Du har inte en aning. Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

Två timmars fika och prat prat prat blev det med min jb idag! :) Känns konstigt att man inte får se en Person man träffat nästan varje vecka i 11-12 års tid på mer än 3 månader nu.. Får se om jag kanske följer efterna till kiltarna och säckpiporna! Skulle ju vara värt det på alla sätt och vis ; )

Nått å fundera på!!
Nu sitter jag iallafall och laddar över första säsongen av vänner med ett usb till min minidator eftersom jag inte fått igång internetanslutningen på den ännu... Grr!!! Den ska iallafall med upp till Söderhamn på lördagmorgon, sticker dit med laget på lite cup!! :)
Och jag känner på mig att det kommer bli det gamla vanliga när det gäller mig och sova över med andra "åh nu sover alla, och jag är pigg, vad ska jag göra nu? lyssna på musik? vända på mig i sängen 348 gånger och väcka halva rummet..?" Så då tänker jag helt enkelt ta med mig mina käraste och lösa det problemet på bästa sätt! + att det blir ett skönt slappande för mig mellan matcherna!!
Och nej, jag kan inte få nog av vänner och ja, jag vet jag är dum i huvudet ; )

Dock är det lite drygt att sitta och föra över filerna, det får nämligen bara plats ett avsnitt i taget på minnet.... :)


Isn't she lovely, isn't she wonderful?
Hej då världens bästa ♥

Godnatt på er :)

Kommentarer
Postat av: johanna

puss, saknar dig!!

2011-09-14 @ 23:31:57
URL: http://johannabirkehag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0