ja vi hade iallafall tur med vädret

för mer tur än det kunde man inte hitta på min och johannas hemresa från gotland.
eller ja, den började ju super bra med en snuskigt torr muffins och mycket skratt på ett café i nynäshamn. då upptäckte vi också att vi skulle åka buss första bytet och inte tåg, haha vilket hade varit liite krisit om vi kommit på det försent.

men på bussen satte vi oss i allafall som skulle ta oss till södertälje, och sedan därifrån till upplands väsby. väl framme i södertälje traskar vi på ner till stationen och tar oss igenom biljettkontrollen, med vissa omständigheter medtanke på att nån nästan tappat bort sin biljett, *host* birkehag.. ;)
när vi står ute på perrongen så står det typ "Stockholm Märsta 23.42" och vi skulle ju till "Upplands Väsby 23.42" så vi började fundera lite på varför inte vårt tåg stod med, men vi tänkte att det kommer väl efter stockholmståget. men inte det inte!!
det där förbannade stockholmståget skulle ju vi på för att byta för att komma till upplands väsby, och det stod ju inte på våra biljetter. så där stod vi, sjukt sura och tokiga för vi visste verkligen inte vad vi skulle göra. så med full fart sprang vi in och ställde oss framför gubben som satt inne i sitt lilla bås och sa att vi missat tåget, och han ringde till taxi och alla möjliga saker som skulle ta oss till dit vi skulle. men taxin kostade 2000 så den var väl utesluten ganska fort. fast i södertälje en torsdag natt kändes ju inte heller helt okej..
ett tåg kom vi iallafall på till slut, men dom andra tågen vi planerat att ta kunde vi ju bara se oss i stjärnorna efter för dom hade vi ju toottttalllt missat. tekniskt sett var vi fast i stockholm.

träffade en väldigt snäll kille på tåget som hjälpte oss och hitta nya tåg som kunde ta oss hem och sådär, men dom gick halv 7 på morgonen, och mcdonals fick man ju inte sitta inne på heller, så vi la oss på gatan med våra filtar klockan halv 2 på natten och sov och spelade kort med en tjej som hette helena som höll oss sällskap, haha där satt vi till klockan 5!! helt sjukt vad rutten man kände sig, haha.

men hemma är jag nu iallafall, tog ju bara 17 timmar??!!? cp drygt, sjukt skönt att vara i falun!

Kommentarer
Postat av: madeleneee

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha :D

2009-07-23 @ 13:45:11
Postat av: alice

hahahahahah så jävla typiskt er. hahahahahahahahahahahahah ojoj hahahahahahahahh

2009-07-23 @ 13:49:07
Postat av: johanna

hahaha nämen det äre väl inte allste!!! sj:s fel:D

2009-07-23 @ 15:33:22
Postat av: snibbis

hahahahahhahahahahah, jag är inte ett dugg förvånad heller :D men de är så sjukt kul!!!!

2009-07-23 @ 21:28:32
Postat av: johanna

hahaha men pindis tig!!!

2009-07-24 @ 19:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0