 år bakom oss. 13 feta år!! :)
För att nämna nåra, varför inte alla våra löjligt sjuka webcambilder inklusive namnet på bilderna? när vi smetade läppstift i HELA ansiktet? när vi hittade på att vi hade pojkvänner för att göra dom vi gillade avundsjuka? ängsvägenfesten när du blev outstanding;)? alla bakningar? din mobbning mot mig(...)? powerpuffpinglor? otters*og? studsmattan? "skärmarna" i M1 i lallas klassrum? vår första sexualundervisning?... Ja de finns en del:) Och vad tänker du på om jag säger AKON?? hah!!

Försökte samla ihop så gott jag kunde med nåra fina minnen på bilderna iallafall.... haha lyckades sådär men det är tanken som räknas :) huvudsaken är att du å jag vet!
I LOVE YOU YOU YOU ♥ och jag hoppas din dag blir så bäst och underbar som möjligt! PUSS ♥ ♥ ♥

You blow my mind

Hej. Skatan här
Låter verkligen som ett helvete när jag pratar. Haha som tur är har det lagt sig lite nu så håller tummar och tår att min "förskylning" är gone imorn!! :)

Jöbbet gick fiiint men jag struntade i träningen vilket var ett bra val. Imorgon ska jag ta en fet sovmorgon, åka in till stan och uträtta ett litet ärende:):) Sen jobba 16-20.00! Blir bra:)

Nu ska jag tvätta bört mitt smink, börjar se suddigt för jag är så trött. Och klockan är bara 12? Mycket bra!!
Night pussss!!
<3

RSS 2.0